Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς βαφτιζόμαστε στις 7 Μάη (στον Αγ. Ιωάννη το Ρώσσο στην Β. Εύβοια)... Νόμιζα ότι έτσι διάβασα κ για τα κορίτσια για αυτό είπα μία μέρα πριν...

αχ τέλεια! Με το καλό!

happiness ωραια τα ονοματακια σας. Με το καλό. Τον εχεις τάξει ε? Στο μοναστηρι της Α.Ειρ.Χρυσοβ. πάω πολύ συχνά γιατι μενω κοντα!

stellunak εμενα η παιδιατρος επιμενει στο να τρωει καθε μερα κρεας για τις πρωτεϊνες και κάνεις οτι συνδιασμο θελεις εσύ.

Εγω σημερα στο κοτοπουλακι της πρόσθεσα λιγο αρακά.

nikijo με το καλό και η δική σας βάπτιση! Οσο για τον καιρό δυσκολα αυτη την εποχή. Τελικά εγω που βάφτισα Χριστουγεννα είχα ηλιο και τωρα στο χωριο μου χιονίζει. Ανάποδος καιρός!

Σημερα επιστρεφει ο καλός μου και ετοιμασαμε με τα παιδακια μου γαλακτομπουρεκο! Ειχα και τον μεγαλο σπίτι λογω κρύου και βαρεμαρας απο μερους μου να ετοιμαζομαστε πρωι πρωι με το κρυουλι. Πιτζαμα παρτι στη κουζίνα κάναμε!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και το χειρότερο, δεν μπορώ να γκρινιάξω σε κανέναν γιατί όλοι μου λένε "είδες που θηλάζεις ακόμα;"...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο που το πας????

Ενω αν κοψεις το θηλασμο θα κοιμαται σερί 12 ωρες χαχαχαχαχαχαχαχα

και οχι τιποτα αλλο αλλα αν δεν κοιμαται και τοτε πως το κοιμιζεις? κουνα κουνα βαρετο! ενω βυζ ον, βυζ οφ κατι γινεται:lol::lol::lol:

Στελλα της δινεςι ενα φρουτο καθε μερα και ενα λαχανικο? ή αλεθεις ξεχωριστα και της δινεις μια κουτακια μηλο πχ μια μπανανα? Καλο αυτο με την ποκιλια, πολλα μωρα δυσκολα στο φαγητο τρωνε καλυτερα οταν σταματησει το νιανια... θελουν ξεχωριστες τις γευσεις...

Εγω λαχανικα θα ξεκινησω το σαβατο γιατι σημερα εδωσα δαμασκηνο και θελω 2-3 μερες να το παρακολουθησω(γενικως παντως δεν χρειαζεται και τοσο παρακολουθηση αλλα εμενα ειχε ευαισθησια)

Οσο για το ακτινιδο ειπε οχι,ε? καλα εγω θα του δωσω παρολαυτα χαχαχαχαχαχα και μακαρι να κανει διαρροι που τα κανει 1 στις 10 μερες! χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Παντως τωρα που το σκεφτομαι, ποιος ενηλικας τρωει στην καθισια του 3-4 φρουτα...εγω με ενα το πολυ 2 σκαω....

Και επισης γιατι οχι μια μερα αχλαδι, μια μηλο, μια μπανανα κλπ για ποικιλια???

Καλα τωρα γινεται και πιο νοστιμη η φρουτοκρεμα με πολλα φρουτα αλλα αργοτερα που θα τρωνε κομματακια ετσι λεω να κανω...

ρε τι με απασχολει,ε? ααχχχχχχ που θα παει η κατηφορα....

υγ το δαμασκηνο πολυ ωραιο στη φρουτοκρεμα το εβραδα κι αυτο λιγο με το μηλο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ στην αρχή της έβαζα τα λαχανικά ένα-ένα, εκτός απ' αυτά που εχουν έντονη γεύση, τύπου μπρόκολο, σέλινο κλπ. Τώρα που τελεώσαμε με τα βασικά, κάνω συνδυασμούς. Αυτό που έχω δει είναι ότι όταν έχει μέσα καρότο το καθαρίζει σε χρόνο μηδέν! Τα υπόλοιπα ετσι κι έτσι. Ειδικά την πατάτα, ούτε να τη φτύσει. Στη φρουτόκρεμα δεν έχω κάνει μείξεις μέχρι τώρα (εκτός από το ακτινίδιο). Μπανάνα πρώτα και τώρα μήλο. Αύριο θα της το βράσω κι εγώ...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

πήγαμε στο γιατρούλι μας. είμαστε 8200γρ (+400γρ.) και 71 πόντους (+4,5) ο γιατρός τη μέτρησε 2 φορές γιατι δεν το περίμενε να πάρει τόσο ύψος σε αυτούς τους μήνες. Για φαγειτό μπορούμε να βάλουμε ρύζι ή οτι άλλη σουπίτσα θέλουμε, όλα τα λαχανικά εκτός αυτών που έχουν σπόρους και δεν μπορούν να αλεστούν (ντοματα, μπαμιες, μελιτσάνες) και όλα τα φρούτα πάλι εκτος αυτών που έχουν σποράκια. Απογευματινό γιαούρτι (παιδικό) και φαρλακτε. είχαμε μια διαμάχη οτι δεν δίνω τίποτα απο αυτά τα δύο και μου είπε οτι μπορώ να της φτιάχνω κρεμούλα με πορτοκάλι και καρότο ή πουρέ βερίκοκου αποξηραμένου. Αυτά.... Ααα το ξέρατε οτι πρεπει να βάζουμε αντηλιακό στα μπεμπε;; εγώ όχι νόμιζα πιο μετά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε???Τελικα ειμαι εγκυος με πητ 4/10/2011 αλλα λογο καισαρικης θα γεννησω 20-25σεπτεμβριου......Ελπιζω ολα τα μωρουλια να εναι καλα,εμεις τρωμε συνεχεια φρουτοκρεμες κρεμες φαγητακι λεμε μπαμπα μαμα ατα γιαγια παππου....εχουμε και εμεις βαφτιση στης 22/μαιου......απο κιλα τα παμε πολυ καλα οι μπεμπηδες ειναι 8850 ο μεγαλος 8680ο μικρος και η μπεμπα ειναι 9020 και απο 74π ο καθενας......Εγω ειμαι πολυ καλα εχουμε βρει εναν ρυθμο και επιτελους ξεκουραζομαι τα παιδακια μου κοιμουνται σερι απο της 9το βραδυ μεχρι της 9το πρωι....τα μεγαλα πανε σχολειο...Πλησιαζουν και τα γενεθλια του θανουλη σε λιγες μερες και λεμε να κανουμε ενα μεγαλο παρτυ.....ετυχομαι να ειστε ολες καλα,φιλια πολλα

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Με το καλό Μαρουλίτα... Είσαι ήρωας τελικά...

Μπράβο στα θηριάκια σου.. Τέλεια ... Μιλάνε κιόλας... Μπράβο... φτου φτου

Να τα φιλήσεις όλα ένα ένα... κ χαδάκια στο φασολάκι που μεγαλώνει :P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

νικολινα σε ευχαριστω,ε αφου μας τα εδωσε ο θεουλης ειναι καλοδεχουμενα...Βεβαια εχω συζητησει ηδη με τον γιατρο καλος εχοντον των πραγματων μετα την γεννα να δεσουμε τις σαλπιγγες γιατι πραγματικα δεν γινεται αλλη εγκυμοσυνη....

τι κανει το αγορακι σου?

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Καλημερα κορίτσια!

Μαρουλίτα μου είσαι ΘΕΑΑΑΑΑ!!!:D Με το καλό να ερθει το μωράκι σου! Χαίρομαι που σε ακουω τοσο καλά! Πραγματικά πιστευω οτι οι πολυμελης οικογενειες έχουν πολύυυυυυ αγάπη να δωσουν και μια μεγάλη αγκαλιά! Συγκινηθηκα! Καλα η μπέμπα τα εφαγε λάχανο τα αδερφάκια της! Μπράβο σας που λετε και λεξουλες....είναι πολύυυ προχωρημενα τα μωρακια σου! Και στα γεννέθλια του Θανουλη να το κάψετε!:D Να ειστε όλοι καλα και ευτυχισμένοι! Φιλιά πολλά!

DimRous μπραβο στη μικρουλα σου! Πηρε φορα μου φαίνεται στην ανάπτυξη! Φτου φτου!

Ξυπνησε...ωρα για φρουτα.

Kαλημέρα κοριτσάρες!! Εγω έχω θεματακι με δόντι που με ταλαιπωρει, πήγα και οδοντίατρο και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, κάναμε ακτινογραφίες στα μισα:?:???: και πονάω μέρα νύχτα!!!

Επίσης έχω και θέμα με τη σύνδεση του τηλεφώνo και απο τη forthnet Μου λένε μπούρδες:evil:....αυτά τα ωραία

και οχι τιποτα αλλο αλλα αν δεν κοιμαται και τοτε πως το κοιμιζεις? κουνα κουνα βαρετο! ενω βυζ ον, βυζ οφ κατι γινεται:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

υγ το δαμασκηνο πολυ ωραιο στη φρουτοκρεμα το εβραδα κι αυτο λιγο με το μηλο

αποξηραμένο?

Κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε???Τελικα ειμαι εγκυος με πητ 4/10/2011

maroulita δεν έχω λόγια:D:D....με το καλό και το 6ο νινάκι σας:D:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!! Εμείς ήμαστε μια χαρά, μου έχει πάρει πρόγραμμα πολύ ωραίο η μικρή και είμαι και πάλι ξεκούραστη (φτου φτου μη τη ματιάσω).

Μαρουλίτα συγχαρητήρια κοπέλα μου, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και μια ακόμα πιο υπέροχη γέννα. Να το κάψετε στα γενέθλια. Μια απορία τηλεόραση στο δωμάτιο σας δεν έχετε;; Χιχιχιχιχιχι (αστειάκι)

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ντιμ, πρόγραμμα, ξεκούραστη, τι λέξεις είναι αυτές; Τς, τς, τς... Εμένα χθες βράδυ κοιμήθηκε συνεχόμενο τρίωρο και έκανα πάρτι...

Μαρούλίτα, ξανά, no comment! Μόνο τρελό ρισπέκτ:) Όλα να πάνε καλά!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημέρα ... (μόλις χτύπησε το κουδούνι κ σε σπαστά ελληνικά ήταν λέει φοιτητές θεολογίας από την Κορέα... χαχαχα... :rolleyes: κ θέλουν να τους ανοίξω..)

Μαρουλίτα μου, εννοείται καλοδεχουμενα.. δεν το συζητώ... Και συμφωνώ με το Κωνκωνάκι... Κ εγώ (πριν την καισαρική) ήθελα πολλά παιδάκια... αλλά τώρα ούτε για δεύτερο δεν το σκέφτομαι (μία λέω, μία ξελέω)

Εμείς σήμερα φάγαμε αχλαδάκι... κ το μεσημέρι θα φάμε κ την σουπίτσα μας. Του έδωσα εντωμεταξύ κ νεράκι... Και του άρεσε... Αλήθεια εσείς τους αρχίσατε νεράκι?

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Kalhmera girls!

Αμαντε, αποξηρμενο ναι, το βραζω λιγο με το μηλο(οχι οτι χρειαζεται αλλα βγαζω τη φλουδα ολοκληρη εται και αν χρειαστει ζουμακι παιρνει γευση και απο το δαμασκηνο)

παιρνω αυτα που τα βρισκεις καρφουρ αλλα και σκλαβενιτη ποτε ποτε http://www.balsamon.gr/prod_apo_b_bio.php

h idanikh analogia gia mena einai μισο μηλο , μιση μπανανα, και 1,5 δαμασκηνο! χαχαχ μη γελατε αν βαλεις 2 ειανι πολυ γλυκο και υπερισχυει ολων, αν βαλεις 1 δεν φαινεται.

Νικολ νερακι του του εδωσα για πλακα μερικες φορες με κουταλακι και εκανε σαν παλαβο!

εγω τη σουπα σε κανα 2 μερες βαριεμαι σημερα χαχαχαχαχαχ

Ουφ κι εμενα χθες μετα απο μερες εκανε ενα 4ωρο υπνου και εκανα παρτυ επισης!

Τωρα κοιμαται περιεργως.... μετα τα φρουτα... αληθεια μετα τα φρουτα παντα θηλαζει και γενικως τον θηλαζω(γιατι αυτος δεν πολυζηταει) οπως πριν.... προτιμω να ειναι θηλασμενος καμια ωρα πριν το φαγητο γιατι αν ειναι πεινασμενος εκνευριζεται και δεν τρωει καλα.

Μαρουλιταααααααααα ice tea(eisai θεά) δεν εχω λογια....να ειστε ολοι γεροι κι ευτυχισμενοι!!!

Οσο για τα τριδυμακια επισης δεν εχω λογια,,,, μιλανε, κοιμουνται.....ευτυχως γιατι αν ηταν δυσκολα παιδια αστα!!!! φτου φτου φτου φτου να μας φιλησεις την πενταδα και οσο μπορεις προσεχε το σπορακι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...