Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, μάνες!

Πολυ κρύο, ε; Πώς πάνε τα μπεμπάκια; Το παιδί μου ούτε να το φτύσει το χιόνι -αντίθετα είχε ενθουσιαστεί με τις σαπουνόφουσκες που της έκανα.

Επίσης έχει αποκτήσει τη συνήθεια να πέφτει κυριολεκτικά πάνω σε όποιο μωρό της φέρνουμε για παρέα, με αποτέλεσμα το μωρό (το άλλο) να τρομάζει και να αρχίζει τα κλάματα. Τρελό μεσογειακό ταμπεραμέντο η φασολίνα...

Νικολίνα, για τα εμβόλια εγώ το είχα συζητήσει με το γιατρό πριν γεννήσω και τελικά συμφωνήσαμε κι εμείς να τα κάνουμε μετά το χρόνο, αφού θηλάζω και δεν πηγαίνει σταθμό η μικρή. Επίσης το MMR μου είπε ο δικός μου ο ομοιοπαθητικός να μην της το κάνω πριν μιλήσει καλά΄. Γενικά είναι πολύπλοκο το ζήτημα και όποια επιλογή κι αν κάνει κανείς εμπεριέχει ρίσκο. Απλώς επειδή εγώ έχω επιβαρυμένο ιστορικό, με εκζέματα και ψωρίαση και σπασμούς, που ίσως συνδέονται με τα εμβόλια, έχω ένα φόβο παραπάνω. Ενιγουέι...

Α, δε σας είπα: 9-10 αόψε το βράδυ θα πω τις σοφίες μου στην εκπομπή της Κατερίνας Νινιού στο Βήμα FM (99,5). Ελπίζω να μην κάνω πολλά σαρδάμ...

Πάω να δουλέψω, σας φιλώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Γεια σας, μάνες!

Πολυ κρύο, ε; Πώς πάνε τα μπεμπάκια; Το παιδί μου ούτε να το φτύσει το χιόνι -αντίθετα είχε ενθουσιαστεί με τις σαπουνόφουσκες που της έκανα.

Επίσης έχει αποκτήσει τη συνήθεια να πέφτει κυριολεκτικά πάνω σε όποιο μωρό της φέρνουμε για παρέα, με αποτέλεσμα το μωρό (το άλλο) να τρομάζει και να αρχίζει τα κλάματα. Τρελό μεσογειακό ταμπεραμέντο η φασολίνα...

Νικολίνα, για τα εμβόλια εγώ το είχα συζητήσει με το γιατρό πριν γεννήσω και τελικά συμφωνήσαμε κι εμείς να τα κάνουμε μετά το χρόνο, αφού θηλάζω και δεν πηγαίνει σταθμό η μικρή. Επίσης το MMR μου είπε ο δικός μου ο ομοιοπαθητικός να μην της το κάνω πριν μιλήσει καλά΄. Γενικά είναι πολύπλοκο το ζήτημα και όποια επιλογή κι αν κάνει κανείς εμπεριέχει ρίσκο. Απλώς επειδή εγώ έχω επιβαρυμένο ιστορικό, με εκζέματα και ψωρίαση και σπασμούς, που ίσως συνδέονται με τα εμβόλια, έχω ένα φόβο παραπάνω. Ενιγουέι...

Α, δε σας είπα: 9-10 αόψε το βράδυ θα πω τις σοφίες μου στην εκπομπή της Κατερίνας Νινιού στο Βήμα FM (99,5). Ελπίζω να μην κάνω πολλά σαρδάμ...

Πάω να δουλέψω, σας φιλώ!

την ειχογραφείς και την βάζεις στο internet να την ακούσω και εγώ η ξενιτεμένη

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγω πάλι δεν έχω καλά νέα (τι έγινε γμτ:-()....ο μικρουλης μου χθες έκανε 39,1, έπεσε λίγο ο πυρετός με depon kai μετα πάλι 39...ευτυχώς δεν ξαναέκανε, ανέβασε λίγα δεκατακια μόνο.....κι εγώ είμαι με τρομερό πονόλαιμο...μας κόλλησε ο μπαμπάς του προφανως:? (ήταν απο την παρασκευη άρρωστος)....πάλι καλά που δεν είμαι Αθήνα και είμαι στη μαμά μου

έχει αποκτήσει τη συνήθεια να πέφτει κυριολεκτικά πάνω σε όποιο μωρό της φέρνουμε για παρέα, με αποτέλεσμα το μωρό (το άλλο) να τρομάζει και να αρχίζει τα κλάματα. Τρελό μεσογειακό ταμπεραμέντο η φασολίνα...

xaxaxaxa:cool::cool:...μπράβο στην κοριτσάρα

Μπορείς να ακούσεις και από το νετ (http://www.vimafm995.gr/), Ντιμάκι -θα είμαι μαγευτική, μη με χάσεις:-Ρ

θα προσπαθησω κι εγω να ακούσω την εκπομπή απο νετ...να μας δώσεις χαιρετίσματα:mrgreen:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας.....

ο Κωνσταντινος_Χρυσοβαλαντης εκλαψε αλλα οχι παρα πολυ,πιο πολυ εκλαψε γιατι ηταν κουρασμενος και οταν τον ξεντυσαμε κρυωνε....

φανταστειτε οτι κρατουσε και το βιβλιαρακι του παπα και τον κοιτουσε καλα καλα...

μετα το μυστηριο ,το εριξε στον υπνο για κανα 2ωρο και μετα παλι ακμαιοτατος ξετρελλανε τον κοσμο......

76IGp3.png

κ εγω δεν ηξερα οτι μπορω να σε ακουσω κ απο νετ....ασχετηηηηη!!!!!!!

Σας ευχαριστουμε για τις ευχουλες σας!!!!!!!!

Ολα ηταν τελεια!!!!!!Λιγες ψιχαλες μας τρομαξαν αλλα ευτυχως δεν συνεχιστηκαν...ο Νικολας μου ηταν κυριος μεχρι που βγηκε απο την κολυμπηθρα κ πλανταξε....δεν πειραζει ομως :)

Χαπακι να μας ζησουν!!!!!!!!

Κων μου αυριο παμε για εμβολιο κ θα ξεκινησω κοτοπουλακι οποτε θα ρωτησω κ για κρεμμυδια κτλ....θενκ γιου :)

Παω κ μια βολτα απο ευη μπαι χαντ :)

φιλουδιαααα!!!!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...