Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευη περαστικά και σε κααλαβαινω απολυτα....ιδιες καταστασεις, ενταση τσακωμοι καθε μερα.... τεσπα ολα θα περασουν, θα μεγαλωσουν, θα παιζουν μαζι και θα τα χαιρομαστε κουκουβαιζοντας, ατυο τουλάχιστον ελπίζω!

Νικολίνα εμεις δεν εχουμε κανει κανενα εμβολιο ακομα! Δεν μας εχει πει τιποτα! Αοπ τηνα ρχη που τον πρωτοειδε μας ειπτα οτι θα τα θα τα αρχισουμε καπου στον χρονο μας ειπε....βεβαια αυτο ηθελα κι εγω και για αυτο δεν του εχω θιξει το θεμα νωριτερα.

Τα λαχανικα γενικως ειναι πιο αθωα για αλλεργιες οποτε δεν χρειαζεται να περιμενεις ολοκληρη εβδομαδα 2 μερες ειναι υπεραρκετες, αλλα και καθολου να μην περιμενεις δεν υπαρχει προβλημα αν δεις οτι τον πειραζει κατι, τοτε τα ξεχωριζεις

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γκεο χαχαχαχαχαχα κατουρηθηκατε?????????? και που ειστε ακομα....

εμενα δεν κανει απολυτως τιποτα ειναι μπουνταλας! χιχιχιχιχιχ

αντε μην τον αδικω ομως λεει ωραιοτατα μπα, τα ,τι βα

Α! και προσπαθει να κανει το κουπεπε με το χερακι του χαχαχαχαχαχ

Εγω να πω την αληθεια τα βαριεμαι απιστευτα ολα αυτα τα κολπα και γενικα το "κανε αυτο" κανε το αλλο" αλλα εσας τις πρωτομανες σας καταλαβαινω....κι εγω ετσι εκανα στην αρχη και μαλιστα τα εχω καταγραψει οοοοοοολααααααααα ποτε εκανε και τι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

γκεο χαχαχαχαχαχα κατουρηθηκατε?????????? και που ειστε ακομα....

εμενα δεν κανει απολυτως τιποτα ειναι μπουνταλας! χιχιχιχιχιχ

αντε μην τον αδικω ομως λεει ωραιοτατα μπα, τα ,τι βα

Α! και προσπαθει να κανει το κουπεπε με το χερακι του χαχαχαχαχαχ

Εγω να πω την αληθεια τα βαριεμαι απιστευτα ολα αυτα τα κολπα και γενικα το "κανε αυτο" κανε το αλλο" αλλα εσας τις πρωτομανες σας καταλαβαινω....κι εγω ετσι εκανα στην αρχη και μαλιστα τα εχω καταγραψει οοοοοοολααααααααα ποτε εκανε και τι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μονο κατουρηθηκαμε???πανες αλλαξαμε,χαχαχαχα

κι εμας κανει τα τατατα,αντε, και τωρα τελευταια κανει κ λιρε,λι,ρε χαχαχαχα:D

Amande περαστικά! Καμιά νευραλγία μήπως είναι, κι εμένα μ' έχουν ταράξει τα τελευταία χρόνια...

Ξεκινάω με παράθεση του μνμ της στελλίτσας....ναι τελικά εκεί οδηγουν τα πράγματα...αφού πήγα σε 2 οδοντιάτρους (σε 2 πόλεις κιόλας- ήρθα στη μαμα μου σήμερα) η κατάληξη είναι η παραπάνω.....θα παω και σε νευρολόγο να δω τι θα μου πει:?

στελλα εσύ τι κάνεις όταν σε πιάνουν????

Το είχα ξαναπάθει πριν 15 χρόνια...καλά τότε ο πόνος ήταν τραγικός, νόμιζα οτι κάποιος μου τρυπούσε το κεφάλι (εντάξει, φτάνει με το θρίλερ)

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια, ελπίζω να πιάσουν και να μου περάσει γρήγορα αυτός ο διαβολοπονος....τα νευρα μου:evil:...δε μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα

Μια απορία τηλεόραση στο δωμάτιο σας δεν έχετε;; Χιχιχιχιχιχι (αστειάκι)

:mrgreen:

Επισης θελω απο καιρό να σας απονειμω το βραβειο αποκωδικοποιησης γκαλατίσιων μηνυμάτων, χαρα στο κουραγιο σας με τοσα λαθη που κανω! χαχαχαχαχα

:lol::lol::lol:

εγω κοριτσια εχω αλλο θεμα με τον μικρο...κοιμαται 8:30 με 9 το βραδυ μεχρι τις 8 με 8:30 το πρωι,αλλα θα κανει ενα διαλλειμα κατα τις 4:30 με 5 για να παιξει κανα μισαωρακι και μετα ξανακοιμαται.....αυτο μονο το δικο μου παιδι,δεν νομιζω να υπαρχει αλλο,αφου οτι παιχνιδια ειχαμε στην κουνια του τα πηρα...αλλα βρηκε την πιπιλα να παιζει

:mrgreen: χαπάκι ήταν παιχνιδιάρικος απο την αρχή:D

evi mou περαστικά στο παιδάκι σου και γρήγορα....όσο για τη ψυχολογία σου, τι να πω:(...νομίζω όλες μας έχουμε περάσει τέτοιες "φρίκες" για τους δικούς της λόγους η καθεμια...αν σε αναφκουφίζει το κλάμα, κλάψε, καλό θα σου κάνει να εκτονωθείς....ζήτα και απο μια φίλη να έρθει να σου κάνει λίγο παρεα.....ελπίζω όλα να είναι καλύτερα σε λίγες μερούλες.

000203D2.gifκαλα ,μας τρελαινε η μικρηηηηηηηηηηη.........της λεμε κανε παλαμακια και κανει παλαμακια,χτυπαει τα χερακια της ολο χαρα!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:....αχχχ....χαζέψατε τελείως:tongue: (και ποιά μιλάει??χαχαχαχαχαχα)

κι εγω ετσι εκανα στην αρχη και μαλιστα τα εχω καταγραψει οοοοοοολααααααααα ποτε εκανε και τι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol:

καλά κι εγω βαριέμαι κάποιες φάσεις αλλά αναλαμβάνουν οι γιαγιαδες εκ περιτροπής χαχαχαχα.....οπότε τα κουπεπε και τα σχετικά τα έχει μάθει....η γιαγια μου έχει πλάκα που είναι τελείως τρελαμενη με το δισέγγονο και λέει συνέχεια οτι είναι πανέξυπνο κτλ κτλ και της λέω κι εγω "ναι γιαγια, δίκιο έχεις, θα τον κάνουμε αστροναυτη όταν μεγαλώσει"χαχαχαχαχαχχαχ

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλο τριημερο σε ολες ευχομαι τρεεεεεεχωωωωωωωωω , εχω σουπερμαρκετ, απογευμα επισκεψεις, αυριο να κανονισω τα της βπτισης, μεθαυριο τραπεζι ....... χαμος!

Φιλω σας μικρές μου τυρόπιτες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα στις κουκουβαγιομάνες...

Μπράβο βρε geonutr ... τέλεια η μικρή σου... κάνει παλαμάκια... Ούτε κ εμένα κάνει κάτι ο μικρός μου Αθηνά... Μόνο τον πιάνει που κ που λογοδιάρροια.. κ τελευταία ρίχνει ότι κρατάει κάτω με δύναμη... Αλλά ουτε κουπεπέ, ούτε παλαμάκια... Όσο για τον γιατρό κ τα εμβόλια του δικού σου.. τι να πω.. μπερδεύτηκα περισσότερο... Πως το έκρινε δηλ. ότι ο δικός μου θέλει κ ο δικός σου όχι... ? Τι να πω? :confused:

Αμάντε περαστικούλια...

Καλό τριήμερο κοριτσάρες...

φιλιά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

πραγματικά δεν ξερω ΝΙκολ....κοιτα, η αληθεια ειναι οτι ειχα παει την ΕΙρηνη πολυ πριν γεννησω και του ειχα κανει συζητηση οτι δεν θελω να κανω εμβολια αμεσως και οτι θελω να τα καθυστερησω, ιδιως το ΜΜΡ που ειχε παρενεργρειες στην Ειρηνη... αυτο εγινε τον Ιουλιο αν το θυμαται...ισως για αυτο....

Απο την αλλη η κουμαπρα μου που παει σοτν ιδιο, παλι δεν τους ειπε για εμβολια (μηπως ομως επειδη πηγαν εκ μερους μου? παλι δεν ξρεω αν θυμαται ονοματα κλπ...)και επειδη αυτη ηθελε να τα κανει το συζητησε μαζι τους στους 3 μηνες και τις ειπε και εκλεισαν ενα ραντεβου εκτακτως για να ξεκινησουν με το πενταπλο....εκει εγινε και μια αλλη ιστορια αυτη το εκανε τελικά στο ΙΚΑ για να μην χρεωθει και τις εκαναν (με το ζορι σχεδον) και τιης ηπατιτιαδς μαζι!!!! ενα στο ενα χερι και ενα στο αλλο!!!!!!!

εκει στραβωσε λιγο ο ντοκ που εκανε το μωρο την ηπατιτιδα(δηλ αλλο εμβολιο επιπλεον απο αυτο του πλανου του) και ειχε χιλια δικια ο ανθρωπος γιατι ειναι και βαρυ εμβολιο....

Τωρα εσας που εξαρχης σας τα κανει, δεν ξερω... αν ομως δεν το θελατε δεν θα ειχε αντιρρηση....δεν ξερω ειλικρινα,,,για μενα μαλλον θυμοταν τη συζητηση μας,,,,

Ισως λειτουργει ενστικτωδως! χαχαχαχαχαχαχα παντως ειναι τοσο υπεροχος ανθρωπος οποτε μην αγχωνεσαι θελει μονο το καλο των μπεμπακιων μας

Σκεψου ποια ειναι η θεση σου και του αντρα σου στο θεμα εμβολια, και αν σε προβληματιζει κατι συζητησε το μαζι του ειναι πολυ ανοιχτος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

θα παρακαλεσω κι εγω αν εχετε χρονο να παντησετε σε αυτο το συντομο ερωτηματολογιο για τον θηλασμο

http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IHNMLL_d139d5a0

γιατι ειδα αυτο

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1926573&postcount=83

και συγχιστηκα, αντε μπας και διορθωσουμε τα κακως κειμενα στη χωρα μας στο θεμα θηλασμος....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Να σας κερασω απο τη πιτα μου!

dsc02339s.jpg

Πρωί πρωι άνοιξα το φυλλο! Ειναι εθιμο του χωριου μου, μιά μερα πριν την Κυριακη της Τυρίνης φτιάχνουν οι γυναικες του χωριου πίτα και μοιραζουν στις γειτονιές τους για υγεία στα παιδακια τους! Παλιά η πιτα ηταν με σκέτο φυλλο και λάδι, τωρα βαζουμε και λιγο τυρακι μέσα!

evi mou κουραγιο για τις ζηλιτσες! Καλυτερα να βγουνε τωρα. Κ εμενα μου λέει ο γιος μου οτι ο μπαμπάς ειναι δικός του και εγώ να πάω με την Χριστινα. Εχουμε και εμεις θεματακια.... Περαστικά για την ωτιτιδα. Φανταζομαι πόνο.... ειχε κ ο γιος μου τις προάλλες σε ελαφριά μορφη και τον πονουσε παρα πολύ.

Εμείς απο λεξουλες ΤΙΠΟΤΑ! Προχθες ειπε ενα "αμά" και αυτο ήταν. Ο γιος μου αργησε να μιλησει και η Χριστινα θα αργησει τόσο??? Θα δείξει!

galat μου φρικαρα με τις οδηγιες απο το νοσοκ. της Δράμας:shock:. Δράμα η κατάσταση! Ευτυχώς πλέον ειμαστε πιο ενημερωμένοι και δεν πάμε στα τυφλά.

nikolina μου για τα εμβολια (απο οσα μου εχει πει η παιδιατρος μας) αυτοι ακολουθουν τον προγραμματισμο εμβολιων που τους δινει το υπουργειο. Απο εκει και περα αν δεν θελεις να τα κανεις απο τωρα τους το ζητάς. Εμείς στον γιό μου ειχαμε σχεδον καθε μηνα εμβολιο μεχρι τα 2 του. Και στη μικρή κάνουμε κανονικά.

galataki το συμπλήρωσα πριν λίγες μέρες

κωνκων ή στείλε ενα κομμάτι τώρα ή γράψε τη συνταγή...άντεεεεεε:tongue::D

σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και δε πονάω τόσο, εχω βέβαια το μουδιασμα...ίδωμεν

να ρωτήσω κόρες εσεις που δίνετε Holle με τι τις φτιάχνετε? με νεράκι σκέτο ή και γάλα όπως γράφει στις οδηγίες?

c2Gbp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!! Μετά από μια κουραστική μέρα η μικρή πήγε για ύπνο και εγώ επιτέλους ξεκουράζομαι. Χθες πήγα και βολτούλα, για φαγητό (ψητό σαλάτα κάνουμε δίαιτα μη ξεχνιόμαστε) και το ευχαριστήθηκα πολύ.

Geonutr μπράβο στη μπουμπού σου. Η δικία μου δεν κάνει και πολλά. Μετράει δαχτυλάκια μόνο καμιά φορά. Τα τεντώνει ένα ένα με το άλλο χέρι και κάνει ααα, μετά το άλλο δαχτυλάκι και ξανά ααα μέχρι το τελευταίο και μετά πάλι από την αρχή.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Εμείς έχουμε θεματάκι, δεν ξέρω γιατί, τα τελευταία τρία βράδια έχει τρελό κλάμα, εκεί κατά τις 9-10, και δεν μπορώ με τίποτα να την ηρεμήσω. Γενικά είναι καλά μέσα στην ημέρα, αλλά το βράδυ σπαράζει για μια ώρα, δεν έχω ιδέα γιατί...

Ενιγουέι, amande μου, για τα δόντια η μόνη συμβουλή που έχω να δώσω είναι να περιμένεις να περάσει αυτό που σε απασχολεί μέσα σου. Θέλω να πω, εγώ τα χω δοκιμάσει όλα, παυσίπονα, οδοντόκρεμές... τελικά πάντα μου περνάει όταν ηρεμήσω ψυχολογικά ή όταν πάρω την απόφαση που είναι να πάρω. Σε καταλαβαίνω πολύ, την ξέρω την ιστορία. Η μαμά μου να φανταστείς έχει κάνει 3 απονευρώσεις για να της περάσει η νευραλγία -έσχατη λύση αυτή, και δεν τη συνιστώ γιατί ρισκάρεις να πέσεις έξω και να απονευρώσεις λάθος δόντι...

Κωνκων, φέρε κομμάτι κι από δω! Εγώ μόλις έφτιαξα χταποδάκι για τη Δευτέρα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...