Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κωνκων της καλάρεσε της μικρής το μακαρονάκι με τις γαριδούλες χαχαχαχαχαχαχα, ε μα τα έχουμε ταράξει στις σουπίτσες, έφαγε και κάτι που έχει γεύση.

Χαπάκι πως τον βάπτισες το μουργάκο;;

Εμας μας πέρασε η γκρίνια και ήμαστε πάλι μια χαρά. Σήμερα στα φρούτα της έβαλα μόνο μήλο, αχλάδι και το έφαγε όλο χωρίς γκρίνια, θα της δώσω για λίγο μόνο αυτά και προσπαθώ μετά απο λίγο για το πορτοκάλι (τη μπανάνα ούτε να τη βλέπει). Σήμερα έχει καλό καιρό εδώ (κάνει λίγο κρύο αλλά δε πειράζει) οπότε θα τη ντύσω πασχαλίτσα (η στολή μπαλαρίνας είναι πολύ λεπτή και αγόρα άλλη πιο χοντρή) και θα κατέβουμε στο πίκολο καρναβάλι να δούμε τους μικρούς καρναβαλιστές!!!!!!

την κυριακη τον βαπτιζουμε...Κωνσταντινο -Χρυσοβαλαντη...

καλα εμας ο παιδιατρος μας ειπε πορτοκαλι στον 8ο μηνα....

σημερα του εδωσα τραχανα,εφαγε μιση κουταλια και εκανε μετα εμετουλη.....δεν του αρεσε καθολου....

εγω τον εντυσα ζορο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat μεγειά το μαλλί!!!:D....θα κουρευτω κι εγώ μεθαυριο(επιτέλους)

θέλω κ εγώ αλλά μάλλον με παρέσυρε ο λυπό οδοστρωτήρας σας... (κοινώς με έπιασαν εμένα οι μαύρες μου... ) κ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω χωρίς γλυκάκια :confused:

ωχχχ....εγω φταίω:?:???:

Χθες φαγαμε ολοι μαζι με τους νονους και εφτιαξα αυτο

Ονειρικη συνταγη.....απλο αλλα εκλεπτυσμενο και φινο... δοκιμαστε το καποια κυριακη ή σε καποιο τραπεζι και θα με θυμηθειτε!

πρέπει να είναι πολύ ωραίο, θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία, κάνω ενα παρόμοιο χριστουγεννιάτικο (με κάστανα και δαμάσκηνα) και είναι τρέλα.

με το καλό χαπακι:D:D

Εμείς μάλλον θα τον ντύσουμε οβελιξ:mrgreen:

c2Gbp2.png

καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!! Εμείς αύριο έχουμε γιατρό, να τον ρωτήσω και τι άλλα μπορώ να βάζω στα φαγειτά. τέλεια η κρέμα με το βρασμένο μήλο, μόνο που το ανάποδο παιδί μου δεν τη θέλει καθόλου. Επίσης επειδή μου βγήκε νερουλή (νεράκι και πορτοκάλι) έβαλα μια κουταλιά ριζάλευρο που όμως δεν έχει γάλα, ζάχαρι και γλουτένη. δεν άλλαξε καθόλου τη γεύση απο τα φρούτα (ούτε καν την καταλάβαινες) και έδωσε τέλεια υφή. Επίσης της μικρής της έχει κοστίσει τρελά που δε θηλάζει, με κοιτάει στα μεμε κια κλαίει, δεν με ενδιαφερει τι θα πει ο παιδίατρος εγώ όποτε θέλει τη βάζω στο στήθος. Και το παιδάκι μου γατζώνεται απάνω μου και δε με αφήνει με τίποτα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κ καλό Μήνα...

Τον ρωτησα τον γιατρουλη για δημητριακά και ειπε οτι μπορουμε, αλλα οχι φυσικα με ζαχαρη ... πχ κανα κουακερ, κεχρι κλπ...ειναι ΟΚ...αλλα χωρις γαλα αυτα ειναι λιγο ανοστα...

Σκεφτομαι να δωσω δαμασκηνο ή ακτινιδιο ως τριτο φρουτα να τον βοηθησω στα κακα του, ουτως ή αλλως με βαση τον πινακα της κων τα αχλαδια ειναι εκτος εποχης... (σαμπως και τα μηλα του ψυγειου ειναι καλυτερα λεμε τωρα) Η αληθεια ειναι οτι τα μικρα αχλαδακια τα κρυσταλλια που ειναι γλυκα δεν τα βρισκω...

Άρα μαζί με τα φρουτάκια τα δημητριακά? Κ εγώ σκέφτομαι για ακτινίδιο καθώς μου φαίνεται ότι το μήλο τον έκανε λίγο δυσκοίλιο...

καλα εμας ο παιδιατρος μας ειπε πορτοκαλι στον 8ο μηνα....

σημερα του εδωσα τραχανα,εφαγε μιση κουταλια και εκανε μετα εμετουλη.....δεν του αρεσε καθολου....

εγω τον εντυσα ζορο

Με το καλό ... Ωραία ονοματάκια

ωχχχ....εγω φταίω:?:???:

Όχι βρε.. άκου εσύ φταις...

Εμείς μάλλον θα τον ντύσουμε οβελιξ:mrgreen:

χιχιχ τέλειο...

καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!! Εμείς αύριο έχουμε γιατρό, να τον ρωτήσω και τι άλλα μπορώ να βάζω στα φαγειτά. τέλεια η κρέμα με το βρασμένο μήλο, μόνο που το ανάποδο παιδί μου δεν τη θέλει καθόλου. Επίσης επειδή μου βγήκε νερουλή (νεράκι και πορτοκάλι) έβαλα μια κουταλιά ριζάλευρο που όμως δεν έχει γάλα, ζάχαρι και γλουτένη. δεν άλλαξε καθόλου τη γεύση απο τα φρούτα (ούτε καν την καταλάβαινες) και έδωσε τέλεια υφή. Επίσης της μικρής της έχει κοστίσει τρελά που δε θηλάζει, με κοιτάει στα μεμε κια κλαίει, δεν με ενδιαφερει τι θα πει ο παιδίατρος εγώ όποτε θέλει τη βάζω στο στήθος. Και το παιδάκι μου γατζώνεται απάνω μου και δε με αφήνει με τίποτα.

Αχου μωρέ... η αλήθεια είναι Ντιμάκι ότι μάλλον δεν μπορούν εύκολα να το συνηθίσουν ότι θα τρώνε εκτός του μεμέ...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια!

Αχ, Ντιμ κι εμένα όταν είμαι σπίτι μου τρίβεται, αλλά ευτυχώς τα γεύματα της τα δίνει κυρίως ο μπαμπάς της, οπότε... out of sight out of mind το βυζί...

Νικολίνα, εγώ θέλω να αποφύγω όσο γίνεται να της δώσω "ειδικές" τροφές, προτιμώ να τη βάζω σιγά σιγά στο δικό μας διαιτολόγιο. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει λόγος: ο τραχανάς έχει δημητριακά, το παξιμάδι είναι από δημητριακά, το ρύζι είναι δημητριακό... Οπότε λέω να της δώσω τραχανά και παξιμάδι να δω αν της αρέσει, και ν' αρχίσω από τον 7ο να ρίχνω λίγο ρύζι στη μεσημεριανή σούπα. Κεχρί και βρώμη τρώω κι εγώ, οπότε θα δοκιμάσω να της δώσω λίγο, αραιωμένο με μητρικό γάλα. Το άλλο που θέλω να ρωτήσω τον ντοκ είναι πόσες φορές τη βδομάδα πρέπει να της δίνω κρέας/κοτόπουλο και πότε μπορώ ν' αρχίσω να βάζω όσπρια και τέτοια. Μου φαίνεται πολύ το κρεατικό κάθε μέρα...

Ενιγουέιζ, καλή αρχή στις διαιτούσες! Εμένα μ' έχει πιάσει το κρύο και όλο ψωμιά τρώω.. Γκρρρ. Σας φιλώ, πάω να δουλέψω!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

xapaki ιδια μερα βαφτιζομαστε!!!!! Νικολας ο δικος μου :)

ελπιζω να μην βρεχει...να μην χιονιζει....να μην φυσαει....και να εχει ενα ηλιο ΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Εγω κοριτσια δοκιμασα μανγκο στη φρουτοκρεμα ,πρασο κ σελινο στη χορτοσουπα(οχι μαζι,σταδιακα) κ τωρα εχω ενα αβοκαντο στο ψυγειο για δοκιμη...Ολα τα εφαγε με ορεξη!!!!!ευτυχως...

Επισης πηρα σπελτα της χολε ....(ειδος σιταριου)...αφου μας ειπε η ντοκ φαρινα εδωσα αυτο....κ αυτο το εφαγε οπως κ το ρυζαλευρο με αλεσμενο αχλαδακι μεσα...

Οι θηλασμοι μας πλεον ειναι πρωι 9 ,μεσημερι 4, βραδυ 10 κ μετα οοοολοοοο το βραδυ βυζοπιπιλα....

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλό κ στις δυο σας... Ωραίο το Νικόλας nikijo :rolleyes:

Εμείς βαφτιζόμαστε μία μέρα πριν... Βασίλης...

Εγώ αύριο θα βάλω τρίτο φρούτο κ δεν ξέρω τι να βάλω... Μάλλον αχλαδάκι θα βάλω... Κ θα ξεκινήσουμε κ λαχανικά αύριο το μεσημέρι.

Για πές Αθηνούλα τι θα φάτε σήμερα? Καλή αρχή κ στα λαχανικά σας..

Φιλιά σε όλες

Υ.Γ. Είπα κ εγώ να ξεκινήσω από σήμερα δίαιτα... για να δουμε... θα τα καταφέρω?:rolleyes::rolleyes:

EP8Ip2.png

νικολινα, ή δαμασκην ή αχλαδι θα βαλω.... το ακτινιδιο σκεφηκα να το αφησω λιγο αργοτερα λογω οξυτητας.

Σημερα το γνωστο μηλο μπανανα και απο αυριο τα λαχανικα.

Νικη κι εσενα ολο το βραδυ βυζοπιπιλα ,ε???ουφφφφ εχει 3 μερες τωρα που το κανει αυτο και ειμαι αυπνη....

τελικα σημερα 5 το πρωι τον εδωσα στον πατερα του και τον κοιμησε και παρακαλω 6 ωρες ξυπνησε 11 το πρωι....

Σηλ το σκ που ερχεται εχουμε 3 βαπτισεις? μπραβο! εγω λεω να το αφησω για Ιουνη ειαμι κρυουλιαρα χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

νικολινα, ή δαμασκην ή αχλαδι θα βαλω.... το ακτινιδιο σκεφηκα να το αφησω λιγο αργοτερα λογω οξυτητας.

Σημερα το γνωστο μηλο μπανανα και απο αυριο τα λαχανικα.

Νικη κι εσενα ολο το βραδυ βυζοπιπιλα ,ε???ουφφφφ εχει 3 μερες τωρα που το κανει αυτο και ειμαι αυπνη....

τελικα σημερα 5 το πρωι τον εδωσα στον πατερα του και τον κοιμησε και παρακαλω 6 ωρες ξυπνησε 11 το πρωι....

Σηλ το σκ που ερχεται εχουμε 3 βαπτισεις? μπραβο! εγω λεω να το αφησω για Ιουνη ειαμι κρυουλιαρα χαχαχαχαχαχαχα

Πήρα κ εγώ τον γιατρούλη κ μου είπε όχι ακτινίδιο γιατί μπορεί να κάνει διάρροια... Ρώτησα για πορτοκάλι κ είπε ναι... Αλλά μάλλον θα βάλω κ εγώ αχλάδι κ το πορτοκάλι θα το βάλω την επόμενη βδομάδα...

Όσο για την δική μας βάφτιση, μάλλον θα κατάλαβα λάθος... Εμείς βαφτιζόμαστε στις 7 Μάη (στον Αγ. Ιωάννη το Ρώσσο στην Β. Εύβοια)... Νόμιζα ότι έτσι διάβασα κ για τα κορίτσια για αυτό είπα μία μέρα πριν...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...