Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κόρες!!!!!!!!!!

σας διαβασα εν ταχυ γιατι οπου να ναι ξυπναει ο μπεμπης...Νικολας!!!!!!!!!!

Μαρουλιτα μ αρεσει που βρισκεις χρονο να γραφεις κ εδω!!!!!!!!!!πωπωπω!!!!!!Μπραβο ρε κοριτσαρα!!!!!!!με το καλο κ το 6ο ζουζουνι !!!!!!εδω δεν ρωταμε τι θελεις να ειναι..........τα εχεις ολα κ διπλά!!!!!!!!:)

Εμεις ειμαστε λιγουλακι ανησυχοι .....αφαιρεσα σελινο κ πρασο μπας κ τον ενοχλουν...θα ξαναδοκιμασω μετα τη βαφτιση .....Τι αλλα λαχανικα βαζετε;;;;

Κ στα φρουτα στερεψα....τι αλλο να δωσω για αλλαγη γευσης;;;;...μαλλον θα αρχισουμε και κοτοπουλακι τωρα....

Στελλουνα μου δοντακια λεω εγω.....

Περαστικα στα δοντακια κ στα αυτακια.....:)

Ευουλα υπομονη κοριτσακι μου....

Ιντι θα σας περιμενω αυριο εεεεε;;;!!!!!!!:)

τι αλλο;;;;....μμμ....σορυ αν ξεχναω κατι σημαντικο....

Θα σας πω εντυπωσεις απο αυριο κ στο φεις θα βαλω κ καμια φωτο(ασε τον χαμπι να λεει χιχιχιχι)

Χαπακι με το καλοοοοοοο!!!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς έχουμε θεματάκι, δεν ξέρω γιατί, τα τελευταία τρία βράδια έχει τρελό κλάμα, εκεί κατά τις 9-10, και δεν μπορώ με τίποτα να την ηρεμήσω. Γενικά είναι καλά μέσα στην ημέρα, αλλά το βράδυ σπαράζει για μια ώρα, δεν έχω ιδέα γιατί...

κι εγω πιστεύω τα δοντακια της θα είναι...

Ενιγουέι, amande μου, για τα δόντια η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι να περιμένεις να περάσει αυτό που σε απασχολεί μέσα σου. Θέλω να πω, εγώ τα χω δοκιμάσει όλα, παυσίπονα, οδοντόκρεμές... τελικά πάντα μου περνάει όταν ηρεμήσω ψυχολογικά ή όταν πάρω την απόφαση που είναι να πάρω. Σε καταλαβαίνω πολύ, την ξέρω την ιστορία. Η μαμά μου να φανταστείς έχει κάνει 3 απονευρώσεις για να της περάσει η νευραλγία -έσχατη λύση αυτή, και δεν τη συνιστώ γιατί ρισκάρεις να πέσεις έξω και να απονευρώσεις λάθος δόντι...

το φαντάζομαι οτι μάλλον ψυχοσωματικό είναι γιατι δόντι δεν είναι σίγουρα και ευτυχώς που πήγα σε καλούς οδοντιατρους και το απέκλεισαν και μου είπαν οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν απονεύρωση και να με ταλαιπωρούν τσάμπα....σε νευραλγια κατέληξαν και οι 2.....ευχαριστώ πάντως:wink:....άτιμο άγχος, μας εχει φάει:?

Θα σας πω εντυπωσεις απο αυριο κ στο φεις θα βαλω κ καμια φωτο(ασε τον χαμπι να λεει χιχιχιχι)

με το καλό niki:D:D

c2Gbp2.png

με το καλότα μπεμπακια που θα κανουν μπλουμ!!!! Περιμενουμε φωτο!

Στέλλα, κι εμενα ανησυχος πριν κοιμηθει σχεδον εξαντλημενος πεφτει, δοντια υποψιαζομαι κι εγω αλλα τα ουλα δεν ειναι πρησμενα καθολου...

Μηπως να αλλαζες κατι στη ρουτινα, μηπως περναει η ωρα της για να κοιμηθει και εχει υπερενταση? Αυτα τα μηπως με τα μωρα...και ειναι και οι πραξενιες τους απαπαπαπα....

εκει μετα τα 2,5 -3 που συνεννοησαι τελεια μαζι τους και καταλαβαινεις ακομα και πως νιωοθυν και τι σκεφτονται ειναι το καλυτερο...ανυπομονω να περασει ο καιρος!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Κατ'αρχην να ευχηθω με το καλό να βαπτιστουν σημερα τα μωρακια. nikijo και happiness να ειναι καλοφωτιστα τα παιδάκια σας! Περιμένουμε νέα σας!

nikijo μηπώς σκασει κανα δοντακι και ειναι ανησυχος? Απο λαχανικά στο κοτοπουλακι βαζω πατατα-καροτο-κολοκυθι-κρεμυδι-ντοματα-σελινο και ή λιγο ζυμαρικό ή λιγο αρακά. Στο μοσχαρακι βαζω πατατα-καροτο-κολοκυθι-κρεμυδι-σελινο-ανηθο και ή λιγο μαρουλι ή λιγο σπανακι ή λιγο πρασο. Αν ειχες βαλει και κρεμυδι και πρασο μπορεί να τον ενοχλησαν στο εντερακι του, ειναι λιγο βαρια και τα δύο.

Η γευση στα φρουτα δεν του αρεσει και θελεις να τα αλλάξεις? Γιατι περα απο αχλαδι-μηλο-μπανανα-πορτοκαλι δεν ξερω κατι άλλο. Ισως αντι για πορτοκαλι να βαλεις μανταρινι που ερχετε πιο γλυκό ή κανα δαμασκηνο που εβαζε και η galat. Το αβοκαντο ειναι άγευστο (για μενα) και το ακτινιδιο ξυνό.

stellunak κ εγω θα ελεγα να δοκιμασεις πιο νωρίς για υπνο.

amande ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα. Η πίτα ειναι πολύ απλή ανοιγεις φύλλο τα λαδωνεις και απλά βαζει λιγη τριμμενη φετα. Με ετοιμο φυλλο δεν γινετε γιατι βγαινει πολύ στεγνη η πίτα.

Αντε να κανουμε καμια συναντηση και θα σας φερω σε ταπεράκι!:-D

Καλημέρα κορίτσια η αλήθεια είναι πως σημερα είμαι καλύτερα. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Να σας πω και κατι αστείο ο Χρήστος μου χθες ήθελε να με παντρευτεί. Θα είναι ο γαμπρός λέει και εγώ η νύφη και οι καμπάνες θα κάνουν ντιν νταν... Θα βγάλουμε λέει και φωτογραφίες και μετά θα είναι αυτός ο μπαμπας. χα χα χα. πλάκα έχει

Συγνώμη αλλά Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω:oops: μιας και δεν έχουμε αναρρώσει ακόμα και είναι συνέχεια πάνω μου το μικρακι μου!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα:D....ευτυχως σήμερα δεν πονάω, έχω βέβαια λίγο μούδιασμα αλλά το αντέχω

amande ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα. Η πίτα ειναι πολύ απλή ανοιγεις φύλλο τα λαδωνεις και απλά βαζει λιγη τριμμενη φετα. Με ετοιμο φυλλο δεν γινετε γιατι βγαινει πολύ στεγνη η πίτα.

Αντε να κανουμε καμια συναντηση και θα σας φερω σε ταπεράκι!:-D

πανευκολη.....κι επειδή έιμαι νοικοκυρα:mrgreen::lol: πάντα ανοιγω δικό μου φύλλο

αλλά δε θα με χάλαγε να την φέρεις έτοιμη στο ταπερακι:lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια η αλήθεια είναι πως σημερα είμαι καλύτερα.

μπράβο evaki:D

Φιλακια στα μωράκια σας

c2Gbp2.png

Καλημέρα κουκουβαγιομάνες...

Καλοφώτιστα τα μωράκια nikijo κ happiness... Να τα χαίρεστε... Να είναι γερά κ ευτυχισμένα.

Kωνκωνάκι θέλωωωω κ εγώωωω πίτα (αν κ κάνω δίαιτα...)

Galatάκι... δεν αγχώνομαι για τον γιατρό, τον εμπιστεύομαι... απλά ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να κάνει στον έναν κ όχι στον άλλον τα εμβόλια... Αλλά οκ...

amande κ evi mou μπράβο που είστε καλύτερα... xaxa ο χρηστάκος σου evi mou ολα τα λεφτά...

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κοριτσάρες αν θέλετε περάστε από εδώ...

http://evibyhand.blogspot.com/

Στα πλαίσια ενος blogοπαιχνιδιού δίνω δωράκια! Θα χαρώ να σας δω!

amande περαστικά!

Μόνο εγώ δεν ανοίγω φύλλο;;;;;;

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Κοριτσάρες αν θέλετε περάστε από εδώ...

http://evibyhand.blogspot.com/

Στα πλαίσια ενος blogοπαιχνιδιού δίνω δωράκια! Θα χαρώ να σας δω!

amande περαστικά!

Μόνο εγώ δεν ανοίγω φύλλο;;;;;;

περασα μια βόλτα..χιχιχι:tongue:

ευη τι να το κάνεις το άνοιγμα το φύλλου??? είσαι χρυσοχέρα αλλού:D

c2Gbp2.png

amande σε είδα!!!!!! Καλά όλα αυτά αλλά κάτι πίτες με χειροποίητα φύλλα και κάτι τούρτες διακοσμημένες από τις μανούλες με αγάπη πολύ τις ζηλεύω!!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκουβαγιομάνες...

Καλοφώτιστα τα μωράκια nikijo κ happiness... Να τα χαίρεστε... Να είναι γερά κ ευτυχισμένα.

Kωνκωνάκι θέλωωωω κ εγώωωω πίτα (αν κ κάνω δίαιτα...)

Galatάκι... δεν αγχώνομαι για τον γιατρό, τον εμπιστεύομαι... απλά ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να κάνει στον έναν κ όχι στον άλλον τα εμβόλια... Αλλά οκ...

amande κ evi mou μπράβο που είστε καλύτερα... xaxa ο χρηστάκος σου evi mou ολα τα λεφτά...

Φιλάκια σε όλες...

Νικολ ευλογη η απορία σου, αλλα δεν ξερω τι να σου πω πρεπει να εχουμε μεγαλυτερο δειγμα στατιστικο(ντιμααααακι) χιχιχιχι ειμαι πολυ περιεργη κι εγω τι λεει στις αλλες μαμαδες.

Σημερα γελασα πολυ γιατι ολη μερα ο μπομπος κανει το "χαλασμενο τραπεζακι" χαχαχαχαχαχα ειναι σε θεση μπουσουληματος και παει μπρος-πισω δηλ! χαχαχαχαχαχαχαχα

επισης κανει ερπειν προς τα πισω και τον βαζω στο χαλι και μετα απο λιγο τον βρισκω κατω απο τον καναπε:tongue::tongue::tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα και απο εμένα. Τι κάνετε τσούπρες;; Εμείς πήγαμε μια βολτούλα σήμερα στη χώρα αλλά δεν κάτσαμε πολύ γιατι φύσαγε έντονα και έτσι δεν είδαμε το καρναβάλι.

εύη μου προσπάθησα να αφήσω σχόλιο αλλά δεν καταλαβαίνω τι προφιλ πρέπει να βάλω και δεν το δημοσιεύει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ευχαριστώ πολύ πολύ! Μπορείτε να πατήσετε εκεί που λέει παρακολούθηση και να γίνετε αναγνώστες και έπειτα τοπροφίλ μπαίνει αυτόματα ή να αφήσετε σχόλιο χωρις εγγραφή και να ορίσεις εσύ το προφίλ. Το δευτερο δε το εχω κάνει ποτέ και δε το ξέρω καλά!

Αθηνά είναι όντως καλό για λαμπάδα αλλά θα την πάρει η νονά λέει. Θα περιμένω όταν βρω βαπτιστήρι να φτιάξω διάφορα!

Συνήθως λέει ξεκινούν να μπουσουλουν προς τα πίσω οπότε τον βρίσκω έτοιμο τον δικό σου!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...