Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικά στο κοριτσάκι σου geonutr... Κρίμα το καημένο να ταλαιπωρείται..

Ντιμάκι δεν έχω λόγια ... Μπράβο φτου φτου το κοριτσάκι σου... (Εγώ πότε θα την ζήσω αυτή τη νύχτα???)

Κοριτσάκια θέλω την βοηθειά σας... Εσείς με τι πολτοποιείτε τις κρέμες? Γιατί εγώ σήμερα "έχασα" 3 δάχτυλα στην προσπάθειά μου να τρίψω το μήλο... Πολύ αίμα... Με γάντια τον τάισα... :( Έχω δύο μπλέντερ κ κανένα δεν τα κάνει πολτό... Τι να κάνω? Εντάξει μετά που θα βάλουμε κ πορτοκάλι δε θα έχω πρόβλημα πιστεύω αλλά τώρα? Πως θα λιώσω μήλο κ μπανάνα??? Για πείτε καμία ιδέα... (ή έστω κ τα δικά σας μηχανήματα ας πάρω καινούριο τι να κάνω??)

Αθηνά πως του φάνηκε το μήλο????

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

περαστικά στο κοριτσάκι σου geonutr... Κρίμα το καημένο να ταλαιπωρείται..

Ντιμάκι δεν έχω λόγια ... Μπράβο φτου φτου το κοριτσάκι σου... (Εγώ πότε θα την ζήσω αυτή τη νύχτα???)

Κοριτσάκια θέλω την βοηθειά σας... Εσείς με τι πολτοποιείτε τις κρέμες? Γιατί εγώ σήμερα "έχασα" 3 δάχτυλα στην προσπάθειά μου να τρίψω το μήλο... Πολύ αίμα... Με γάντια τον τάισα... :( Έχω δύο μπλέντερ κ κανένα δεν τα κάνει πολτό... Τι να κάνω? Εντάξει μετά που θα βάλουμε κ πορτοκάλι δε θα έχω πρόβλημα πιστεύω αλλά τώρα? Πως θα λιώσω μήλο κ μπανάνα??? Για πείτε καμία ιδέα... (ή έστω κ τα δικά σας μηχανήματα ας πάρω καινούριο τι να κάνω??)

Αθηνά πως του φάνηκε το μήλο????

εγώ έβαζα λίγο νεράκι ή γάλα μητρικό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Εγώ Νικολινάκι έχω ραβδομπλέντερ και τα κάνει όλα αλοιφή. Πάντως για το μήλο, μου είχε πει η σύμβουλος θηλασμού ότι μπορείς και να το βράσεις λίγο αν θες, σαν κομπόστα. Επίσης το γάλα, που είπε η Ντιμ...

Geonutr, περαστικά! Ποιο σιρόπι της έδωσες; Αχ, πόσο τις φοβάμαι τις γαστρεντερίτιδες... Και να σας πω, εσείς οι πιο έμπειρες, πώς καταλαβαίνουμε ότι το μωρό πρέπει να πάει νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω για τις ευχες..ευτυχως ως τωρα που ξυπνησε δεν εχει κανει εμετο,αλλα νιωθει εξαντλημενη..ολο κοιμαται..

το πριμπεραν εδωσα στη μικρη,αντιεμετικο ειναι

οσο για το θεμα εμπειριας εγω μπορει να μην εχω αλλα το μωρακι κινδυνευει να αφυδατωθει αν κανει συνεχεια εμετο ή/ και διαρροιες..εμενα ας πουμε εχθες εκανε 9 φορες εμετο σε 3 ωρες μεσα..:(

ντιμ, η Ρηνιω με το ακτινιδιο ειχε θεμα στα κακα... εχεις δωσει?

Γκεο μιλησες με τη παιδιατρο???? Περαστικα και ενημερωσε μας!

και μην μας τα λες ντιμακι ετσι αυτα χαχαχαχαχαχαχαχα μπραβο τη μπουμπου εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να κουταυλαει απο μονος του μονο με στηθος κοιμαται εχει γεννηθει τσιτωμενος!!!

χθεςπηγε 1.30 για να κοιμηθει! αλλα κοιμηθηκε ενα 6ωρο μην παραπονιεμαι... γιατι τελευταια ξαναθυμηθηκε τα 2ωρα 3ωρα και με ταλαιπωρησε λιγο...

Σημερα το μηλο θριαμβος Νικολινα! Κια ψιλο ανοιγε μονος του το στομα και φανηκε να του αρεσει παρα πολυ!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

εμενα το μηλο μπαναν με ελαχιστο νερακι(1 κουτ του γλυκου περιπου) το κανει αλοιφη...

επισης παλια ειχα το μουλτι-ραβδο αλλα δεν την ειχα χρησιμοποιησει τη ραβδο... το λιωνεις κατευθειαν στην κατσαρολα?

το καλυτερο βεβαια αλλα που ειναι περιττο εξοδο αν δεν το εχετ ηδη εοναι το μπλενερ....

το ειχα ο βαγγ ως εργενη για να τριβει παγο χαχαχαχαχαχα και μιλαμε το κανει......αλοιφη!!!!!! απιστευτο....αλλα θελει αρκετο ζουμακι, που στις σουπες υπαρχει δεν ειναι προβλημα

eNeap2.pngTSzHp3.png

κ εγώ αυτό έχω... αλλά δε μου τα λιώνει καλά... κ μπλέντερ έχω... κ σκεφτόμουν να πάρω ράβδο... Αύριο θα δοκιμάσω να ρίξω λίγο γαλατάκι (μου)...

Φιλάκια σε όλες

Υ.Γ. κ μένα έτσι αθηνά.. ο μικρός μόνο στο στήθος... άντρες παιδί μου:tongue:

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

λοιπόν σήμερα είχε κοτοπουλάκι το μενού (τσίκνισε και η μπέμπα) όχι μόνο άνοιγε το στόμα της έπεφτε πάνω στο κουτάλι. Όσο για το μπλέντερ εγώ έχω το πολυμιξερ της kenwood και μας είχαν δώσει το μπλέντερ δώρο, είναι πολύ καλό αλλά τι να προτείνω κάνει 600 ευρώ. Βέβαια αξίζει τα λεφτά του και έχω πάρει και το εξάρτημα για ζυμαρικά και είναι τέλειο.

Galat έχω δώσει ακτινίδιο αλλά μία φορά μόνο πριν μια βδομάδα, δεν της άρεσε και δεν ξανα έβαλα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Με γεια Ντιμάκι... περιμένουμε φωτό να δούμε το μοντέλο... :tongue:

Κ εμάς ήρθαν τα παπουτσάκια που του πήρα (ξέχασα να σας το πω...)

Αυτά είναι... http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=products&product_id=30286

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...