Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπουμπου - κουτάλι σημειώσατε 1. μόλις της έβαλα το κουτάλι με το μήλο ξύνισε τα μούτρα της και το έβγαλε με τη γλώσσα της. Δοκίμασα και με το δάχτυλο και πάλι τα ίδια. Θα δοκιμάσω πάλι αύριο και αν κάνει τα ίδια θα της δώσω αχλάδι και βλέπουμε

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Dimaki, βάλ' της αρκετό γάλα, να γλυκάνει. Εγώ της βάζω την πρώτη μέρα πολύ γάλα, τη δεύτερη λιγότερο και την τρίτη καθόλου (λίγο λάδι είπε ο παιδίατρος στα λαχανικά, λεμόνι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα). Και το κολοκύθι σήμερα δεν τη χάλασε...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Χρονια μας πολλά να χαιρομαστε τα παιδακια μας, χρόνια πολλά σε όλες τις μανουλες, χρονια πολλά στη μανουλα μου και ενα μεγαλο ευχαριστω στο Θεό που με αξίωσε να γίνω μαμα!

χρόνια μας πολλά:D

λοιπόν της έβαλα γαλατάκι μαζί με το μήλο καιιιιιιιιιιι μπουμπου - κουτάλι 0-4 έφαγε και τις τέσσερις κουταλιές

μπραβοοοοο!!!:D:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

τι γαλατακι εννοεις ντιμ; δικό σου; γιατί εμείς εδω και 10 μέρες δε θελουμε με τιποτα ούτε μηλο ουτε αχλάδι ουτε μπανανα ούτε τίποτα.... τα νευρα μου λέμε τα χουν παίξει!:twisted::twisted::twisted:

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημερες!Βλεπω μιλατε για μαμ....μμμμ...εμενα η μικρη μοου εχει δοκιμασει μηλαρακι κ μπανανα βιολογικη με τροφοδοτη..το τι ρουφηγμα κ δαγκωμα τους ριχνει!ΠΟλυ γελιο!!Ξεκινησα κ της εδινα ενα κομματακι για να μη της φανει ξαφνικη η αλλαγη στη γευση αλλα απο τη πρωτη στιγμη της αρεσαν!!σημερα μαλλον θα ξεκινησω να τα κανω κρεμουλα γιατι απο οτι βλεπω η μαμα δεν εχει πια πολυ καλης ποιοτητας γαλα κ η μικρη της δεν παιρνει πλεον βαρος,κλαψ κλαψ...:(

τι γαλατακι εννοεις ντιμ; δικό σου; γιατί εμείς εδω και 10 μέρες δε θελουμε με τιποτα ούτε μηλο ουτε αχλάδι ουτε μπανανα ούτε τίποτα.... τα νευρα μου λέμε τα χουν παίξει!:twisted::twisted::twisted:

με δικο μου γαλατακι. Αλλα μην επιμενεις τοσο ας την λιγο και ξανεδοκιμαζεις μετα απο λιγες μέρες

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κ από μένα...

Ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μπεμπάκια καλύτερα...

Πέρασαν οι ιώσεις σας???

Βλέπω έχετε αρχίσει να τρώτε... μιαμ μιαμ... Εμείς μετράμε αντίστροφα ... σε 15 μέρες... (αν κ τον έχω βάλει αρκετές φορές κ έχει φάει... μπανάνα κ μήλο κ αχλάδι -κ πορτοκάλι παλαιότερα)... Του αρέσει τρελά... σαν παλαβό κάνει... Εσείς τα λιώνετε στο μπλέντερ? και βάζετε λιγάκι γάλα για να γίνει πιο ρευστή η κρέμα? (γιατί εγώ έβαζα λίγο πορτοκάλι στιμμένο, απλά αφου είπε ο γιατρός για οξύτητα το σταμάτησα...)

Κατά τα άλλα... ψάχνουμε για στολή... Λέω για τιγράκι ή κουνελάκι... http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=10006

Εσείς τι θα τα ντύσετε τα μπεμπάκια σας???

Φιλάκια πολλά σε όλες κ στα μπεμπόνια σας:lol:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολίνα, εγώ ξεκίνησα με λαχανικά (επειδή φεύγω αργά από το σπίτι, ήθελα πρώτα να αντικαταστήσω σιγά σιγά το μεσημεριανό γάλα, το δεκατιανό δε με νοιάζει τόσο). Τα βράζω καλά, σε λίγο νεράκι (δεν έχω ατμομάγειρα) και τα λιώνω χωρίς να χύσω το νερό. Την πρώτη μέρα κάθε λαχανικού προσθέτω αρκετό γάλα, τη δεύτερη λίγο και την τρίτη καθόλου, βάζω λίγο λάδι. Την 4η ή την 5ή μέρα αλλάζω λαχανικό. Φρούτα θα ξεκινήσω σε καμιά δεκαριά μέρες...

Α, το παιδί μου έμεινε χθες πρώτη φορά για 1 ώρα με την μπέιμπι σίτερ χωρίς να κλάψει! Θρίαμβος για τα δεδομένα της...

Καλημέρα σε όλες!

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

σημερα μαλλον θα ξεκινησω να τα κανω κρεμουλα γιατι απο οτι βλεπω η μαμα δεν εχει πια πολυ καλης ποιοτητας γαλα κ η μικρη της δεν παιρνει πλεον βαρος,κλαψ κλαψ...:(

γιατί βρε κοριτσάκι?? τι εννοείς δεν παίρνει βάρος? τίποτα?καθόλου? η παιδίατρος τι είπε?

Κατά τα άλλα... ψάχνουμε για στολή... Λέω για τιγράκι ή κουνελάκι... http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=10006

Εσείς τι θα τα ντύσετε τα μπεμπάκια σας???

ωραίααα....κι εμείς λέμε να τον ντύσουμε τον μπουμπούκο:D

Α, το παιδί μου έμεινε χθες πρώτη φορά για 1 ώρα με την μπέιμπι σίτερ χωρίς να κλάψει! Θρίαμβος για τα δεδομένα της...

super στελλίτσα!!

c2Gbp2.png

Καλημερες!Βλεπω μιλατε για μαμ....μμμμ...εμενα η μικρη μοου εχει δοκιμασει μηλαρακι κ μπανανα βιολογικη με τροφοδοτη..το τι ρουφηγμα κ δαγκωμα τους ριχνει!ΠΟλυ γελιο!!Ξεκινησα κ της εδινα ενα κομματακι για να μη της φανει ξαφνικη η αλλαγη στη γευση αλλα απο τη πρωτη στιγμη της αρεσαν!!σημερα μαλλον θα ξεκινησω να τα κανω κρεμουλα γιατι απο οτι βλεπω η μαμα δεν εχει πια πολυ καλης ποιοτητας γαλα κ η μικρη της δεν παιρνει πλεον βαρος,κλαψ κλαψ...:(

Καλε διατροφολογα τι λες? Απο σενα δεν το περιμενα να το ακουσω!

Απο αυτους τους μηνες φρεναρουν τελειως να βαζουν βαρος...εμενα σε 2 εβδομαδες εβαλε 40 γρ...ουαααααουυυυυυυυυυ

Και να ξερετε οτι κανουν και κατι αλματα τελευταια τρωνε σνα παλαβα και παλι δεν χορταινουν λιγη υπομονη χρειαζεται και εμπιστοσυνη.... καλης ποιοτητας, αρίστης ειανι το γαλα σου!

Κορίτσια χαιρομαι που λετε οτι τρωνε το εχω μεγάλο αγχος...

Νικολίνα κι εγω σε 2 εβδ θα αρχισω...16 φρβ εχω ραντεβου 17.30 θα σε δω???????????????????????/

Φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μπα, εγώ όταν είμαι σπίτι, απλώς (μη γελάσετε) σκύβω πάνω από το μπολ και φσσσσσσ (ο Αλέξανδρος πάντως γελάει). Αν δε θες να αντλείς δε νομίζω πως υπάρχει λόγος...

107fc7d98c.png

Καλε διατροφολογα τι λες? Απο σενα δεν το περιμενα να το ακουσω!

Απο αυτους τους μηνες φρεναρουν τελειως να βαζουν βαρος...εμενα σε 2 εβδομαδες εβαλε 40 γρ...ουαααααουυυυυυυυυυ

Και να ξερετε οτι κανουν και κατι αλματα τελευταια τρωνε σνα παλαβα και παλι δεν χορταινουν λιγη υπομονη χρειαζεται και εμπιστοσυνη.... καλης ποιοτητας, αρίστης ειανι το γαλα σου!

Κορίτσια χαιρομαι που λετε οτι τρωνε το εχω μεγάλο αγχος...

Νικολίνα κι εγω σε 2 εβδ θα αρχισω...16 φρβ εχω ραντεβου 17.30 θα σε δω???????????????????????/

Φιλια

στην προηγουμενη μετρηση ο γιατρος την ειχε μετρησει 6270 και μετα απο 1 1/2 μηνα πηγε 6700..παει 1 μηνας ακομα κ το παιδι οχι μονο δεν εχει παρει βαρος (φανηκε οτι ειχε παρει 200 γρ αλλα εχθες που τη ζυγισα δεν υπηρχαν πουθενα!!!) αλλα ειναι κ λιγοτερο απο 6700!!!πεσαμε απο τη σταθερη μας καμπυλη ειπε ο γιατρος, πηραμε σε σχεδον 2 μηνες 0,5 εκ υψος...κλαψ,κλαψ..Αφου ο αντρας μου λεει με απορια,μα καλα,το παιδι μας δε θα περασει ποτε τα 7 κιλα??????:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...