Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες!!! Πήγαμε σήμερα βόλτα στη θάλασσα και περάσαμε πολύ ωραία.

Amande γάλα μητρικό έβαλα, η πατάτα έτσι γίνεται σα στόκος ένα πράγμα. Αν δε του αρέσει να τη λιώνεις με το πιρούνι καλά καλά. Η δικιά μου πάλι τη λατρεύει έτσι

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπορω να δίνω εναλλαξ με την απλή πατάτα γλυκοπατατα??

μπορείς να δώσεις γλυκοπατάτα, αλλά καλύτερα κράτα την για απογευματινό όταν θα σου πει για κρέμα. Εγώ την Δευτέρα θα της δώσω γλυκοπατατα που θα μου φέρει η μητέρα μου απο Αθήνα γιατι εδώ δε βρίσκω βιολογική

Διαφημίσεις

Που πήγατε όλες????????

Παρούσα!!! Έχω μαθήματα το πρωί και σε λίγο αρχίζω πάλι. Σήμερα είναι πολύυ γεμάτη μέρα, μαγείρεμα, τάισμα, δουλειά, επιστροφή, τάισμα, δουλειά, τάισμα, συγύρισμα, σκούπα, σίδερο. Θέλεις και άλλο;;

Παρούσα!!! Έχω μαθήματα το πρωί και σε λίγο αρχίζω πάλι. Σήμερα είναι πολύυ γεμάτη μέρα, μαγείρεμα, τάισμα, δουλειά, επιστροφή, τάισμα, δουλειά, τάισμα, συγύρισμα, σκούπα, σίδερο. Θέλεις και άλλο;;

:lol::lol::lol: οχι dimaki.....με καλυψες

c2Gbp2.png

Καλησπερα!

Σήμερα έγινα ΘΕΙΑ!!!1317309lsk5aj07xu.gif

Ο αδερφουλης μου εγινε μπαμπας και εγω απεκτησα το 1ο μου ανηψι! Αγορακι 3.700:D. Μπραβο στη νυφουλα μου να χαιρονται το αντρακι τους!

Να σας ζήσει κωνκωνάκι... Να είναι γερός...

Παρούσα κ εγώ... Τι κάνετε? Εμείς χθες κάναμε εμβολιάκι κ μετρηθήκαμε... Είμαστε 9.250 κ 74 εκ. (zouzounel που ρώταγες-μην ξεχνάς ότι είμαστε 7 μηνών).

Σήμερα πήραμε πορτοκαλί κολοκύθα. Πως να την κάνω βρε κοριτσάρες? Χθες δοκιμάσαμε κ μπρόκολλο κ το φάγαμε μια χαρά. Από τέλος της άλλης βδομάδας θα προσθέσουμε κ μοσχάρι...

Και κάτι άλλο βρε κορίτσια... πατζάρι μπορούμε να προσθέσουμε? Ή όχι ακόμα?

Αυτά κ από μάς...

Φιλάκια πολλά

Υ.Γ. τέλειαααα μέρα κ σήμερααααααααααα

:-P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Παρούσα κ εγώ... Τι κάνετε? Εμείς χθες κάναμε εμβολιάκι κ μετρηθήκαμε... Είμαστε 9.250 κ 74 εκ. (zouzounel που ρώταγες-μην ξεχνάς ότι είμαστε 7 μηνών).

Σήμερα πήραμε πορτοκαλί κολοκύθα. Πως να την κάνω βρε κοριτσάρες? Χθες δοκιμάσαμε κ μπρόκολλο κ το φάγαμε μια χαρά. Από τέλος της άλλης βδομάδας θα προσθέσουμε κ μοσχάρι...

Και κάτι άλλο βρε κορίτσια... πατζάρι μπορούμε να προσθέσουμε? Ή όχι ακόμα?

Αυτά κ από μάς...

Φιλάκια πολλά

Υ.Γ. τέλειαααα μέρα κ σήμερααααααααααα

:-P

μπράβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε να δούμε πόσο θα φτάσουν στο χρόνο. Τη κολοκύθα μπορείς να την κάνεις στον ατμό ή στο φούρνο και μετά να προσθέσεις λίγο λαδάκι. Όσο για το πατζάρι, αντε και κάνει να το δώσεις, μετά τα κακά που θα βγούνε κόκκινα θα σε φάει η αμφιβολία αν είναι απο αυτό ή έβγαλε αλλεργία :shock: :shock:;; Εγώ για αυτό δεν έχω ρωτήσει καν

Διαφημίσεις

νικολ μπράβο στον παιδαρο:D:D

τελικά του έβρασα γλυκοπατάτα και την έφαγε όλη (ήταν και μεγάλη)....δεν έχω παραπονο, προς το παρόν, όλα τα τρώει:D:tongue:....και όταν τρώμε εμείς του δινουμε (και καλά) το κουτάλι και ανοιγει αμέσως το στόμα του:lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες... Σας ευχαριστούμε ...

Dimάκι το σκέφτηκα κ εγώ αυτό για το πατζάρι. Θα δω... ίσως λίγο αργότερα. Κολοκύθα του έκανα σήμερα με καρότο κ σέλινο κ πατατουλα. Δεν τρελάθηκε αλλά την έφαγε. Το πρωί προσθέσαμε κ μανταρίνι στην κρεμουλα μας.... αλλά νομίζω ότι το παράκανα κ έβαλα κ μανταρίνι κ πορτοκάλι... κ από αύριο θα βάζω το ένα από τα δύο...

Amande το βιβλίο είναι καλό? Μωρέ πράσο απο τώρα δεν είναι βαρύ? Είχα πάει στο Λητώ χθες αλλά δεν το βρήκα το βιβλίο...

Κατά τα άλλα κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Εμείς σήμερα είμασταν καλό παιδάκι... σιγά σιγά ηρεμουμε με τους "ξένους". Σήμερα πήγε κ στον παππού κ στη νονά... Βέβαια όχι πολλά πολλά, μην δίνουμε κ πολύ αέρα... αλλά σιγά σιγά κάτι είναι κ αυτό...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

nikol τις βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσες τις συνταγουλες του και έχει πάρα πολλους συνδυασμους, τουλάχιστον σε μένα είναι αρκετά χρήσιμο (γιατι είμαι και λίγο αγχώδης με αυτά τα θέματα και ούτε μπορώ να σπαζοκεφαλιάζω κάθε μέρα τι να φτιάξω)....θα γράψω μερικες τις επόμενες μερες;)

c2Gbp2.png

Καλημερα καλη εβδομαδα!

Τί κάνετε? Εμείς κλασικα περιμενουμε τα ΣΚ για βολτες!

Παρούσα κ εγώ... Τι κάνετε? Εμείς χθες κάναμε εμβολιάκι κ μετρηθήκαμε... Είμαστε 9.250 κ 74 εκ.

Σ'ευχαριστω πολύ νικολ μου!

Καλα οι μετρησεις σας άψογες! Μπραβο!

Εγω της εχω δωσει και πρασο και κρεμυδι μεσα στη κρεατοσουπα της, σε μικρες ποσότητες βεβαια.

amande μου γλυκοπατατα που βρισκεις? Γιατι εδω στα μαναβικα και στη λαϊκη δεν εχω βρει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...