Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ εκ μέρους της φίλης μου...

Έχεις δίκιο Ντιμάκι... τι να πω ... θα μάθουν...

Εμένα εντωμεταξύ με το που με βλέπει να κάθομαι στο laptop γίνεται χαμός... Μάθαμε κ το ψευτικο βήχα τώρα... κ πάμε για όσκαρ... ηθοποιίας... :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

a xaxaxaxa emena Με το τηλεφωνο τρελένεται! Καλ σπανια μιλάω αλλα θελει να πιανει το καλωδιο γινεται χαμός!

Ντιμ αυτο ε το μπανιο ειναι στανταρ...και να το θυμαστε οταν αποθηλασετε να μην βλεπουν τα/....ζιζια γίνετια πανικός!

Ολυμπία είδες το αβοκάντο? Βαλε κανα ακτινιδιο καλα γινωμενο...μεγεια το δοντάκι!!!!!

Νικολ δωσε αλλο φρουτο ,ειναι η ωρα του εξαλλου εχει περασει μια εβδομαδα!

Εμενα καλα τα παει προς το παρον, δεν ανοιγει βεβαια το στομα του αλλα χαιρεται τοαν το τρωει( οταν γελαει του δινω τις κουταλιτσες...) που θα παει θα μαθει!

Την τρωει ολη την ποσοτητα με χαρα ....για να δουμε και μετεπειτα τι θα γινει...

Ερωτηση για μαμαδες με 2 παιδακια, που δεν εχουν 2 παιδικα δωματια...

ποτε θα τα βαλετε να κοιμηθουν μαζι? Ποια τα προτερηματα? Εγω το σκεφτομαι μιας και η μεγάλη μου κοιμαται καλα το βραδυ, αλλα φοβαμαι οτι οταν ξυπναει ο μικρος μεχρι να τον ακουσω θα ξυπνησει και η Ειρηνη.... ή το αντιθετο... Στο δωματιο μου δεν με ανοχλει ....απλα δνε ξερω μηπως πρεπει να συνηθισει το νεο χωρο οσο ειανι μικρος? Δεν τα ξερω γιατι με τη μικρη κοιμομασταν μαζι στο διπλο για κανα χρονο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

αμαντε ξεχασα, εχουν διαφορα, ο σπορτ ειναι πιο ....σπορ! Ειναι πιο αντρικος, με μεγαλυτερες ραντε και γενικα αντρικο κοψιμο...εγω εχω τον αλλο.

Θα σε συμβουλευα να ριξεις μια ματια στο γερμανικο ebay πριν τα σκασεις, εγω τον πηρα 59 ευρω μεταχειρισμενο 2 φορες, που οντως ηταν αθικτος στο κουτις με σελοφαν οδηγιες κλπκλπ καινουργιος κολαριστον...ισα που το δοκιμασε στο σπιτι προφανω η κοπελα...

Γερμανικο ομως ετσι γιατι δεν ψευδονται οι γερμανοι, ενω οι αγγλοι ειναι λιγο βρωμιαρηδες χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σημερα τον φορεσα παρεπιπτονωτς...υποδειγμα ο μπομπος...αυτοκινητο-εργκο-μαγαζια-αυτοκινητο-εργκο-μαγαζια-αυτοκινητο υπνος-εργκου συνεχεια υπνου-σπιτι κρεβατι συνεχεια υπνου....χαχαχαχα καλα μετα απο 20 λεπτα ξυπνησε αλλα και παλι κατι ηταν κι αυτο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κορίτσιααααα! Εμείς τίποτα ακόμη αντιστέκεται το μικρό μου ηρωικά στο κουτάλι! Με το δαχτυλο ίσα που τη δοκιμάζει την κρέμα! Εχω κάνει δοκιμες με καρότο πατάτα κολοκύθι μπρόκολο σε όλους τους συνδιασμούς και στο φρούτο τα τρια βασικά! Κλαίει κλαίει και θέλει μόνο να θηλάσει!

Μοιάζει κάπως έτσι...

15061439.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Μάθαμε κ το ψευτικο βήχα τώρα... κ πάμε για όσκαρ... ηθοποιίας... :tongue:

άσε νικολ κι ο δικός μου τα ίδια:mrgreen:

αμαντε ξεχασα, εχουν διαφορα, ο σπορτ ειναι πιο ....σπορ! Ειναι πιο αντρικος, με μεγαλυτερες ραντε και γενικα αντρικο κοψιμο...εγω εχω τον αλλο.

Θα σε συμβουλευα να ριξεις μια ματια στο γερμανικο ebay πριν τα σκασεις, εγω τον πηρα 59 ευρω μεταχειρισμενο 2 φορες, που οντως ηταν αθικτος στο κουτις με σελοφαν οδηγιες κλπκλπ καινουργιος κολαριστον...ισα που το δοκιμασε στο σπιτι προφανω η κοπελα...

Γερμανικο ομως ετσι γιατι δεν ψευδονται οι γερμανοι, ενω οι αγγλοι ειναι λιγο βρωμιαρηδες χαχαχαχαχαχαχαχα

άντε να δω πως θα κάνω αγορά στα γερμανικά:mrgreen::mrgreen:

όλο δυσκολα μου βαζετε:mrgreen:

Κορίτσιααααα! Εμείς τίποτα ακόμη αντιστέκεται το μικρό μου ηρωικά στο κουτάλι! Με το δαχτυλο ίσα που τη δοκιμάζει την κρέμα! Εχω κάνει δοκιμες με καρότο πατάτα κολοκύθι μπρόκολο σε όλους τους συνδιασμούς και στο φρούτο τα τρια βασικά! Κλαίει κλαίει και θέλει μόνο να θηλάσει!

Μοιάζει κάπως έτσι...

15061439.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

15061439.jpg

χιχιχι

μπράβο του... μπράβο galatάκι το μαθαίνεις το παιδί...

Νικολ δωσε αλλο φρουτο ,ειναι η ωρα του εξαλλου εχει περασει μια εβδομαδα!

Ερωτηση για μαμαδες με 2 παιδακια, που δεν εχουν 2 παιδικα δωματια...

ποτε θα τα βαλετε να κοιμηθουν μαζι? Ποια τα προτερηματα? Εγω το σκεφτομαι μιας και η μεγάλη μου κοιμαται καλα το βραδυ, αλλα φοβαμαι οτι οταν ξυπναει ο μικρος μεχρι να τον ακουσω θα ξυπνησει και η Ειρηνη.... ή το αντιθετο... Στο δωματιο μου δεν με ανοχλει ....απλα δνε ξερω μηπως πρεπει να συνηθισει το νεο χωρο οσο ειανι μικρος? Δεν τα ξερω γιατι με τη μικρη κοιμομασταν μαζι στο διπλο για κανα χρονο....

Θα δώσω αύριο μήλο... Εσείς φάγατε μήλο?

Να σου πω βρε galatάκι... ένα χρόνο κοιμόσασταν στο διπλό μαζί... και μετά πως "ξεκόλλησε" η μικρή??? Γιατί εγώ δεν μπορώ να τον πάω στο δικό του δωμάτιο (είναι μακριά κ φοβάμαι να τον πάω) οπότε κοιμάται μαζί μας στην κούνια του, αλλά κ πολλές φορές στο δικό μας κρεβάτι... Και φοβάμαι ότι δεν θα του είναι εύκολο μετά να ξεκολλήσει...

amande... βρε που μπλέξαμε... με τους ηθοποιούς :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολινα ολοι μου ελεγαν (σχεδον μεχρι τα 2 κοιμοταν μαζι μας) πο πο το παιδι στο δημοτικο θα ξεκολλησει παναγιααα μουυυυουουου κλπκλπκλπ

μια χαρα ξεκολλησε...νομιζω βεβαια επειδη ποτε δεν ημουν αρνητικη οταν ηθελε να ερχεται ξεκαρφωτα(δεν το ειχε απαγορευμενο δηλ)

πολυ απλα αν φτιαξεις ενα ελκυστικο κρεβατακι, και πεις ορθα και κοφτα απο εδω και περα θα κοιμασαι στο ωραιο μαγικοοο κρεβατακι σου!!! Ναι@ και θα λεμε παραμυθια και θα εχει παρεουλα το κουκλακι σου πχ κλπκλπ καπως ετσι...ηταν συνεργασιμη πολυ παντως...

παλια μεχρι και να γεννησω ερχοταν τα ημερωματα 7 πχ και χουζουρευαμε και συνεχιζαμε λιγο τον υπνο μας, τωρα το εκοψς απο μονη της κι αυτο(βαριεται μαλλον χαχαχαχαχα) και μου λειπει! καμια κυριακη που ειμαστε το πρωι πλεον και οι 4 στο διπλο ειναι το καλυτερο μας....

εγω τον μικρο ζητημα να τον εχω παρει 2 φορες ολες κι ολες δεν βολευεται στην ξαλωτη σταση καθολου να θηλαζει γκρρρ

Αμαντε οτι θες βοηθεια σου λεω στα γερμανικα, οσο μπορω ο χαμπι ξερωει και κατι τσιμπηασα κι εγω

πηρα τον μαυρο-καμελ http://www.ergobaby.eu/en/p1832/ergobaby-original-carrier.htm

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

http://cgi.ebay.de/Ergo-Baby-Carrier-Bauch-Neugeboreneinsatz-neu-/260740307140?pt=DE_Baby_Kind_Unterwegs_Babytragen&hash=item3cb55558c4#ht_500wt_1156

opou vlepeis vie neu, top zustand simainei san kainougrio... ayto px ua xtyphsei kana 80ar...exoun treli zitisi... na pontareis sxetika prow to telos....

eNeap2.pngTSzHp3.png

http://cgi.ebay.de/Baby-Ergo-Carrier-ERGO-baby-Original-Carrier-NEU-/180627159587?pt=DE_Baby_Kind_Unterwegs_Babytragen&hash=item2a0e37ba23#ht_500wt_1156 arxise na parakoloutheiw auta pou ligoun suntoma...

thelei ligo kunigi, kai tora me to moro den ksero kata poso tha to katafereis...kai sxetika dyskola kerdizeiw ego den to pisteua... palece to merikew merew pantos akseizei para poly....egv px to phra 40% kato....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...