Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!! Κάθε μέρα τα πάμε ολοένα και καλήτερα με τα φρούτα μας, δε τα τρώμε ακόμα με ευχαρίστηση αλλά τουλάχιστον κάνουμε γελάκια την ώρα του φαγειτού και μπρρρρρρρρρρρρ την ώρα που της βάζω το κουτάλι στο στόμα με αποτέλεσμα να μου το φτίνει στο πρόσωπο. Σήμερα ετοιμαζόμαστε για ταξίδι στις 20:30 πετάμε

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Το μονο tip που μπορώ να δώσω στις μανοουλες που ταλαιπωρουνται με τον ύπνο είναι αυτό πιάνει σ'εμας.....που αν μου το έλεγαν παλιότερα κοροιδευα και έλεγα τι βλακείες είναι αυτές, μοντέρνοι άνθρωποι κτλ κτλ......κοιμαται με τον απορροφητήρα:roll:....επίσης όταν βάζω σκούπα πάλι κοιμάται και όσες φορες έφτιαξα κεικ και τον είχα στο ρηλαξ κοιμόταν με το θόρυβο του μίξερ:shock:.....οπότε διαλέγετε και παίρνετε:cool:

και ο δκός μου τα ιδια απλα γκρινιαζει-μουρμουραει, οσο το κανει αυτο τον αφηνω, οταν αρχισει να παει να κλαψει τον παιρνω,

μια απο τα ίδια

ωσπου 1 το βραδυ τα αμολαειειειειειεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιι μιλαμε τα εκανε ολοα μανταρα και αντε να τον κανω μπαιο να αλλζω ρουχ κλπ μας πηγε 2 να κοιμηθει.... και αλοιμονο 6,20 ξυπνησε μην χασει το μεροκαματο!:lol:

:lol::lol::lol:

μπρρρρρρρρρρρρ την ώρα που της βάζω το κουτάλι στο στόμα με αποτέλεσμα να μου το φτίνει στο πρόσωπο

:lol::lol:

c2Gbp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Είχα ενα πολύ δυσκολο ΣΚ. Το Σάββατο "εφυγε" ο παππούς μου και πηγα αυθημερον με αεροπλανο στο χωριό γιατί η κηδεία εγινε την ίδια μερα. Τα παιδιά με τον άντρα μου έμειναν εδώ εννοειται.

Η μικρή μου ανεβασε λιγο πυρετούλι χθες 38,2 την εκανα μπανακι αλλά επεσε στο 37,6 για μισή ωριτσα μονο και μετά της εδωσα ντεπον. Δεν εχει ξανακάνει κατι απο χθες το απογευμα. Περιμένω να βγει το φαγακι μας και να βγουμε καμια βολτα γιατι 2 μερες τωρα το Χριστινάκι μου ηταν σπίτι-σπιτι-σπιτι. Απο όρεξη τα πάει μια χαρα.

Sorry που δεν σχολιάζω, θα προσπαθησω να σας διαβασω αργοτερα!

κων συλληπητηρια κι απο εδώ, εγω εχω να τον βγαλω εβδομαδες!!!! Μην σκας αν δεν βγει ακι καποιες μερες... με τη μικρη σπιτι ειναι δυσκολο...σημερα την εβγαλε ο παππους ενδεχομενως να το επιχειρησω να τον βγαλω βολτιτσα....

Μπραβο το Χριστινακι που τρωει καλα και περαστικα, ελπιζω να μεινετε μονο στον πυρετο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

κωνκωνάκι συλληπητήρια... κ περαστικα στο χριστινάκι

Εμείς σήμερα ζυγιστήκαμε (το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ζυγισμα) κ μας έδειξε -60 γρμ. η ζυγαριά... :( ενώ τρώει κανονικά... (κ γάλα έχω ακόμα) δεν ξέρω γιατί... περιμένω τηλ. από τον ντοκ... για να μην ανυσηχώ...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

τα συλλυπητηρια μου!Κ εγω εχω χασει παππουδογιαγιαδες απο τα 23...

εμεις εχθες πηγαμε βολτιτσα στο παρκο Τριτση..παρα πολυ κοσμο,φανταστικος καιρος,η μικρη στο μει ται απολαμβανε..τον υπνο,χαχαχαχα!

νικολίνα τελευταια κι εμενα το εκανε αυτο... εχασε 160 γρ...αλλα δεν ανησυχησα γιατι ειχε βαλει αρκετο την προηγουμενη εβδομαδα...και γενικαως τελευται παιρνει 10 γρ, 40, αντε 80 στο τσκρι κεφι...πανε τα 150...... πες μου τι θα σου πει ο ντοκ....

Γκεο πολλες φιλες μου πηγαν τριστη ειχε τελεια μερα...σημερα θα τον βγαλω κι εγω δεν παει αλλο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σας ευχαριστω κορίτσια για τα συλλυπητηρια... Τουλάχιστο πάντρεψε τα εγγονια του και προλαβε να δεί και 2 δισέγγονα.

Για τον υπνο τον βραδινό δοκιμάστε και τα ειδικά αφρολουτρα. Επίσεις στον γιό μου ειχα σωθεί με την ενδοεπικοινωνία. Με κλειστό τον πομπό και ανοιχτό τον δέκτη. Ο θόρυβος αυτός τον κοιμηζε αμέσως.

Εχουμε εμβολιο να κανουμε αλλά λέω να περιμενω καμιά μερα μη της ερθει "βαρυ" επειδή μου εκανε τον πυρετουλι χθες.

Τί τέλεια μερα! Πηγαμε τη καθιερομένη βολτιτσα μας φουρνος-σουπερ μαρκετ-σχολειο και επιστρεψαμε.

νικολίνα τελευταια κι εμενα το εκανε αυτο... εχασε 160 γρ...αλλα δεν ανησυχησα γιατι ειχε βαλει αρκετο την προηγουμενη εβδομαδα...και γενικαως τελευται παιρνει 10 γρ, 40, αντε 80 στο τσκρι κεφι...πανε τα 150...... πες μου τι θα σου πει ο ντοκ....

Γκεο πολλες φιλες μου πηγαν τριστη ειχε τελεια μερα...σημερα θα τον βγαλω κι εγω δεν παει αλλο!

galatάκι μου... μόλις μίλησα με τον ντοκ κ μου είπε να μην ανυσηχώ κ ότι θα το δουμε συνολικά (μηνιαίο ζύγισμα) σε 10 μέρες που θα πάω ... αλλά να μην ανυσηχώ. Να σας ρωτήσω ρε κόρες κ κάτι άλλο... είμαι σε φάση να πάρουμε κρεβάτι του μπέμπη... (πολύ τον κρατήσαμε στο λίκνο κ δεν χωράει άλλο το παιδί... ευτυχώς που δεν τεντώνεται στον ύπνο του)... Σκέφτομαι να πάρω το στρώμα κοκοφοίνικα της cocomat που το δίνει στο mothercare... Τι λέτε????

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

πόσο κάνει? Ωραία στρώματα 100 ευρω περιπου της zollner γερμανικα πιστοποιημενα εχει και το μπεμπ ζου (στην χαλανδριου)

τα cocomat μου τη δινουν λιγο γιατι ενω ειναι εντελως απο φυσικα υλικα δεν εχουν πιστοποιηση, και ο υπευθυνος δεν ηξερε τι του γινοταν οτν μιλησαμε...ελεγε οτι 96% ειναι φυσικο λατεξ , και το υπολοιπο 4% δεν ηξερε...

(δεν ξερω αν εχει λατεξ αυτο το στρωματακι που ψαχνεις)

σκετο εντελως κοκοφοινικα εχει ακι η γκρεκο στρωμ απο πιστοποιησεις δεν ξερω...

Για το βαρος, συνολικα το μηνιαιο κοιταζουμε, και μπορει να μην ηταν ιδιες οι συνθηκες με την προηγουμενη εβδομαδα...πχ ναμην ειχε κανει κακα/τσισα, να ηταν πιο φαγωμενο κλπκλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

κωνκωνακι ζωη σε λογου σας .....να ειστε γεροι να τον θυμαστε....

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια....

εμεις αυριο παμε για εμβολιο...δεν το καναμε στις 4 γιατι δεν το εβρισκα λογω απεργιας των φαρμακειων.....να δουμε κ τι βαλαμε !!!

φιλακιααα :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

εμεις εχθες πηγαμε βολτιτσα στο παρκο Τριτση..παρα πολυ κοσμο,φανταστικος καιρος,η μικρη στο μει ται απολαμβανε..τον υπνο,χαχαχαχα!

θελω κι εγώ μει ται, ring sling...κάτι τελος πάντωωωων... έχει πονέσει η πλατουλα και η μεσουλα μου λεμεεεεεεε:mrgreen:

galatάκι μου... μόλις μίλησα με τον ντοκ κ μου είπε να μην ανυσηχώ κ ότι θα το δουμε συνολικά (μηνιαίο ζύγισμα) σε 10 μέρες που θα πάω ... αλλά να μην ανυσηχώ. Να σας ρωτήσω ρε κόρες κ κάτι άλλο... είμαι σε φάση να πάρουμε κρεβάτι του μπέμπη... (πολύ τον κρατήσαμε στο λίκνο κ δεν χωράει άλλο το παιδί... ευτυχώς που δεν τεντώνεται στον ύπνο του)... Σκέφτομαι να πάρω το στρώμα κοκοφοίνικα της cocomat που το δίνει στο mothercare... Τι λέτε????

nikolina μου θα σαυμφωνησω με galat...Μην αγχωνεσαι με τις ζυγαριές, μπορεί να μας τρελανουν αυτές οι ηλεκτρονικές....π.χ μπορεί να μην ήταν σωστη η προτελευταια μέτρηση και όχι η τελευταία, εξαρτάται απ'οσα σου ειπε και η galat, καλυτερα μια φορα το μηνα...εκεί έχεις μια καλύτερη εικόνα

στρωματάκι εμεις πήραμε για την κουνια απο το Premaman 100 ευρω λατεξ, καλό είναι (ειχαμε πάρει και την κουνια εκει)

αυτό του κοκοφοινικα της greco strom κάπου είχε παρει το ματάκι μου οτι ψιλομύριζε και είχαν αναγκαστει να παρουν άλλο στρωμα:?....γι'αυτο και δεν το προτιμησα, για σιγουριά

c2Gbp2.png

πόσο κάνει? Ωραία στρώματα 100 ευρω περιπου της zollner γερμανικα πιστοποιημενα εχει και το μπεμπ ζου (στην χαλανδριου)

τα cocomat μου τη δινουν λιγο γιατι ενω ειναι εντελως απο φυσικα υλικα δεν εχουν πιστοποιηση, και ο υπευθυνος δεν ηξερε τι του γινοταν οτν μιλησαμε...ελεγε οτι 96% ειναι φυσικο λατεξ , και το υπολοιπο 4% δεν ηξερε...

(δεν ξερω αν εχει λατεξ αυτο το στρωματακι που ψαχνεις)

σκετο εντελως κοκοφοινικα εχει ακι η γκρεκο στρωμ απο πιστοποιησεις δεν ξερω...

Για το βαρος, συνολικα το μηνιαιο κοιταζουμε, και μπορει να μην ηταν ιδιες οι συνθηκες με την προηγουμενη εβδομαδα...πχ ναμην ειχε κανει κακα/τσισα, να ηταν πιο φαγωμενο κλπκλπ

Thnx αθηνουλα... έχεις δίκιο για το ζύγισμα απλά δε μας είχε ξανατύχει... συνηθως το πρωί πάντα τον ζυγίζουμε... Αλλά δεν αγχώνομαι... (βασικά ο χαμπι που λέει κ η στελλιτσα... με αγχώνει)

όσο για το στρώμα... αυτό το γερμανικό είναι κ αυτό ακριβό... το πιο φθηνό στο bebe jou έχει 185 κ δε λέει κ διαστάσεις... θα πάω αν είναι από εκεί να ρωτήσω... Της κοκοματ έχει 220... Πολύ μπέρδεμα ρε γμτ...

EP8Ip2.png

να πας απο εκει σιγουρα εχει καλυτερες τιμες!

Οσο για το γκρeκο στρωμ εγω το εχω για το παρκοκρεβατο ayto to σπαστο που το παιρνει και σε διακοπες αν θες, http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=198184&itm=733609&ct=10805&pid=40

και δεν μυριζει ευτυχως μια χαρα βγηκε και πιο πολυ σε αυτο κοιμουνται τα βλασταρια μου....καθοτι ειανι στο δωματιο μου... h EIrhnh koiμότνα 2 χρονια σε αυτο μετά πηγε στο δωμάτιο της και τωρα κοιμάται εκει ο μπεμπης...

τουλαχιστον ουτε το τσόλνερ ουτε κι αυτο πηγαν χαμενα! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...