Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συνολικός ύπνος 13 ώρες και 20 λεπτά, μονορούφι ύπνος 8 ώρες και 50 λεπτά. Σε ευχαριστώ δημοσίως μπέμπα μου, που μετά από 6 μήνες κοιμήθηκα τόσο πολύ.

πςςςςςςςςςςς!!!W O W:D:D....μπράβο στη μπεμπα!!

Πως θα λιώσω μήλο κ μπανάνα??? Για πείτε καμία ιδέα... (ή έστω κ τα δικά σας μηχανήματα ας πάρω καινούριο τι να κάνω??)

νικολ μια φιλη μου έχει παρει ενα μπλεντερ της kenwood (40 ευρω περιπου), θα τη ρωτησω το μοντέλο και θα σου πω, μου είπε οτι τα λιωνει super

geonutr περαστικά στην κουκλιτσα σου

galat δεν άντεξα τελικά και σήμερα που πήγα πειραια πέρασα απο το ecofamily και πήρα το καμελ....τέλειο φαίνεται, έβαλα και τον μπεμπάκο και βολτάραμε για λίγο και δεν κουράστηκα καθολου

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με γειά σας και στις 3 λοιπον!!!

Αμαντε καλά εκανες μωρέ, εξαλλου θα τα βγαλει και με το παραπανω τα λεφτα του, οταν κανετε το δευτερο χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!

Καλές βόλτες ειναι οντως τελειος!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λοιπόν σήμερα η κόρη μου έκανε το κορυφαίο, κοιμήθηκε τώρα το μεσημέρι τρώγοντας. Ένω τη τάιζα κανονικά σε μια κουταλιά παφ το κεφάλι κάτω, την κράτησα λίγο αγκαλιά να ρευτεί και την έβαλα στο κρεβάτι. Κάνει να κοιμούνται αμέσως μετά το φαγειτό;; Να ρωτήσω και κάτι άλλο, πόση ώρα αφήνεται να περάσει απο γεύμα σε γεύμα;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπερα!

Εμείς καλα είμαστε. Λίγο βραχνιασμένη ακουγετε η μικρή μου, ελπίζω να της περασει....

nikolina μου κ εγω ενα απλό της ιζζυ εχω με διπλά μαχαιρια και τα αλέθει μια χαρα. Αν εβαζες λιγο ζεστο νεράκι μέσα?

Ωχ.... κάποιος ξυπνησε!

Διαφημίσεις

Περαστικά στην Χριστινούλα σου Κωνκωνάκι...

Ντιμάκι ... δεν έχω λόγια... μπράβο στη μπουμπου...

Σήμερα αρμέχτηκα (δύσκολο) κ έγιναν μια χαρά το μήλο κ η μπανάνα.. κ εγω αυτο της ιζζυ εχω

Βέβαια ο μικρός δεν τα τρώει με τρελλλλή χαρά... αλλά τουλάχιστον δεν τα φτύνει κιόλας... Σιγά σιγά κ με παραμυθάκια τα τρώει... αχ... πολύ δύσκολος μου βγήκε παντού... Καλά να 'ναι βέβαια...

Φιλιά σε όλες

Υ.Γ. αλήθεια η ιντι κ η μαρουλίτα τι κάνουν???

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλα δεν παιζεται η μικρη σου ντιμ!

δεν νομιζ οτι υπαρχει προβλημα να κοιμηθει κατυεθειαν...ιδιως με τις στερεες που δεν εχουν αναγωγες.... και δεν χρειαζεται και τα "ρευουμε" πλεον πιστευω...

αργοτερα που τρωεν καλυτερα και πιο στερεα καλο ειναι να περναι καμια ωρα να χωνεψουν.

μεταξυ γευματων προς το παρον δεν ξερω αλλα 3-4 ωρες συνηθως αφηνεις... εμενα τωρα τρωει 11-11.30 μετα θηλαζει και κοιμται μεγαλη επιτυχια αυτο, παλια κοιμοταν μονο το απογευμα καμια ωρα...

ξυπναει 2,30-3 και τοτε σκεφτομαι να τρωει το μεσημεριανο του....σε 5 μερες που θα ξεκινησω

eNeap2.pngTSzHp3.png

εμενα νικ τα τρωει πολυ καλυτερα πλεον με το μηλο...εφαγε μιση μπαναν και μισο μηλο σημερα...περιπου 200 μλ! τρελη ποσοτητα για τα δεδομενα μου....

επισης η ζουζουνελ τι κανει???

eNeap2.pngTSzHp3.png

περαστικά στο κοριτσάκι σου geonutr... Κρίμα το καημένο να ταλαιπωρείται..

Ντιμάκι δεν έχω λόγια ... Μπράβο φτου φτου το κοριτσάκι σου... (Εγώ πότε θα την ζήσω αυτή τη νύχτα???)

Κοριτσάκια θέλω την βοηθειά σας... Εσείς με τι πολτοποιείτε τις κρέμες? Γιατί εγώ σήμερα "έχασα" 3 δάχτυλα στην προσπάθειά μου να τρίψω το μήλο... Πολύ αίμα... Με γάντια τον τάισα... :( Έχω δύο μπλέντερ κ κανένα δεν τα κάνει πολτό... Τι να κάνω? Εντάξει μετά που θα βάλουμε κ πορτοκάλι δε θα έχω πρόβλημα πιστεύω αλλά τώρα? Πως θα λιώσω μήλο κ μπανάνα??? Για πείτε καμία ιδέα... (ή έστω κ τα δικά σας μηχανήματα ας πάρω καινούριο τι να κάνω??)

Αθηνά πως του φάνηκε το μήλο????

εγω βαζω μεσα λιγο νερακι και τα πολτοποιω στο μουλτι...

καλησπερα κοριτσια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Χαπάκι πως είναι ο μπέμπης;;;

Αχχχ βγάζουμε δοντάκια και εκεί που κοιμάτε ξυπνάει με λιγμούς, σήμερα θα ξεπληρώσω το προχθεσινό βράδυ μου φαίνεται.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ευχαριστώ κοριτσάρες...

Γεια σου χαπάκι... που ήσουν εσύ τόσο καιρό? τι κάνει ο μούργος σου?

καλησπερα.....

καλα ειναι ο μουργακος μου,μεγαλωνει και γινεται ταλιμπαν...ειπε και μπαμπα σας το ειπα(οχι τοσο συνηδειτα αλλα το λεει)

θελει ολη την ωρα να ειναι ορθιος,δεν προκειται με τιποτα να μπουσουλησει,πιο γρηγορα τον βλεπω να περπαταει ....δοκιμαζει συνεχεια τις φωνητικες του ικανοτητες γι'αυτο εχει αποφασισει καθε μερα να τσιριζει ολο και περισσοτερο .....αυτα τα δικα μας νεα

76IGp3.png

Καλησπέρα!!! Χαπάκι πως είναι ο μπέμπης;;;

Αχχχ βγάζουμε δοντάκια και εκεί που κοιμάτε ξυπνάει με λιγμούς, σήμερα θα ξεπληρώσω το προχθεσινό βράδυ μου φαίνεται.

μια χαρα ειναι,ευτυχως το φυσιομερ εκανε καλη δουλεια...καθαρισε τελειως η μυτουλα του...

εγω γι'αυτο δεν λεω οτι κοιμηθηκε σερι τοσες ωρες γιατι οποτε το πω μετα μπορει να ξυπναει καθε μια ωρα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...