Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα τωρα τρωει 1 μπανανα 1 μηλο 1αχλαδι,

:shock::shock::shock: τα τρωει όλα αυτά σε μιά δόση? Μπράβο ρε παιδιά!

Εμένα τρωει 1/2 αχλάδι, 1/4 μηλο, 1/3 μπανανα, 1/2 πορτοκαλι, μικρές ποσοτητες απο το καθενα δηλαδή και πάλι με χιλια ζόρια να φάει το μισό οχι όλο.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock::shock::shock: τα τρωει όλα αυτά σε μιά δόση? Μπράβο ρε παιδιά!

Εμένα τρωει 1/2 αχλάδι, 1/4 μηλο, 1/3 μπανανα, 1/2 πορτοκαλι, μικρές ποσοτητες απο το καθενα δηλαδή και πάλι με χιλια ζόρια να φάει το μισό οχι όλο.....

εμενα ευτυχως με τα φρουτα και το μεσημεριανο τα παμε πολυ καλα...

με το ρυζαλευρο δεν τα παμε και πολυ καλα,αλλα δεν με νοιαζει και πολυ,την θεωρω περιττη και περιμενω να ξεκινησουμε το γιαουρτι και τα ζυμαρικα...μετα θα του δινω σπανια κρεμα

76IGp3.png

Αχ ρε κοριτσια τί καλα να εχεις καλόφαγο παιδί! Εμένα γιατι βγήκαν και 2 κακόφαγα???

Ουφ η ποσοτητα φρουτων που ειπα παραπάνω για φρουτόκρεμα και δεν έφαγε ουτε τη μισή! Μεχρι και μπισκοτα nutritsia της έβαλα μεσα αλλά τελικά δε βλέπω να παιζει και πολύ μεγαλο ρολο η γευση. Ουτε τις σουπες τις πολύθελει ουτε τη κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο. Είναι με τις μερες της.....υπάρχουν μερες που τρωει καλα και άλλες καθόλου!

amande καλοριζικα τα δοντακια σας! καλες μασες!

κων σε καταλαβαινω...στην αρχη ημουν κουλ ελεγα δεν τρεχει τιποτα, μην το πιεζω κλπ ....μετά ομως που την εβλεπα χλωμη κλπ με επιασε το κατοχικό.... για να δουμε αυτος το λεβεντης τι θα κανει...

Οσο για τη φρουτοκρεμα, μην βαζεις μπισκοτα(το ειχα κανει κι εγω οταν ητνα 1,5 χρονων δεν αντεχα αλλο) εγω ειμαι της αποψης ή να φαει φρουτα, ή τιποτα. Ε μα πια....τι να λεει γιαλατζι....

οι Ελληνιδες τα δινουμε φρεσκα τουλαχιστον...

eNeap2.pngTSzHp3.png

εμενα τωρα τρωει 1 μπανανα 1 μηλο 1αχλαδι,αλλα δεν ξερω να σου πω ποσα γρ ειναι....οταν ξεκινησαμε ετρωγε 1 μπανανα,μισο μηλο,μισο αχλαδι...

οσο για τα κακακια μπορει να φτασουμε και τις 5 φορες τη μερα...

μπράβο στον μουργάκο:):):)!!!!!!!!!

Λοιπόν σήμερα έφαγε 3/4 μήλο 1/2 αχλάδι 1 πορτοκάλι (όλα μαζί ήταν 270μλ) και τα έφαγε όλα :D:D:D, αλλά το θέμα είναι πως τα έφαγε!!!! Το μαϊμούδι μου τα έφαγε βλέποντας τον πατέρα της να τρώει, άνοιγε το στόμα της όταν το άνοιγε και ο πατέρας της. Η ζηλιάρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Ενέδωσα και πήρα άλλο ριζάλευρο γιατί το προηγούμενο πραγματικά βρόμαγε και είχε απέσια γεύση, μια κουταλιά έφαγα και κόντεψα να τα βγάλω. Σήμερα θα της ανακατέψω τις σκόνες, μισή απο το μπλιάχ και μισή απο το γιάμι.

Τώρα που άρχισε να τρώει θα κάνω και τράπεζα γάλακτος γιατι την άνοιξη με πιάνουν κάτι αλλεργίες και πέρνω βαριά χάπια και κορτιζόνι (βεβαια πέριση στην εγκυμοσύνη δεν με έπιασε) οπότε αν χρειαστεί θα έχω κατάψυξη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

κορδελς και το κοριτσακι τα πηρα απο πλατεια κουμουνδουρου , το ιδιοα και τα κουτακια σατινε τα εκανα παραγγελια απο ενα μαγαζι διπλα. Κουφετα μονη μου επισης με ριζοχαρτο μεσα. χειροποιητη 100% χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

wow!! πολύ ωραίες galat!!

βλέπω για μάσες μιλάτε κοριτσάκια:mrgreen:...θα πρεπει να κρατάω σημειώσεις μου φαίνεται;)

εχω ερωτησουλα σχετικα με τα slings kai ta mei tai....ποιο σας βολευει περισσότερο???

c2Gbp2.png

αμαντε νομιζω το μει ται ειναι πιο ανετο...δεν ξερω κιολας αλλα εγω τελικα πρπτιμω τον μαρσιπο απο το σλινγκ, οχι τοσο στην ανεση ή για το δεσιμο, αλλα νομιζω οτι θα μου φυγει το μωρο απο κατω, τεντωνει τα ποδια καπως...ο μαρσιπος ο εργκο μου φαινεται ανετος και ασφαλης, και το μει ται του μοιαζει αρα μαλλον μει ται θα επαιρνα...

εχω και 2 σλινγκ και καθονται θα σου εδινα να δοκιμασεις ενα αν μεναμε κοντα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

κων σε καταλαβαινω...στην αρχη ημουν κουλ ελεγα δεν τρεχει τιποτα, μην το πιεζω κλπ ....μετά ομως που την εβλεπα χλωμη κλπ με επιασε το κατοχικό.... για να δουμε αυτος το λεβεντης τι θα κανει...

Οσο για τη φρουτοκρεμα, μην βαζεις μπισκοτα(το ειχα κανει κι εγω οταν ητνα 1,5 χρονων δεν αντεχα αλλο) εγω ειμαι της αποψης ή να φαει φρουτα, ή τιποτα. Ε μα πια....τι να λεει γιαλατζι....

οι Ελληνιδες τα δινουμε φρεσκα τουλαχιστον...

Θα της δίνω και το απογευμα φρουτα, ετσι κ αλλιως ουτε τη κρεμα βανιλια τη συμπαθεί, οπότε καλυτερα λιγο φρουτακια.

Πολύ ωραιες οι μπομπο.

Θα σας βάλω κ εγώ τα δικά μας της βάφτισης, καποια στιγμή.

DimRous μια χαρα τη βρισκω τη μικρή! Εμ θελει παρεα στο τραπεζι η κυρία!:mrgreen:

Νικολίνα με γεια τα πραγματάκια, καλούς ύπνους.

Έχουμε νέα απο τη βάφτιση, αν δεν βρούμε κάποιο νονό στη Ζάκυνθο θα τη βαπτίσει ο αδελφός μου και λέμε να τη κάνουμε στις 21 Αυγούστου μια μέρα μετά τα γενέθλιά της.

Μπομπονιέρες θα κάνω μόνη μου για τους μεγάλους θα κάνω αυτή http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=4097 με ένα κοριτσάκι κερανικό και για τα παιδιά αυτή http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=1864 χωρίς το κουτάλι βέβαια που θα τη γεμίσω με καραμέλες και γλιφιτσούρια. Στολισμό θα τον κάνω εγώ θα πάνε οι γονεις μου στην ανθαγορα (είναι κηπουροί) να πάρουνε λουλούδια (έχει πολύ χαμηλές τιμές 15 ευρώ τα 30 τριαντάφυλλα) και στο τραπέζι θα βάλω μικρές γλάστρες με αγγελικές που είναι και το όνομά μας. Αυτά προς το παρών έχω χίλιες ιδέες αλλά λεφτά γιοκ......

Ωραιες οι ιδέες σου Ντιμάκι... Τέλεια η οργάνωσή σου όπως λέει κ η Αθηνά... Επίσης πολύ τέλεια η μικρή σου στο φαγητό... χιχι

Αθηνά επίσης τέλειες οι μπουμπουνιέρες σου...

Εγώ είμαι στο ψάξιμο κ δεν έχω καταλήξει πουθενά...κ εμείς βαφτιζόμαστε στις 7 Μαη... Αχ...

Nikolίνα δεν πρεπει να το αφησεις ετσι το δαγκωμα, θα πληγωθει το στηθος...αν σε δαγκωνε, θα βαζεις το δαχτυλακι σου και θα βγαζεις ΑΜΕΣΩΣ το στηθος, και θα του μιλάς σε σοβαρο υφος και θα λες, η μαμα ποναει , δεν θελω να το κανεις αυτο(καταλαβαινουν μην νομιζεις) ετσι σιγα σιγα θα μαθει να μην το κανει.

αν παει να ξαναδαγκψσει το ξαναβγαζεις κλπκλπ

Το έκανα... αλλά δεν έπιασε... κ σιγά σιγά ... λίγο λίγο την έκανε την πληγουλα... Σήμερα πήρα θηλές σιλικονης για να κλείσει η πληγή... και ευτυχώς έφαγε... Το κακό είναι βρε κορίτσια ότι είναι δεύτερη βδομάδα που η ζυγαριά μας δείχνει το ίδιο βάρος.. κ μάλιστα την προηγουμενη Δευτέρα έδειξε ότι χάσαμε 60 γρμ. κ σήμερα το ίδιο ακριβώς βάρος... Πήρα τον γιατρουλη μας κ μου είπε θα τα πουμε από κοντά την Πέμπτη που θα τον ζυγίσει εκείνος κ τότε θα κρίνουμε... Έχω όμως ανυσηχήσει...

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για τα έπιπλά μας... :D:D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Παντως εγω τα ετοιμασα ολα σε 1-2 εβδομαδες πριν...βεβαια ολα πολυ μινιμαλ, ουτε στολισμους κλπ, λαμπαδα απλη κλπκλπ ετσι τα ηθελα και λιγο κοσμο οποτε Νικολ μην αγχωνεσαι...

Οσο για το βαρος υπαρχουν περιοδοι στασιμοτητας ειδικα σε βρεφη...γιγαντες οπως ο δικος σου!!!! Θα στα πει και ο ντοκ, αλλα μην αγχωνεσαι!!!

Απο τον 3ο μηνα και μετα κιολας διαβαζα οτι παίρνουν 400 γρ το μηνα περιπου...οποτε δες το συνολικα...

για παιδικες μπομπονιερες πηρα αυτα που κανουν μπουρμπουλιθρες που τα φυσας? τα εντυσα με λευκο κορδονια εξωτερικά και ενωσα ενα ομορφο ξυλινο παιχνιδάκι με ενα πουγκακι κουφετα...ειχα λιγες ομως 15-20...

επισης πηρα βαζακια μικρα, και αγορασα υφασμα "γαζα" με το μετρο και επβαλα απο πανω απο το καπακι και τα γεμισα με γλυκο του κουταλιου λεμονανθο (αυτο ηταν το πιο εξτρα για μενα) αν βρω φωτο θα σας βαλω. Δεν τα εδωσα στο φευγα ως ειθιστε, αλλα τα εβαλα στο τραπεζι σε καθε πιατο με ενα κουταλακι που επισης αγορασα....ολα αυτα ειανι παμθηνα στο κεντρο στη ρομβης πχ

eNeap2.pngTSzHp3.png

DSC04323.JPG

IMG_1735.jpg

και τα μαρτυρικα....μα ειναι δυνατον χιλια δυο πραγματα, εγω να πω την αμαρτια μου ηθελα απλη ονοματοδοσια στο ληξιαρχειο, ο χαμπι θελει βαπτιση...

κι αυτα μονη μου αλλα αδικουνται απο τη φωτο, ειανι φιλντισενιο(τυπου) σταυρουδακι λυεκο με μια παραμανα με μια χαντρουλα ασπρη.

IMG_1740.jpg

και το φορεματακι της απλο και απεριττο(ο νονος ειανι συμβουλος μοδας και ετσι της πηρε ντιορ χαχαχαχαχαχα ψωναρα η μικρη απο τη κολυμπηθρα χαχαχαχαχαχα)

IMG_1718.jpg

Οκ τελος σταματαω χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...