Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχα, μη δίνεις σημασία Νικολίνα μου. Εγώ διαδηλώνω για το δικαίωμα των μαμάδων να έχουν (και) τις μαύρες τους:)

Είδες που ανησυχούσες για το βάρος του; Όλα καλά...

Amande, ανάσες! Θυμάσαι τις πρώτες 40 μέρες του μωρού; Πάντα υπάρχει φως στο τούνελ...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα, με κοροιδευετε αλλα αυτα τα μαυρα σπορακια στο κεντρο της μπανανας εγώ τα ειδα σοτν υπνο μου! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΟΚ σταματαω!

Κι εγώ μαζί σας με τις μαυρες, φουλ μπλουζ, αλλα σε αλλους δεν μπορωωωωω με πιανει το ψυχοπονιάρικο....

Νικολια 9 κιλά και ανησυχουσες????????????????????????????????????????????????????

Και πως ειναι τα κακά δηλαδη? Και του τα δειξατε ρε παβαιάρηδες??????? χαχαχαχαχαχαχα

Εμενα σημερ αεφαγε κουτσα στραβα καθολου δεν του αρεσε νομιζω με κοιτουσε με αηδια/τρομο/απορία/ο εγκεφαλος μου επεξεργαζεται μεγαλο ογκο πληροφοριων μάνα, κόφτο πριν το κάψω

χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μα καλά δε σας έφτιαξε την διάθεση η galat με τα σπόρια ???:tongue: Χαχα πολύ γέλασα... Άκου σπόρια...

όντως..:tongue:

Καλά πήγαμε εμείς στον γιατρό... Δόξα τω Θεώ... Παρά 50γρμ. 9 κιλά και 77.5 εκατοστά (εμείς μάλλον είμαστε το πιο μεγάλο μωρό του καφέ)...

μπράβο νικολίνα...wow!!

Amande, ανάσες! Θυμάσαι τις πρώτες 40 μέρες του μωρού; Πάντα υπάρχει φως στο τούνελ...

ω..ναι...αν τα δω έτσι τα πράγματα έχεις δίκιο:)

c2Gbp2.png

καλα, με κοροιδευετε αλλα αυτα τα μαυρα σπορακια στο κεντρο της μπανανας εγώ τα ειδα σοτν υπνο μου! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol:

Εμενα σημερ αεφαγε κουτσα στραβα καθολου δεν του αρεσε νομιζω με κοιτουσε με αηδια/τρομο/απορία/ο εγκεφαλος μου επεξεργαζεται μεγαλο ογκο πληροφοριων μάνα, κόφτο πριν το κάψω

χαχαχαχαχαχαχα

και πάλι :lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

καλα, με κοροιδευετε αλλα αυτα τα μαυρα σπορακια στο κεντρο της μπανανας εγώ τα ειδα σοτν υπνο μου! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΟΚ σταματαω!

Κι εγώ μαζί σας με τις μαυρες, φουλ μπλουζ, αλλα σε αλλους δεν μπορωωωωω με πιανει το ψυχοπονιάρικο....

Νικολια 9 κιλά και ανησυχουσες????????????????????????????????????????????????????

Και πως ειναι τα κακά δηλαδη? Και του τα δειξατε ρε παβαιάρηδες??????? χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα

Ανησυχούσα γιατί κάθε βδομάδα έπαιρνε 100-200 γρμ. κ τις τελευταίες δύο βδομάδες είχε μείωση (-60γρμ) ... Αλλά μου είπε ότι είναι μεγάλο το παιδί κ δεν μπορεί να παίρνει τόσο πολύ συνέχεια... Ό,τι μου έλεγαν όλοι δηλ. Απλά μας είχε κακομάθει... :rolleyes:

Όσο για τα κακάκια θα δεις σαν ίνες καφέ (εμένα μου έμοιαζαν με τις ίνες αίματος που είχα δει λίγο πριν κόψω το αγελαδινό γάλα)... Εγώ δεν ήθελα να πάρω την πάνα μαζί αλλά ο χάμπι... την πήρε κ την έδειξε :rolleyes:

Επίσης, κ μένα σήμερα δεν έφαγε κ με τρελλή χαρά την μπανάνα... Ε δε θα είναι κάθε μέρα το ίδιο...

Χαχα, μη δίνεις σημασία Νικολίνα μου. Εγώ διαδηλώνω για το δικαίωμα των μαμάδων να έχουν (και) τις μαύρες τους:)

Είδες που ανησυχούσες για το βάρος του; Όλα καλά...

Καλά λοιπόν αν το θέτεις έτσι.. Διαδηλώνω κ εγώ.. Εννοείται εχουμε κ τέτοια δικαιώματα... Απλά μην το παρακάνουμε ε???:mrgreen:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Νταούνιασμα βλέπω και δε μου αρέσει καθόλου. Άντε να ανέβουμε λέμε…. Αυτό με τα σποράκια στη μπανάνα και εγώ είπα να τα βγάλω και με έβρισε ο άντρας μου. Ρε κοριτσάρες πείτε κανένα φρούτο για να βάλω στη φρουτόκρεμα (το αβοκάντο απορρίπτετε δεν υπάρχει στη Ζάκυνθο). Δε σας είπα το καλύτερο, η πεθερά μου έβαλε κότες (ευτυχώς όχι στην αυλή) να δω αν λείψει τι θα τις κάνω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

τα έχω παρει λεμε...εχουν βαλει τον Η1Ν1 στο κοινο εμβολια γριπης και εμβολιαζεται εν αγνοια τους ο κοσμος....

http://www.elora.gr/portal/images/stories/pdfs/daily/2011/02/1214.pdf

τόσα αγοράσανε πέρισση να πάνε χαμένα;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

φρουτο εχει βαλει μπαναν μηλο αχλαδι να υποθεσω? κανα δαμασκηνο? αλλα και τιποτα να μην βαλεις το καλοκαιρι θα φανε πολλα καινοιυργια...

εγω σκεφτηκα και ανανα που ειναι τελειος αλλ ακαι μανγκο αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ οξινα οπως το πορτοκαλι που αποφευγεται....ξερετε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά τα κακάκια είναι φυσιολογικά... μας είπε ότι οι ίνες είναι από τη μπανάνα ... όσο για τις βλέννες που λες, εμείς δεν τις είχαμε ... Ρώτησα πάντως πώς θα καταλάβω τις αλλεργίες κ μου είπε ότι συνήθως σε αυτή την φάση πετάνε εξανθήματα.

Για το εμβόλιο της κοινής γρίππης εγώ το ήξερα... Το είχανε πει κ στην tv κάποια στιγμή...

Καινούριο φρούτο κ εγώ θα συμφωνήσω με μάνγκο κ ανανά... Ειδικά το μάνγκο ... θα είναι πολύ τέλειο... (το περιμένω κ εγώ πως κ πως) Αθηνά σου είπε ότι δεν θα τους δώσουμε πορτοκάλι? Εγώ του το ανέφερα κ δε μου είπε κάτι...Μου είπε όλα της εποχής... :rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κούκλες τι μου κάνετε;;;

Αρχίσατε τα φρουτακια και τα φαγητακια όλες;;

Εμείς εχθές φάγαμε το πρώτο μας βαζάκι..... έτρεχα όλο το πρωί για κάτι δουλειές και φυσικά τον είχα μαζί μου (που να τον άφηνα; )

ήρθε η ώρα να φάει τα φρούτα και....τι κάνουμε τώρα;;;

Πήγα και του πήρα ένα βαζάκι, βιολογικό όμως, με τα φρούτα που τρώει....με μισή καρδιά του το έδινα αλλά το καταβροχτησε!!!!

Από φρούτα τρώει μπανάνα ( με τα σπορια χαχαχα α, ρε Αθηνουλα!!!!)

μήλο, αχλάδι και μανγκο.

Θέλω να του βάλω και κάτι καινούριο αλλά δεν ξέρω τι....εδώ έχουμε τα πάντα, ακούω ιδέες!!!!

Από λαχανικά τρώει πατάτα, καρότο, κάτι σαν σέλινο, κολοκύθι (και αυτό με τα σπόρια, δεν είχα ιδέα ότι πρέπει να τα βγάλω) και ΣΠΑΝΑΚΙ!!!!

Επίσης θέλω ιδέες για το τι άλλο μπορώ να βάλω...

Τα κακά μας......υπερπαραγωγές σε ΟΛΑ τα χρώματα!!!!!

Από εκεί που μου ήταν δυσκοίλιος τώρα κάνει όλη μέρα κακά!!

Στα κιλά τα 9 τα έχουμε πιάσει σίγουρα, το ύψος δεν έχω ιδέα πρέπει να περιμένω τον άλλο μήνα που έχουμε ραντεβού.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ολυμπία σιγα για το βαζακι μιας στα τοσο δεν τρεχει τιποτα, ποσο μαλλον αφου ειναι βιολογικο χωρις συντηρητικα...κι εγώ σκεφτομαι ενα ταξιδι στο εξωτερικο καπου τον Ιουνιο και 3-4 μερες το μεσημεριανο μαλλον βαζακι θα ειναι ή θα μαγειρεψω και για τις 3 μερες στο ξενοδοχειο.... φρουτα λιωμενη μπανανα....

Μπραβο για το φαγητακι πολυ ωραια ακουγονται αυτα! θα δωσω κι εγώ μανγκο φαινεται καλη ιδεα!

Για το πορτοκάλι δεν ρωτησα, ειχα αυτη την εντυπωση ομως.... μμμ θα το δοκιμασωσαν 5ο φρουτο γιατι δινει ρευστοτητα στην κρεμουλα και βοηθαει και στα κακα...

Ολυμπια πολυ χαιρομαι που φτιαξαν τα κακα ελπιζω τo idio na γινει και με μας....

Νικολ θα απαντησω στην ερευνα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...