Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ησυχία βλέπω......

Γέλασα πολύ με τις ονομασιες των μωρων απο τους μπαμπαδες!:mrgreen:

Απ'οτι βλέπω η κουνια μου είναι η καλυτερη λύση.... Χμ η Χριστίνα ειναι το 7ο μωρό που μπαίνει σε αυτη τη κούνια!

Σας την εχω δείξει?

016r.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Είναι ο γιός μου εδω....

Καλό βραδυ!!! Μη κανετε quote θα τη σβησω τη φωτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!! Κων κων θέλω και εγώ μια τέτοια!!!!!!!! Λοιπόν έχω ευχάριστά και δυσάρεστα. Τα ευχάριστα είνια οτι η κόρη μου χθες κοιμήθηκε σερρί 9 ώρες και τα δυσάρεστα οτι μετά δεν ξανακοιμήθηκε με αποτέλεσμα να είμια ξύπνια απο τις 6.30, ευτυχώς στις 8 την έβαλα να θηλάσει στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκαμε 1.30 ώρα ακόμα!!!!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

egv pali χθες δεν εκλεισα ματι.... κοιμηθηκε 0.30 το βραδυ με 2( εκεινη την ωρα εγω ετοιμαζα την μαρινατα για το φαγητο της επομενησς μερας) και μετα ενα κλαμα μια τσιριδα να μην ηρεμει με τιποτα....και δεν κοιμηθηκε καθολου ολο το βραδυ.... καλο?

να δουμε σημερα τι εχει το μενου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Galatάκι γιατί έτσι το μπεμπόνι? Τι όμορφη μέρα σήμερα... τι τέλεια... πήγαμε κ εμείς βόλτααααα μεγάλη προς την παλιά γειτονιά του μπαμπά μας... κ ξεσκάσαμε λιγάκι (η μαμά δηλ. γιατί ο μπέμπης είναι του σπιτιού... αχ αυτό το παιδί...μόνο εξωτερικά μου έμοιασε...) Ευτυχώς έφαγε το φαγητό του (κρύο.. κάποια σορρυ που δεν θυμάμαι ποια το είπε, αλλά κάποια μανουλίτσα το επεσήμανε κ ευτυχώς ο μικρός το έφαγε κρύο...:D)

Φιλάκια πολλά πολλά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

egv pali χθες δεν εκλεισα ματι.... κοιμηθηκε 0.30 το βραδυ με 2( εκεινη την ωρα εγω ετοιμαζα την μαρινατα για το φαγητο της επομενησς μερας) και μετα ενα κλαμα μια τσιριδα να μην ηρεμει με τιποτα....και δεν κοιμηθηκε καθολου ολο το βραδυ.... καλο?

να δουμε σημερα τι εχει το μενου

:?:?....ελπίζω να μην έχει το χθεσινοβραδινο:mrgreen:

κι εμένα άρχισε πάλι τις βραδινους θηλασμούς ανα 2ωρο:cool:

Σήμερα φάγαμε μισό μήλο, μισή μπανάνα και το δαμασκηνάκι μας:cool: (άφησε βέβαια λίγες κουταλίτσες αλλά είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω)

Εχει εν τω μεταξύ και λίγο βήχα, θα τον πάω αύριο στο γιατρό:?....μας έμεινε μάλλον απο το κρύωμα

c2Gbp2.png

Koριτσάκια καλημερούδια, ετσι στα πεταχτά μπήκα. Επεσα και στο μήνυμα της μαρουλίτας, εμεινα με το στόμα ανοιχτό, συγχαρητήρια κοριτσάκι, με το καλό το μπεμπάκι, απίστευτο κουράγιο έχεις! εγώ με τα δυο μωρά και τρέχω και δεν προλαβαίνω, οκ δεν εχουμε βοηθεια μεν, αλλα και παλι με 5 παιδιά πώς τα βγάζουν περα μπαμπας-μαμα-γιαγιάδες, πάλι απιστευτο μου φαίνεται, μπράβο μπράβο!

κων κων φανταστική η κουνίτσα σας! το κεχρί που ρωταγες πριν εγώ που το ειχα δοκιμάσει μου άρεσε, ο γιος μου ούτε να το μυρίσει!

νικολίνα πώς παει ο μικρός με το βάρος του? για πες, για πες... :)

γκαλατ γελασα πολύ με τον υπνο της μικρής, το νταχτιρντί και το τραγουδάκι! φαντάζομαι τη σκηνή χαχα!

ντιμ πολύ γλυκιά η σκηνή που περιέγραψες με τη μικρούλα, καλα το "βυζοφάγος ο παρασιτικός" απαιχτο!!!

φιλιά σε όλα τα μπεμπάκια!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημερα.....

Δεν προλαβα να βγάλω τη φωτο, λετε απο τη διαχειρηση να μπορεσει καποιος να τη βγάλει?

Λοιπον η μικρή εχει βγαλει κοκκινα σπυρακια στο σωμα της. Είχα δειξει στη γιατρο αυτα που ηταν κατω απο το λαιμο και μου ειχε πει οτι ειναι απο τα ρουχα που τριβονται εκεί ή απο τα σαλια ή απο τροφες που ισως μενουν. Προχθες όμως ειδα οτι ειχε και στο υπολοιπο σωμα... Στις γαμπες, λιγο στους αγκωνες της, λιγο κατω απο το αυτι και πολύ λιγο στη κοιλιτσα της. Να την παω σε δερματολογο? Κατι καινουριο σε φαϊ δεν εχω δωσει, περα απο τον αρακα πριν 2 βδομαδες. Ισως να ειχε βγαλει και πιο πριν και να μην την προσεξα:-(, γιατι οταν την κανω μπανιο μετα την ντυνω με χαμηλό φωτισμο:oops:.

zouzounel χάρικα που σε "είδα". Πώς ειναι τα παιδάκια σου?

amande και galat τί τρελά ωραρια ειναι αυτά? Να το θυμαμαι να μη ξανακανω παραπονα για τον υπνο της Χριστίνας μου.

DimRous καλος ειναι ο υπνος σας. Εμενα κοιμαται η μικρή κατα τις 20.00-21.00 μεχρι τις 06.00 και απο τις 03.00 και μετα θα ξυπνησει μία φορα για γάλα. Μετα θα κοιμηθει κατα τις 08.30 για καμιά ωριτσα. Αλλά το εγερτηριο στις 6 καθε μερα είναι λιγακι βαρβαρο!

Καλημέρα κ από εμάς...

Κωνκωνάκι περαστικά στο χριστινάκι... Ελπίζω να μην είναι κάτι τελικά...

Ζουζουνέλ καλώς την... Την Παρασκευή θα σου πω πόσο είναι ο μικρός καθώς σταμάτησα να τον ζυγίζω μόνη μου κ μόνο στον γιατρό μας... Πως πάτε εσείς με το φαγητό?

Galat πως κοιμηθήκατε χθες? Κ εμένα ξαναγύρισε στο ανά δύωρο θηλασμό το βράδυ.. ειδικά χθες με τσάκισε.. .:( Τι να κάνουμε... υπομονή...

amande περαστικά...

Εντωμεταξύ ο δικός μου έχει τρελαθεί με τον gummy bear.... οποτε το ακούει κάνει σαν παλαβό... πολύ γέλιο...

Ντιμάκι δεν το σχολιάζω καν για τον ύπνο σας... Φτου φτου σκόρδα στη μικρή... Άσχετο... την κορδελίτσα τη φορέσατε???

EP8Ip2.png

καλημέρρα κούκλες!!!!!!!!!!! Κων κων περαστικά στη Χριστινούλα σου, δε πέρνεις τηλέφωνο το γιατρό και έλενξε τα ρουχάκια, εμένα το έκανε αυτό πριν δυο μέρες που τις φόρεσα ένα που είχε και πολυέστερ παλιότερα δεν την ενοχλούσε όμως τώρα της έκανε σπυθουρακια.

Νικολίνα αύριο περιμένουμε αποτελέσματα.

Αθηνά μου πως πήγε σήμερα;;;

εμείς πάλι σήμερα το κάναμε 10ωρο 21.00 - 7.00

Διαφημίσεις

καλημέρα μανες!! θα πάμε το μεσημεράκι στο γιατρό, έβηχε και λίγο στον ύπνο του:?

dim δεν έχω λόγια για τους ύπνους σας....φτου φτου:D

κων με τι πλενεις τα ρουχαλάκια της, μήπως αλλαξες απορρυπαντικο?

c2Gbp2.png

Λοιπον η μικρή εχει βγαλει κοκκινα σπυρακια στο σωμα της. Είχα δειξει στη γιατρο αυτα που ηταν κατω απο το λαιμο και μου ειχε πει οτι ειναι απο τα ρουχα που τριβονται εκεί ή απο τα σαλια ή απο τροφες που ισως μενουν. Προχθες όμως ειδα οτι ειχε και στο υπολοιπο σωμα... Στις γαμπες, λιγο στους αγκωνες της, λιγο κατω απο το αυτι και πολύ λιγο στη κοιλιτσα της. Να την παω σε δερματολογο? Κατι καινουριο σε φαϊ δεν εχω δωσει, περα απο τον αρακα πριν 2 βδομαδες. Ισως να ειχε βγαλει και πιο πριν και να μην την προσεξα:-(, γιατι οταν την κανω μπανιο μετα την ντυνω με χαμηλό φωτισμο

Αν είναι μικρά σπυράκια μην ανησυχείς, δεν είναι αλλεργικό, είναι κατι σα δροτσίλα, ίσως την πειράζουν τη μικρή τα ρουχαλάκια, βαζε μόνο βαμβακερά, απεφυγε του τζάμπο και πλένε την περιοχή με φυσιολογικό ορο μεσα στη μερα και μπανακι εννοείται το βραδυ.

Επειδή περάσαμε πρόσφατα αλλεργία με τη μικρή, τα σπυράκια της αλλεργίας δεν είναι απλά σπυράκια, είναι ολοκληρες καντήλες (δες κι εδω θεμα που είχα ανοιξει: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=82755). Ετσι καταλαβα κι εγώ, ο μικρός μου εχει κατα καιρούς σπιθουράκια στο λαιμό, στις μασχαλες... συνειδητοποιησα οτι το παθαίνει όταν ιδρώνει και ετσι οταν τα βλεπω απλά του αλλάζω ρουχαλάκια πιο συχνά (και 3 φορες τη μερα!) και τον κάνω μπανιο μια φορά και μεσα στη μερα (εκτός απ το βραδινο, πριν τον υπνο).

dJzIp2.png Fysmp3.png

ψηφίστε και βοηθίστε να διαλέξω καπελάκια για άνοιξη καλοκαίρι. το επόμενο έκλεισε για τη βάπτιση http://www.etsy.com/listing/61177805/special-occasion-white-light-pink-peony?ref=cat3_gallery_39 και θέλω δύο απο τα επόμενα http://www.etsy.com/listing/65896625/saleremoveable-bella-in-pink-white-and?ref=cat3_gallery_30 http://www.etsy.com/listing/69681245/pink-infant-bucket-summer-sun-hat-with?ref=cat3_gallery_22 http://www.etsy.com/listing/69606279/hemp-toddler-sun-hat-12mo-2t?ref=cat3_gallery_34 http://www.etsy.com/listing/59551693/sweet-hand-felted-butterfly-baby-janes?ref=cat3_gallery_12 http://www.etsy.com/listing/48173837/minnie-mouse-sunhat-with-ribbons-and?ref=cat3_gallery_38. Νικολίνα το καπέλο το βάλαμε χθες παρέα με τα γυαλιά ηλίου και όταν τη βάλαμε μπροστά στο καθρέπτη κοιταζόταν με τις ώρες η ψωνάρα μου

Dimάκι εγώ ψηφίζω αυτό με τις πεταλούδες... Όσο για τα γυαλιά ηλίου καλύτερα να μην της τα βάζεις έξω, ρώτησα τον γιατρό μου, κ μου είπε ότι πρέπει να εξασκηθεί το μάτι στο να ανοιγοκλείνει η κόρη με τις εναλλαγές του φωτός.

EP8Ip2.png

:?:?....ελπίζω να μην έχει το χθεσινοβραδινο:mrgreen:

κι εμένα άρχισε πάλι τις βραδινους θηλασμούς ανα 2ωρο:cool:

Σήμερα φάγαμε μισό μήλο, μισή μπανάνα και το δαμασκηνάκι μας:cool: (άφησε βέβαια λίγες κουταλίτσες αλλά είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω)

Εχει εν τω μεταξύ και λίγο βήχα, θα τον πάω αύριο στο γιατρό:?....μας έμεινε μάλλον απο το κρύωμα

ρε γμτ γιατι ολα ξαναρχισαν τα διωρα????? γκρρρρρ χθες μια ανησυχια την ειχαμε παλι, αλλα οκ εκανε κι ενα τετραωρο 2 με 6 και ισιωσαμε.

Μπραβο για τα φρουτακι, και για τον βηχα, αν ειναι ξηρος αν φροντισεις να υπαρχει υγρασια στο δωματιο της, βαλε λιγο βραστο νερο με γαλο ταψακι ή ρουχα να στεγνωνουν στο καλοριφερ αν δεν εχεις υγραντηρα.

Ντιμ κι εμενα με τις πεταουδες μου αρεσει, αλλα δεν ειναι πολυ πρακτικο νομιζω το ροζ με το λουλουδια και το τελευταιο ειναι πιο βολικα

Καλημερα.....

Δεν προλαβα να βγάλω τη φωτο, λετε απο τη διαχειρηση να μπορεσει καποιος να τη βγάλει?

να την βγαλεις απο τη σελιδα που την ανεβασες

τα σπυρακια αν ειναι ψιλα ψιλα ειναι μαλλον δροτσιλα που λεει και η ζουζουνελ( βρε κουτο εσυ που χαθηκες??? να μην ξαναγινει περικαλω!)

ισως ζεσταινεται το βραδυ και ιδρωνει δες το κι αυτο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...