Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

me to kalo!

Emeis ακομα δνε αποφασισαμε μαλλον θα βαλω τον μπεμπη να διαλεξει Αλεξανδρος ή Γιάννης...

Επισης ξεχασα να σας πω, του πηρα ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σετάκι παντελονι μπλουζα επισης 3 ευρω απο 16 νομιζω, το παντελονι ειναι τελειο και δροσερο θα το φοερσει και την ανοιξη μπορει και καλοκαιρι, και η μπλουχα ειναι γαλαζια πολου ωραιο υφασμα και γραφει daddys rocker.. teleio...

eNeap2.pngTSzHp3.png

με γεια σας!!!!!

κ εγω λεω να ξαναπαω,να τα δω με την ησυχια μου....

Η μαμα μου λεει πως επειδη ειναι αυγουστομωρα θα μαζευουν πολλα καλοκαιρινα ρουχακια δωρα...οποτε εμεις χτυπαμε τα χειμωνιατικα !!!!! :)

υγ. Η μπλουχα η γαλαζια μ αρεσειιιιιιιιι!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

την ειδες? α καλα απο την περιγραφη εννοεις ,ε? κατσε να σας βαλω φωτο

Κι εγω οτι μαζεψει στην βαπτιση θα το αλλαξω εννοειται για χειμωνα ή του χρονου...

Ειδα κι ενα μπουφαν 12-18 για το χειμωνα πολυ ζεστο κι ωραιο στο ζαρα 16 ευρω απο 26 μετανιωσα που δεν το πηρα... αντιστοιχο , μην πω και χειροτερο στο λαπεν το ειχε 170(90 με εκπτωση)

Και εχω μια δωροεπιταγη 70 ευρω στα λαπεν εχετε καμια ιδεα τι να παρω? Μαλλον θα παρω το βαπτιστικο απο ενα κοριτσακι που θα βαπτισω τον μαιο....

Επισης ποιςο θα μου βαπτισει τον μπουμπουκο μου??? ε??? ε???? μπουουουουου ακομα να βρουμε νονο, καλα δεν το ειπαμε και σε κανεναν ακομα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

DSC00167.JPG

δεν φαινεται καλα ομως, εχει ενα ψιλο καρουδακι

και η μπλουζα εχει τεεελειο υφασμα, ειναι σαν μακω αλλα πιο χοντρουλι αλλα πολυ απαλο... το πηρα 74, μου φαινεται επρεπε να παρω 80 να το φορουσε και σεπτ...

το χρωμα δεν ειναι γαλαζιο εντελως γκριζάρει...

DSC00171.JPG

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικολας!!!!!! :)

ωραίοοοο...λένε και τον αντρούλη μου:)

galat μεγειες...πολύ ωραία τα ρουχαλάκια...θα πάω κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία

που είναι η ολυμπιά???να μου πει για τα ξύλινα καθισματάκια

olympiaaaaaa

c2Gbp2.png

λοιπόοοον...έχω βρεί κάτι καρεκλάκια ξύλινα στο mytoys...ενα τηςhauck kai ena geuther....επειδή "παίζουν" πολύ στη γερμανια απ'οτι κατάλαβα αν ξέρεις να μου πεις πιο είναι καλυτερο

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

λοιπόοοον...έχω βρεί κάτι καρεκλάκια ξύλινα στο mytoys...ενα τηςhauck kai ena geuther....επειδή "παίζουν" πολύ στη γερμανια απ'οτι κατάλαβα αν ξέρεις να μου πεις πιο είναι καλυτερο

αυτο που πηρα εγω....χαχαχαχαχα

αλλα αν δεν το θελεις, νομιζω το geuther ειναι καλυτερο!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

αυτο που πηρα εγω....χαχαχαχαχα

αλλα αν δεν το θελεις, νομιζω το geuther ειναι καλυτερο!!!!

το θέλω αλλά τα λεφτά δεν έχω:lol::lol:

στο site τους έχει και κάτι ζωνάκια που πωλούνται ξεχωριστά για ασφάλεια, να τα πάρω ή θα είναι άχρηστα?

c2Gbp2.png

το θέλω αλλά τα λεφτά δεν έχω:lol::lol:

στο site τους έχει και κάτι ζωνάκια που πωλούνται ξεχωριστά για ασφάλεια, να τα πάρω ή θα είναι άχρηστα?

αν εχει μπροστα προστατευτικο, μην τα παρεις ειναι αχρηστα.

Αν δεν εχει τιποτα να τα παρεις.

Βαλε λιγο το site να τα δω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...