Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχαχαχα,γραφεις στα ελληνικα γι αυτο!!!

πωωωωωωωωωωωω........αυτό ήταν.......είχα και την άλλη φορά γυρισμενο τοπληκτρολογιο στα ελληνικα (και σιγά μην το θυμόμουν) και γι'αυτό δεν πληκτρολογούσε τίποτα.......ααααα.....παω να παίξω:cool:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμένα!!!!!!!

Galat γιατί έτσι με τη πίεση;; Και να σου πω, δε θέλω χαζά «αν βρω χρόνο θα το κοιτάξω», εμπρός γρήγορα στο γιατρό, δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα.

Νικολίνα μου, μήπως πρέπει να πάρεις το γιατρό γιατί ίσως χρειάζεται να του βάζεις κρέμα εκεί που ξύνεται;; Δοκίμασες να του φορέσεις γάντια για λίγο καιρό;;;;;

Στεlλίτσα, μπράβοοοοοοοοοοοοοο για το βιβλίο, ένα αντίτυπο και εγώ όταν βγει. Με το καλό.

Geonutr μπράβο στη μικρή σου, βορτουόζα τη βρίσκω τη μικρή στα χέρια.

Εμείς μια χαρά ήμαστε, τις τελευταίες μέρες βέβαια δε έτρωγε σχεδόν καθόλου και συνέχεις ρευόταν, πήρα το γιατρό και μου είπε να της φτιάχνω πολύ ελαφρύ μεσημεριανό και θα δούμε πως θα πάει. Σήμερα πάντως έφαγε κανονικά. Από χθες έχω τη μητέρα μου εδώ και όταν είναι να φάει η μικρή κάθετε δίπλα και της κάνει κουπεπε. Το απόγευμα λοιπόν καθόταν δίπλα και δεν της έκανε κάτι, κάποια στιγμή λοιπόν γυρνάει η μικρή τη κοιτάει αγριεμένα και της κάνει το κουπεπε. Έλιωσα στο γέλιο

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες...

Εγώ συνεχίζω να μην κοιμάμαι καλά... ο μικρός με έχει διαλύσει... αλλά αντέχω ακόμα... Και σαν να μην έφτανε η κούρασή μου αδιαθέτησα κιόλας... Τεςπα...

Dimάκι τα γάντια δεν του κάνουν πια... κ όταν του έβαζα κάλτσες πάλι το έκανε αυτό γιατί δεν είναι ότι το ξύνει με τα νύχια αλλά στην ουσία το τρίβει... οπότε πάλι κάνει αυτό τον ερεθισμό. Ο γιατρός το είδε κ μου είπε κρέμα που του βάζω αλλά δεν γίνεται κ τίποτα γιατί το βράδυ ξύνεται ανενόχλητα.... Φοβάμαι ότι θα του αφήσει σημάδι... :(

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα!

Στέλλα μου με το καλό το βιβλίο σου! Ευχομαι να κανετε τρελες πωλησεις!!!

zouzounel μου χρονια πολλα να τον χαιρεστε!! Οσο για το ονομα νομιζω οτι το Βασιλικη είναι το καλύτερο! Απο τα υποκοριστικα μου αρεσει το Σηλια. Ποτε με το καλό η βαπτιση?

DimRous φοβερη η κόρη σου!:mrgreen:

nikolina μου κοβε του τα νυχακια, όσο κοβονται βεβαια, μπας και ηρεμησει λιγακι...

γαλατ μου πίεση? Το εχεις ψαξει?

Και εμείς εχουμε γκρινιτσα...Θα βγεί κανα δοντακι ή καθε φορα που θα γκρινιαζει θα λεμε οτι φταίνε τα δόντια?:confused:

Η μικρή μου εβγαλε παλι κοκκινηλες στο πηγουνι και στο λαιμό:(. Εστιάζω ή στη γυρη απο τα δεντρα ή στο γιαουρτάκι. Θα κοψω παλι το γιαουρτακι να δω πως θα παει και απο βδομαδα θα παμε παιδοδερματολόγο να την δεί.

Η μικρή μου εβγαλε παλι κοκκινηλες στο πηγουνι και στο λαιμό:(. Εστιάζω ή στη γυρη απο τα δεντρα ή στο γιαουρτάκι. Θα κοψω παλι το γιαουρτακι να δω πως θα παει και απο βδομαδα θα παμε παιδοδερματολόγο να την δεί.

τι της φοράς? μήπως της βαζεις πολλα και ζεσταίνεται και ιδρώνει? μήπως ειναι τυπου fleece τα ρουχαλάκια της? δοκιμασε να της βαζεις μόνο βαμβακερά. μήπως έχει πολλά σαλάκια? μετά το γαλα/φαγητό να την πλενεις καλά με νεράκι εκει στο σαγονάκι και στο λαιμό.

τι να πω, περαστικά

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες...

Νικολίνα, κουράγιο, σε καταλαβαίνω με τον ύπνο... Εμένα μόνο αγκαλίτσα κοιμάται αυτή την εποχή, αλλιώς μόλις την ακουμπήσουμε στο παρκοκρέβατο ξυπνάει και κλαίει. Χθες δυόμιση ώρα με είχε τρελάνει στο κουβεντολόι, ώσπου την πείρα στο κρεβάτι και κοιμήθηκε. Με τη δουλειά δεν παλεύεται το ξενύχτι...

Κωνκων κι εγώ όλο στα δόντια τη ρίχνω την γκρίνια και ο χάμπι με δουλεύει. Αφού ούτε ίχνος δοντιού δε φαίνεται ποτέ:-Ρ Οι γιαγιάδες πάλι το ρίχνουν στην κούραση. Όποτε κλείει η μικρή "νυστάζει το παιδί". Ό,τι τον βολεύει τον καθένα:-Ρ

Σας φιλώ, πάω να ανοίξω το ταπεράκι μου, πείνασα νωρίς σήμερα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Κων, οταν η Ειρηνη εφαγε πρωτη φορα γιαουρτι, ανθοτυρο ακομα και φρεσκο γαλα αργοτερα εβγαζε κοκκινιλες γυρω απο το στομα και στο πηγουνι....

καλυτερα αστο το γιαουρτακι λιγο καιρο και να την καθαριζεις καλα μετα το φαγητο με νερο.

Η πισεη μου παρουσιαστηκε ως επιλογχειο κουσουρι, που ομως λογικα επρεπε να εχει ρυθμιστει... τι τα θες, παραπανω βαρος, στρες με τα πιτσιρικια.... ειχα παει σε καρδιολογο και ειπε οτι αν ξανα παρουσιαστει θα ξεκινησουμε καποιες εξετασεις αιματος αρχικα και μετα βλεπουμε.

Ποιος να μου το ελεγε που ημου μια ζωη υποτασικη και επινα πορτοκαλαδες το καλοκαιρι για να μην λιποθυμησω χαχαχαχαχαχαχα

Στ καλή ορεξη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

τι της φοράς? μήπως της βαζεις πολλα και ζεσταίνεται και ιδρώνει? μήπως ειναι τυπου fleece τα ρουχαλάκια της? δοκιμασε να της βαζεις μόνο βαμβακερά. μήπως έχει πολλά σαλάκια? μετά το γαλα/φαγητό να την πλενεις καλά με νεράκι εκει στο σαγονάκι και στο λαιμό.

τι να πω, περαστικά

zouzounel μου τα ρουχα που της φοραω ειναι βαμβακερα. Χθες βεβαια της ειχα βαλει για λιγο ενα μπλουζακι συνθετικο, ισως να την ενοχλησε.

Της φοραω ενα κορμακι κοντομανικο και ενα φορμακι απο πανω ή πιτζαμακι.

Την Κυριακη που πηγαμε βολτα μεχρι να φτασουμε στο mall ειχε ιδρωσει στο αυτοκινητο, μετα της εβγαλα το μπουφανακι και εκεί κατι είδα με κοκκινηλες...:confused:

Σαλια εχει παρα πολλα και συνεχως της αλλαζω σαλιαρες. Οι σαλιαρες όμως ειναι με πλαστικο απο πισω, οπότε ίσως να την ενοχλεί. Και μετα το φαϊ μονο τη σκουπίζω....

Αρα λιγο απ'όλα... Λες μωρέ να ειναι απο τη ζεστη και απο τα σαλια της? Ουφ τί να πω... Θα τα προσεξω όλα αυτα που μου λες μηπως και βγάλω ακρη.

galat γιαουρτακι της δίνω εδω και 1 μηνα και δεν ειχε παρουσιασει κατι. Τωρα που ειμασταν εξω της εδωσα γιαουρτι για ευκολια και ειδα μετα τα σημαδακια. καλού κακου θα το σταματησω για λιγο και βλέπουμε.

Σας ευχαριστω πολύ κοριτσια.

Διαφημίσεις

mmm kvn αν της δινεςι ενα μηνα δεν νομιζω να ειναι απο το γιαουρτι....

γενικως μην σκας και πολυ.... ειδικα αν φευγουν ευκολα....

σαλιαρες εγω εχω κατι χοντρες σαν πετσεα προσωπου και δεν βρεχεται το ρουχο του...της ειχε φερει απο γερμανια η πεθερα μου... νομιζω εχει κατι παρομοιες στο μαδερκεαρ

το Χριστινακι σου ειναι ευαισθητουλι και απαλουλι χιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ευχαριστώ κοριτσάρες... Αθηνά ευχαριστώ για το link δεν το είχα διαβάσει ότι πολλά μωράκια πειράζουν το μάγουλο κ το αυτί λόγω δοντιών... Μακάρι να είναι από αυτό κ να το σταματήσει... αν κ νομίζω ότι είανι από τα νεύρα του...

Φιλιά σε όλες

EP8Ip2.png

mmm kvn αν της δινεςι ενα μηνα δεν νομιζω να ειναι απο το γιαουρτι....

γενικως μην σκας και πολυ.... ειδικα αν φευγουν ευκολα....

σαλιαρες εγω εχω κατι χοντρες σαν πετσεα προσωπου και δεν βρεχεται το ρουχο του...της ειχε φερει απο γερμανια η πεθερα μου... νομιζω εχει κατι παρομοιες στο μαδερκεαρ

το Χριστινακι σου ειναι ευαισθητουλι και απαλουλι χιχιχι

Αθηνα μου σημερα εχουν φυγει, δεν φαινονται σχεδον.:rolleyes: Ισως τελικα να

ειναι απο τα σαλακια σε συνδιασμο με τις βρεγμενες κρυες πλαστικες σαλιαρες. Τις βαζω βαμβακερες τωρα και την αλλαζω αμεσως.

Καλημερα!!!

Καλημέρα τσουπρίτσες... Τι κάνετε?

Εμείς καλά... λεγαμε να φύγουμε για τριήμερο αλλά τελικά είναι άρρωστα τα ανηψάκια μου κ έτσι το αναβάλαμε...

Άρα θα μείνουμε εδώ κ βολτίτσες από δω κ από κει.

Να σας πω έλεγα να πάρω παρκοκρέβατο...κ μια που δεν το χρειάζομαι άμεσα... μήπως να μου πείτε τις γνώμες σας? Έλεγα να πάρω ένα της κίκο κ μαζί κ το στρώμα που σπάει (από τα λητώ το βρήκα)... Για πείτε...

Φιλάκια πολλά

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...