Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα, καλημέρα!!!!!!!!!!! Χθες ήταν μια πολύ πολύ γεμάτη, αλλά τέλεια μέρα. Μαζευτίκαμε σπίτι μου 10 άτομα, μαγειρεψαμε, παίξαμε και γενικά περάσαμε πολύ ωραία. Η μικρή λίγο τα έπαιξε με τόσο κόσμο αλλά δε πηράζει να συνηθίζει. Και εγώ έχω δώσει κρμμύδι, πράσο. Σήμερα θα δοκιμάσουμε και εμείς γλυκοπατάτα. Για να δούμε

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ,η μικρουλα μας θα μας τρελανειιιιιιιι...εκτος απο τα παλαμακια (παλιοσανε)τωρα το "κολλαει" στο χερι μας κ σημερα μου εκανε κ πρωτη φορα γυρισματα απο ανασκελα μπρουμυτα κ τουμπαλιν,χεχεχεχε (κουκου,κουκου..)

mprabo koritsia, exete dokimaei vraia fagakia, egv tipota ta idia kai ta idia ... την γνωστη πατατα-καροτο-κολοκυθι-κοτοπουλο και φρουτα σημερα πρωτη φορα του εδωσα αχλαδι.

αν βρω κολοκυθα και γλυκοπατατα θα του δωσω κι εγω μαζι με το κοτοπουλο μαλλον...

σελινο κρεμμυδι δεν εχω δωσει νομιζω οτι θα τον πειραξουν αλλ ποτε δεν ξερεις, το κρεμμυδι παντως τη νοστιμιζει παρα πολυ...

γκεο, κι εμενα γυρισει επιτελους σημερα ανασκελοα μπρουμυτα ειχα ανησυχησει....

εγω χαθηκα λιγο γιατι ειχα τραπεζωματα κλπ αλλα κια γιατι παρουσιασα ΠΑΑΑΑΑΛΙ πιεση την παρασκευη ενα 17αρακι να μηνξεχνιομαστε.

ευτυχως ηταν μαλλον τυχαιο, αλλα θα κανω εξετασεις(αν ποτε βρω χρονο) να το ψαξω λιγακι...

φιλια σε ολες!

υγ κων εγω υφασματινες πανες θα χρησιμοποιω μονο για...τσισα! χαχαχαχαχα απαπαπ κακα με τιποτα δεν θελω αν πλενω, και ξερω παντα ποτε τα κανει ο δικος μου οποτε δνε υπαρχει περιπτωση να λερωθει....

εχει στο ΙΚΕΑ τελεια μουσλιν πανια(ιδανικα για πανες ειανι πολυ απορροφητικα) την τριαδα 4 ευρω, παιρνεις και 2 αδιαβροχα βρακαια απο εξω και εχεις μια οικονομικοτατη λυση αν θελεις να δοκιμασεις πανες....γιατι ολες οι αλλες στο νετ μο φαινονται ακριβες για δοκιμη(γενικως ειναι πολυ φθηνες σε σχεση με τις μιας χργσεως...)

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/00129908

kai koritsakia

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90131515

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλησπερα κοριτσάκια, επιστρέψαμε κι εμεις, ειχαμε παει στα πεθερικά για το Σ/Κ, το αγοράκι μου είχε γενέθλια, εκλεισε τα 2 και κάναμε μεγάααλο πάρτυ, ήρθαν κάπου 50 άτομα και καμιά 15αριά παιδάκια! Το φχαριστηθήκαμε φέτος, γιατί περσυ δεν καναμε τίποτα (ήταν η μαμά μου στο νοσοκομείο).

nikolina ο παιδαρος σου ειναι θηριάκι, μας περνάτε στο ύψος, η μπέμπα 7 μηνών ακριβώς που μετρηθηκαμε (πριν λιγες μερες δλδ δεν εχουμε και πολύ διαφορά) ήταν 73 πόντους, και 9400, είναι μια φουσκίτσα, εχει κάνει διπλίτσες στα μπουτάκια και στην κοιλίτσα της, αφού από τον προηγούμενο μήνα της φοράω πανα 4+ (στον γιο μου εβαλα 4+ όταν ήταν 1,5 χρονών). εχει αρχισει και μου δίνει φιλάκια μόλις την παίρνω αγκαλιά, φιλάκια τρόπος του λέγειν, ανοιγει το στόμα της και μου σαλιώνει το μάγουλο, αλλά ξετρελλαίνομαι κι εγώ κι εκείνη κάνει κατι γέλια! αχχ, είχα ξεχάσει τι ωραία ειναι τα μωρά αυτής της ηλικίας!

πειτε μου τη γνώμη σας κορίτσια, τη μικρή θα τη βαπτίσουμε Βασιλική, μου αρεσει σαν υποκοριστικό το Σήλια, αλλά μου είπαν ότι και το Σύλβια από το Βασιλική βγαίνει, και μου αρεσει και αυτό, πιο προτιμάτε? Και το Βασιλική μου αρεσει μεν, αλλα θα ήθελα κατι πιο ανάλαφρο για κοριτσάκι.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα:D

αχ,η μικρουλα μας θα μας τρελανειιιιιιιι...εκτος απο τα παλαμακια (παλιοσανε)τωρα το "κολλαει" στο χερι μας κ σημερα μου εκανε κ πρωτη φορα γυρισματα απο ανασκελα μπρουμυτα κ τουμπαλιν,χεχεχεχε (κουκου,κουκου..)

αχχχχ....geo μου έχετε χαζεψει εεε????καλά είναι κουκλα, πως να μη χαζεψετε τελείως?.....τι ωραία ήταν η οικογενειακή σας φωτο...γλύκες όλοι σας

εγω χαθηκα λιγο γιατι ειχα τραπεζωματα κλπ αλλα κια γιατι παρουσιασα ΠΑΑΑΑΑΛΙ πιεση την παρασκευη ενα 17αρακι να μηνξεχνιομαστε.

ευτυχως ηταν μαλλον τυχαιο, αλλα θα κανω εξετασεις(αν ποτε βρω χρονο) να το ψαξω λιγακι...

έχεις πίεση galataki?????:confused:

zouzounel μου να χαίρεστε το αγοράκι σας, πολύχρονο και ευτυχισμένο:D:D!!!

c2Gbp2.png

Μπράβο zouzounel τέλεια η μικρή σου... Και θα είναι κ συνονόματη με τον μπέμπη... Βασίλης εμείς... Εγώ πάντως ψηφίζω το Σήλια... μου αρέσει πιο πολύ... από το Σύλβια. Να χαίρεσαι τον γιο σου... Ευτυχισμένος κ υγιής.

Galatάκι πως είσαι?

Εγώ κοριτσάρες είμαι κομμάτια... ο μικρός έχει δύο μέρες με τρελλή γκρίνια κ δεν κοιμάται κ καλά κ είμαι χάλια... έχει εντωμεταξύ ένα τρελό χούι... όποτε τον πιάνουν τα νεύρα του ξύνει το δεξί του μάγουλο κ έχει κάνει ένα απαίσιο σημάδι που όποτε προσπαθώ να το ελαττώσω τόσο το τρύβει κ το έχει κάνει χάλια... δεν περνάει με τίποτα... Και όταν δεν ξύνει το μάγουλο ξύνει το λαιμό... Ημαρτον αυτό το παιδί...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα σε όλες! Χάθηκα μέρες, ε; Τρέχω τρελά με τη δουλειά, έχουμε και τρελό βήχα όλοι στο σπίτι 2 βδομάδες τώρα... χαμός! Ευτυχως το παιδί μου είναι μια χαρά εκτός από το βήχα, χθες πήγαμε παιδίατρο και τη βρήκε 7350, ξεκινήσαμε κοτόπουλο (ούτε να το φτύσει, ευτυχώς μου είπε ο γιατρούλη ότι δε χρειάζεται κρέας πάνω από 1-2 φορές τη βδομάδα), βγάλαμε κι εμείς το εξάνθημά μας (νομίζω από κάτι ξηρούς καρπούς που έφαγα, της έκανε έκζεμα σε όλη την πλάτη, αλλά η δική μας έχει και κληρονομικότητα όποτε το περίμενα), μας βγαίνει η παναγία για να κοιμηθούμε το βράδυ, ενιγουέι, ξέρετε, τα γνωστά:) Σε λίγο θα της ξεκινήσω και απογευματινό και ψάχνω τρόπους να μη χρειάζεται ο μπαμπάς να της μαγειρεύει, γιατί εγώ θα είμαι ακόμα στη δουλειά...

Τα καλά νέα είναι ότι το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει άπό τις εκδόσεις Πατάκη το μπλογκ μου (Koilitsa, remember?) κι έχουμε όλοι χαρεί πολύ!

Νικολίνα, σε καταλαβαίνω πολύ, ούτε η δικιά μας κάθεται με άλλους, ακόμα και με τις γιαγιάδες ζορίζεται. Με παρηγορεί το ότι δεν είμαστε μόνοι...

Εύχομαι σε όλα τα αρρωστάκια περαστικά! Άντε να φτιάξει γρήγορα ο καιρός, μπάφιασα σας λέω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Εγώ κοριτσάρες είμαι κομμάτια... ο μικρός έχει δύο μέρες με τρελλή γκρίνια κ δεν κοιμάται κ καλά κ είμαι χάλια...

μήπως πάει για άλλο δοντάκι??

έχει εντωμεταξύ ένα τρελό χούι... όποτε τον πιάνουν τα νεύρα του ξύνει το δεξί του μάγουλο κ έχει κάνει ένα απαίσιο σημάδι που όποτε προσπαθώ να το ελαττώσω τόσο το τρύβει κ το έχει κάνει χάλια... δεν περνάει με τίποτα... Και όταν δεν ξύνει το μάγουλο ξύνει το λαιμό... Ημαρτον αυτό το παιδί...

:lol::lol::mrgreen:.....sorry που γελάω αλλά μου άρεσε ο τρόπος που το έγραψες

μας βγαίνει η παναγία για να κοιμηθούμε το βράδυ, ενιγουέι, ξέρετε, τα γνωστά:)

τον τελευταίο καιρό (επειδη ακόμα βόσκω στη μανούλα μου:tongue:) ο μπομπος κοιμάται μαζί μου σε χρόνο ρεκορ.....πανε τα κουνήματα τα βραδινά:lol:

με το καλό το super βιβλίο σου!!!!

Κρέας σε ποτε ξεκινησατε? Ακολουθώ το πρόγραμμα του Παπαβέντση και βαζει την 3η εβδομάδα, μήπως είναι νωρίς:confused:

Λαχανικά και φρούτα κάθε ποσες μερες να δοκιμάζω καινούργια?

Kαι μια τελευταία και κρισιμη ερώτηση.....με το ζιζι τι γίνεται??έχω αρχίσει να ψιλουποφέρω μεχρι να ξαναθηλασει...μετά απο ποσο καιρό ρυθμίζεται η παραγωγή?

c2Gbp2.png

h paragvgh ρυθμιζεται σε λιγες μερες μην ανησυχεις...

απο πισεη καλα ειμαι προς το παρον, αν και εριξα χθες ενα ματσ με τον χαμπι και ηρθα στα ισα μου. χαχαχαχαχαχα

Νικολίνα κι εμενα περασε αν θυμασαι μια γκρινιτιδα, υπομονη θα στρωσει...τελευταια εμενα οποτα εχει αερια και θελει να κανει κακα ή να ρευτει και μενα κανει μαι κινηση να σαν ξυνει το μαλλι-αυτι 'η να κανει κολλα το στον αερα χαχαχαχαχαχα μα συνεχεια!!!!

βαλτου καμια κρεμουλα ή λιγο ελαιολαδο....

Ζουζουνελ. κι εγω Σηλια ψηφιζω, το Συλβια δεν μου κανε καθολου αναλαφρο...ειναι βεβαια και απο το περιβαλλον που εχει ο καθενας, Σιλια ειχα μια φιλη περιβολι πολυ χιουμορ και Συλβια μια ξαδερφη γερμανοταφη...κατλαβαινεις χαχαχαχαχαχα

Εμεις ακοοοοοοοοομα να αποφασισουμε ονομα...το Αλεξανδρος εκανε μαλλον φτερα κααι σκεφοτμαι να δωσω της μαμας μου που εχει προσφερει οσο δεν μπορειτε να φανταστειετε , Γιαννης, αλλα ειανι λιγο κοινό και μετα σκφτομασταν το Χαρης που α...απλα του παει στη μουριτσα το το Χαρουλης....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γελασα πολυ

http://www.youtube.com/tippexperience

εχω βαλει τα παντα....να ζωγραφιζουν , να κοιμηθοιυν, να φανε, ακομα και προταση γαμου χαχαχαχαχαχ τι καλο! να χορεψουν να τραγουσησουν χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τέλεια νέα Στελλίτσα.... Είμαι σίγουρη όπως κ οι υπόλοιπες Αυγουστομάνες ότι θα σκίσεις... Να μας πεις πότε θα βγει να το αγοράσουμε...

Αmande γελάω κ εγώ αλλά άν το δεις πόσο κόκκινο είναι... για κλάματα... Ώρες ώρες νομίζω ότι θα του μείνει σημάδι...

Αθηνά... λες να είναι φάση κ να περάσει? Τι να πω? Εμένα πάντως ξύνεται κανονικά... έχει κάνει πληγή....

Σημερα φάγαμε σπανάκι... Νομίζω του άρεσε... αλλά θα σας πω σίγουρα αύριο. Γιατί κ η κολοκυθα την πρώτη μέρα καλά πήγε αλλά την επόμενη δεν την έφαγε...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

βαλτε και hug, pee, have fun, cheat, bath kala εχω ριξει τρελο γελιο

fart, football, xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

αχαχααχα,τελειο!!!!!!!!!!μα πως το κανει???????????

μου το είχαν στείλει σε Mail.....αλλά προσπαθώ να πληκτρολογήσω στο κενο και δεν γράφει τίποτα....τι κάνω λάθος η άσχετη?????

αχαχαχα,γραφεις στα ελληνικα γι αυτο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...