Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πες τα amande... Καλλιτεχνικό μας βγήκε το καφέ.. :P

Θα προσπαθήσω λοιπόν κ εγώ... Το πρόβλημά μου είναι αν θα με αφήσει ο μικρός για να κάνω τις αναζητήσεις κ αγορές... Γιατί οκ κ εγώ το χω με τα καλλιτεχνικά αλλά θέλω να ψάξω πριν κάνω ο,τιδήποτε κ αυτό το διαολάκι δε μου αφήνει κ πολύ χρόνο...

Αθηνουλα θύμισέ μου πότε έχετε ραντεβου? Από αύριο θα φάτε κ εσείς? Εγώ του έδωσα χθες λίγες κουταλίτσες μπανανίτσα... :tongue: Σαν παλαβός κάνει... κ όταν σταματάω γίνεται χαμός... :rolleyes: :rolleyes:

Αν δεν μπορέσω σήμερα να κανονήσουμε τώρα που ανοίγει ο καιρός βρε κορίτσια να πάμε καμία βολτίτσα... Τι λέτε?

Φιλάκια σε όλες... Καλημέρες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να κανονήσουμε τώρα που ανοίγει ο καιρός βρε κορίτσια να πάμε καμία βολτίτσα... Τι λέτε?

Φιλάκια σε όλες... Καλημέρες

Πειτε πού και ερχομαστε! Κατα προτιμηση παρκο ή παιδικη χαρα ή παιδοτοπο.

Νικολίνα στις 17.30 εχ ραντεβου, αλλα εχει πολυ κρυο μην τον ταλαιπωρησεις μονο για μενα το ζουζουνι...

Σημερα ειμαι λιγο ξενυχτησμενη και κουτουλαω!

ΠΟλυ ωραίες ευη και κων οι μπομπονιερες, αλλα ομολογώ οτι πιο πολυ μου αρεσαν τα χωνακαι οι παιδικες μπομπο Ευη!!!!

Ειχαμε και σχεδον το ιδιο μεταλλικο ανθρωπακι ε? χαχαχαχαχαχα

Κι εγω παντως σας προσλαμβανω γιατι βαριεμαι να κανω οτιπδηποτε...μεχρι τοτε βεβαια μπορει να μου ερθει κεφι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικολίνα, κατι αλλο που προτεινουν οταν δαγκωνει ενα μωρο, ειναι λιγο πριν θηλασει(οταν εχετε παρει θεσεις δηλ) να του δωσεις ενα κρυο μασητικο παιχνιδι να μασησει λιγο να εκτονωσει την ενοχληση του και μετα να θηλασετε...ισως πιασει κι αυτο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αχ... αυτό το παιδί μου δεν έχει καθόλου καλό timing... εκεί που έλεγα να πάω να συναντήσω την Αθηνά με τα παιδάκια της στον γιατρούλη μας... τον πήρε ο ύπνος... :tongue::tongue:

Αθηνουλα... για πες... τι είπε ο γιατρός? Από αύριο τρώτε?

Όσο για τη συμβουλή... το έχω κάνει κ δεν έπιασε... :roll:

Τέλεια τα πραγματάκια σου κωνκωνάκι κ εύη μου... Μπράβο κοριτσάρες

EP8Ip2.png

Νικολινα καλα ολα με τον μπεμπη τον βρηκε 7,5 κιλά , ε ενταξει θα μπορουσε να εχει λιγο παραπανω βαρος ειπε αλλα φταιει μαλλον η ιωση που περασε 3 εβδομαδες δεδομενης της καταστασης πηρε πολυ καλο βαρος.

Απο αυριο τρωμε ναι ειπε

μπανανα +μητρικο γαλα την επομενη μερα λιγοτερο γαλα και την τριτη λιγοτερο κλπ 5 κουταλιτσες την πρωτη μερα 10, 15, κοκ καθε νέο φρουτο ανα μια εβδομαδα και τα δοκιμαζουμε ολα, ακτινιδιο, δαμασκηνα, κλπ

6,5 μηνων χορτοσουπα τα γνωστα πατατα καροτο σελινο ή λαχανικα εποχης μπροκολο φασολακια αρακά σπανακι

1-2 κουτ λαδι και λεμονι

προαιρετικα 7 μηνων κοτοπουλο, το μοσχαρι κατσικι/αρνι ειπε λιγο αργοτερα

7,5 μηνων ΑΝ ειανι ιδιαιτερως φαγανο και θελει τριτο γευμα τοτε νηστιμο τραχανα (χωρις αυγο)

αβοκαντο με ψωμακι και λαδι και λεμονι

ανθοτυο με παξιμαδι και λαδι και ντοματα

γιαουρτι προβειο ή κατσικισιο...

αυτα.....αντε να δουμε! καλη μας επιτυχια νικολ!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Άντε καλή σας αρχή...

Άρα το μενου αύριο έχει μπανάνα... :tongue:

Το μητρικό το βάζεις μέσα στην μπανάνα ή μετά αφού φάει το φρουτο του δίνεις μητρικό? Και κάθε που θα βάζουμε ένα φρουτο την πρώτη μέρα θα είναι όπως η πρώτη μέρα της μπανάνας? Πωπω κ θα τα δοκιμάσουμε όλα ε? Αχ τι καλά... θα φάμε κ μάνγκο κ τα πάντα...:tongue: Ο μπαμπάς εντωμεταξύ σήμερα πήγε κ πήρε βιολογικές μπανάνες... εδώ πιο κάτω από το σπίτι (κ κοντά στον γιατρό) έχει ένα βιολογικό σουπερ μάρκετ (κ θα το κάνει χρυσό) και τωρα το πήρε είδηση... :rolleyes:

Και να σου πω ρε συ Αθηνά... τον νηστίσιμο τραχανά που θα τον βρουμε? Γιατί εγώ έχω "ξυνό" (που έχει αυγό κ γάλα) κ "γλυκό" που είναι από στάρι... Αυτόν εννοούμε "νηστίσιμο"?

Μια χαρά τα κιλάκια του... δεδομένης της ίωσης...

Για να δώ κ εμείς πόσο θα είμαστε αυριο... Αν και να σας πω ρε κορίτσια φοβάμαι λίγο τις επισκέψεις στον γιατρό τώρα δεδομένης της Η1Ν1 ... Σκέφτομαι να στείλω τον μπαμπά μέσα κ όταν έρθει η σειρά μας να με φωνάξει :confused:

Φιλάκια σε όλες τις μανουλες κ στα παιδάκια

EP8Ip2.png

χαλλου μαμαδες!!!εγω στη βαφτιση της μικρης μας εκανα προσκλητηρια-φορεματα και τα εκτυπωσα μονη μου (πολυυυυ δουλεια,πονεσε το χερι μου κοψε κοψε,αλλα αξιζε..)και μπομπονιερες πηρα διαφορα χρωματα αρκουδακια απο το adorex και βαλαμε φουξια τουλι με σμαρτις (7)..αυτα..

Αθηνααααααααααααααααααααααααααααα

τι να κανω με το μαμ της? (περιμενω απαντησηηηηηηηηηηηηηη)

αααααααα,ξεχασα..μου πηρε ο αντρουλης μου τη χυτρα tefal clipso control,Jamie Oliver (απο Amazon μερια.. )..λοιπονε..εβρασα 1,5 κιλο κοτοπουλο σε 12 λεπτα!!Δεχομαι συγχαρητηρια!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

με γεια τη κατσαρόλα geonutr και θέλω οδηγίες για τα προσκλητήρια φουστανάκια.

Εμείς σήμερα πολύ γκρίνια μηλάμε για γκρίνια όμως, το μεσημέρι τη χορτόσουπα δεν την ήθελε με τίποτα και τα κακά της το βράδυ ήταν πράσινα μάλλον σε κάτι έχει αλλεργία, οπότε απο αύριο ένα ένα τα λαχανικά να δω τι την πειράζει. Το δε απόγευμα την έβαλε η πεθερά μου να φάει κρέμα και με το που την αφήνει στο καρεκλάκι πλάνταξε στο κλάμα. Όταν ήρθα της την έδωσα και την έφαγε. Αυτά απο εμάς ελπίζω να έχουμε ένα ήρεμο βράδυ.

Αθηνά καλές μάσες......

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Άντε καλή σας αρχή...

Άρα το μενου αύριο έχει μπανάνα... :tongue:

Το μητρικό το βάζεις μέσα στην μπανάνα ή μετά αφού φάει το φρουτο του δίνεις μητρικό? Και κάθε που θα βάζουμε ένα φρουτο την πρώτη μέρα θα είναι όπως η πρώτη μέρα της μπανάνας? Πωπω κ θα τα δοκιμάσουμε όλα ε? Αχ τι καλά... θα φάμε κ μάνγκο κ τα πάντα...:tongue: Ο μπαμπάς εντωμεταξύ σήμερα πήγε κ πήρε βιολογικές μπανάνες... εδώ πιο κάτω από το σπίτι (κ κοντά στον γιατρό) έχει ένα βιολογικό σουπερ μάρκετ (κ θα το κάνει χρυσό) και τωρα το πήρε είδηση... :rolleyes:

Και να σου πω ρε συ Αθηνά... τον νηστίσιμο τραχανά που θα τον βρουμε? Γιατί εγώ έχω "ξυνό" (που έχει αυγό κ γάλα) κ "γλυκό" που είναι από στάρι... Αυτόν εννοούμε "νηστίσιμο"?

Μια χαρά τα κιλάκια του... δεδομένης της ίωσης...

Για να δώ κ εμείς πόσο θα είμαστε αυριο... Αν και να σας πω ρε κορίτσια φοβάμαι λίγο τις επισκέψεις στον γιατρό τώρα δεδομένης της Η1Ν1 ... Σκέφτομαι να στείλω τον μπαμπά μέσα κ όταν έρθει η σειρά μας να με φωνάξει :confused:

Φιλάκια σε όλες τις μανουλες κ στα παιδάκια

Βασικά ολες τις απορίες τις εχω κι εγώ... εγώ αντλημένο βαριεμαι να βαλω, καλο θα ηταν να μην του ερθει αποτομα η νεα γευση, φανταζομαι ομως πως εννοει οτι συμπληρωνουμε με θηλασμο καθοτι 5 κουταλιες τι σοι γευμα...για τα αλλα φρουτα κανονικη ποσοτητα φανταζομαι απλα 1 εβδομαδα το καθενα... κ

ωωωωχ ξυπνησε επανερχομαι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικολίνα, και ο ξινός και ο γλυκός τραχανάς είναι συνήθως με αβγά και γάλα, άρα όχι νηστίσιμος. Εγώ για νηστίσιμο παίρνω αυτόν, που είναι με λαχανικά και μ' αρέσει πολύ.

Επίσης την μπανάνα θα της την ανακατέψω με γάλα δικό μου στην αρχή τουλάχιστον, μέχρι να μπουν τα άλλα φρούτα, γιατί μου φαίνεται αρκετά πηχτή και "στεγνή" για να βγάλει κρέμα.

Last but not least, επειδή το χω ψάξει αρκετά το θέμα, τα sos που πρέπει να είναι βιολογικά είναι καρότα, πατάτες, παντζάρια, γλυκοπατάτες (ό,τι δηλαδή βρίσκεται στο κάτω μέρος του φυτού, εκεί που καταλήγουν όλα τα φυτοφάρμακα) καθώς επίσης και ό,τι τρώγεται χωρίς ξεφλούδισμα (φράουλες, κεράσια κλπ). Στις μπανάνες και στο αβοκάντο η φλούδα είναι χοντρή, και γενικά θεωρούνται ως τα λιγότερο επιβαρυμένα από την άποψη των φυτοφαρμάκων.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...