Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

585704vohzfiasuy.gif

Τί ωραια που χιονιζε....πριν καμια ωριτσα! Εδω το εχει στρωσει σε μέρη που δεν πατιουνται. Οι δρομοι ειναι καθαροι! Κατεβηκα χθες το απγευμα με τον γιό μου στη πυλωτη και πιάναμε το χιόνι:mrgreen:, τρελάθηκε απο τη χαρα του το παιδί!

nikijo καλοφωτιστος ο Νικόλας σου! Να ειναι γερός, ευτυχισμένος και καλότυχος! Να ειστε γεροί να τον καμαρωνετε!

Και εμείς έχουμε εμβολιάκι, αλλά δεν ξερω ποτε θα την πάω. Ξεκινησαμε και γιαουρτάκι αντι για κρεμα.

happiness να σας ζησει ο Κωνσταντινος Χρυσοβαλαντης! Καλοφωτιστος, καλότυχος και ευτυχισμένος να ειναι! Και με μια καλή νύφη, σαν την κόρη μου...χιχιχιχιχι:lol:

amande μου πώς ειναι ο μικρός? Και η δικιά μου ειχε δέκατα (μεχρι 37,:cool: κυριακή-δευτερα αλλά απο χθες δεν μου ξαναεκανε τιποτα. Δόντια πάντως δεν εχουν σκάσει....

stellunak τωρα ειδα το λινκ για την εκπομπή. Αν υπαρχει καπου ηχογραφημένο, ρίξτο βρε να σε καμαρωσουμε!:D

DimRous εδω ειμαι μή μου βάλεις απουσία!

galat μου μπράβο στον μπεμπάκο σου με το ερπινγκ! Η δικιά μου δεν γουστάρει να καθεται μπρουμητα, ουτε να τεντωθει για να πιασει κατι....χμ μαλλον βαριεται η κυρία και τα θελει όλα στο πιάτο. Ουτε μαμα, ουτε μπαμπα, ουτε καν αγκου!

Σημερα θα εχω και τον μεγαλο στο σπίτι δε θα τον πάω σχολειο, πιό πολύ για να μη βγάλω εξω τη μικρή, οπότε στο σπιτι θα επικρατει χάος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες...

Ωραίο το χιόνι ε???

Καλοφώτιστα τα μωράκια σας (κ πάλι) nikijo κ happiness (σας έρχεται το χιόνι... χαπάκι) Να είναι γερά κ να τα δείτε όπως επιθυμείτε (κ επιθυμούν)

Στελλίτσα... μας το είπες αργά κ δε σε άκουσα... όταν ξανακάνεις guest να μας το πεις νωρίτερα...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα! Καλωφώτιστα τα μωράκια σας!

αμάντε περαστικά σας! Πιες κανα τσαγάκι καυτό. Ο μικρός πήρε αντιβίωση;

Στελλα ούτε εγώ σε πρόλαβα! Επρεπε να μας το πεις νωρίτερα!

χιόνι εμείς δεν είδαμε δυστυχώς καθότι παραλιακό το μέρος που μένουμε!!!!!

Περιμένω τα πμ κοριτσαρες! Το ξέρω πως δε μπηκατε για τα δωρα, μην κολλάτε!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

galat μου μπράβο στον μπεμπάκο σου με το ερπινγκ! Η δικιά μου δεν γουστάρει να καθεται μπρουμητα, ουτε να τεντωθει για να πιασει κατι....χμ μαλλον βαριεται η κυρία και τα θελει όλα στο πιάτο. Ουτε μαμα, ουτε μπαμπα, ουτε καν αγκου!

χαχαχαχα καλε εμενα ειναι ο χλεχλες, κατα τυχη το κανει προσπαθε να παει μπροστα...μην ξεχνας οτι εσενα γυρισε 4-5 μηνω? εμενα ακοοοοοοοομαααααααααα τιποτα απο ανασκελα μπρουμυτα νιεντε!

Οσο για μαμα μπαμπα ειναι παρα πολυ νωρις. Παρα πολυ ομως!!!! Ασε μην ψαρωνεις τις πρωταρες! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Ωραιο το χιονακι, ο δικος μου τρελαθηκε, και πιο πολυ τρελαθηκε οταν η Ειρηνη εφερε χιονι απο το μπαλκονι και του το εβαλε στη μυτη! αχαχαχαχαχαχαχα

Στελλου, αχ κριμα τωρα το ειδα!!!! ανεβασε το στο γιουτουμπι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ειμαι βαθυτατα συγκινημενη.... ο καλός μου κατεβασε τα σκουπιδια.....

Πρεπει να κανουμε μια σειρα σεμιναριων.

πρακτικα-θεωρητικα

1)δεν μπερδευουμε τον νεροχυτη με σκουπιδοτενεκε 100 ωρες θεωρια, 50 πρακτικη

2)Που ειανι τα ρουχα του παιδιου-προσανατολισμος-εφευρετικοτητα-γουστο-πυτζαμες=για υπνο 350 ωρες πρακτικη 2 θεωρια

3)2ο συρταρι δεξια-μυθος ή πραγματικότητα? Οταν δεν θελουμε να κοιταξουμε καταματα.... Μονο πρακτικη

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥς ΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΛΙ ΔΝΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥς??

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα μανες!! Ο μικρούλης ευτυχώς δεν ξαναέκανε πυρετό:D.....εγω όμως ταλαιπωρούμαι ακόμα με το λαιμό και αναγκαστηκα να ξεκινήσω αντιβίωση (έχω χρόνια θεματάκια με φαρυγγίτιδες κτλ):?....δεν πειράζει, το μωράκι μου να είναι καλά

Στελλίτσα αν μπορείς ανεβασε το στο youtube όπως είπαν και τα κοριτσάκια;)

Η δικιά μου δεν γουστάρει να καθεται μπρουμητα, ουτε να τεντωθει για να πιασει κατι....χμ μαλλον βαριεται η κυρία και τα θελει όλα στο πιάτο.

χαχαχαχα καλε εμενα ειναι ο χλεχλες, κατα τυχη το κανει προσπαθε να παει μπροστα...μην ξεχνας οτι εσενα γυρισε 4-5 μηνω? εμενα ακοοοοοοοομαααααααααα τιποτα απο ανασκελα μπρουμυτα νιεντε!

Κι ο δικός μου τα ίδια...του κάνω εγώ βαρελάκια μπας και πιάσει το υπονοούμενο, κάνει μιση στροφή μονο και πάλι τα ίδια..αγκομαχάει, κουνιέται αριστερά δεξιά και τελικά τα παρατάει και μας σκάει χαμόγελα

ειμαι βαθυτατα συγκινημενη.... ο καλός μου κατεβασε τα σκουπιδια.....

Πρεπει να κανουμε μια σειρα σεμιναριων.

πρακτικα-θεωρητικα

1)δεν μπερδευουμε τον νεροχυτη με σκουπιδοτενεκε 100 ωρες θεωρια, 50 πρακτικη

2)Που ειανι τα ρουχα του παιδιου-προσανατολισμος-εφευρετικοτητα-γουστο-πυτζαμες=για υπνο 350 ωρες πρακτικη 2 θεωρια

3)2ο συρταρι δεξια-μυθος ή πραγματικότητα? Οταν δεν θελουμε να κοιταξουμε καταματα.... Μονο πρακτικη

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥς ΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΛΙ ΔΝΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥς??

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

και αρχίζω τις απορίες μου σχετικά με τη μασα....τα φρουτα π.χ. μήλο μπορούμε να τα κάνουμε πουρέ και να τα έχουμε κατάψυξη ή χάνουν τις βιταμίνες τους και δεν έχει νόημα?

c2Gbp2.png

Καλημέρα, μάνες!

Να 'ναι γερά και τυχερά τα νεοφώτιστα!

Η εκπομπή ήταν πολύ μέτρια, όλο κλισέ για τη μέρα της γυναίκας... Την επόμενη φορά θα ενημερώσω, ελπίζω να 'ναι καλύτερα:)

Amande, δυστυχώς τα φρούτα δε διατηρούνται καλά αφού τα λιώσεις, μόνο τα λαχανικά κρατάω εγώ στην κατάψυξη.

Σας φιλώ, πάω να βγάλω γαλατάκι...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ευχαριστώ στελλίτσα....τελικά έπιασε η διαπραγμάτευση με το ρυζάλευρο και ξεκινάω με φρούτα αυριο το πρωί....για απογευμα να δώσω κάτι άλλο ή τιποτα τώρα στην αρχή (δεν τη ρώτησα γιατί δεν την ακουγα καλα απο το κινητό- άσε που θα μου έλεγε κατι ζαχαρούχο στανταρ)?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο δικός μας μου έχει δώσει για απόγευμα επιλογές τύπου τραχανά νηστίσιμο, παξιμάδι με αβοκάντο και γιαουρτάκι. Απλώς επειδή μου τα βάζει αυτά από 7 1/2 μηνών και μετά, θα σου έλεγα να μιλήσεις με τη δικιά σου για να σου πει πράγματα που στάνταρ μπορεί να τα φάει από 6 μηνών (το παξιμάδι, ας πούμε, δε θα της το έδινα ακόμα!).

107fc7d98c.png

Α, ξέχασα... η σύμβουλος θηλασμού μου είχε πει ότι μπορώ να της φτιάχνω από 6 μηνών κρέμα με νιφάδες από ρύζι ή από κεχρί (θα τις βρεις σε καταστήματα με βιολογικά). Με λίγο γαλατάκι...

107fc7d98c.png

Ωραιο το χιονακι, ο δικος μου τρελαθηκε, και πιο πολυ τρελαθηκε οταν η Ειρηνη εφερε χιονι απο το μπαλκονι και του το εβαλε στη μυτη! αχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχα!

Καλα γελασα πολύ και με τα σεμιναρια! Ευτυχως ο καλός μου ειναι Super σε αυτα...δε θα το άντεχα και αυτο!

Αχ ο Κωνσταντίνος θελει να παιζει με τη μικρή και όλο τη χτυπαει.... Βαζω τη μικρή στο παρκο και μπαινει και αυτος με το κεφαλι βουτιά και πεφτει πάνω της. Και εκεί που την εχω καθιστη της πεταει ενα παιχνιδι και φωναζει "ελα Χριστινα πιάσε" και αυτη το τρωει στα μουτρα. Ουφ τί να κανω για να καταλαβει οτι ειναι μωρο ακόμα.... τις εφαγε στο ποπο του αλλά δε νομιζω να το καταλαβε...:confused:

amande για τα φρουτα ξερω οτι κρατανε τις βιταμινες τους για λιγη ωρα μετα το καθαρισμα τους, οπότε καλυτερα φρεσκο φρουτακι κατευθειαν στο μουλτι. Εγω φαγητο μονο κανω ανα 2 μερες, νομιζω οτι αν το βαλω καταψυξη χανει και στη γευση.

Amande μην του δώσεις κ δεύτερο γεύμα για αρχή... Συνήθως ένα γεύμα λένε για αρχή. Αυριο φρουτάκια κ μετά την ρωτάς για το δεύτερο γεύμα.

Καλή αρχή στις μάσες σας...

Εμένα πάντως εκεί που είχε ξεκινήσει τόσο ωραία... τώρα δεν τρώει καθόλου καλά. Τι να πω αυτό το παιδί μου, τόσο δύσκολο σε όλα... μα σε όλα... :confused:

κωνκωνάκι μου μη το μαλώνεις το παιδί... δεν θα καταλάβει έτσι είναι μικρό ακόμα... Μωρούλι είναι κ αυτό μωρέ...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...