Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κούκλες!!!

γλυκοπατάτα απορρίπτεται για λίγο καιρό, τον έδωσα σήμερα και μου έκανε εμετό....:?

θα μείνω σε αυτά που τρώει προς το παρόν και μετά βλέπουμε.

Τον τρέλανα τον καημένο!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

thelei ligo kunigi, kai tora me to moro den ksero kata poso tha to katafereis

γι'αυτό δύσκολο το βλεπω:?

a! an tyxon exeiw kanenan pou tha taksidepsei ameriki ki aekei einai fthina...

δεν έχω κανεναν στο αμέρικα:mrgreen:

ευχαριστω πάντως galataki

για το χρώμα το camel τι λες? θα λερώνει?

γλυκοπατάτα απορρίπτεται για λίγο καιρό, τον έδωσα σήμερα και μου έκανε εμετό....:?

θα μείνω σε αυτά που τρώει προς το παρόν και μετά βλέπουμε.

Τον τρέλανα τον καημένο!!!

:?:???: ωχ

c2Gbp2.png

δοκιμασε το αμαντε για λιγο δεν χανεις τιποτα...και με πεη παλ ειναι ασφαλεστατο!

Για το καμελ εγω νομιζω οτι θα λερώνει, και επιπλεον το μαυρο παει με ολα..., βεβαια εγω το φοραω τωρα κυριως που ειανι χειμωνας, για καλοκαιρι ισως ειανι καλυτερο το καμελ....

Ωραιο ειναι παντως κι αυτο το εχω δει απο κοντα ειναι γλυκό χρωματάκι!

Ολυμπία βρηκαμε ευκολο ανθρωπο και τον παιδευουμε, ε? χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ήρθε και η παιδίατρος, του έκανε 2 εμβολια, το πρώτο ούτε που το κατάλαβε, στο δεύτερο πλάνταξε το νινι μου:( βέβαια με προετοιμασε οτι το δευτερο θα πονέσει:?

Μας έδωσε και πρόγραμμα φαγητου, είπε για βανίλια-ρυζάλευρο αρχικα...τι να δώσω?? δε θέλω ρυζάλευρα λεμεεεεε

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

egv exv katalhjei telik;a μετά απο τόσες διαφορετικε΄ς αποψεις κάθε παιδιάτρου για το φαγητο, οτι το φαγητου του παιδιου μου ,μ ειναι οικογενειακη αποφαση και οχι ιατρικη...οποτε αυτος μπορει αν προτεινει οτι θελει αλλα εγω θα του δηλωσει ο,τι θελω και θα βρουμε μια μεση λυση...

Ο παλιος παιδιατερος μου εδινε κι εμενα κρεμα βανιλια και μαλιστα απο 4 μηνων.... το δοκιμασα λιγο γιατι με εκαιγε το θεμα της αντλησης, και δεν της αρεσε,,,,δεν εγαφε ποτε στη ζωη της κρεμ ουτε αργοτερα κι ας ηταν γλυκιά....δεν της αρεσε αηδιαζε.

Οποτε στον παιδιατρο ειπα, δεν την τρωει γιατρε μου... να δωσουμε φρουτα κξαλυτερα?

Και συμφωνησε... με ευγενικο-διπλωματικο τροπο μπορεις να του θεσεις τι θες.

Εγω θα εδινα φρουτα στη θεση σου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Olympiaki μεγια το δοντακι!!!!!!:)

Εγω σημερα του εβαλα πρασο!!!!!!!!!λιγο βεβαια αλλα το εφαγε λες κ δεν αλλαξε τπτ !!!!! κ μπροκολο οταν εβαλα το εφαγε.....δεν θυμαμαι αν το εγραψα αλλα επειδη φερνει αερια ειπα να το αφησω για λιγο....

Η γλυκοπατατα τι διαφορα εχει απο την πατατα;;;;;

Τωρα στα φρουτα λεω να προσθεσω κ εγω αβοκαντο....ζηλεψαααα!!!!!!:):):)

Λοιπον κ τα κακα μας ενω τα εκανε 1 στις 5 μερες τωρα κανει...5 στην 1 μερα!!!!!!!

Να ανησυχησω;;;;;μηπως κανα δοντι ;;;;καμια δυσανεξια;;;;

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

εγω νομιζω πρεπει να την ενημερωσεις, οτι ξεκινας με φρουτα...ανακοινωσις!!!! Ωστε αντυχον (αν ) προκυψει καμια αλλεργια να ξερει.

αυριο δοκιμαζω μηλο....ανυπομονω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικη μαζι γραφαμε!!! Κι εμενα στρωσανε τα κακα, μπορει καθε μερα, ή μερα παρα μερα(εκει που εκανε 7-10 μερες) νομιζω ειανι απο τα φρουτα δεν νομιζω να ειναι δυσανεξια... εκτος αν ειναι πολυ νερουλα ή πολυ σκουρα ή βλεννωδη ή με αιμα ή , ή, ή , ή χαχαχαχαχαχα μιας και ειμαι ανεργη προς το παρον λεω να αυτοπροταθώ για κακολόγος!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εγω νομιζω πρεπει να την ενημερωσεις, οτι ξεκινας με φρουτα...ανακοινωσις!!!! Ωστε αντυχον (αν ) προκυψει καμια αλλεργια να ξερει.

ωωω:shock:.....καλά που το είπες

για το μπλε χρωμα στον ergo δε μου είπες....

c2Gbp2.png

θέλω να αποταθώ στην ειδική κακολόγο. Η μικρή μου 2 μέρες τώρα τα μεσημεριανά κακά να κάνει νερουλά τελείως και καταπράσινα. Την ημέρα τα κάνει 4-5 φορές και αν κρίνω απο την ώψη μάλλον τα φρούτα μου τα κάνει το απόγευμα. εγώ δεν έχω αλλάξει διατροφή άρα υποψιάζομαι οτι μπορεί να τη πηράζει το ξένο γάλα στη κρέμα. Ποια είναι η άποψή σου;; Αν το κάνει και αύριο θα πάρω το παιδίατρο

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Για το μπλε βαλε λινκ να το δω...

Ντιμακι πολυ περιεργο μονο τα μεσημεριανα να ειναι ετσι...ποσες φορες κανει κακα?

Για το ξενο επειδη εχει καιρο που το τρωει νομιζω δεν πρεπει να πειραζει...απο την αλλη η αλλεργια εκδηλωνεται και οταν η εκθση στο αλλεργιονο ειναι παρατεταμενη...και τα νερουλα κακα(οχι τοσο το οτι ειναι πρασινα) ειναι σημαδι αλλεργιας...

γιατι δεν δοκιμαζεις να την κοψεςι για λιγο? βαλε φρουτα το απογευμα αν σε βολευει που θα λειπεις στη δουλεια, ή δωσε αντλημενο γαλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

αχ κοριτσια,ειμαι χαλια...η μικρη μου εχθες το βραδυ μας τρελανε...απο τις 8 κ επειτα μου εκανε συνεχεια εμετους,μιλαμε για ποσοτητα...μολις ετρωγε ξανα εμετο..στο παρα τσακ να φευγαμε για νοσοκομειο για ορο(κινδυνος αφυδατωσης)..της δωσαμε σιροπι με συριγγα κ δεν ξαναεκανε το βραδυ..τι κλαμα κ αυτο...να κλαιει αυτη γιατι πειναει κ ποναει (με λυγμους,σπαρακτικα...icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif ) να κλαιω κ εγω μαζι της...πω,πω,δεν το αντεχω να κλαιει ετσι,σπαει η καρδια μου...

τωρα κοιμαται,μολις ξυπνησει θα της ξαναδωσω σιροπι και ειδωμεν..αν συνεχιστουν οι εμετοι φυγαμε για παιδων..

Το οδοιπορικό μιας υπέροχης νύχτας!!!!!! Κατά τις 7.30 κάναμε το μπανάκι μας και αρχίσαμε να χαζεύουμε τις φιγούρες στο τοίχο του δωματίου της, μέσα σε λίγα λεπτά βλέπω το κεφαλάκι να πέφτει. Την είχε πάρει ο ύπνος και η ώρα είναι 8:10. Τη βάζω για νάνι και ξύπνησε στις 6:00 όπου έφαγε κοιμισμένη και ξύπνησε στις 9:30. Συνολικός ύπνος 13 ώρες και 20 λεπτά, μονορούφι ύπνος 8 ώρες και 50 λεπτά. Σε ευχαριστώ δημοσίως μπέμπα μου, που μετά από 6 μήνες κοιμήθηκα τόσο πολύ.

geonutr γιατί έτσι το παιδάκι;; Πήρες τον παιδίατρο;; Περαστικά στο μπεμπάκι!!!

Galat τα κάνει 4 με 5 φορές την ημέρα. Είμαι σίγουρη οτι κάτι την πειράζει γαιτί και παλαιότερα όταν την ενοχλούσε κάτι που έτρωγα το έβγαζε μια φορά στα κακά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...