Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Τα της βάφτισης τα κάναμε μονοι μας για πιο οικονομικά, γι'αυτο ειναι τοσο απλά. Φανταστειται οτι η μπομπονιέρα μας βγηκε στα 0,90 λεπτά και σε μαγαζί μας ζητησαν 2 ευρώ και χωρις να βαλουν κουμπόματα στο κορδονακι.:rolleyes:

Για τον τραχανα.... δεν εχω αγορασει ποτε απ'εξω γιατί φτιάχνουν οι δικοί μου στο χωριό. Με γαλα αγελαδινό, λιγο αλατι και αλευρι. Οταν ειναι για μωράκια το γαλα που χρησιμοποιουν το βραζουν. Γλυκός βγαινει.

Σε άλλα μερη βαζουν και αυγά και σιμιγδάλι, νομίζω....

αααααααα,ξεχασα..μου πηρε ο αντρουλης μου τη χυτρα tefal clipso control,Jamie Oliver (απο Amazon μερια.. )..λοιπονε..εβρασα 1,5 κιλο κοτοπουλο σε 12 λεπτα!!Δεχομαι συγχαρητηρια!!:mrgreen:

Α συγχαρητήρια! Για πες ποσα λιτρα είναι και την τιμή της. Εχει χαλασει η δικιά μου και ψαχνω... Βρηκα της tefal (μεγαλη) κοντα στα 240 ευρω αν θυμαμαι καλα. Οι fishler απλησίαστες 350 ευρω :shock:.

Μπραβο και για τις μπομπο και τα προσκλητηρια! Τις παιδικές κ εμείς τις ειχαμε με αρκουδακι μεσα σε χριστουγεννιατικο ποτηρακι (μιας ηταν Χριστουγεννα) τα ειχα βρει στα jumbo. Και για παιδικο γλυκακι είχα μια γυάλα με αυτά τα μαλακα ζαχαρωτά και καθε τόσο πηγαιναν τα παιδάκια και τσιμπουσαν:-D. Για τους μεγάλους τί μπομπο θα κάνεις? Βρηκες φανταζομαι αρκετα υλικά στην adorex.

Αθηνά μου καλες μασες τωρα! Ωραίο το μενού σας και οι μετρησεις σας τελειες!

Τελικά η Χριστίνα μου πρεπει να ειναι η πιο λεπτή στο καφέ μας:rolleyes:.

Πάω να ξυπνησω τους αντρες μου να πανε δουλεια και σχολειο...

λοιπον,ταισματος το αναγνωσμα συνεχεια...τελικα δε μας φταιει η κρεμα μηλο μπανανα..κανουμε φτου ακομα κ το γαλα της μαμας αν το δωσω με το κουταλι..τι να κανω??πως θα το μαθει??

Γκεο θα το μαθει σιγα σιγα, να την βαζεις μαζι σας να σας βλεπει οταν τρωτε...κι εμενα ετσι τα εσπρωχνε εξω με τη γλωσσα στην αρχη...

Λοιπον η πρωτη μερα στεφτηκε με επιτυχια, τις καταπιε τις κουταλιτσες, αλλα ξυνιζε η μου ρη του και του ερχοταν σα αναγουλα...Ολυμπια σου θυμιζει κατι? αλλα χαιροταν πολυ!

Για τα βιολογικα να προσθεσω πολυ επιβαευμενα ειναι και τα πορτοκαλια και τα αγγουρακια(που δεν τρωνε ακομα αλλα ετσι πληροφοριακα)

Κων!!! Χυτρα θα παρεις οπωσδηποτε παο αμαζον, εχςει μια τελεια προσφορα 45% κατω στην wmf( oi klayterew, germanikes) με 2 ταχυτητες και ειανι τελεια, εχω παρει ηδη 2! Στην απρουσιαση την εχουν 200 ευρωα, και στο αμαζον μαι με καλαθακι ατμου και μεταφορικα(δωρεαν) 113....

ειναι αυτη http://www.amazon.co.uk/WMF-Perfect-Pressure-diameter-stainless/dp/B00008XWYR/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1297938390&sr=8-1

mhn thn xaseiw ayth thn eykairia!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ga thn mpaνανα, εγω ειχα κατι γαλατα στην καταψυξη αλλα μου φανηκε μεταλλικη/ξυνισμενη η γευση και δεν εριξα, το θηλαστρο το εχω δανεισει αλλου και απο το στηθος δεν βγαζω, οποτε την εκανα σκετη.... εγινε λιωμα(εχω καλο μουλτι το ομολογω! χαχαχαχα)

στο κεντρο ειχε κατι κομματακια αλλα εδωσα απο την αλοιφη...

μετα πηγα να τον θηλασω αλλα δνε ηθελε! κοιμαται τωρα...

Νικολινα Η1Ν1 χλωμο να κολλησει αλλα καλυτερα αν εχει κοσμο να περιμενει ο μπαμπας και να σας φωναξει!

Οσο για τον τραχανα, εφοσον απο 7,5 μηνων μπορουνε να τρωνε και γιαουρι κατσικισιο/προβειο μπορειτε να δωσετε καποιον που ναι μεν εχει γαλα(προβειο ομως) αλλα οχι αυγα, τετοιο υπαρχουν απειροι...

πιο θρεπτικοι ομως ειναι οι αλλοι χωρις γαλα οι σκουροι...

Μανγκο καλη ιδεα Νικολ!!!! και ακτινιδιο εγω θα δοκιμασω σιγουρα και δαμασκηνα... ο,τι δεν εκανα στην ΕΙρηνη θα τα πληρωσει αυτος χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

μα μου κανει φτφττφτφτφτφ(πως πεταμε σαλια κοροιδευοντας?ετσι τα φτυνει ολα!)..και παντα μαζι μας την εχουμε οταν τρωμε..ωχ,προβλεπω ππροβλημααααααααα

η χυτρα ειναι αυτη http://www.amazon.co.uk/Tefal-Oliver-Clipso-Pressure-Cooker/dp/B001ET5MDQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1297940459&sr=8-1

104 λιρες την πηρα,με δωρεαν μεταφορικα.6 λιτρα ειναι,1,5 κιλο κοτοπουλακι μια χαρα χωρεσε..την τεφαλ την αγορασε η seb..

Geonutr, απ' ότι έχω διαβάσει, δε φταίει ότι δεν του αρέσει φταίει το ότι δεν ξέρει πώς να κάνει την κίνηση να καταπιει. Οπότε δωσ' της χρόνο (και μικροσκοπικές κουταλίτσες)...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

οχι μην αγχωνεσαι ειναι νωρις ακομα...δεν ξερει τι να το κανει αυτο στο στομα....

να της δινεις ελαχιστο...ελαχιστο στη μυτη του κουταλιου οσο ενα κουμπακι...ετσι θα ξεγελαστει θα μπε στο στομα της σιγα σιγα θα παρει ειδηση

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

της εχουμε παρει κατι κουταλακια της nuby ,μικροσκοπικα (αλλαζουν χρωμα στο ζεστο φαγητο)..μου εκανε εντυπωση που εφτυνε κ το γαλα..να ξαναδοκιμασω σε καμμια εβδομαδα ή καθε μερα απο λιγο?? (φυσικα λερωνονται τα παντα,ππατωμα,χερια,καθισμα,τραπεζακι,φορμακι,σαλιαρες κ αλλα τετοια χαριτωμενα...:mrgreen: )

κοιτα αν δεν ειναι ιδιαιτερα αρνητικη(δηλ απλα φτυνει, δεν δειχνει να ζοριζεται.στεναχωριεται.δυσανασχετει) δοκιμαζεις χαλαρα καθε μερα...αν οχι, αφηνεις μερικες μερες να περασουν

Οπως ειπε ο τνοκ το σημαντικο ειναι το φαγητο να εινια μια ευχαριστη εμπειρια οπως ο θηλασμος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστω για τις χυτρες και οι τιμές πολύ καλές.

Αθηνα αυτη που εδειξες ειναι αρκετα μεγαλη νομιζω! Οι ταχυτητες που είναι? Το μπλε στο πλάι πρεπει να ειναι η ασφάλεια για να ανοιξει? Πρεπει να μου φτανουν τα 6.5 λιτρα.... Ο καλός μου εμενε Γερμανια οπότε θα τον βάλω να τα μελετησει αυτός.

Μια χαρα ο μπεμπακος σου, χαιροταν απο τη νέα γευση ε?:mrgreen:

geonutr μου εμας μας πηρε σχεδον μηνα μεχρι να μαθει να το καταπίνει. Και ακομα και τωρα είναι φορες που το μισο το βγαζει εξω και το μισο το καταπίνει. Οσο για το φτύσιμο άστα! Με αδιαβροχο πρεπει να τα ταϊζουμε!:lol:

geonutr μην απογοητεύεσαι και μένα η δικιά μου έτσι έκανε και μου το έφτυνε παντού με τον ίδιο τρόπο όπως η δικιά σου. Σιγά σιγά θα μάθει. Εγώ σήμερα της έδωσα τα ¾ των φρούτων για να φάει με όρεξη το μεσημεριανό. Θαύμα θαύμα το μεσημεριανό (πατάτα – καρότο) το έφαγε όλο 300ml και αν είχα και άλλο πάλι θα το έτρωγε.

Όσο για τη χύτρα εγώ έχω τη σειρά της φισλερ (προίκα από τον μπαμπά) και είμαι πολύ ικανοποιημένη, είναι βέβαια λίγο ακριβές αλλά αν έχει κανείς όρεξη για ψάξιμο, βρίσκεις προσφορές σε σχέδια που έχουν καταργηθεί. Άλλα αφού υπάρχει το amazon γιατί να τρέχουμε. Κοιτάτε τι της πήρα σήμερα http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=products&product_id=30231

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ντιμακιιιιιιιιιιιιιι 25 ευρω για ενα καπελακι?????????? Αχ χαζομαμα!!!! Αλλα ειανι τελειο πολυ πολυ γλυκα, αντε καλοφορετο!

Κων ταχυτητες εννοει τους 2 δακτυλιους που ανεβαινει η βαλβιδα, αν θες πχ τα λαχανικα και το ψαρι που ειναι ευαισθητα κανονιζεις να ανεβει στον πρωτο...

ειανι πανευκολη, ασφαλης, συμπαγης, ποιοτικη...απλα τελεια σου λεω...

6.5 λιτρα ειναι και δεν χρειαζεται παραπανω για 4 ατομα οικογενεια...

εγω πηρα αυτη αλλα τοτε την ειχε προσφορα...

http://www.amazon.co.uk/WMF-Perfect-Pressure-diameter-stainless/dp/B00008XWYR/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1297938390&sr=8-1

kai ayth της γκεονουτρ ειναι καλη προσφορα, πριν λιγες μερες ειχει πολυ παραπανω...

οποια και να παρεις απο αυτες θα ειναι σουπερ...

εχω ενθουσιαστει με τη χυτρα δεν ειχα ποτε, ειναι εντελως αθορυβη, δηλ σαν να την εχεις σβηστη πανω στο ματι σου μαγειρευεις σε χρονο ντε τε και στο 2.....

οικονομια ρευματος χρονου...

εφτιαξα γιουβαρλακια σε 20 λεπτα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...