Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

evi mou δεν νομίζω να κάνεις λάθος κάπου απλά, το εχει αναφέρει και η galat παλιότερα, καποια μωράκια που θηλαζουν δυσκολευονται λίγο με τις τροφές στην αρχή, δοκίμασε να τον ταίζεις στην αγκαλιά σου και όχι σε καρεκλακι...απο μια κουταλίτσα τη φορά, μην το πιέζεις, αν δεν θέλει σταματας και προσπαθείς την άλλη μέρα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ακριβως...περα απο τον θηλασμο, αν δεις ποσες μαναδες εχουν θεμα με το φαγητο στο παρεντς....ουουουου τι να γινει μερικα π αιδακια δυσκολευονται,..,

Μεχρι τον πρωτο χρονο παντως ο θηλασμος ειναι πληρης τροφη οποτε μην αγχωνεσαι... συνηθως μετα τους 9-10 μηνες πανε καλυτερα,,, υπομονη....αντε να δω κι εγω τον λεβεντη μου τι θα κανει.... μου φαινεται εγω και η Νικολινα τελευταιες μειναμε απο φαγητο? χιχιχιχιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Με γειά τα δοντάκια!!!!!

Ολυμπία, ξεχασα να σου πω το ιδιο εκανε η ΕΙρηνη, πότε δεν ετρωγε φρουτα και ετρωγε λαχανικα, πότε το αντιθετο , πότε τιποτα...φασεις....

Και επίσης ειχα το ιδιο προβλημα κοιμοταν πολλες ωρες, ξυπνουσε αργά και ειχα θεμα ποτε θα φαει ολα τα γευματα, και κυριως οταν μπηκε και το αυγουλάκι....

Τελικά δεν εδινα το πρωινό γάλα και αν πεινουσε μετά τα φρουτα της εδινα γαλα ή λιγο πριν τον υπνο της (κομοταν τοτε11-12)

Γενικως ολο φαι και υπνο τότε ανα 2-3 ωρες χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

με γεια τα δοντάκια σας, καλά δαγκώματα.... Λοιπόν η μικρή μου δεν θέλει τη μπανάνα, σήμερα της έφτιαξα μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι και την έκανε να, κουταλιά δεν άφησε. Απο Δευτέρα θα βάλω και μανταρίνι και βλέπουμε. Σήμερα θα της δώσω και ριζάλευρο για να δούμε θα το φάει;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρες σε όλους...

Τι κάνετε? Δοντάκια διάβασα... μπράβο... καλές μάσες :D

Εμένα έχουν ήδη κάνει τη ζημιά τους.. :confused: κ να δω πως θα συνεχίσω το θηλασμό... Δαγκώνομαι για να μην φωνάξω... :confused:

Κατά τα άλλα εμείς χθες πήγαμε κ κλείσαμε κρεβατάκι κ συρταριέρα κ στρώμα κ αποφασίσαμε κ για καρεκλάκι φαγητου...

Φιλάκια σε όλους...

Υ

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολίνα με γεια τα πραγματάκια, καλούς ύπνους.

Έχουμε νέα απο τη βάφτιση, αν δεν βρούμε κάποιο νονό στη Ζάκυνθο θα τη βαπτίσει ο αδελφός μου και λέμε να τη κάνουμε στις 21 Αυγούστου μια μέρα μετά τα γενέθλιά της.

Μπομπονιέρες θα κάνω μόνη μου για τους μεγάλους θα κάνω αυτή http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=4097 με ένα κοριτσάκι κερανικό και για τα παιδιά αυτή http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=1864 χωρίς το κουτάλι βέβαια που θα τη γεμίσω με καραμέλες και γλιφιτσούρια. Στολισμό θα τον κάνω εγώ θα πάνε οι γονεις μου στην ανθαγορα (είναι κηπουροί) να πάρουνε λουλούδια (έχει πολύ χαμηλές τιμές 15 ευρώ τα 30 τριαντάφυλλα) και στο τραπέζι θα βάλω μικρές γλάστρες με αγγελικές που είναι και το όνομά μας. Αυτά προς το παρών έχω χίλιες ιδέες αλλά λεφτά γιοκ......

Εμένα έχουν ήδη κάνει τη ζημιά τους.. :confused: κ να δω πως θα συνεχίσω το θηλασμό... Δαγκώνομαι για να μην φωνάξω... :confused:

Κατά τα άλλα εμείς χθες πήγαμε κ κλείσαμε κρεβατάκι κ συρταριέρα κ στρώμα κ αποφασίσαμε κ για καρεκλάκι φαγητου...

Φιλάκια σε όλους...

Υ

άουτς!!

με γειά τα επιπλάκια σας Νικολινα:D

με το καλό dimaki.....κι εμείς το ίδιο, η αδερφούλα μου θα μας βαφτίσει το μικρό

πολύ ωραίες οι ιδέες σου για όλα

αυτό με τα γλαστράκια το είχα κάνει στον αρραβώνα και όποιος πρόλαβε πήρε και απο ένα φεύγοντας:D

και μην αγχώνεσαι...λεφτά δεν έχει κανείς:mrgreen::mrgreen:

c2Gbp2.png

Βρε κοριτσάρες έχω δύο ερωτήσεις. 1ο πόση φρουτόκρεμα τρώνε τα παιδάκια σας και

2ο πόσες φορές την ημέρα κάνουν κακά τους;; Η δικιά μου απο χθες που αρχίσαμε ριζάλευρο έχει καταχέσει τον κόσμο!!!!!!!1

Διαφημίσεις

Nikolίνα δεν πρεπει να το αφησεις ετσι το δαγκωμα, θα πληγωθει το στηθος...αν σε δαγκωνε, θα βαζεις το δαχτυλακι σου και θα βγαζεις ΑΜΕΣΩΣ το στηθος, και θα του μιλάς σε σοβαρο υφος και θα λες, η μαμα ποναει , δεν θελω να το κανεις αυτο(καταλαβαινουν μην νομιζεις) ετσι σιγα σιγα θα μαθει να μην το κανει.

αν παει να ξαναδαγκψσει το ξαναβγαζεις κλπκλπ

Σε αυτο ημουν τυχερη η Ειρηνη δεν δαγκωσε ποτε...

Ντιμ εισαι φοβερα οργανωτικη(εμ συναδελφος ξερω χαχαχαχα) μπραβο για τη βαπτιση!!!!

Κι εμεις σημερα ειχαμε την πρωτη προταση να το βαπτισουν και χαρηκα, ενας συναδελφος του χαμπι, και λεμε για αρχες Ιουνιου...

Κι εγω μονη μου θα τις φτιαξω, ετσι κι αλλιως λιγοι θα ειμαστε...

Ντιμ, αν ερθεις αθηνα, στην οδο ανθεων(δεν ξερω αν εννοεις αυτη την αγορα) στο προμπονα(στη γειτονια μου δηλ) εχει μαζεμενα ο,τι χρειαζεσαι, και επισης στην οδο Ρομβης στο κεντρο... πολυ ωραια πραγματα εχει και στην πλατεια κουμουνδουρου σε ενα μαγαζι για τετοια ειδη(και κορδελες κλπκλπ)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για την ποσοτητα της φρουτοκρεμας, ποτε δεν ξερω...γενικως μια καλη ποσοτητα ειναι 150-200 μλ ΝΟΜΙΖΩ δεν θυμαμαι καθολου...η δικια μου ετρωγε 80-120 το πολυ...αλλα παιδακια τρωγανε 350!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βρε κοριτσάρες έχω δύο ερωτήσεις. 1ο πόση φρουτόκρεμα τρώνε τα παιδάκια σας και

2ο πόσες φορές την ημέρα κάνουν κακά τους;; Η δικιά μου απο χθες που αρχίσαμε ριζάλευρο έχει καταχέσει τον κόσμο!!!!!!!1

εμενα τωρα τρωει 1 μπανανα 1 μηλο 1αχλαδι,αλλα δεν ξερω να σου πω ποσα γρ ειναι....οταν ξεκινησαμε ετρωγε 1 μπανανα,μισο μηλο,μισο αχλαδι...

οσο για τα κακακια μπορει να φτασουμε και τις 5 φορες τη μερα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...