Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπα, εγώ όταν είμαι σπίτι, απλώς (μη γελάσετε) σκύβω πάνω από το μπολ και φσσσσσσ (ο Αλέξανδρος πάντως γελάει). Αν δε θες να αντλείς δε νομίζω πως υπάρχει λόγος...

:lol::lol: καλόοοο και βολικό θα έλεγα....εγω γιατί δεν μπορώ? μια φορά πήγα να ρίξω μια σταγονίτσα στο ματάκι του και πόνεσε το ζιζι απο το ζούληγμα, όχι να βγάλω και ποσότητα για κρέμα

στην προηγουμενη μετρηση ο γιατρος την ειχε μετρησει 6270 και μετα απο 1 1/2 μηνα πηγε 6700..παει 1 μηνας ακομα κ το παιδι οχι μονο δεν εχει παρει βαρος (φανηκε οτι ειχε παρει 200 γρ αλλα εχθες που τη ζυγισα δεν υπηρχαν πουθενα!!!) αλλα ειναι κ λιγοτερο απο 6700!!!πεσαμε απο τη σταθερη μας καμπυλη ειπε ο γιατρος, πηραμε σε σχεδον 2 μηνες 0,5 εκ υψος...κλαψ,κλαψ..Αφου ο αντρας μου λεει με απορια,μα καλα,το παιδι μας δε θα περασει ποτε τα 7 κιλα??????:(

γιατί έτσι το νινάκι?:-(

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geonutr όλα τα μωράκια φρενάρουν και εμένα η δικιά μου δεν έβαλε βάρος και πήρε και 2 πόντους, αλλά ο γιατρός μου είπε οτι δεν τον απασχολει γιατί το μωρό γενικά είναι πολύ καλό στα κιλά του.

Στολή για τις απόκριες δεν πέρνω θα της βάλω μια τουτου που έχω απο μικρή. Γενικά έχω μια ντουλάπα κουστούμια απο το μπαλέτο (17 χρόνια μπαλέτο είναι αυτά) έχω απο νεράιδα μέχρι ροζ πάνθηρα.

Σας το είπα θα κάνω άγαλμα σε αυτόν που έγραψε το βιβλίο "κοιμήσου παιδί μου" η μικρή κάθε βράδυ στις 10 είναι στο κρεβάτι της, τέρμα τα κούνα κούνα στα χέρια και οι ατελείωτες ώρες με νανούρισμα. Να ναι καλά ο άνθρωπος

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ΓΚΕΟ, κι εμενα φρεναρε και στο υψος και στο βαρος...εγώ θα έλεγα ομως, να κοιτάξεται το παιδι μην εχει τιποτα αλλο, δεν μπορει αν δεν εχεις κανει τιποτα δραμταικες αλλαγες στο ποσο το θηλαζεις να φταιει ο θηλασμος..ρωτησε τον γιατρο να κανετε εξετασεις για ουρολοιμωξη, δεν εχει συμπτωματα σε αυτες τις ηλικιες και συνηθως τα μωρ αμε ουρολοιμωξη δεν βαζουν βαρος...

Εχετε αρχισει στερεες?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλησπέρα μανούλες!!

Ο μικρός μου τις μισές φορες δεν θέλει να τον έχουμε αγκαλιά, θέλει να είναι ξαπλωμένος και να κοιμάται μόνος του....και αν έχει γκρίνια και θελει αγκαλιά μέσα σε 2 λεπτά έχει κοιμηθεί:cool:

c2Gbp2.png

Νικολίνα, εγώ ξεκίνησα με λαχανικά (επειδή φεύγω αργά από το σπίτι, ήθελα πρώτα να αντικαταστήσω σιγά σιγά το μεσημεριανό γάλα, το δεκατιανό δε με νοιάζει τόσο). Τα βράζω καλά, σε λίγο νεράκι (δεν έχω ατμομάγειρα) και τα λιώνω χωρίς να χύσω το νερό. Την πρώτη μέρα κάθε λαχανικού προσθέτω αρκετό γάλα, τη δεύτερη λίγο και την τρίτη καθόλου, βάζω λίγο λάδι. Την 4η ή την 5ή μέρα αλλάζω λαχανικό. Φρούτα θα ξεκινήσω σε καμιά δεκαριά μέρες...

Α, το παιδί μου έμεινε χθες πρώτη φορά για 1 ώρα με την μπέιμπι σίτερ χωρίς να κλάψει! Θρίαμβος για τα δεδομένα της...

Καλημέρα σε όλες!

Ευχαριστώ για τις οδηγίες stellunak... Μπράβο στη μικρουλα σας...

Νικολίνα κι εγω σε 2 εβδ θα αρχισω...16 φρβ εχω ραντεβου 17.30 θα σε δω???????????????????????/

Πότε θα συντονιστουμε? Εμείς έχουμε ραντεβου την επόμενη μέρα... Θα προσπαθήσω αν έχει καλή μέρα (αν δεν βρέχει) να ανέβουμε μία βολτίτσα με το καρότσι μας... και να τα πουμε λιγάκι...

Μπα, εγώ όταν είμαι σπίτι, απλώς (μη γελάσετε) σκύβω πάνω από το μπολ και φσσσσσσ (ο Αλέξανδρος πάντως γελάει). Αν δε θες να αντλείς δε νομίζω πως υπάρχει λόγος...

χιχι

Σας το είπα θα κάνω άγαλμα σε αυτόν που έγραψε το βιβλίο "κοιμήσου παιδί μου" η μικρή κάθε βράδυ στις 10 είναι στο κρεβάτι της, τέρμα τα κούνα κούνα στα χέρια και οι ατελείωτες ώρες με νανούρισμα. Να ναι καλά ο άνθρωπος

Θέλω κ εγώωωωωωω... Για πες λεπτομέρειες ντιμάκι... Τι βιβλίο είναι τουτο? Ποιος είναι αυτόςο άνθρωπος που θα τον κάνεις άγαλμα???

Kαλησπέρα μανούλες!!

Ο μικρός μου τις μισές φορες δεν θέλει να τον έχουμε αγκαλιά, θέλει να είναι ξαπλωμένος και να κοιμάται μόνος του....και αν έχει γκρίνια και θελει αγκαλιά μέσα σε 2 λεπτά έχει κοιμηθεί:cool:

Ουάου... κ από αυτό θέλω... :rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

νικολινα μου το βιβλιο λέγεται "κοιμήσου παιδι μου" και προτεινει μια διαδικασια για να μάθει το παιδι να κοιματε μόνο του. Το προγραμμα που γραφει εγω δεν το εφαρμοζω ακριβως αλλα το προσαρμοσα στα δικα μας μετρα. πχ λεει το παιδι πρεπει να το βαζεις για υπνο στις 8.30, εγω ομως γυρναω στις 8 οποτε δεν προλαβαινω σε μιση ωρα να της κανω μπανιο και τα σχετικα, ετσι τη βαζω στις 10. Πλεον η μικρη κοιματε μονη της μεσημερι βραδυ και το πολυ πολυ να γκρινιαξει γύρω στα 5 λεπτα μεχρι να τη παρει ο υπνος. Το βιβλιο ειναι εκδόσεις Πατακι

ΓΚΕΟ, κι εμενα φρεναρε και στο υψος και στο βαρος...εγώ θα έλεγα ομως, να κοιτάξεται το παιδι μην εχει τιποτα αλλο, δεν μπορει αν δεν εχεις κανει τιποτα δραμταικες αλλαγες στο ποσο το θηλαζεις να φταιει ο θηλασμος..ρωτησε τον γιατρο να κανετε εξετασεις για ουρολοιμωξη, δεν εχει συμπτωματα σε αυτες τις ηλικιες και συνηθως τα μωρ αμε ουρολοιμωξη δεν βαζουν βαρος...

Εχετε αρχισει στερεες?

δε μας ειπε τπτ ο γιατρος για ουρολοιμωξη,ουτε μυριζουν τα τσισακια της,ορεξη εχει δοξα τω Θεω.Στερεες επισημα δεν αρχισαμε,καμμια φορα της δινω μηλαρακι στον τροφοδοτη κ το κανει νααα..

χαχαχα....απο μόνο του το μπεμπάκι είπε να μην ταλαιπωρεί πια τη μανούλα:mrgreen:

geonutr απο θηλασμούς και βρεγμένες πάνες πως τα πάτε??

θηλασμους???μπολικους!!κ το βραδυ κ τη μερα..κ απο πανες ολα οκ..αυτο που εχω παρατηρησει οτι εκει που εχ@$@$@ζε τον κοσμο ολο τωρα κανει 1 φορα κ καποιες μερα παρα μερα..

Εγώ λέω να περιμένω να αντικαταστήσει 2-3 γεύματα με στερεές και μετά να δοκιμάσω πρόγραμμα ύπνου, γιατί τώρα η καημενούλα τρώει όταν ξυπνάει, οπότε έχω πάντα την έννοια μήπως πεινάει.

Geonutr, εννοείται ότι α κάνεις ό,τι πει ο παιδίατρος, αλλά αφού έτσι κι αλλιώς κάπου εδώ θα ξεκινήσεις τις στερεές, γιατί να μη συνεχίσεις με θηλασμό στα υπόλοιπα γεύματα;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

εκει που εχ@$@$@ζε τον κοσμο ολο τωρα κανει 1 φορα κ καποιες μερα παρα μερα..

και μενα το ιδιο κάνει παντως

διαβάστε αυτά σε σχέση με τις καμπύλες http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=536713

http://www.patris.gr/articles/148230?PHPSESSID=tdi9mju4fdf05i7523aj7j7gf6

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

δε μας ειπε τπτ ο γιατρος για ουρολοιμωξη,ουτε μυριζουν τα τσισακια της,ορεξη εχει δοξα τω Θεω.Στερεες επισημα δεν αρχισαμε,καμμια φορα της δινω μηλαρακι στον τροφοδοτη κ το κανει νααα..

θηλασμους???μπολικους!!κ το βραδυ κ τη μερα..κ απο πανες ολα οκ..αυτο που εχω παρατηρησει οτι εκει που εχ@$@$@ζε τον κοσμο ολο τωρα κανει 1 φορα κ καποιες μερα παρα μερα..

απο τον 4ο κανουν συνηθως 1 φορα τη μερα....μπορει και μερα παρα μερα...

εμενα κανει 1 φορα την εβδομαδα!

Στην ουρολοιμωξη δεν μυριζουν τα τσισα, ουτε και κοβεται η ορεξη στα βρεφη απο οσο ξερω(ψαξτο ομως δεν ειμαι σιγουρη)

Μου κανει εντυπωση που θηλαζει οσο θελει και συχνα και δεν βαζει βαρος, ο παιδιατρος τι σου ειπε θυμισε μου?

Στελλίτσα, εγώ συτο το φσσσσσσσσσσσσ ποτε δεν το καταφεραααααααααααμπουουουχουχου πρεπιε εστω και 2 μλ να θελω να βγαλω να βαλω θηλαστρο....αλλα ΟΚ για 2-3 φορες δεν με πειραζει

eNeap2.pngTSzHp3.png

Οσο για το προγραμμα υπνου, αν θελετε ξεκινηστε με το no-cry sleep solution μπορειτε να το κατεβασετε δωρεαν που ειναι πιο Soft και αν δεν πιασει πατε στο αλλο που λεει η ντιμ...

εγω δεν εχω κουραγιο παντως να δοκιμασω τιποτα, εξαλλου τελευταια ενα 5ωτο το κανει(παλια εκανε 6-8 ωρες σερι) μην ειμαστε και αχαριστοι! χιχιχ

Ντιμ, μπραβο στη μπουμπου! Και να σου πω αν εχει πισωγυρισματα τι λεει το βιβλιο?(δοντια, αλλο δωμάτιο, αρρωστεια κλπ)πως το αντιμετωπιζεις, κανεις τη διαδικασια απο την αρχη?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ντιμ, μπραβο στη μπουμπου! Και να σου πω αν εχει πισωγυρισματα τι λεει το βιβλιο?(δοντια, αλλο δωμάτιο, αρρωστεια κλπ)πως το αντιμετωπιζεις, κανεις τη διαδικασια απο την αρχη?

για τα δόντια δε λέει κάτι, για αρρώστεια λεει να τα πέρνεις αγκαλία και για το δωμάτιο το ίδιο. Αφήνεις λίγο να προσαρμοστεί. Κοίτα και εμένα αν ήταν να κλαίει και να κάνει εμετό δεν θα την άφηνω το βρήσκω πολύ βάρβαρο, αλλά η δικιά μου μόνο γκρίνιαζει και τη πρώτη μέρα που το έκανα γκρίνιαξε και όχι πολύ έντονα για περίπου 10 λεπτά. Για την ακρίβεια κανά μήνα της έχω κάνει ρουτίνα ύπνου και απλά αντικατέστησα τα χέρια και το ζιζι με το να την αφήσω στη κούνια.

απο τον 4ο κανουν συνηθως 1 φορα τη μερα....μπορει και μερα παρα μερα...

εμενα κανει 1 φορα την εβδομαδα!

Στην ουρολοιμωξη δεν μυριζουν τα τσισα, ουτε και κοβεται η ορεξη στα βρεφη απο οσο ξερω(ψαξτο ομως δεν ειμαι σιγουρη)

Μου κανει εντυπωση που θηλαζει οσο θελει και συχνα και δεν βαζει βαρος, ο παιδιατρος τι σου ειπε θυμισε μου?

Στελλίτσα, εγώ συτο το φσσσσσσσσσσσσ ποτε δεν το καταφεραααααααααααμπουουουχουχου πρεπιε εστω και 2 μλ να θελω να βγαλω να βαλω θηλαστρο....αλλα ΟΚ για 2-3 φορες δεν με πειραζει

ο γιατρος δε μου ειπε απολυτως τιποτα..

για τα δόντια δε λέει κάτι, για αρρώστεια λεει να τα πέρνεις αγκαλία και για το δωμάτιο το ίδιο. Αφήνεις λίγο να προσαρμοστεί. Κοίτα και εμένα αν ήταν να κλαίει και να κάνει εμετό δεν θα την άφηνω το βρήσκω πολύ βάρβαρο, αλλά η δικιά μου μόνο γκρίνιαζει και τη πρώτη μέρα που το έκανα γκρίνιαξε και όχι πολύ έντονα για περίπου 10 λεπτά. Για την ακρίβεια κανά μήνα της έχω κάνει ρουτίνα ύπνου και απλά αντικατέστησα τα χέρια και το ζιζι με το να την αφήσω στη κούνια.

και ο δκός μου τα ιδια απλα γκρινιαζει-μουρμουραει, οσο το κανει αυτο τον αφηνω, οταν αρχισει να παει να κλαψει τον παιρνω, γιατι εχω και τη μικρλη να μου μη την ξυπνησει δε λεει!

ο γιατρος δε μου ειπε απολυτως τιποτα..

Δηλ δεν τον ειδες ανησυχο? Ειπε δεν πειραζει που δεν πηρε βαρος? Ε αμα δεν ανησυχει ο ντοκ όλα Οκ...

Αχ μωρε ειναι κομψη η κουκλιτσα να την βαλω να κανει παρεα με τον δικό μου!!!!

Χθες ητνα τοσο ανησυχος ρε κοριτσια να τεντωνεται να κουνιεται μιε υπερενταση, να βγαζει φωνουλες να μην μπορει να κοιμηθηει...ωσπου 1 το βραδυ τα αμολαειειειειειεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιι μιλαμε τα εκανε ολοα μανταρα και αντε να τον κανω μπαιο να αλλζω ρουχ κλπ μας πηγε 2 να κοιμηθει.... και αλοιμονο 6,20 ξυπνησε μην χασει το μεροκαματο!:lol:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...