Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.bebejou.gr/index.php?target=products&product_id=30056

απο εκει μαλλον θα σου κανουν καλυτερη τιμή και τα αξιζει τα λεφτα του! διαστασεις 70 χ 140 νομιζω ειναι

Εμενα ο μπεμπης ειανι πολυ ανησυχος και ολο ουρλιαζει ρε κοριτσια βγζει φωνουλες δηλ αλλλα ειναι ενοχλητικο...

και εχει ρεψει επισης με την ιωση, πριν 1,5 μηνα ηταν 6950(7 δηλ) και τωρα ειναι 7200.....ουαααααααααουυυυυυυυυυ φρενηρης ρυθμος αχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.bebejou.gr/index.php?target=products&product_id=30056

απο εκει μαλλον θα σου κανουν καλυτερη τιμή και τα αξιζει τα λεφτα του! διαστασεις 70 χ 140 νομιζω ειναι

Εμενα ο μπεμπης ειανι πολυ ανησυχος και ολο ουρλιαζει ρε κοριτσια βγζει φωνουλες δηλ αλλλα ειναι ενοχλητικο...

και εχει ρεψει επισης με την ιωση, πριν 1,5 μηνα ηταν 6950(7 δηλ) και τωρα ειναι 7200.....ουαααααααααουυυυυυυυυυ φρενηρης ρυθμος αχαχαχαχαχαχαχαχα

Ευχαριστώ αθηνουλα για την βοήθεια...

όσο για το μικρό σου... τραγουδιστής θα γίνει :rolleyes: εμένα είναι συνέχεια ανήσυχος... πολύ γκρινιάρης μου βγήκε ο έρωτας...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

ΓΕΙΑ ΣΑς ΒΡΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ....ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΡΙΔΥΜΑΚΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΡΥΓΙΡΙΖΟΥΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ....ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 8ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 4ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ.....ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 13ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ....ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ....

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Μαρουλίταααααααα! Δεν έχω λόγια!

Εγώ geonutr θηλάζω αποκλειστικά και εδώ και 2 μήνες η περίοδος με επισκέπτεται κανονικά!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Μπα μάλλον το πρώτο γιατί σε καμία από οσες ξέρω δεν έχει έρθει ακόμα! Μάλλον το δικό μου σώμα βιάζεται για τρίτο...(φτου φτου φτου μακρια....)

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Maroylitaaaaaaaaa θεάααααααααααααααααααα να φιλσησεις και τα 5!!!!! πα πα? Κανει τοσο συντομα?

Οσο για τη περιοδο, εμενα μου ηρθε στην Ειρηνη στους 8 μηνες, και φανταζομαι γιατι ειχα αρχισει ακι τη δουλεια, αλλα και με τις στερεες που μειωνονται τα γευματα.... πω πω δεν θελω καθολου να ερθει... εχω μια ευαισθησια στις θηλες οταν ειχα περιοδο και ελαφρως μειωμενο γαλα που μου την εδινε γιατι ετρωγε πιο συχνα 3 μερες πριν και κατα τη διαρκεια...

Δειτε κι ενα ενδιαφερον αρθρο αν θελετε, ο παπαβεντσης πρεπει να ειναι πολυ καλος παιδιατρος...

http://ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3672:2010-09-29-20-13-50&catid=116:paid

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ουτε κι εγω εχω περίοδο ακόμα

Δειτε κι ενα ενδιαφερον αρθρο αν θελετε, ο παπαβεντσης πρεπει να ειναι πολυ καλος παιδιατρος...

http://ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3672:2010-09-29-20-13-50&catid=116:paid

Είχα διαβάσει άλλα παρόμοια όταν ήμουν έγκυος και ενας λόγος παραπάνω να μην τον αφήνω να κλαεί....ο πρωτος και πιο βασικός ειναι γιατί δεν το αντέχει η καρδιά μου να ακούω το μωρό μου να κλαίει, ίσως να παραείμαι ευαίσθητη αλλά πραγματικά δεν το μπορώ καθόλου

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Μαρουλιτα... δεν έχω λόγια!

Κι εγώ περίοδο δεν έχω ακόμα και περνάω τρελό άγχος με το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης. Την άλλη βδομάδα πάω να βάλω σπιράλ γιατί δεν είμαι καθόλου σε τέτοιο mood.

Ο Παπαβέντσης φαίνεται όντως πολύ καλός. Κρίμα που είναι στη Θεσσαλονίκη... Έχω αγοράσει και τα δύο βιβλία του, το ένα είναι για τη διατροφή και το άλλο για την ανατροφή γενικά, και μ' αρέσουν πολύ αυτά που λέει. Ειδικά αυτό για τη διατροφή, έχει μικρές ιστοριούλες που παρουσιάζουν διαφορετικά προβλήματα φαγητού, με πολύ ευχάριστο τρόπο, και μ' έχει βοηθήσει τρελά.

Σας φιλώ, πάω για τη μεσημεριανή μου άντληση...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Νικολίνα λιγες μερες πριν τη περιοδο (3 έως 5), μειωνεται λιγο , λιιιιγο ομως και ισως και κατα τη διαρκεια και λιγο μετα, δεν επηρεαζει τον θηλασμο, απλα μπορει να θηλαζει περισσοτερο το μωρο. Εγω λιγο πριν αδιαθετησω(δεν ειχα ομως και πολυ σταθερο κυκλο οσο θηλαζα οποτε δεν πετυχαινε παντα) καμια εβδομαδα πριν επαιρνα μαγια μπυρας και ετσι ερχοταν στα ισα η παραγωγη...

Επισης αυτο που εγω ειχα ειναι μια παραπανω ευαισθησια στις θηλες, αλλα αυτο το ειχα γενικώς οταν ειχα περιοδο ....

Δεν θελω καθολου να ερθειειειειειειειειειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπουχουχουχου ελπιζω να κρατησει κανα τριμηνο ακομαη απουσια

και να σημειωθει οτι ειχα παντα πανευκολη περιοδο, καθολου πονους, ποτε, και κραταει 3-4 μερες.... αχαριστη το ξερω...χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες...

Thanx για το tip Αθηνά... θα πάρω μαγιά για να μην έχω πρόβλημα... Ουτως ή άλλως καλό μου έκανε κ στα μαλλιά κ στα νύχια...

Σήμερα κάτι παίζει με τα άστρα δεν εξηγείται διαφορετικά... Ό,τι δουλειές είχα να κάνω σήμερα δεν έγινε καμία... Στον ΟΑΕΔ ξέχασαν μία σφραγίδα κ πήγα σήμερα να πληρωθώ κ δεν μου τα έδιναν τα λεφτά... Μία αλοιφή για το μικρό δεν την βρίσκω πουθενά (το καημένο μου συγκάηκε) .... κ η παραγγελία μου από site για καλλυντικά welleda ακόμα να έρθει... ήταν να έρθει χθες... (μετά από 10 μέρες που τους έχω πληρώσει) κ τώρα μου λένε δεν υπάρχει ενα προϊόν.. Ήμαρτον... Τα πήρα κανονικά....

Φιλιά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

weleda να παραγγελνετε απο εδω www.apo-rot.de ta exei παμφθηνα και ηρθαν στο σπιτι σε 3-4 μερες.... απιστευτο σαιτ

Νικολινα βαλτου ελαιολαδο, χαμομηλελαιο ο,τι εχει σε λαδακι μεχρι να ερθει η κρεμουλα και αεριζε-στεγνωνε το δερμα καλα...φιλια στο πωπουδακι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...