Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσαρες...... Επιστρεψαμε και εμεις, ωραια τα περασαμε, τωρα τα κεφαλια μέσα πάλι. Νικολίνα λαδακι με χαμομήλι κάνει θαύματα. Το Σαββατο ξεκινάμε ριζαλευρο (ο γιατρος επεμενε πολύ) και επιτελους βρήκα χωρις γάλα, γλυκαντικές ουσίες και γλουτένη. Όσο για το ελεγχόμενο κλάμα και όχι μόνο, ακολουθώ τη συμβουλή του παιδίατρου μου, "βλέπεις το παιδί σου και όχι τις οδηγίες" αν το παιδί το βλέπεις καλοδιάθετο και χαρούμενο οκ συνεχίζεις, αν το βλέπεις αγχομένο σταματάς. Εμένα η δικιά μου απο όταν της το έκανα τη βλέπω να ξυπνάει το πρωί με γέλια και χαρές ενω πιο πριν πάντα μα πάντα ξύπναγε με κλάματα. Αυτό το παιδί με αυτή τη προσωπικότητα του έκανε καλό, σε ένα άλλο μπορεί να προκαλέσει μεγάλο άγχος. Όπως σε εμάς έτσι και σε αυτά δεν υπάρχουν νορμες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ma ntimaki esy δεν εχεις κανει ελγχομενο κλαμα σε καμια περιπτωση... εσενα απο οτι καταλαβα κλαψουριζε απλως...

το βαρβατο cry it out einai να το αφηνεις να σπαραζει, να τρεμει ολοκληρο, να πλανταζει πως το λενε, μεχρι να κοιμηθει τελικα απο εξαντληση...

καμια σχεση με τη μπουμπου και συμφωνω με τον παιδιατρο σου ειαι ο,ι καλυτερο εχω ακουσει να λεει γιατρος....(εκτος του ρυζαλευρου χαχαχαχαχαχαχαχαχ)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ντιμ, ποιο είναι το ρυζάλευρο και πού το βρήκες; Ο δικός μου δεν το αναφέρει καν στις οδηγίες του, αλλά η σύμβουλος θηλασμού μου είχε πει ότι αν θέλω μπορώ να βάλω από τον 7ο και μετά. Λέτε αν αλέσω ρύζι δεν είναι το ίδιο;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

αγάπες μου... τέλεια τα παιδάκια σου Αθηνουλα... Και εσύ μία κουκλα... Μου φαίνεται τα μοιράσατε... Η μικρή ίδια η μαμά κ ο μικρός ίδιος ο μπαμπάς...:tongue::tongue: Παρεπιπτόντως έχουμε κ εμείς το I Love milk φορμάκι :D

Dimάκι έχω μία βδομάδα που κάνω χαμομήλι κ δε λέει να περάσει... Θα κάνω κ λαδάκι...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

το ιδιο ειναι Στελλα, αλλα δεν ξερω αναλογιες.... παρε κανα βιολογικο, καστανο , βραστο και μετα καντο κρεμουλα...

Νικολινα , ναι τα μοιρασαμε προς το παρον...γιατι βλεπω τον μικρο να κανει στροφη προς τη μαμα χιχιχιχιχιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

https://picasaweb.google.com/athina.z/1022011#5571993734174036658

παρτε κι ενα λινκι με την αθηνο-οικογενεια, θα το αφησω λιγο μονο σπευσατε! χιχιχιχ

wow!! κουκλια οικογενειακώς!!!:D

nikolina δοκιμασε το ελαιόλαδο-νισεστέ...κάπου είχα γράψει το topic παλιότερα...θα το ξαναβρω

c2Gbp2.png

σου κάνω copy το μνμ της κοπέλας

αφού την πλένω στη βρύση με λίγο αφρολουτράκι, την στεγνώνω από τα πολλά νερά με την πετσέτα. μετά ταμποναριστά την στεγνώνω με χαρτί απαλό στις πτυχώσεις του δέρματός της, να μην υπάρχει καθόλου υγρασία. με καθαρό χέρι της βάζω ελαιόλαδο με φορά από πάνω προς τα κάτω. βουτάω την παλάμη μου σε ένα δοχειάκι με ελαιόλαδο που έχω και με ανασηκωμένο το χέρι της το αλοίφω παντού. μετά παίρνω με το χέρι μου μπόλικο νισεστέ και της το βάζω από πάνω προς τα κάτω. κυρίως τα περνάω με τα δάχτυλα στις πτυχώσεις. γίνεται σαν κρούστα.

την πρώτη φορά μου έπεφταν λάδια, νισεστές κάτω. μετά είναι παιχνιδάκι.

και το κυριότερο, το μωρό δεν συγκαίγεται ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. τα υλικά είναι εύκολα, φτηνά, υπάρχουν σε κάθε σπίτι και δεν φορτώνεται το δερματάκι του μωρού με χημικά.

αν δεν υπάρχει ερεθισμός, βάζεις μόνο ελαιόλαδο.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Ντιμ, ποιο είναι το ρυζάλευρο και πού το βρήκες; Ο δικός μου δεν το αναφέρει καν στις οδηγίες του, αλλά η σύμβουλος θηλασμού μου είχε πει ότι αν θέλω μπορώ να βάλω από τον 7ο και μετά. Λέτε αν αλέσω ρύζι δεν είναι το ίδιο;

είναι της nutricia, έχει και η freezelac ολικής άλεσης βιολογικο αλλά έχει γλυκαντικές ουσίες

Α ναι Νικολίνα το ξέχασα το ελαιόλαδο - νεσεστε αυτό μου έχει πει και ο γιατρός να βάζω αν συγκαει.

Αθηνούλα κουκλακια τα παιδάκια σου.

Και βέβαιααααααααααα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ολυμπία μου

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Κούκλες μου, τι κάνετε;;

Εμείς με τα λαχανικά τα πάμε πολυυυυυυυ καλά.....με τις φρουτοκρεμες ε, έτσι και έτσι :|

Σήμερα έβαλα και λίγο μανγκο!!!!

Ρυζάλευρο γιοκ, είπαμε δεν δίνω.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι τα γεύματα.

Κοιμάται 11 με 12 ώρες το βράδυ άρα μας μένουν άλλες 12 ώρες την ημέρα που πρέπει να μοιράσουμε τα γεύματα.

Κάνει 4 με 5 γεύματα με αποτέλεσμα να τρώει αργά τα λαχανικά.

Τι να κάνω;

Σας ευχαριστώ παρά πολύ που με θυμηθήκατε!!!!

Αθηνά κουκλάκια τα παιδάκια σου αλλά και εσύ δεν πας πίσω!!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Τι κάνετε κορίτσια μου;;; Εμένα πολύ κλάμ και γκρίνια.... δε θέλει με τίποτα ούτε φρουτοκρεμα ούτε λαχανικά και όταν το πάρω αγκαλιά για να σταματήσει το κλάμα τρίβεται και ψαχνει το στήθος!:-( Δε ξέρω τι να κάνω! Τον λυπάμαι πολύ ετσι που κάνει! Εβαλα και γαλα τιποτα!

ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;;;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...