Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες.

Η γιατρος μου ειπε οτι ειναι ατοπική δερματίτιδα. Να την πλένω με σαπουνι sebamed και για 2-3 μερες να την βαλω τοπικα μια κορτιζονουχα κρεμα την rettavate. Είναι σαν δροτσιλα, μικρά μικρά. Για δερματολόγο μου ειπε οτι ειναι σε ηπια μορφή οπότε αν συνεχίσει τότε να πάω. Δεν έχω αλλάξει τιποτα απο απορρυπαντικα ή αφρολουτρο.

galat μου καλα την ανεβασα αλλά μπηκα στο site και δεν ξερω πώς να τη σβησω...:oops:

DimRous το καπελακι της βαπτισης είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!!! Ψηφιζω το ροζ με το λουλουδι και το ασπρο με τα 3 λουλουδακια.

zouzounel μου σ'ευχαριστω για τις συμβουλες, θα τα τηρίσω! Διάβασα το θεμα σου. Το δικό μας ειναι σε ηπια μορφη ακομα. Σας τρελανε λιγακι ο παιδιατρος ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μεχρι τωρα διάβαζα για την ατοπικη δερματίτιδα και αγχωθηκα. Δεν ειχα ιδέα τί ήταν.:-( Βλέπω ομως οτι υπαρχει αρκετη ταλαιπωρία.... Απ'οτι καταλαβα με την κορτιζονουχα κρεμα θα φυγουν αλλά θα εμφανιστουν παλι. Αν οντως ειναι ατοπική, θα μου το πεί παιδοδερματολόγος και θα δω απο εκεί και περα τι μπορω να κανω. Απ ότι διαβασα ειναι κληρονομικό, εμείς δεν εχουμε εμφανισει κατι τετοιο. Ο Κωνσταντινος μια φορα ειχε κοκκινησει ετσι οταν του βαλαμε τον σταυρό του και μολις τον βγάλαμε ηρεμησε αμεσως.

Δεν ξερω.... μπερδευτικα πολύ:confused:.

Μόλις γύρισα απο παιδίατρο, δεν έχει ακροαστικά αλλά έχει ερεθισμένο λαιμό και απ'οτι μας είπε μαλλον πρόκειται για νέα ίωση:-( και δεν έχει σχέση με τον πυρετό της προηγούμενης εβδομαδας και απλά θα το παρακολουθήσουμε προς το παρόν....μακάρι να μην είνα τίποτα σοβαρό και να του περάσει γρήγορα...δεν μπορώ να το ακούω να βήχει:-(

Εγώ εν τω μεταξύ έχω απο προχθες εναν έντονο πονο στο θώρακα κεντρικά και προς τα πάνω, λες και έχει κάτσει ελεφαντας πάνω μου:confused:....κουράστηκα:?

κων περαστικά στη μικρούλα....δεν ξέρω και πολλά για το θέμα για να σε βοηθήσω:?

dim όντως το καπελακι για τη βαφτιση είναι τέλειο:D...τα αλλα μ'αρέσουν όλα :D (εκτός απο εκείνο με τη minnie)

c2Gbp2.png

υπομονή αμάντε να περάσει και ο Μάρτιος και μετα τέρμα οι ιώσεις! Περαστικά να είναι σας εύχομαι!

Για τα σπυράκια έχω να πω (μιας και το δερμα του Χρήστου μου είναι πολύ πολύ ευαίσθητο και έχω μακραν εμπειρια) οτι το sebamed είναι τέλειο, οι αλοιφές δε κάνουν τίποτα τα σπυράκια θα κάνουν τον κύκλο τους και σταδιακά θα φύγουν. Εμένα ο γιός μου και μόνο που τον φιλάμε κοκκινίζει. Τα πόδια του έχουν σημάδια από περισυ από σπυράκια. Κοκκινίζει ο ποπός με το παραμικρό, τα μαγουλά του όταν ήταν μωρό έσκαγαν συνέχεια μια από το κρύο μια από τη ζέστη και γενικά είναι στα παιδιά γιατί το ζουζουνάκι το μικρό δε παρουσιάζει τίποτα από όλα αυτά!

dim η κορδέλα όλα τα λεφτά! Από καπέλα μου αρέσει το ροζ με το λουλούδι το κίτρινο και πολύ πολύ το πρώτο το ρομαντικούλι!

φιλάκια!!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

kvn mh baleiw thn kortizonoyxo...me tipota, oi paidiatroi soy dinoyn otidhpote arkei na fygei to problhma.... αν ειναι δυνατιν! οκ θα φυγουν τα σπυρια αλλα η ευαισθησια παραμενει...

παντως ετσι ψιλα ψιαλ σπυρακια σιγουρα δεν ειανι σοβαρη μορφη ατοπικης, η ατοπικη θελει καληενυδατωση να ξερεις, γενικα ξεπερνιεται με τον καιρο δεν ειναι κατι τοσο τραγικο....οσο διαβαζεις τοσο αγχωνεσαι...

πολυ πολυ πολυ πολυ καλο για ευαισθησιες του δερματος ειναι η κρεμα καλεντουλας και αυτο

http://www.badgerbalm.com/p-398-baby-balm.aspx

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

να ξερεις δερματολογιο και παιδιατροι απλα προσπαθηουν να εξαλειψουν τα συμπτωματα και οχι την αιτια η οποια δεν καταπολεμειται γενικως, περναει με την ηλικια....το εχω ψαξει πολυ λογω μιας φιλης...

μην αγχωνεσαι, παρακολουθησε αν εχει ευαισθησια σε τροφες, και οσο μπορεις καθυστερησε το ψαρι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ευχαριστώ evi mou

πολυ πολυ πολυ πολυ καλο για ευαισθησιες του δερματος ειναι η κρεμα καλεντουλας και αυτο

http://www.badgerbalm.com/p-398-baby-balm.aspx

αυτο του βάζω και στον πωπουδάκο του;)

c2Gbp2.png

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες.

Η γιατρος μου ειπε οτι ειναι ατοπική δερματίτιδα. Να την πλένω με σαπουνι sebamed και για 2-3 μερες να την βαλω τοπικα μια κορτιζονουχα κρεμα την rettavate. Είναι σαν δροτσιλα, μικρά μικρά. Για δερματολόγο μου ειπε οτι ειναι σε ηπια μορφή οπότε αν συνεχίσει τότε να πάω. Δεν έχω αλλάξει τιποτα απο απορρυπαντικα ή αφρολουτρο.

galat μου καλα την ανεβασα αλλά μπηκα στο site και δεν ξερω πώς να τη σβησω...:oops:

DimRous το καπελακι της βαπτισης είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο!!! Ψηφιζω το ροζ με το λουλουδι και το ασπρο με τα 3 λουλουδακια.

zouzounel μου σ'ευχαριστω για τις συμβουλες, θα τα τηρίσω! Διάβασα το θεμα σου. Το δικό μας ειναι σε ηπια μορφη ακομα. Σας τρελανε λιγακι ο παιδιατρος ε?

καλησπερα!!διαβασα το θεμα σου και θυμηθηκα ενα συμβαν με την μπεμπα..μου ειχε πεσει παραπανω απορρυπαντικο στα ρουχα και ειχε κανει σπυθουρακια..κ αλλη μια φορα τα ειχε κανει νεογεννητη γιατι και εμεις παιδια του 08/10 ειμαστε και εκανε τρελλη ζεστη και την αφηνα μονο με την πανα..μου ειχε πει τοτε η παιδιατρος οτι εκανε τα σπυρακια γιατι δεν εφευγε ο ιδρωτας απο πανω της και να της φοραω παντα εωα εσωρουχακι...

you are the reason I could fly and 'cause of you I don't have to wonder why...

λουλουδιτσα μου 03/08/10

μπομπιρακος μου 20/07/12

Κ+Γ 13/07/08

Καλημερα!!!

Χθες ηταν μιά δυσκολη μερα! Η μικρή φουντωσε και την πηγαμε στο Παιδων για δερματολόγο. Φυσικά δερματολογος δεν υπηρχε και την ειδαν οι παιδιατροι. Μας εδωσαν αταραξ και περιμεναμε να δουμε αν θα υποχωρησουν τα εξανθηματα. Δεν υποχωρησαν στη 1 ωρα που μας ειπαν να περιμενουμε. Τεσπα δεν ξεραν ουτε και αυτοι τί είναι, θελαν να την κρατησουν μεσα για κορτιζονη, αλλά τους ειπαμε να δουμε πως θα παει μεσα στη νυχτα και φυγαμε. Τωρα είναι πολύ καλυτερα η μικρή. Ξαναμιλησα με την παιδιατρο μας και μου ειπε οτι ίσως να ειναι απο τη γύρη. Οι άλλοι στο Παιδων μου λεγαν οτι φταιει το πορτοκαλι, που το τρωει απο 5 μηνων ή το γιαουρτι που το τρωει εδω και μισό μηνα τουλαχιστο....Δεν εμεινα ευχαριστημενη απο τους γιατρους εκεί. Ξεραν και την παιδιατρο μας καθότι ειναι αρκετα μεγαλη σε ηλικία, κοινως χρόνια στο κουρμπετι και μας ειπαν να μας δει και αυτη. Σε περιπτωση που εμφανισει παλι θα παμε σε δερματολογο και αλλεργιολογο να δουμε απο που προερχετε. Αυτα!

amande μου περαστικα.

georkost, galat, evi mou σας ευχαριστω πολύ. Αν όντως ειναι αλλεργια σε κατι θα εμφανιστεί πάλι και τοτε, αφου θα προσεχω τωρα τις αντιδρασεις της, ίσως να μπορεσουμε να εστιάσουμε καλυτερα.

Καλημέρα!!! Κων κων ελπίζω σήμερα να είναι μια καλύτερη μέρα για σας. Λοιπόν βάλτε και εμένα στο κλαμπ με τις αλλεργίες. Τη Πέμπτη φόρεσα ένα καινούργιο φορμάκι στη μικρή (πλυμένο, σιδερωμένο) και μετά απο λίγο φούντωσε ο λαιμός, τα μάγουλα και έβγαλε και ένα εξάνθημα πίσω απο το γόνατο. Της το βγάζω και της έβαλα και λίγη κρέμα emollient, το πρόσωπο πέρασε αμέσως η κοκκινίλα όχι. Ξυπνάω σήμερα το πρωί και το ένα μάτι του παιδιού ήταν πολύ πρησμένο και η κοκκινίλα ακόμα εκεί. Μετα απο λίγο το μάτι ξεπρήστικε αλλά έγινε κόκκινο στα σημεία που ήταν φουσκωμένο. Πήρα το παιδίατρο και μου είπε αλλεργία (σε τι δε ξέρουμε) μου έδωσε zirtex σταγόνες για το βράδυ και μια αλοιφή (όχι κορτιζονούχα). εν το μεταξύ έχει τρελή ξηροδερμία στα πόδια και τους ώμους. Αυτά τα νέα μας, πέταξα και όλα τα φορμάκαι που είχαν λίγο συνθετικό και παρήγγειλα οικολογικά. Σήμερα ανα τρίωρο ξυπναγε αλλά δεν παραπονιέμαι, μην είμαι και γαϊδούρα, καλά ήταν δύο βράδυα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

τι λετε βρε κορίτσια:shock::shock:!!πωωω τα μωράκια...περαστικά και γρήγορα

κων στον παιδιάτρο που πήγα προχθές (οχι στη δικιά μου γιατί είμαι εκτός Αθήνας) μου είπε να μη δώσω γιαουρτι στον μικρό πριν το χρονο, δε ξέρω κατα ποσο ισχύει.... εγώ θα του δώσω πάντως.....

κόψε προς το παρόν τις τροφές που σου είπαν (φαντάζομαι θα σου έδωσαν κάποιο έντυπο με τι να αποφύγεις) και βλέπετε....

για καλό και για κακό πάρτε κανενα οικολογικό απορρυπαντικό πλυσιματος των ρούχων και αφρολουτρο...δείτε στη λίστα μου στο παρεντς

c2Gbp2.png

Περαστικά βρε κοριτσάκια.. Τι κρίμα να ταλαιπωρήστε έτσι...

Κ εμείς έχουμε ευαισθησία αλλά ευτυχώς ακόμα την παλεύουμε..

Αθηνά αυτή την κρέμα από που μπορούμε να την προμηθευτούμε???

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

nikolina εγώ την παίρνω απο εδω http://www.iherb.com/Badger-Company-Baby-Balm-Chamomile-Calendula-2-oz-56-g/18407?at=0 .....αν παραγγείλεις βάλε και τον εκπτωτικό κωδικό UKA920 (θα έχεις 5 δολλάρια εκπτωση, τα μεταφορικά είναι 4 δολλάρια....παραγγελνω συνέχεια, είναι έμπιστο site)

c2Gbp2.png

Nα σας πω και τα δικά μας νέα....καταρχήν ο μπεμπάκος είναι 8 κιλάκια και 68,5 ποντακια:tongue:.....απο χθες έχει βήξει μόνο 2-3 φορές (και μάλλον ο γιατρός μου έλεγε μαμακιες:evil: οτι είναι καινούργια ίωση κτλ).....επίσης σήμερα του έφτιαξα το πρωι την κρεμα αλλά δεν την έτρωγε με τίποτα (2-3 κουταλιες με το ζορι), την πέταξα και πήγα έξω για κάτι δουλίτσες...καιιιιιι ήρθε η θεία μου, του έφτιαξε καινούργια (με 1 μήλο-μιση μπανάνα-δαμασκηνο) και την έφαγε οοοοοοληηηηηηηη:shock: ο μούργος:tongue:....μετά κοιμόταν απο τη 1.30 μέχρι τις 4.30 (δεν έχει ξαναγίνει) και ούτε για γάλα έκλαψε.....άβυσσος η ψυχή των μπεμπιδίων

πήρα ενα βιβλίο σχετικά με τη διατροφή των μωρών και έχει απίθανες συνταγες, αφου μου έρχεται να τις φτιάχνω και να τα τρώω εγώ:tongue:

αυτό είναι http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=558638&prid=247059&deid=0

c2Gbp2.png

Περαστικα κων και ντιμ....

κων ακομα και αλλεργια να ειναι μαλλον ειναι ελαφρυα, μπορει επισης και μια ιωσουλα...ντιμ εσενα μοιαζει περισσοτερο με αλλεργια, το δυσκολο σε αυτη την υποθεση ειναι οτι δεν μπορεις ευκολα να βρεις σε τι...

αμαντε, 2-3 φορες βηχας δεν ειναι τιποτα, αν ειανι ερεθισμενος ο λαιομος ή αν εχει μυκουλες ειναι απο αυτο.... να του βαζεις ορο πολυ συνεχεια, και να τον κρατας μπρουμυτα στα γονατα σου για λιγο μετα με ελαφρυα χτυπηματακια στην πλατη βοηθαει αρκετα να ....βγει πραγμα!

Κι εμενα τα συνοψιζει ολα τα παραπανω, εχει μπουκωσει, βηχει λιγο 2-3 φορες τη μερα ευτυχως ξηρο βηχαλακι οχι εντονο σαν το ψευτικο που κανουν, και εχει ψιλα σπυρακια πολυ μικροσκοπικα και πολυυυυ λιγα στο προσωπακια του...σαν κοκκινα μαγουλακια.... φτου φτου φτου και δεν ξερω αν ειναι απο το πορτοκαλι που το εχει φαει καμια εβδομαδα ή απο και αμυγδαλα που πλακωσα εγω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...