Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βασικά είναι καρεκλάκια που δεν θα τα πάρεις για 1-2 χρόνια, και μάρεσει που το παιδι μαθαινει να είναι στο τραπέζι με τους υπόλοιπους....καθαρίζουν και πιο εύκολα απ'οτι κατάλαβα

c2Gbp2.png

βασικά είναι καρεκλάκια που δεν θα τα πάρεις για 1-2 χρόνια, και μάρεσει που το παιδι μαθαινει να είναι στο τραπέζι με τους υπόλοιπους....καθαρίζουν και πιο εύκολα απ'οτι κατάλαβα

ναι και εμενα γι αυτο μου αρεσουν, απλα θελει λιγο χρονο να μαθει να κατσει.

Μετα θα ειναι παιχνιδακι!!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

γελάω με μενα.....έκανα εγγραφή στο site ......χαχαχαχαχαχαα....πάντως τα κατάφερα....με την παραγγελία να δω τι θα κάνω....χαχαχαχαχα

θα σε βοηθησουμε βρε, μην αγχωνεσαι!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ολυμπίαααααα χιχιχ καλά μιλάμε δεν ειανι τελεια τα Η&Μ? οτι εχω εχει βγει απιστευτα καλο!

Τα σετάκια αυτα τα εχει εδω στην Ελλάδα 3 ευρω, απιστευτο? και τις δυαδες τα φορμακια, με κλειστο ποδαράκι κιόλας 3 ευρω επισης(ενα σχεδιο τα αλλα 15)

Δεν προλαβαινω να παω για ψωνια, και με την αρρωστεια 2 εβδομ σπιτι μεσα, αλλα σημερα πηγα αναγκαστικά για να παρω ενα εξαρτημα για μια χυτρα και ετσι τα ειδα...

Τελειο το σετάκι "mum's star" !!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα και απο εμένα. Πήρα δραστηκά μέτρα για την αυπνία, εφάρμωσα τη μέθοδο του βιβλίου (απο ότι καταλαβένετε με ένα βιβλίο στο χέρι είμαι) "Κοιμήσου, παιδι μου". Το πρώτο βράδυ έκλαψε λίγο παραπάνω αλλά στο τέλος κοιμήθηκε μόνη της και χθες ίσα ίσα γκρίνιαξε 5 λεπτά και νάνι της μετά. Δεν της εφάρμωσα βέβαια το πρόγραμμα κατα γράμμα γιατί το βρήσκω πολύ αυστηρό, αλλά δε με πηράζει να ξυπνάω μόνο μια φορά τη νύχτα για φαγειτό. Σήμερρα έχουμε κλήσει 10ώρο και ακόμα κοιμάτε, σε λίγο βέβαια θα αναγκαστώ να τη ξυπνήσω γιατί πρέπει να πάμε στο γιατρό για τα εμβόλια.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάρες....ο δικός μου τα τελευταια 2 βράδια κοιμάται, χαζοξυπνάει 1-2 φορές αλλά του βάζω την πιπίλα και κοιμάται πάλι αμέσως.....καλά πήρα αυτό http://www.vupbaby.co.uk/content/cloudb-sleep-sheep-go-small και ρίχνουμε κάτι ύπνους οικογενειακώς άλλο πράγμα!! βέβαια ο μπέμπης μπορεί και τυχαία να κομάται με αυτό αλλά εμείς κατευθείαν:mrgreen::mrgreen:

c2Gbp2.png

Καλημερα!

Χθες πηγα μια βολτα στην εκκλησία και ειδα αφισες απ'εγω που λέγαν για τη γιορτη της Μητέρας! Ρωτησα και μου ειπαν οτι οι Χριστιανοι γιορτάζουν σημερα τη γιορτη της μητερας μαζί με την μεγαλη γιορτη της Υπαπαντης Του Ιησου Χριστού. http://www.cosmo.gr/News/272669.html

Γι' αυτό λοιπόν.....

Χρονια μας πολλά να χαιρομαστε τα παιδακια μας, χρόνια πολλά σε όλες τις μανουλες, χρονια πολλά στη μανουλα μου και ενα μεγαλο ευχαριστω στο Θεό που με αξίωσε να γίνω μαμα!

2172797q8s3nfh8oj.gif

Εχουμε σταματησει αντιβιωση αλλά υπάρχει ακομα ο βηχας.... Χθες μου εκανε και διαρροια η μικρή :cry:, οπότε σημερα διατροφη για να σφιξει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...