Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Ελπίζω να ειστε όλοι καλα! Και περαστικά στα αρρωστουλικα!

Χθες εκανα μια γκάφα. Τάιζα τη Χριστίνα σουπίτσα και τον Κων/νο μακαρόνια με σάλτσα απο τις γαρίδες.... Μία στον Κων/νο, μία στη Χριστίνα.... Και έχωσα μια κουταλια μακαρονια στη Χριστίνα:shock:, που μεχρι να καταλάβω τί έκανα αυτη τα μασησε και τα κατάπιε. :oops::oops::oops: Φοβηθηκα μη πάθει κάτι.... Το καημενο το μωρακι μου γλυφοταν για κανα 5λεπτο και φυσικά έψαχνε μακαρονια μετα και όχι τη σουπα.:-( Ουφ!

happiness ζόρικο το αγοράκι σου ε? Χαχαχαχα καλό κουραγιο! Ο γιος μου 8μιση μηνων πιανοταν σηκωνοταν όρθιος και έκανε έρπιγκ (δεν μπουσουλησε) και 11 μηνών περπατησε μονος. Θέλει και μιλήσει ε? Πολύ γρηγορο τον βλέπω τον γιόκα σου!:mrgreen: Μπραβο!

DimRous κουράγιο! Η παιδίατρος μου ειχε πει αν δειχνουν οτι πονανε πολύ λίγο ντεπονακι τους κάνει καλό! Εμείς απο δόντια τίποτα ακόμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κωνκων της καλάρεσε της μικρής το μακαρονάκι με τις γαριδούλες χαχαχαχαχαχαχα, ε μα τα έχουμε ταράξει στις σουπίτσες, έφαγε και κάτι που έχει γεύση.

Χαπάκι πως τον βάπτισες το μουργάκο;;

Εμας μας πέρασε η γκρίνια και ήμαστε πάλι μια χαρά. Σήμερα στα φρούτα της έβαλα μόνο μήλο, αχλάδι και το έφαγε όλο χωρίς γκρίνια, θα της δώσω για λίγο μόνο αυτά και προσπαθώ μετά απο λίγο για το πορτοκάλι (τη μπανάνα ούτε να τη βλέπει). Σήμερα έχει καλό καιρό εδώ (κάνει λίγο κρύο αλλά δε πειράζει) οπότε θα τη ντύσω πασχαλίτσα (η στολή μπαλαρίνας είναι πολύ λεπτή και αγόρα άλλη πιο χοντρή) και θα κατέβουμε στο πίκολο καρναβάλι να δούμε τους μικρούς καρναβαλιστές!!!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

nikolina μου κ εγω ενα απλό της ιζζυ εχω με διπλά μαχαιρια και τα αλέθει μια χαρα. Αν εβαζες λιγο ζεστο νεράκι μέσα?

http://www.amazon.co.uk/Philips-SCF860-21-Blender-Feeding/dp/B004G8QH18/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1298809837&sr=8-3

Απίστευτο εργαλείο...!!!

Υ.Γ. αλήθεια η ιντι κ η μαρουλίτα τι κάνουν???

Δηλώνω παρούσα!!! Και το φυστίκι!!! :D:D

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

θελει ολη την ωρα να ειναι ορθιος,δεν προκειται με τιποτα να μπουσουλησει,πιο γρηγορα τον βλεπω να περπαταει ....δοκιμαζει συνεχεια τις φωνητικες του ικανοτητες γι'αυτο εχει αποφασισει καθε μερα να τσιριζει ολο και περισσοτερο

άσε χαπακι και ο μικρος μου τα ίδια, ούτε στον πωπο δεν κάθεται ακόμα και θέλει όλη την ώρα να τον κρατάμε καθιστό ή όρθιο και απο μπλα μπλά άλλο τίποτα...έχει μαλλιάσει η γλωσσα μου να του μιλάω για να του κάνω παρεά:mrgreen::tongue:

Καλημερα!

Ελπίζω να ειστε όλοι καλα! Και περαστικά στα αρρωστουλικα!

Χθες εκανα μια γκάφα. Τάιζα τη Χριστίνα σουπίτσα και τον Κων/νο μακαρόνια με σάλτσα απο τις γαρίδες.... Μία στον Κων/νο, μία στη Χριστίνα.... Και έχωσα μια κουταλια μακαρονια στη Χριστίνα:shock:

:mrgreen:...αφου της άρεσε, μια χαρά τότε:mrgreen::mrgreen:

Σήμερα έχει καλό καιρό εδώ (κάνει λίγο κρύο αλλά δε πειράζει) οπότε θα τη ντύσω πασχαλίτσα (η στολή μπαλαρίνας είναι πολύ λεπτή και αγόρα άλλη πιο χοντρή) και θα κατέβουμε στο πίκολο καρναβάλι να δούμε τους μικρούς καρναβαλιστές!!!!!!

αχχχχχ....θέλω να δω φωτοοοοοοοοο

c2Gbp2.png

Περάσαμε τέλεια και με μεγάλη μου χαρα θα έβαζα φώτο αλλά ο σύζηγος είναι κάθετος σε αυτό το θέμα δε θέλει να υπάρχει φώτο του παιδιού στο internet. Ήταν μια γλύκα μέσα στη στολή της, μου έφυγε βέβαια λίγο η πλάτη με το μάρσιππο 3,30 ώρες στο όρθιο αλλά δε πηράζει ήταν πολύ ωραία!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εμείς χθες τη βγάλαμα στο mall και ηταν πολύ όμορφα! Για έξω εξω ουτε λογος μ'αυτο το κρυο. Ντυσαμε Ζορρό τον μεγάλο και επαιξε μια χαρα αφου ειχε κ' άλλα παιδάκια εκεί.

Οσο για τη γαριδομακαροναδα, ναι της άρεσε, μονο που φοβηθηκα μην εχει καμια αλλεργικη αντιδραση απο το θαλασσινο. Μεχρι σημερα ειναι μια χαρά, οπότε πάει κ αυτό!:D

DimRous μια χαρα η πασχαλιτσα σου! Καλα κανει ο καλός σου κ δεν θελει φωτο στο ιντερνετ. Εγω ανεβαζω στο Fb για καμια μερα και μετά τη σβηνω, φοβάμαι λιγάκι με τοσα που ακουγονται...:confused:

Ξυπνησε...ωρα για τα φρουτα μας σιγα σιγα!

Καλημερα!! Εμείς πήγαμε το Σαββατο ikea και athens heart και ο μικρούλης ήταν κύριος:D....δεν γκρινιαξε καθόλου και χαμογελούσε σε όλους (ο βλαχοδήμαρχος:mrgreen::mrgreen:)....

άντε να περάσουν οι μέρες να αρχίσουμε κι εμείς το φαγητό, περιμένω πως και πως να τον δω να τρωει:)

c2Gbp2.png

Λοιπόν από σήμερα ξεκινάω δίαιτα, αλλά επειδή δε παίζει σάλιο για διαιτολόγο θα τη κάνω μόνη μου και βλέπουμε, θα πίνω και κανά τσαγάκι της weleba να μην έχω πρόβλημα με τη παραγωγή. Διατροφολόγα να σου στείλω με πμ το πρόγραμμα να μου πεις τη γνώμη σου;;

Γεια σας!!! 1)κουρευτηκα καρε

2)ξεκιναω διαιτα

3) ενα καταπληκτικο φιλικο μας ζευγαρι που τους λατρευω κανανε προταση αν βαπτισουν τον μπομπο οποτε τελικα θθα κανω κι εγω θρησκευτικη...

ντιμακι αγωνιστικους χαιρετισμους!

Κων μερακλου η μπουπμπου!επειδη οντως τα θαλασσινα ειναι πολυ αλλεργιογονα μην δωσεις τιποτα καινουργιο για 4-5 μερες για να ξερεις σιγουρα αν την πειραξει απο τι ηταν

Εχω να πω οτι αν βρασετε λιγο, οπως ειπε η Στελλα, το μηλο γινεται ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ

ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ χιτ απο πολλες αποψεις

η υφη κατπλαηκτικη το ιδιο και η γευση και ειανι ο,τι πρεπει για δυσκολια μωρα, καθοτι με το βρασιμο μειωνεται κατα πολυ η πηκτινη, που προκαλει δυσκοιλιοτητα.

Επισης με βρασιμο μονο η βιτ C μειωνεται αλλα το μηλο δεν εχει σχεδον καθολου

τελειο δοκιμαστε το !

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλή αρχή στην δίαιτά σας galat κ ντιμάκι.... θέλω κ εγώ αλλά μάλλον με παρέσυρε ο λυπό οδοστρωτήρας σας... (κοινώς με έπιασαν εμένα οι μαύρες μου... ) κ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω χωρίς γλυκάκια :confused:

Galatάκι μπράβο τέλεια τα νέα για τους νονούς του μπόμπου...

Κωνκωνάκι... μπράβο στην Χριστινούλα... γερό στομαχάκι προβλέπεται... :tongue:

Για το βραστό μήλο θα το δοκιμάσω κ εγώ... Ζήλεψα... :tongue:

Τελευταία μέρα το Φλεβάρη σήμερα :tongue: Έρχεται ο Μάρτης... (κ δεν έχω κόκκινη κ λευκή κλωστή να κάνω το Μάρτη μας...):rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

μμμ λυπο λυπο το Νικολινιώ μου???? Γιατι???????? θα σου στειλω ενα τεραστιο υπερφιλι διαδικτυακο μαζι με μια τρουφα σοκολατα(που τσακισα μολις χαχαχαχα απο αυριο η διαιτα)

Δοκιμαστε το βραστο μηλο, ελαχιστα 1-2 λεπτα ισα να παρει βραση και να μαλακωσει λιγο γινετια ονειρο λεμε!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χθες φαγαμε ολοι μαζι με τους νονους και εφτιαξα αυτο

Ονειρικη συνταγη.....απλο αλλα εκλεπτυσμενο και φινο... δοκιμαστε το καποια κυριακη ή σε καποιο τραπεζι και θα με θυμηθειτε!

φιλια παω να μαζεψω το χαος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λοιπόν από σήμερα ξεκινάω δίαιτα, αλλά επειδή δε παίζει σάλιο για διαιτολόγο θα τη κάνω μόνη μου και βλέπουμε, θα πίνω και κανά τσαγάκι της weleba να μην έχω πρόβλημα με τη παραγωγή. Διατροφολόγα να σου στείλω με πμ το πρόγραμμα να μου πεις τη γνώμη σου;;

βιβαιως,περιμενω..

Λυπό λυπό ναι :confused:

Ευχαριστώ για το υπερφιλί κ για το τρουφάκι.. μμμ μούρλια... Κ εγώ σας κερνάω μπουγάτσα... Ελάτε να φάτε...

Μμμμ ενδιαφέρον η συνταγή σου galatάκι...

Αύριο θα το βράσω το μηλαράκι (αν δεν είναι πολύ ανυπόμονος ο μικρός...)

Αθηνά μετά τι θα βάλεις? Αχλάδι?

Και κάτι άλλο Στελλίτσα θα της δώσεις δημητριακά? Ήθελα κ εγώ να τον ρωτήσω τον γιατρούλη μας.. Θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά που θα πάμε (εκεί κοντά στις 17).

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες κ τα μπεμπόνια...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Τον ρωτησα τον γιατρουλη για δημητριακά και ειπε οτι μπορουμε, αλλα οχι φυσικα με ζαχαρη ... πχ κανα κουακερ, κεχρι κλπ...ειναι ΟΚ...αλλα χωρις γαλα αυτα ειναι λιγο ανοστα...

Σκεφτομαι να δωσω δαμασκηνο ή ακτινιδιο ως τριτο φρουτα να τον βοηθησω στα κακα του, ουτως ή αλλως με βαση τον πινακα της κων τα αχλαδια ειναι εκτος εποχης... (σαμπως και τα μηλα του ψυγειου ειναι καλυτερα λεμε τωρα) Η αληθεια ειναι οτι τα μικρα αχλαδακια τα κρυσταλλια που ειναι γλυκα δεν τα βρισκω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...