Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!!βλεπω μιλατε για μαμ..χαχαχαχα...αστεια...εμεις εδω κ 3 μερες προσπαουμε να φαμε εστω κ μια κουταλια μηλο-μπανανα (της τα ειχα δωσει με τροφοδοτη κ της αρεσαν κ δε την πειραξαν)..βαζει το κουταλακι στο στομα κ μετα κανει κατι απειρου καλλους γκριματσες κ φτουυυυυυυυ...τα φτυνει ολα!!!μεχρι κ νερο προσπαθησα να της δωσω με κουταλακι,ολο εξω το εδιωχνε (μη μιλησω για τις μπουρμπουληθρες που κανει στο κουταλακι,χαχαχαχα)..

παντως δεν εχω παραπονο..η κρεμα τρωγεται..απο τη σαλιαρα,τα χερια της,το πατωμα,το καθισματακι κ μενα:mrgreen::mrgreen:..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω και 2 σλινγκ και καθονται θα σου εδινα να δοκιμασεις ενα αν μεναμε κοντα...

κρίμα:?:-?

πολύ ωραία πάντως όλα τα της βάπτισης της μικρής:)

νικολίνα οτι σου είπε και η galat, δες το βάρος συνολικά

c2Gbp2.png

Κοριτσάρες ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση... εχθές επειδή ήμουν πολύ χάλια πήγαμε μία βόλτα στα Μελίσσια στο magicland της lapin κ ψώνισα του κουκλου μου κάτι τέλεια ρουχαλάκια κ μία πάντα ... Ξέφυγα λιγάκι... αλλά χαλάλι του... Πήραμε κ το καρεκλάκι φαγητου κ διάφορα συμπράγκαλα για να αρχίσουμε κ εμείς την Παρασκευή... Εσύ Αθηνά αρχίζεις Πεμπτη ε? Αν μπορέσω αύριο κ δεν βρέχει θα κατέβω να σε πετύχω στον ντοκ... Πολύ όμορφα όλα της βάφτισης... Τέλεια... Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα κ με το καλό κ για τον κουκλο σου... Μωρέ οκ δε λέω πολλά έξοδα κ φασαρία αλλά δε λέει να μην το βαφτίσεις τον κουκλο σου... Κρίμα θα είναι το ένα να βαφτιστεί κ το άλλο όχι... Αν έκανες ονοματοδοσία κ στην Ειρηνουλα σου οκ δε λέω... Ρόμβης έ? Εκεί να πάω κ εγώ τότε... Ευχαριστουμε

Διατροφολόγα μου... κουράγιο κ θα φάει... Λίγο σου κάνει την δύσκολη πιστεύω θα φτιάξει... Φιλάκια σε όλες τις μανουλες κ στα μπεμπόνια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημέρα κοριτσάρες. Geonutr δεν τους φταίει η γεύση απο ότι καταλαβαίνω μάλλον οτι είναι κάτι καινούργιο για αυτά και εμένα η δικιά μου χθες με τα χίλιοα ζόρια έφαγε τη κρέμα και ας ήταν πεντανόστιμη. Πάντως με τα φρουτάκια τα πάμε πλέον μια χαρα και απο αύριο έχει και μεσημεριανό, σοκ θα πάθει με τόσες πολλές φορές κουτάλι.

Για τη βάφτιση τώρα η ρόμβης δεν είναι και τόσο οικονομική έχω ένα μαγαζι στο Περιστέρι με είδη συσκευασίας, εκεί θα βρήτε δηλαδή κουτιά, κορδέλες, σακουλάκια (τουλινα, με δαντελα κ.τλ.) μέχρι και υπέροχα κουτιά για βαπτιστικα και εξακριβομένο πολύ φθηνότερα απο αλλού. Θα ψάξω να δω αν έχω κάρτα αλλιώς την επόμενη φορά που θα πάω Αθήνα θα περάσω να τη γράψω. Και για διακοσμητικά σε κραμαστά και τέτοια έχει πάρα πολλά (πάλι δεν ξέρω οδό) αν πάρετε τη διαδρομή απο ΚΛαθμόνος για Κοτζιά έχει ατελείωτα μαγαζιά. Και για βαζάκια, κουταλάκια σε ένα μαγαζί που βρήσκετε σε ένα στενό απέναντη απο τη κρεαταγορά στο κέντρο. Γενικά απο οτι καταλαβαίνετε δεν έχω αφήσει τρύπα για τρύπα αλλά επειδή πάω με τα πόδια δεν ξέρω διευθύνση. Επίσης ξέρω στοκάδικα lapin marasil και camp και για εμάς raxevsky και μπουρνάζο και μηλάμε τα δύο τελευταία για εμάς έχουν πολύ χαμηλές τιμές, έχω πάρει φουστάνι καλό για γάμο με 50 ευρώ και παπουτσάκι με 35. Θα ψάξω διευθύνσης και θα σας τις δώσω.

Και δεν σας είπα το καλό σήμερα κοιμήθηκε η μπουμπου 7.30 ώρες σερρρί....

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

τι της δίνεις Ντιμάκι??? Δεν παίζει κάτι της κάνεις.... Άκου 7.30 ώρες σερί... Φτου φτου φτου το κοριτσάκι σου...:)

τίποτα δεν της έκανα, την έβαλα 10.00 στο κρεβάτι κοιμήθηκε χωρις να βγάλει κιχ και ξύπνησε στις 5.40 για φαγειτο, μετά ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9.30 που σηκωθήκαμε, όπου είχε ξυπνήσει και έπαιζε με τα χεράκια της. Φτου φτου φτου μη το ματιάσω σήμερα δεν έχει γκρινιάξει καθόλου:-D:grin::-D:grin:

Για υλικά δείτε κ εδώ...

http://www.adorex.gr/catalog.php?page=1

http://www.neraidorama.gr/com_eshop/diakosmitika-ylika-gamou-baptisis/

Εγώ πηρα αρκετά απο το νεραιδοραμα.

Επιτέλους σημερα φάγαμε:D και τα φρουτα μας και το φαγάκι μας! Οχι τρελες ποσότητες αλλά είμαι ευχαριστημένη. Και το περίεργο είναι οτι σημερα εφαγε καλα και ο γιός μου:shock:, 2 πιάτα φαϊ στο σχολείο και 1 στο σπίτι. Θα με τρελάνουν αυτά τα παιδιά!:mrgreen:

τσουπριτσες μου καλησπερααα!!!!!

Τι κανετε;;;;;;

Εμεις καλα...ο μπεμπης εφτασε τα 8100 κ 70 εκ....Μου ειπε η ντοκ να δωσω σιταρι-φαρινα δλδ-...τι εχει το μενου των βιολογικων;;;;Της χολε το ρυζαλευρο δεν το ετρωγε κ τωρα αλεθω αχλαδακι,τα ανακατευω κ τελειωνει 150μλ σε 5 λεπτα !!!!

Επισης μου ειπε ,για την δυσκοιλιοτητα ,να βραζω αποξηραμενα δαμασκηνα κ να του δινω μες στην κρεμα...τι λετε;;;

Απο ποσοτητες τρωει το πρωι 1 αχλαδι-μισο μηλο-1/3 μπανανα και αφηνει κ λιγο....

Το μεσημερι 1 πατατα-1/2 καροτο- 1/2 κολοκυθακι κ λαδακι και το τρωει ολο ...

Το απογευμα 150-200 μλ ρυζαλευρο με αλεσμενο λιγο αχλαδι...

Τελικα η βαφτιση μας θα γινει 6 Μαρτιου...μαε ετυχε ενα προβλημα υγειας κ επρεπε να την επισπευσουμε.....Την Πεμπτη θα τα παραγγειλω ολα....θα μας βγει ο κουκος αηδονι αλλα δεν εχω χρονο να φτιαξω χειροποιητα...τουλαχιστον αγορασα φορεμα με εκπτωσεις...

Αυτα τα νεα μας!!!!

Φιλια σε ολες :)

ps ....Maroulitaaaaaaa βρε θηριο....ουαου!!!!!!!!! Καλα κουραγια κοπελα μου!!!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Κωνκωνάκι... είσαι τέλεια... :P Βρήκα πολλά στην Adorex... Μήπως ξέρεις αν οι τιμές που γράφει ο κατάλογος είναι λιανικής? Λέω να πάω από εκεί κ να πάρω να τις φτιάξω μόνη μου...

Κοριτσάκια μήπως έχετε κ ανάλογες ιδέες για προσκλητήρια??? :rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κωνκωνάκι... είσαι τέλεια... :P Βρήκα πολλά στην Adorex... Μήπως ξέρεις αν οι τιμές που γράφει ο κατάλογος είναι λιανικής? Λέω να πάω από εκεί κ να πάρω να τις φτιάξω μόνη μου...

εγώ αυτό που σκέφτηκα είναι να πάρω ένα πολύ απλό προσκλητήριο χωρίς εικόνα χωρίς τίποτα και μετά με κολάζ να φτιάξω το προσωπάκι από ένα κοριτσάκι ή το κορμί από μια χορεύτρια και τη φούστα με τούλι. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Το σκέτο προσκλητήριο που είχα ρωτήσει το χρεώνανε 0,50 λεπτά και άλλα 0,50 το πολύ τα υλικά και έτοιμο το προσκλητήριο των 3 ευρώ

Διαφημίσεις

Ωχ ειναι και τα προσκλητηρια,ε?

Νικολίνα ααααααααααχχχχχχχχχ εχω 2 παντες πιερ καρντεν τελεις και επισης καααααααθονται!!! χαχαχαχαχαχαχαχα θελω να δωσω πραγμα οπως καταλαβαινετε!

Να ερθεις στον ντοκ θα χαρω πολύ! Αντε να δουμε πως θα τα πανε οι λεβεντες μας!

Νικη το δαμασκηνο δεν νομιζω οτι ειανι ασχημη ιδες, εχει πολλες βιταμινες και σιδηρο το αποξηραμενο και ειναι και γιαααααααααμμιιιιιιιιιιιι

Αλλα προσεξε να βρεις βιολογικο χωρις συντηρητικο δηλαδη.... εχει στα καρφουρ και τελευτια και στον σκλαβενιτη ενα bio

α να αυτο http://www.balsamon.gr/prod_apo_b_bio.php

Εγω τα υλικα ολα τα πηρα απο τον μπρκα στην κουμουδουρου, οχι απο ρομβης... ειχε τα παντα σε τιμες χονδρικης...τα παντα ομως!

Ειναι μια κλαη λυση για καποιον που δεν θελει αν τρεξει πολυ...οπως εγω δηλαδη χιχιχιχιχι

Να σας πω κατι αλλο, εχω μια δωροεπιταγη απο λαπεν 70 ευρω...τι να παρω? ρουχα εχω φουλ...μπουφαν εχω παρει για τον χειμωνα που ερχεται...

μμμ μαλλον τα πρωτα του παπουτσακια λεω...

Επισης!!!! Στα λιντλ εχει πυτζαμακαι αγοριστικα για 1-2 χρονων πολυ καλης ποιοτητας γερμανικα ολοβαμβακα χωρις σταμπες απαλα και δροσερα με 5 μολις ευρω...πηρα 2 ζευγη για τον μεθεπομενο χειμωνα(μιας και οι πυτζαμες της ΕΙρηνη ειναι ροζ με πεταλουδες χαχαχαχαχα ενωα τα ρουχα ειναι γιουνισεξ τα περισσοτερα) πολυ ωραιες δεν το πιστευα οταν τις ειδα...

και σεντονια με λαστιχο επισςη για τα κρεβατια μονα διπλα κλπ με 6-7-8 ευρω επισης φαντασιτκης ποιοτητας με πιστοποιηση οκο τεστ!!!!

ολα τα ειχαν παρει βρηκα ενα μονο για το διπλο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα! Εγώ κορίτσια στη βάπτιση του Χρήστου είχα κάνει αυτά: για ριξτε μια ματια:

http://evibyhand.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

http://evibyhand.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

http://evibyhand.blogspot.com/2010/12/2.html

Τώρα λέω να κάνω θέμα τη Φάρμα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Νικολινα μου δεν ξερω για τις τιμες μπορείς να παρεις τηλ. να ρωτησεις. Εγώ τα πηρα απο το νεραιδοραμα της Αμφιάλης και βγηκαν πολύ οικονομικά. Για προσκλητηριο πηρα κολλες Α4 φουξια (εσυ μπορεις να παρεις σε μπλε ή αναλογα με τα υπολοιπα) έγραψα ενα ωραιο κειμενακι με θεμα τις νεραιδες και τα τυλιξα ρολο τα εδεσα με κορδονακι λαχανί που κρεμοντουσαν νεράιδες και χαντρουλες. Ουτε 50 λεπτά το κομμάτι δε μου βγηκε. Στο πλαίσιο και χαρτι και φακελους σε οτι χρωμα και μεγεθος θέλεις για να εκτυπωσεις μονη σου. Επίσης μπορεις να παρεις φωτογραφικό χαρτί και να εκτυπωσεις εκεί ενα κειμενακι ή να βαλεις και φωτο μαζί.

Αθηνά πώς βαζεις φωτο να βάλω κ εγώ καμιά?

Καλημερα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...