Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

dim καταπληκτικό το σαιτ με τα καπελάκια, εμενα μου αρεσει αυτό με τις πεταλούδες και το άσπρο με τα λουλουδάκια στο πλάι.

χμμμ βλεπω πολλά μπεμπακια με δερματικά θεματα, διαβαστε και τα δικά μας (περασμένα βεβαια) στο λινκ που εδωσα πιο πανω, ετσι για να μην τρελλαινεστε, μιλάμε η μπέμπα είχε γίνει κόκκινη σα ντομάτα και όπου είχε βγάλει καντήλες ήταν πρησμένο το δέρμα, πέρασε μόνο του (θεωρώ ότι ήταν αντίδραση στο άρωμα που μου έσπασε στο δωμάτιο), αλλά με τρέλλανε ο παιδίατρος, τι αταραξ, τι κορτιζόνες.... τεσπα

κωνκων σου εγραψα και στο θρεντ της ατοπικής, στο άλλο φόρουμ

περαστικούλια

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι γενικώς δεν ειναι τοσο σοβαρο... το ξερω κι απο την κορη μου που γεμιζε καντηλες καθε τοσο, στην αρχη στο αυγο, μετα δεν μπορουσα να καταλαβω, τη λεγομενη κνιδωση...ο παιδιατρος αλλα και παιδοδερμετολογος ειχαν πει οτι γενικα δεν ασχολουμαστε και οι ευαισθησιες αυτες εως 2-3 ετων φευγουν για παντα....

μονο αν ειναι πολυ εκτεταμενο το ψαχνουμε περαιτερω.... η κρεμα καλεντουλας παντως σε τετοια δερματικα ειναι βαλσαμο!

η κορη μου επισης προσφταα ειχε πεταξε στα ποδια της κατι καντηλες σνα διευρα, αλλα ητνα καπως μελανες!!!! και οι δυο γαμπες γεματες.... καλεεεεντουλα και αλι ο ντοκ, σε μια ωρα ειχα φυγει...την ειχε πειραξει καποιο χορτο στην απιδικη χαρα(καλοκαιρι με σορτς)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα και από εμάς! Εμείς δίνουμε παρόν με γαστρεντερίτιδα ΞΑΝΑ! Δε παίζει κάποιος μας κάνει πλάκα φέτος με τις ιώσεις. Κορίτσια δε παλεύεται η ίωση αυτή. Ολο μου λέει ''μαμα θέλω κάτι να φάω'' ''μαμά μου πέρασε η κοιλίτσα μου'' ''μαμά η γιατρός μου είπε να φάω'' ''μαμα πειναωωωωωω'' Αχ! δε μπορω να μου ζητάει και να μην του δίνω! Με το ζόρι κρατιέμαι!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

να του βαζεις ορο πολυ συνεχεια, και να τον κρατας μπρουμυτα στα γονατα σου για λιγο μετα με ελαφρυα χτυπηματακια στην πλατη βοηθαει αρκετα να ....βγει πραγμα!

τον έχω πλακώσει στους ορούς...χθες έκανα κι εγω φςςςςςςς το γάλα μου σε ποτήρι και τράβηξα με σύριγγα και του έβαλα:tongue:

τωρα θα σας γραψει κατι ο μπεμπης...

λ±π0 β τψ5 ωξθνμ8//

:lol::lol::lol::lol::lol:

evi mou περαστικά και πάλι

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

λ±π0 β τψ5 ωξθνμ8//

Σε λιγο θα καταλαβαινω καλυτερα αυτα που γραφει ο γιός σου απ'οτι τα δικά σου! Χαχαχαχαχα:mrgreen::lol:

evi mou πάλι ρε γμτ? Κρίμα πια! Περαστικά και γρηγορα.

zouzounel μου σ'ευχαριστω πολύ. Ειδα την απαντηση σου.

galat μου ίσως να ηταν και καμια ιωσουλα, ίσως το εμβολιο που ειχε κανει σε συνδιασμο με καποιο φαγητό, ισως που ειχε ιδρωσει την προηγουμενη μερα που ειμασταν βολτα. Εχω κοψει βεβαια αρκετα απο τροφες τωρα και θα ξεκινησω παλι να δινω σταδιακά.

Για απλή ενυδατωση πηρα την cold cream της avene (δεν είχε και κατι άλλο το φαρμακειο:mad:).

Καλησπέρα!!! Εμείς σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα, το μάτι ξεπρίστικε και η κοκκινίλα έχει υποχορίσει πάρα πολύ. υποψιάζομαι οτι μπορεί να την ενόχλησε η γύρη απο τις ελιές στην αυλή.

εύη μου περαστικά σας.

indie τις πάνες τις υφασμάτινες τις χρησιμοποιείς;;; Σκέφτομαι τώρα που στερεοποιήθηκαν τα απόβλητα να πάρω 5 για δοκιμή.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Εμείς σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα, το μάτι ξεπρίστικε και η κοκκινίλα έχει υποχορίσει πάρα πολύ. υποψιάζομαι οτι μπορεί να την ενόχλησε η γύρη απο τις ελιές στην αυλή.

Αχ μπραβο που ειστε καλυτερα.

Και η παιδιατρος μου οταν την ειχα ξαναπαρει τηλ. μου είπε οτι εκείνη τη μερα την πηραν πανω απο 10 άτομα τηλ. με τετοια εξανθηματα και το πιο πιθανο είναι η γυρη.

Σε λιγο θα καταλαβαινω καλυτερα αυτα που γραφει ο γιός σου απ'οτι τα δικά σου! Χαχαχαχαχα:mrgreen::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημερα ο μπεμπης κλαιει ολη μερα γιασ πολυ κλαμα ομως να τριριζει να κοκκινιζει να ουρλιαζει να μην μπορει να ανασανει...............ολο κλαμα δνε ακουσαμε 7 μηνες το ακουσαμε σημερα........ α και ιδιαιτερος λογος δνε υπαρχει.... αν συνεχιστει αυτο το βιολι βεβαια θα παρω τηλ τον ντοκ...:-(:sad::-(

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Στενοχωριέμαι με αυτά που διαβάζω... κρίμα να ταλαιπωρήστε. Κρίμα να μην μπορούμε να χαρούμε τον καλό καιρό κ να υποφέρουν τα μπεμπόνια από αλλεργίες.. ... Αθηνουλα τι έπαθε ο μπόμπος?

Dimάκι κ εγώ το σκέφτομαι για τις υφασμάτινες... Σήμερα μάλιστα (άσχετο με τις πάνες βέβαια) εκεί που τον άλλαζα συνέχιζε τις βρωμοδουλειές του... (το κάνει συχνά όποτε τον αλλάζω εμπνέεται περισσότερο) είδα λίγο αιματάκι (επιφανειακά στο απόβλητο- δηλ. σαν να είχε ερεθιστεί το πωπουδάκι του από μέσα)... Λέτε να είναι ανησυχητικό???

Κάτι άλλο ρε κορίτσια... αύριο θέλω να βάλω κοτόπουλο. Καταρχήν πόσο να βάλω κ κατά δεύτερον έχω ένα ολόκληρο στην κατάψυξη (είναι από το χωριό) κ λέω να το κάνω όλο στην χύτρα κ να το κόψω σε μερίδες. Γίνεται/ Είναι καλό να το βάλω στην κατάψυξη μετά? Και να βγάζω μία μία μερίδα κ να την μαγειρεύω ( στην ουσία να το ζεσταίνω) μαζί με τα λαχανικά?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

νικολινα ο μπομπος εχει απλα νευρα! λογω που τον ενοχλω στη μυτη συνεχεια...

Αν αποψυξεις το κοτοπουλο δεν μπορεις να το ξαναβαλεις καταψυξη μαγειρεμενο, αν ηταν νωπο θα μπορουσες.

Γενικως επιτρεπεται να τρωνε 3 μερες, δηλ την ωρα που το φτιαχνεις και τα επομενα 2 24ωρα διατηρείται.

Εννοειται οτι οτνα φτιαξω μοσχαρι και κοτοπουλο κλπ δεν θα μαγειρευω καθε μερα! αυτα....λαστ γιαρ!

Εγω υφασματινες πανες θα παρω το καλοκαιρι μαλλον, βασικα εχω πολλες "πανες" κληρονομια απο τη μανα μου(τα χρησιμοποιω για σεντονακια τωρα) και θα παρω 1-2 αδιαβροχα βρακακια και ειναι ΟΚ. αν βαρεθω τ απλυσιματα επιστρεφω στις κανονικες, και τη νυχτα κανονικες θα βαζω, οπως και εξω σε βολτες.... πιο πολυ δηλ για να δροσιζετε στο σπιτι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες...

Άρα είναι καλύτερα το μωράκι σου Αθηνά?

Ευχαριστώ για τις οδηγίες... εσείς πότε αρχίζετε κοτόπουλο?

Επίσης, για πείτε καμία ιδέα για επόμενο φρουτάκι... Έλεγα να βάλω μανταρίνι αλλά ο χάμπι δεν βρίσκει βιολογικό κ έτσι το αφήσαμε για να ρωτήσω τον γιατρό αύριο αν κάνει μάνγκο ή ανανά ή φράουλα...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...