Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επισης θελω απο καιρό να σας απονειμω το βραβειο αποκωδικοποιησης γκαλατίσιων μηνυμάτων, χαρα στο κουραγιο σας με τοσα λαθη που κανω! χαχαχαχαχα

Απλά γράφω πάντα με το ένα χέρι και γρήγορα γιατι η Ειρηνη σκαρφαλώνει/ο μπεμπης θηλάζει /μιλάω στο τηλ χαχαχαχαχαχαχαχα εμ 10 λεπτα καθομαι στο πισι να μην τα προλάβω όλα?????

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα χθες βράδυ κοιμήθηκε συνεχόμενο τρίωρο και έκανα πάρτι...

Κοριτσάρα μου κουραγιο! Ακόμα ξυπνάει μεσα στη νυχτα? Πω πω....

Ο γιος μου ξυπνουσε συνεχεια αλλά μεχρι 5 μηνων, μετά ήταν καλυτερα. Η δε Χριστίνα κοιμάται όλη τη νυχτα απο 40 ημερων! Δεν τη περιμενα τετοια τυχη να μπορω να ξεκουραζομαι τα βράδια!

stellunak δεν αλλάζεις και το τικερακι σου κάποια στιγμή? Ακομα στη γέννα ειναι:mrgreen:.

galat με πέθανες με το 1,5 δαμασκηνο:lol::lol::lol: χαχαχαχα είσαι τρελοκομείο τελικα! Οσο για τα μνμ σου μια χαρα είναι;)....

nikolina μου πολλές κοπελες δεν πονανε στη 2η καισαρική οσο στη 1η. Εγω πονουσα πολύ και στις 2, απλά τη δευτερη φορα ανάρωσα πιο γρηγορα. Και....αν τα οικονομικά μας ηταν καλυτερα θα πηγαινα και για 3ο:rolleyes:.

DimRous μπραβο στη κοριτσάρα σου! Φτου φτου και παλι!

amande περαστικά σου! Σου εδωσε καμια αντιβίωση ή κανα αντιφλεγμονωδες?

μπραβο μαρουλιτααααααααααααα!!ουαου..κ εγω σκεφτομαι για 2ο κ φοβαμαι...

χαχαχαχα,γκαλατ εισαι ολ δε μανει..

το λεπον..ακομα η μικρη νο μαμ,δε θελει,τα φτυνει ολα κ αν της ξεφυγει κατι απο το φτυσιμο κ μεινει στο λαιμο κανει οτι κ καλα θα κανει εμετο...ΠΩς Κ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΕΟ??

μα,μονο 1 κουταλια??????πως θα φαει σουπα???????????????????με βλεπω να τη θηλαζω νυν κ αει κ εις τους αιωνας,αμην000203DD.gif

xapaki ιδια μερα βαφτιζομαστε!!!!! Νικολας ο δικος μου :)

ελπιζω να μην βρεχει...να μην χιονιζει....να μην φυσαει....και να εχει ενα ηλιο ΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Εγω κοριτσια δοκιμασα μανγκο στη φρουτοκρεμα ,πρασο κ σελινο στη χορτοσουπα(οχι μαζι,σταδιακα) κ τωρα εχω ενα αβοκαντο στο ψυγειο για δοκιμη...Ολα τα εφαγε με ορεξη!!!!!ευτυχως...

Επισης πηρα σπελτα της χολε ....(ειδος σιταριου)...αφου μας ειπε η ντοκ φαρινα εδωσα αυτο....κ αυτο το εφαγε οπως κ το ρυζαλευρο με αλεσμενο αχλαδακι μεσα...

Οι θηλασμοι μας πλεον ειναι πρωι 9 ,μεσημερι 4, βραδυ 10 κ μετα οοοολοοοο το βραδυ βυζοπιπιλα....

με το καλο να βαπτισετε κι εσεις το Νικολας σας...κι εγω ελπιζω να εχει καλο καιρο,ειδικα στο χωριο που κανει παντα ψωφοκρυο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια εχω αλλο θεμα με τον μικρο...κοιμαται 8:30 με 9 το βραδυ μεχρι τις 8 με 8:30 το πρωι,αλλα θα κανει ενα διαλλειμα κατα τις 4:30 με 5 για να παιξει κανα μισαωρακι και μετα ξανακοιμαται.....αυτο μονο το δικο μου παιδι,δεν νομιζω να υπαρχει αλλο,αφου οτι παιχνιδια ειχαμε στην κουνια του τα πηρα...αλλα βρηκε την πιπιλα να παιζει

76IGp3.png

Έλα βρε Χαπάκι μια χαρά είναι ο μικρός σου.. Εμένα κάνει πιο πολλές παύσεις ύπνου το βράδυ... Και την ημέρα τώρα κάπως το παλεύουμε με τις τροφές για να κοιμόμαστε λίγο παραπάνω...

Σήμερα φάγαμε κ λαχανικούλια... :P Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε... Μία ξυνιζόταν, μία ανατρίχιαζε, μία αναγούλιαζε... τελικά όμως το φάγαμε (σχεδόν) όλο το φαγητό μας... Για την ποσότητα που του δίνω δεν ξέρω.. Για πείτε κ εσείς... Στα φρούτα σήμερα έβαλα μισό μήλο, μισό αχλάδι κ μία μπανάνα και αφήνει γύρω στις 5 κουταλιές... (αύριο θα το ζυγίσω). Και στα λαχανικά έφαγε μισή πατάτα, σχεδόν ένα καρότο, μισό κολοκύθι κ λίγο σέλινο.

Galatάκι τελικά είδες τίποτα με το δαμάσκηνο? (άσχετο αλλά έκλεισα γιατρό στις 18 στις 5 αν σε πετύχω). Γιατί τον θηλάζεις όπως πριν? Εγώ σήμερα τον θήλασα το πρωί στις 8.30 κ τώρα πριν λίγο επειδή νύσταζε κ δεν κοιμόταν (το βιζ όν που έλεγες)...

Εντωμεταξύ, άρχισα από χθες διατροφή... κ αρχίσανε όλοι... από τώρα? Θα έχεις θέμα με το γάλα (ενώ μέχρι τώρα λέγανε το γνωστό... ακόμα θηλάζεις? άντε σιγά σιγά)... Δεν τους βρίσκεις...

Geonutr υπομονή... θα φάει τι θα κάνει? Θα το βρεις το κουμπί της...

Φιλάκια κοριτσάρες μου

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Και το χειρότερο, δεν μπορώ να γκρινιάξω σε κανέναν γιατί όλοι μου λένε "είδες που θηλάζεις ακόμα;"...

Welcome to the club!!!

Κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε???Τελικα ειμαι εγκυος με πητ 4/10/2011 αλλα λογο καισαρικης θα γεννησω 20-25σεπτεμβριου......

Υποκλίνομαι...!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ:P:p:pΚαι εγω και ο αντρας μου παντα θελαμε πολλα παιδια αλλα δισταζαμαι πιο πολυ στο οικονομικο...Ο αντρας μου εχει 6αδερφια η μαμα μου 9οποτε μεγαλωσα και εγω και αυτος σε μια πολυ δεμενη οικογενεια.....Και οντως οσο πιο πολλα τοσο πιο πολυ αγαπη....Βεβαια σε αυτην την επιλογη με βοηθησε πολυ οτι τα παιδακια μου και τα πεντε ειναι πολυ ησυχα ειδικα τα μωρουλια.....:cool::cool:Εχω και βοηθεια απο μαμα πεθερα συζυγο και ειμαστε οκ...Σιγουρα τα 5πρωτα χρονια θα ειναι δυσκολα αλλα δεν πειραζει καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν.....Σας ευχαριστω παρα πολυ για αλλη μια φορα για τις ευχες σας:D

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Nikol ki εγώ την ιδια απορια εχω τι ποσοτητα πρεπει περιπου να τρωνε δεν θυμαμαι...

εγω μισο μηλο μιση μπανανα δινω και αφηνει ουουουου αρα εσενα τρωει πολυ καλα.

και λαχανοσουπα μια χαρα σου εφαγε...

Εμενα ο ντοκ ειπε σε κανα 2 μηνες παλι (δηλ στους :cool: να μας δει, πως και θας πας τωρα εχετε εμβολιο?

Για τον θηλασμο, εμενα ξυπναει σχετικα αργα 9-10 οποτε θηλαζει τοτε σιγουρα, κατα τια 11.30-12 φρουτα και στο καπακι θελει να θηλασει μονος του, ε μετα τα γνωστα ως το βραδυ(οχι πολυ συχνα και απο λιγο βεβαια )

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

μαρουλιτα μου συγχαρητηρια,ευχομαι μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη...

κι εγω συμφωνω με τις μεγαλες οικογενειες,και ο Θεος μας δειχνει παντα τον τροπο να τα μεγαλωσουμε

κι εγω θα ειχα βαλει μπροστα,αλλα μου τα χαλασε η καισαρικη και πρεπει να περιμενω να περασουν και οι γιορτες του Πασχα....ανυπομονω παντως......

76IGp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Μαρουλίτα σου εύχομαι τα καλύτερα! Δε σε γνωρίζω αλλά φαντάζομαι οτι θα εχεις μια ευτυχισμένη οικογένεια και οτι θα έχεις πολύ υπομονή! Με το καλό κοπέλα μου το νέο σας μωράκι!

Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο ο μικρός μου είναι 72 πόντους και 9.250 κιλά. Φαγητό ξεκίνησε αλλα άδειο πιάτο δεν έχω δει ακόμα! Δε με πειράζει όμως κάτι είναι και αυτό!

Επίσης Κολλήσαμε βαριάς μορφής ωτίτιδα και τα δυο αυτάκια κατακκόνινα πυρετούς 39 και γκρίνια πολύ γκρίνια! Τι να πω αυτό το παιδί μου δε το έχει πάει καλά από την αρχή! Εξαντληθηκαν τα ψυχικά μου αποθέματα και έσπασα αυτή τη φορά! Δε θέλει ούτε να θηλάσει (φαί δε του δίνω καθόλου δυο μέρες τώρα)!

Ο μεγάλος μου γιος πάνω σε μια κρίση θυμού μου είπε να φύγω και να πάρω και το μωρό μου μαζί!!!!! Αχ πόσο ζηλεύει το παιδάκι μου! Νομίζω οτι έκανα πολύ νωρίς δευτερο παιδί. Νιώθω τρελές τύψεις για το πως αισθάνεται ο Χρήστος! Κάθε βράδυ πετάγεται και κλαίει στο ύπνο του τουλάχιστον δυο φορές και με ζητάει!

Γενικώς τα έχω παίξει! Φλερτάρω με την κατάθλιψη νομίζωωωωω! Με το παραμικρό κλαίω μόνη μες στο μπάνιο! Και κάθε βράδυ με τις ι΄σεις τους θηλασμούς τα κλάματα και τα ψυχολογικά μου ξυπνάω καμια 10αριά φορές!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

evi mou περαστικά για την ωτίτιδα... κ κουράγιο με τις ζήλειες... Θα περάσει που θα πάει... Να μην αισθάνεσαι τύψεις, σκέψου ότι αργότερα θα χαίρονται την παρέα τους...

Χαπάκι... αμέσως για δεύτερο ε? Μπράβο βρε θηριάκι... και γιατί πρέπει να περιμένεις τις γιορτές του Πάσχα?

Αθηνούλα... γιατί σε δύο μήνες? Εμβόλιο θα κάνουμε ναι... Εσείς γιατί δεν κάνετε κάθε μήνα εμβόλιο? Με μπερδεύτε...

Σήμερα δε μου έφαγε πολύ καλά το μεσημεριανό του.. υποπτεύομαι ότι δεν του αρέσει το κολοκύθι κ αύριο δε θα του το λιώσω, απλά θα το βράσω με τα υπόλοιπα.

Αν θέλουμε να προσθέσουμε νέο λαχανικό μπορούμε κ τώρα, ή πρέπει να περιμένουμε μετά την πρώτη εβδομάδα???

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...