Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ax vra;iow kair;ow kr;ima na mhn bg;alv ton μπεμπη βολτα..... τι κανετε?

εχω να δηλωσω οτι εχω 2 στα 2 ολιγοφαγα ,και ολιγοϋπνα μωρα! Κατι κάνω λάθος δεν γινεται!

Χαχαχαχα στο φαγητό παρατηρησα οτι τρωει καλύτερα οταν ειαν ιζεστο! Δεν ηθελα να τρωει ζεστο ωστε να μπορω να τον ταιζω οπουδηποτε εξω.... για αυτο τρωει 50-70 μλ, το πολυ μετα κρυωνει! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Παντως κατι γινετια αργα και σταθερα, αμαντε σχεδον ενας μηνας περασε και τωρα αρχισε να εξοικειωνεται καπως με τη διαδικασια....οποτε υπομονη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

επισης να σας πω οτι γουσταρει τρελααααααα 2 συγκεκριμενα τραγουδια και χαχανιζει, το ενα ειανι το "ετσι απλα σ'αγαπω, σ'αγαπωωω κλπ" και το αλλο....χαχαχαχα

"εισαι παιδι μου πειρασμος, σεισμος, αιαιαιαιαι αιιιιιιιιιιιιιι"

το δευτερο κοπηκε σημερα απο το ρεπερτοριο λογω των γεγονοτων στην Ιαπωνια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

geo κ galat περνάτε στην επόμενη τάξη... οι υπόλοιπες???

'Εχει κέφια το παιδί... όσο για το λίγο ύπνο κ λίγο φαγητό... θα αλλάξει που θα πάει βρε Αθηνουλα... Μήπως κ η μαμά κ ο μπαμπάς είναι κ εκείνοι έτσι?

Εμείς πάλι σήμερα φάγαμε καλά. Τις τελευταίες μέρες με το ζόρι τρώγαμε. Προσπαθώ κ εγώ να μη φρικάρω κ να μην τον πιέζω κ μετά δεν θέλει ούτε να το βλέπει... Όσο για το ζεστό φαγητό κ εγώ δε θέλω να μάθει, Αθηνουλα, κ ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει θέμα... Μπορεί να έτυχε πάντως.. Μην απελπίζεσαι... άστον λίγο να πεινάσει κ δώστου το κρύο (σε μένα έπιασε).

Κατά τα άλλα ??? Τι κάνετε κοριτσάρες? Αααα ξέχασα να σας πω... μου ρθε μία ιδέα για τα προσκλητήρια, κ ζήτησα από έναν ξάδερφο μίας φίλης μου να μου ζωγραφίσει κάτι έτσι ώστε να είναι μοναδικό το προσκλητήριό μας.. Για να δουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Αυτά τα λίγα κ από μάς... Φιλάκια πολλά σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

επισης να σας πω οτι γουσταρει τρελααααααα 2 συγκεκριμενα τραγουδια και χαχανιζει, το ενα ειανι το "ετσι απλα σ'αγαπω, σ'αγαπωωω κλπ" και το αλλο....χαχαχαχα

00020148.gif

εμας μας αρεσει αυτο

με το που θα αντιληφθει οτι ξεκιναει σταματαμε καθε ασχολια ή γκρινια!!!!!!

οσο για το μαμ εμεις ακομα τπτ εδω και ενα μηνα!!φρουτα ουτε 1 κουταλακι και καροτο-πατατα ζητημα 3-4..τις τελευταιες 2 μερες δε προσπαθησα καν να της δωσω γιατι τις τελευταιες φορες εκλαιγε κ εραβε το στομα...πολυ σας ζηλευωωωωωωωωωωωω

Χαχαχαχα στο φαγητό παρατηρησα οτι τρωει καλύτερα οταν ειαν ιζεστο! Δεν ηθελα να τρωει ζεστο ωστε να μπορω να τον ταιζω οπουδηποτε εξω.... για αυτο τρωει 50-70 μλ, το πολυ μετα κρυωνει! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ο δικός μου πάλι είναι ανάποδος....το τρώει κρύο...χαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::mrgreen:.....αν και δεν πρέπει να γελάμε με το τελευταίο:? αλλά έτσι που το έγραψες τι να κάνω???:mrgreen:

Εμείς πάλι σήμερα φάγαμε καλά. Τις τελευταίες μέρες με το ζόρι τρώγαμε. Προσπαθώ κ εγώ να μη φρικάρω κ να μην τον πιέζω κ μετά δεν θέλει ούτε να το βλέπει

αυτό κάνω κι εγώ....τρώμε το μηλαράκι με διαλλείματα, δεν θέλω να τον πιέζω ειδικά τωρα στην αρχη και μετά στραβωσει και δε θέλει με τίποτα

νικολ με το καλό οι ετοιμασίες:D

καλά, έκανα το μηλαράκι βραστό όπως είπατε και έγινε τέλειοοοο.....αλοιφή...μου ερχοταν να το φάω εγώ:mrgreen:

c2Gbp2.png

Παρούσα, παρούσα!!!!!! Geonurt προσπάθησες να της δώσεις το αγαπημένο της παιχνιδάκι μπας και αποσπαστεί η προσοχή της και φάει.

Galat το δαμάσκηνο με έσωσε. Της αρέσει πάρα πολύ, πλέον τρώει τα φρούτα με λίγα μόνο τραγουδάκια και σχεδόν αδιαμαρτύρητα. Της βάζω 1 και 2/3 (χιχιχιχιχιχιχιχι).

Αχ κορίτσια μου θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου. Χθες η μικρή, στους βραδινούς θηλασμούς, αποφάσισε να τη βγάλει στην αγκαλιά μου. Ο πρώτος κράτησε 1.30 ώρα και ο δεύτερος 2 ώρες. Μέσα στη βαρεμάρα μου λοιπόν και εκεί που είχε κάνει το ζιζί πιπίλα, άρχισα να της χαϊδεύω το κεφαλάκι (δεν το είχα κάνει ποτέ γιατί φοβόμουν μη ξυπνήσει) και να αρχίσει ένα γουργουρητό σα γατάκι. Και τόσο εγώ να τη χαϊδεύω και αυτή να γουργουρίζει και ώρες ώρες να χαμογελάει στον ύπνο της και να με χαϊδεύει στο στήθος. Πραγματικά ήμουν η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου (παρόλο τη κούραση μου).

Ααα ο άντρας μου της έβγαλε παρατσούκλι βυζοφάγος ο παρασιτικός.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Παρούσα, παρούσα!!!!!! Geonurt προσπάθησες να της δώσεις το αγαπημένο της παιχνιδάκι μπας και αποσπαστεί η προσοχή της και φάει.

Galat το δαμάσκηνο με έσωσε. Της αρέσει πάρα πολύ, πλέον τρώει τα φρούτα με λίγα μόνο τραγουδάκια και σχεδόν αδιαμαρτύρητα. Της βάζω 1 και 2/3 (χιχιχιχιχιχιχιχι).

Αχ κορίτσια μου θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου. Χθες η μικρή, στους βραδινούς θηλασμούς, αποφάσισε να τη βγάλει στην αγκαλιά μου. Ο πρώτος κράτησε 1.30 ώρα και ο δεύτερος 2 ώρες. Μέσα στη βαρεμάρα μου λοιπόν και εκεί που είχε κάνει το ζιζί πιπίλα, άρχισα να της χαϊδεύω το κεφαλάκι (δεν το είχα κάνει ποτέ γιατί φοβόμουν μη ξυπνήσει) και να αρχίσει ένα γουργουρητό σα γατάκι. Και τόσο εγώ να τη χαϊδεύω και αυτή να γουργουρίζει και ώρες ώρες να χαμογελάει στον ύπνο της και να με χαϊδεύει στο στήθος. Πραγματικά ήμουν η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου (παρόλο τη κούραση μου).

αααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

εμενα με κοιταει στα ματια κ λιωνωωωωωωωωωω

μπαι δε γουει,δε πιανει κανενα κολπο ντιμ...δε τη ξεγελαω!!

570018w02xr7isn0.gif Καλημερα κοριτσια!

Πηγαμε για εμβολιακι χθες και η μικρή ειναι μια χαρα. Στους 69,5 πόντους και 7.500 στα κιλακια της. Πηρε 2 πόντους αυτον τον μηνα, αλλά απο κιλακια μονο 200 γρ. Ε μή χαλασουμε και το κορμί:mrgreen:. Πίστευα οτι θα ειχε βαλει παραπάνω γιατι έτρωγε πολύ καλα τον τελευταίο μηνα.:rolleyes:

DimRous αυτά μας κάνουν και ξεχναμε και κουραση και νυστα και τα πάντα!

galat μου τί ρεπερτόριο είναι αυτο! χαχαχαχα

Το φαγακι κ εγω ζεστό το δίνω. Ακόμα και τα φρουτα τα ζεσταίνω ελαφρως και ετσι το τρωει όοοοολο! Οταν ειμαστε εξω το φαγητό το τρωει και κρυο δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα, ισως εξω της ανοίγει η όρεξη.

Αλλο θεμα... Πώς τα κοιμίζεται? Οκ εσείς που θηλαζεται φανταζομαι στο στηθος, οι υπόλοιπες? Δεν χαλαρωνει ευκολα να κοιμηθεί. Την κουνάω πρωτα σε μια κουνια (σαν αιώρα είναι) θα την παρει εκεί ο ύπνος και μετά θα την πάω στο κρεβατι της. Στα χέρια με τιποτα, κλωτσάει...:confused: Μισή ωρα πριν τον υπνο εχουμε χαμηλωσει τα φωτα, κάνουμε μασαζακι, το γαλα το φτιάχνω με τίλιο... τί άλλο?

καλημέρα!! τι ωραία εικονίτσα είναι αυτή κωνκων μου για να μας καλημερίσεις??!! μου έφτιαξε τι διάθεση!!

εγω δεν έχω καλές συμβουλές για τον υπνο:mrgreen:....κοιμάται με απορροφητήρα και πιστολάκι:mrgreen::mrgreen: (το είχα ξαναγράψει νομίζω)......με ζιζί ουδεπόποτε κοιμήθηκε...χαχαχαχαχ

c2Gbp2.png

Καλημεεεεεεερααααααααα τι ωραια μερα εχει εξω? ειμασταν 2 ωριτσες βολτα!!!!

Η ειρηνη με τον μπαμπα της πηγαν θαλασσα, παραλια στην αναβυσσο βολτα, κριμα που δνε πηγαμε κι εμεις, δεν ειχε ξυπνησει ο μπομπος ομως και δεν προλαβαιναμε(ηθελα να προλαβουν τον παπα να κλεισουν την εκκλησια)

Μήπως κ η μαμά κ ο μπαμπάς είναι κ εκείνοι έτσι?

χαχαχαχαχαχα με ειδες καλε στο ιατρειο σου μοιαζω για λιγοφαγη? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ, ενταξει απο υπνο δεν ειμαστε και πολυ οτυ υπνου , οντως...

Αντε ωραια ιδεα για τα προσκλητηρια, ποτε ειπαμε ειανι η βαπτιση???

χαχαχαχαχαχαχαχα τρελαθηλα στα γελια με το ποστ, το 1, 2/3 χαχαχαχ αρε μαθηματικε μου πως κανουμε μπαμ απο μακρυα με την ακριβεια!!!

οσο για το σκηνικο....αχχχχχχχχχχχχ να με θυμηθεις σε αυτο που θα σου πω...και που εισαι ακομα!!!!!!!

εμενα με τρελαινει οταν ειμαστε ξαπλωμενοι με τον χαμπι και τον κραταμε "αεροπλανακι" που ακουμπαει τα χερακια του ενα στο μαγουλο μου κι ενα στο μαγουλο του μπαμπα....

για τα παρτσουκλι ρισπκτ στον αντρα σου!!!!

εμενα τον φωναζει γαλακτοτσίμπουρο :D:D:D:D:D

Σημερα εφαγε τα φρουτα πολυ καλα στο μπαλκονι, μαλλον ο καθαρος αερας τους αρεσει οντως, και μετα κοιμηθηκε............ πρωτη φορα στη ζωη μου νιωθω αυτο που λενε πετρωμα....το ενα ζιζι παει να εκραγει!!!!!!!!

φιλια πολλα παω να κανω καμια δουλεια οσο κοιμαται!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Οσο για τον τροπο κοιμισματος κων......αν τον βρεις ποτε, να μαςε τον πεις κι εμας!!!!

Λοιπον περα απο την πλακα.... οσο δουλευει αυτο με την κουνια καντο ετσι...

το ιδανικο ειναι να τα αφηνουμε ξυπνια σοτ κρεβατι και να κοιμουντια εκει, αλλα οταν εχεις δευτερο παιδι αυτο απλα δεν παιζει, αν αρχισει κλαματα και γκρινιες υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει το μεγαλυτερο(αν και κοιμουνται βαρια συνηθως)

εγω οταν νευριαζω τον δινω σοτν πατερα του και με αγκαλια κοιμαται αλλα ειναι πολυ απελπισμενος τοτε θα κοιμοταν μαλλον σε οποιονδηποτε...

η Ειρηνη κοιμοταν σε τριτους ως εξης χαχαχαχαχαχα

μπρουμυτα στα γονατα και κουνημα γονατων τυπου νταχντιρηντι, και τραγουδι"το οταν θα πας κυρα μου στο παζαρι" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα επιανε παντε σε ντε τε!

δοκιμασε και κανενα κουκλαι-πανακι που της αρεσει στο κρεβατακι της....

οταν επινε μπιμπερο η ΕΙρηνη κοιμοταν πριν τελειωσει το μπουκαλι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...