Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Πώς περασατε το ΣΚ? Εμείς Δοξα Τω Θεό super! Ειχαμε κοσμο στο σπιτι (παιδάκια) και τη Κυριακη για καφε σε παιδοτοπο! Ο μεγαλος λυσαξε αλλά και η Χριστίνα μου τρελαθηκε απο τη χαρα της! Και της ανοιξε και η ορεξη εκεί!:D

Σημερα το μενου εχει κρεατοσουπα για όλους!

stellunak νερακι της δινω απο τη μερα που ξεκινησαμε τη κρεμα. Την δοκιμαζω αν θελει καθόλη τη διαρκεια της μερας. Εμφιαλωμενο προτειμώ για τη μικρή, αν και οι υπολοιποι το νερό το πίνουμε κανονικά απο τη βρυση.

indie το αβοκαντο κ εγω το σιχαίνομαι. Περα απο τα κλασικα αχλαδι-μηλο-μπανανα-πορτοκαλι, προτειμώ να προσθεσω κανα φρουτο εποχής. Δηλαδή κανα μανταρίνι, τα υπόλοιπα ειναι εκτος εποχης και το αχλαδι επισης...

Ριξτε μια ματια στον πινακα αυτον για τα φρουτα εποχης

http://www.unileverfoodsolutions.gr/chefs/season_calendar/fruits

το εχω εκτυπωσει και εχω βαλει στη πορτα του ψυγειου.

Και για τα λαχανικα αν θέλετε

http://www.unileverfoodsolutions.gr/chefs/season_calendar/vegetables

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομμάδα να έχουμε. Αχ να έχει καλό καιρό τη Κυριακή να κατέβουμε στο πίκολο καρναβάλι!!! Για το νεράκι αν είναι εμφιαλωμένο κάθε μέρα θέλει καινούργιο μπουκάλι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Κοριτσάρες ευχαριστώ πολύ εκ μέρους της φίλης μου... Να είστε καλά...

Όσο το φίλτρο νερού δε λέτε κ σε μένα πιο έχετε? Αθηνάάααααα?????

Και εμείς σκεφτόμαστε να πάρουμε φίλτρο...

Κ εγώ έχω απελπιστεί με τα της βάφτισης... Αλλά πιστεύω όταν θα αρχίσω να αγοράζω σιγά σιγα θα μπω στο κλίμα ...

Εντωμεταξύ ο μικρός βγάζει κ τα δύο επάνω δοντάκια... κ είναι μές στα νεύρα (όχι ότι πριν δεν είχαμε... αλλά τώρα έχουμε κ επίσημη δικαιολογία)

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες κ τα μπεμπόνια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

εγώ to πηρα αυτης της μαρκας, μαλιστα ειναι κοντα στο νομισματοκοπειο Νικολινα καπου! και με ενα δωρο φιλτρο ντους και κατι παζαρια μου βγηκε το ιδιο περιπου απο το να το επαιρνα απο ιντερνετ... ομως τα ανταλλακτικα που χρεριαζεται 1 φορα το χρονο πηρα 3-4 να εχω απο εδω...

http://www.multipure-see.com/store/

Συγκεκριμενα εχω αυτο http://www.multipure-see.com/store/multipure-water-filters/mpct-mp750ssct.html

που εδω το εχει 435, ενω στο ιντερνετι 300.

δεν ηθελα να τρυπησω το νεροχυτη μου(αλλα τωρα που το ξανασκεφτηκα μαλλον βλακεια εκανα) για αυτο

και εδω το ελληνικο σαιτ http://www.crystal-water.gr/

ηταν πολυ εξυπηρετικος κυριος παντως εμεινα ευχαριστημενη και μας εκανε δωρο και κατι μπουκαλακια-παγουρακια...

το πηρα απο εδω(μαλλον φθηνοτερα τοτε) για να μηνε χω στο μυαλο μου τι αθ γινει με εγγυηση κλπκλπ αν και δεν υπαρχει θεμα τελικά.....

αν επαιρνα τωρα πο νετ θα επαιρνα και αυτο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

επειδη ισως σας φανει ακριβο,(ειανι ομως πραγματικα τελειο και κραταει πολυ περισσοτερα απο χλωριο) αν θελετε μονο χλωριο υπαρχουν και με 100-150 ευρω πολυ καλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γιατί??? Sorry δεν καταλαβα.... δηλαδη να ανοιγω άλλο μπουκάλι???:shock: Για ποιό λόγο?:oops:

κάθε μέρα πρέπει να ανοίγεις καινούγριο μπουκάλι γιατί αναπτύσονται βακτιρίδια και άλλοι μικροοργανισμοί. Επειδή μέχρι να φτάσει σε εμάς το μπουκάλι έχει περάσει ατελείωτες ώρες στον ήλιο είναι επικύνδινο να δώσεις σε ένα βρέφος νερό απο δυο ημερών μπουκάλι. Προσοχή με το εμφιαλωμένο γιατί ο παιδίαρος μας είπε οτι η κακή συντήριση είναι ένας απο τους βασικότερους λόγους που προκαλεί γαστρεντερίντηδες.

Καλησπέρα!!!!

Βγάλαμε δοντάκι!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

Λοιπόν έβαλα πορτοκάλι δεν του άρεσε καθόλου....μπλιαχ!!!

Την άλλη μέρα του έβαλα αβοκάντο!!!!

εκτός το ότι η κρεμά είχε καταπληκτική υφή ήταν και νοστιμότατη....την καταβροχτησε!!!!!

Ρε κορίτσια νεκταρίνια κανει να του δωσω;;;

Εδώ στα σούπερ έχει από όλα τα φρούτα, φυσικά τα φέρνουν από ζεστές χώρες...

Νερό του δίνω από την μέρα που αρχίσαμε τις στερεές τροφές.

Πίνει λίγο....το πιο πολύ μου το φτύνει!!!

Του δίνω το Volvic από την αρχή, δεν έχει πιει ποτέ νερό από βρύση.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες...

Ολυμπία με γεια το δοντάκι σας... :tongue::tongue:

Ντιμάκι... μπράβο στη μπουμπου σου...

Εμένα ενώ έτρωγε μια χαρά την μπανανίτσα του... χθες κ σήμερα δεν είχε καθόλου διάθεση.. Σήμερα μάλιστα σχεδόν με το ζόρι του την έδωσα, ενώ αυτός ήθελε να θηλάσει... :confused: τελικά έφαγε την μπανάνα κ μετά θήλασε για να κοιμηθεί...

Λέω μήπως την βαρέθηκε ήδη κ αύριο θα του βάλω κ μήλο...

Εντωμεταξύ τα κακάκια είναι μια ομορφιά... :rolleyes: Αθηνάααα τι λες???

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μπια μεγεια το δοντακι σας!!!

Τελικά το αποφάσισα,θα ξεφραγκιαστώ αλλά θα πάρω τον ergo....σκέφτομουν το μει ται αλλά πολύ λουρί και δεν θα την παλέψω

galat έχουν καποια διαφορά αυτός http://www.ergobaby.eu/en/p1855/ergobaby-carrier-sport.htm

με αυτόν http://www.ergobaby.eu/en/p1832/ergobaby-original-carrier.htm ??

c2Gbp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Νικολίνα πρέπει να παθαίνουν ένα σοκ από το ζιζί στο κουτάλι. Εμένα χθες το πρωί έπρεπε να κάνω μπάνιο, η μικρή δεν καθόταν με τίποτα στη κούνια οπότε την έβαλα στο καρότσι και την πήρα μαζί μου. Ε μόλις έβαλα το σουτιέν να με κοιτάει στο στήθος και να κλαίει, αλλά μιλάμε για κλάμα. Την θήλασα και ησύχασε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...