Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

amande για τα φρουτα ξερω οτι κρατανε τις βιταμινες τους για λιγη ωρα μετα το καθαρισμα τους, οπότε καλυτερα φρεσκο φρουτακι κατευθειαν στο μουλτι. Εγω φαγητο μονο κανω ανα 2 μερες, νομιζω οτι αν το βαλω καταψυξη χανει και στη γευση.

ευχαριστώ κωνκωνακι

Amande μην του δώσεις κ δεύτερο γεύμα για αρχή... Συνήθως ένα γεύμα λένε για αρχή. Αυριο φρουτάκια κ μετά την ρωτάς για το δεύτερο γεύμα.

Καλή αρχή στις μάσες σας...

Εμένα πάντως εκεί που είχε ξεκινήσει τόσο ωραία... τώρα δεν τρώει καθόλου καλά. Τι να πω αυτό το παιδί μου, τόσο δύσκολο σε όλα... μα σε όλα... :confused:

τώρα το είδα νικολ....ευχαριστώ κι εσένα....απλά μάλλον μου έμεινε η απορία γιατι είχε πει αρχικά για απογευματινο ρυζάλευρο και δεν ήξερα τι να κάνω....θα αρχίσω άυριο με το μηλαράκι πρωί και βλέπουμε...μάλλον θα ακολουθήσω του παπαβέντση το προγραμματάκι

γιατί είναι δύσκολο το νινι?? δεν του αρέσει κάτι συγκεκριμένο ή όλα, πόσες μερες είναι που έχει δυσκολία?

c2Gbp2.png

κωνκωνάκι μου μη το μαλώνεις το παιδί... δεν θα καταλάβει έτσι είναι μικρό ακόμα... Μωρούλι είναι κ αυτό μωρέ...

Αχ μωρε το ξερω...:oops: Ολη μερα μιλαμε, ολη μερα αγκαλιες και μαζι του αλλα δεν! Θελει να παιζει μαζι της. Κ εγω θελω περισσοτερη υπομονη!:oops:

κων βαστα γερα!!

Εδω που τα λεμε κι εμενα καλος ειναι και βοηθαει πααααααρα πολυ, και ουτε ειναι περιεργος να τα θελει ολα στην εντελεια ευτυχως δεν λες τιποτα, ασε που οταν γυρναει απο τη δουλεια ΟΛΑ τα κανει αυτος, ταιζει/κανει μπανιο/παιζει με τη μικρή τα αλλαγματα το μπανιο του μπεμπη....εγω μονο θηλαζω και αραζω! χαχαχαχαχα

αλλα τα ρουχα που ειναι εδω και 3 χρονια δεν,,,,τον απασχολει!! χαχαχαχαχαχα οκ εμαθε που ειανι τα σεντονια, γιατι τα αλλαξε βραδυατικα που κατουρηθηκε πανω της η μικρη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κι εμενα Νικολ του περασε ο ενθουσιασμος γι ατο φαγητο, ιδιως για τα λαχανικα... τιποτα δεν τρωει. Αλλα μην αγχωνεσαι αυτα αλλαζουν...

κλαιει εφυγα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνά respect... ξέχασα να το σχολιάσω πριν... Θεϊκά τα σεμινάρια... Κ εγώ θα δηλώσω συμμετοχή... :tongue:

Όσο για το περίεργο παιδάκι μου... σήμερα φάγαμε λαχανικά (αλλά δεν φάγαμε φρούτα)... Βέβαια εβαλα πιο πολύ καρότο κ λιγότερο από τα άλλα κ πρόσθεσα κ αρακά... Τελικά θα τον αφήνω να πεινάει γιατί αλλιώς δεν τρώει καθόλου...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!!

Amade και εμένα έτσι μου φαινόταν στην αρχή, το θηλασμό τον είχα πιο εύκολο, αλλά σκέψου πόσο δύσκολο ήταν στην αρχή με το θηλασμό έτσι είναι και με το φαγητό. Σιγά σιγά μαθαίνουν.

Να σας ζήσουν τα νεοφώτιστα (λίγο καθηστεριμένα το γράφω αλλά κάλιο αργά παρά αργότερα)

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

κι επειδή ο επιμένων νικά, μόλις ξύπνησε του ξαναέδωσα και τελικά καταφέρε να φάει τα 2/3 του μήλου:mrgreen::mrgreen: (τον έπιασα στον ύπνο κοινώς)

νερό τους δίνετε και ποσο?

νεράκι της δίνω και πίνει όσο θέλει, τώρα στην αρχή μη περιμένεις να πιει αρκετό, λίγες γουλίτσες και αυτό αν!!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

amande νερό δοκιμαζω συνεχεια αν θέλει. Μια χαρα με το μηλο, σιγά σιγα θα στρωσει πού θα πάει... Δικό σου ειναι το μωρακι στο avatar?

Καλησπερα κοριτσια πάω να απλωσω ρουχα πριν ξυπνησουν τα παιδιά!

χαχααχ....όχι κωνκωνακι αλλά το βρήκα τυχαία και μου φάνηκε επίκαιρο:mrgreen:

χαχαχαχαχα λέω κ εγώ φρικαρε που δεν τρωει και το εβγαλε φωτο????:shock::shock::lol::lol::lol::lol: Αχ τα εχω παιξει μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...