Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Πηγαμε την πρωινή μας βολτα, φαγαμε τα φρουτα μας και τωρα χαλάρωση!

Χθες πηγα παιδιατρο τη μικρή. Είναι 7.300 και 67 πόντους:-D, εκανε και το εμβολιάκι της. Σημερα βεβαια την βλέπω καπως κακοκεφη και λιγο ζεστουλα. Λέτε να ειναι απο το εμβόλιο? Το prevenar κάναμε.

amande μή πεφτεις! Εδω ειμαστε, ότι θελησεις....

galat πού ειναι τα κουκουτσάκια στη μπανανα?:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και στο ακτινίδιο βρε τρελοκομείο?:lol::lol::lol: Δεν παιζεσαι λέμε!

indie το καπελακι τελειο! Θα βάλω τη γιαγιά μου να μας πλέξει ενα!;)

Διαφημίσεις

γιατι πεσμενη αμ???? ελα τωρα που ανεβηκα εγω.... δεν εχασες και τιποτα! για τα μουλικα λεμε συνεχεια χαχαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol:

ελα σου βαζω και

εντάξει...ομολογώ οτι μου έφτιαξες λίγο τη διάθεση;)

amande μή πεφτεις! Εδω ειμαστε, ότι θελησεις....

ευχαριστώ κωνκωνακι μου

δικαιωματικα λοιπον εχω το παιδι με το χαμηλοτερο βαρος....:(

γιατί? εγώ μια χαρά την είδα στις φωτο:-)

c2Gbp2.png

No worries, geonutr, κι εμείς κάπου εκεί είμαστε, αλλά δεν αγχώνομαι, μια χαρά τη βλέπω τη μικρή μου!

Εμείς φάγαμε σήμερα την πρώτη μας μισή μπανάνα, να την έκανε:)

Amande, γιατί πεσμένη; Πες τα εδώ, στη βασίλισα της (ελεύθερης) πτώσης...

Αθηνούλα, δεν έχω λόγια για τα σποράκια στην μπανάνα. Προχθές μου πε μια φίλη μου ότι τα βγάζει από το κολοκύθι και ένιωσα τόση ντροπή... Εμένα το παιδί μου θα κάνει γερό στομάχι:-Ρ

Νικολίνα πώς πήγε στον γιατρό;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Εέεεεεπ Δε θέλω πτώσεις... Άκου εκεί???

Για να σηκωθούμε... Άντε λέω...

Amande γιατί???? Στελλίτσα κ εσύ? Μα καλά δε σας έφτιαξε την διάθεση η galat με τα σπόρια ???:tongue: Χαχα πολύ γέλασα... Άκου σπόρια... (Υ.Γ. τώρα που είπα για σπόρια στην μπανάνα... τα κακά τους θα είναι λίγο διαφορετικά κ περίεργα... μην τρομάξετε... εμένα σκεφτείτε ο χάμπι τα πήρε στον γιατρό μαζί του να του τα δείξει... :rolleyes:)

Καλά πήγαμε εμείς στον γιατρό... Δόξα τω Θεώ... Παρά 50γρμ. 9 κιλά και 77.5 εκατοστά (εμείς μάλλον είμαστε το πιο μεγάλο μωρό του καφέ)... Κάναμε κ εμβόλιο κ έχει γίνει το ποδαράκι του κατακόκκινο κ πρησμένο... :mad:

Εντωμεταξύ αρχίζει κ τον καταλαβαίνει τον γιατρό κ χθες έσκασε στο κλάμα...

Σήμερα φάγαμε 15 κουταλιές μπανάνα (είχα ξεκινήσει από την Τετάρτη)... Άντε ανυπομονώ και για τα φαγητά σε 2 βδομάδες...

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες κ τα μπεμπόνια...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...