Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μικρή μου εχει ακομα βηχα. Εκεί που ειχε σχεδον σταματησει, σημερα βηχει αρκετά. Τα νευρα μου.... Ειμαστε στη 10η μερα της αντιβιωσης και έλεγα να τα σταματησω.:-( Αυριο θα παρω τηλ. την παιδιατρο να τη ρωτησω ποσο πρεπει να κρετησω την αντιβιωση και τις μασκες.

Ωραιες οι στολες αλλά δεν μου αρεσουν καθολου τα καρναβαλια. Δε ξερω πως μου εχει καρφωθει.... Θα ντυσω τον γιο μου, μονο αν κανουν γιορτη στο σχολειο.

DimRous ποιό είναι το βιβλίο με τις συνταγές?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενα ωραίο και ευκολο μειγμα για "κρεμε" οταν επιτρεψει ο παιδιατρος φυσικα δημητριακα(αλλα και το ρυζι δημητριακο δεν ειναι?) ειανι το κουακερ με μπανανα. Η Ειρηνη δεν ετρωγε σχεδον τιποτα, αυτο ομως της αρεσε.

Σε ενα φλυτζανι νερο βραζετε 2-3 κουτ σουπα κουακερ, χυλώνει και μετα ριχνετε μικρα κομματακια μπανανα για να γλυκανει...αργοτερα που μεγαλωσε και με φρεσκο γαλα το εδινα και ανθοτυρο...μιαμ!

Νομίζω ότι έχω μιακρέμα της Holle με κουάκερ και μπανάνα... δε ξέρω όμως πότε πρέπει να τις ταίσω... απογευματινό μαλλον, ε???

Ο γιατρός μου είπε να της δίνω εναλλάξ ριζάλευρο - βανίλια με φαρίν λακτέ... αντί για φαρίν λακτέ μπορώ να της δώσω μούσλι??? ή αυτή τη κρεμούλα με τη μπανάνα & κουάκερ???

O internet shopping addict, αγόρασε τις κρέμες, αλλά δε ξέρει πότε να τις ταϊσει... χααχαχα άσε που οι οδηγίες χρήσεις είναι όλες στα γερμανικά γμτ!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

KVN NOMIZV O BHXAW M;ENEI ARKETO KAIRO, DEN EXEI NOHMA TOSEW MEREW ANTIBIVSH, GIA RVTHSE TH GIATRO

sorry γραφω με εναχερι παλι...ο μπεμπης σηεμρα βεντουζωμαααααααααα νιωθω οτι δεν θα ξαναβρω τις δυναμεις μου συντομα...

ιντι, μπορεις να δωσεις οποαδηποτε απο αυτες τις κρέμες για απογευματινο...αντι για φαριν λακτε και ρυζαλευρα χιλιες φορες τα μουσλι... μονο που νομιζω δεν εχουν γάλα καποιες και πρεπει να βαλεις γαλα σκονη ή σκετο νερο(μπλιαχ)

eNeap2.pngTSzHp3.png

DimRous ποιό είναι το βιβλίο με τις συνταγές?

το βιβλίο δεν έχει μόνο συνταγές, λέγεται "η βίβλος της φροντίδας του μωρού". βρήκα και μια άλλη συνταγή που μου φένεται γιαμι χυλός απο βρόμη με πουρέ βερίκοκου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπέρα κούκλες!!!!!

Να μαι και εγώ.....

Νίκη (ότι θυμάμαι χαίρομαι!!!)

τον ατμομαγειρα της Avent τον είχα παραγγείλει μαζί με το Tripp trapp και τελευταία στιγμή φρίκαρα και τον ακύρωσα.....άμα σου πω τον λόγο θα γελάς......επειδή είναι πλαστικό!!!!!

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα πλαστικό μέχρι τώρα, δεν ξέρω τι κόλλημα έχω φάει.

Πιατάκι για να τρώει έχω γυάλινο και κουταλάκι σιδερένιο όπως τα δικά μας αλλά μικρό.

Εδώ και 11 μέρες τρώμε λαχανικά, ξεκίνησα με καρότο και ανά δυο μέρες έβαζα και κάτι καινούριο.....(πατάτα, κολοκύθι και Pastinake http://static.cosmiq.de/data/de/adf/79/adf79821ad4604cb95bfe1d99a8d4cbf_1.jpg)

με λίγο λεμονάκι και ελαιόλαδο....μιαμ μιαμ!!!!

Μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά με το φαΐ φτου φτου!!!!

Από αύριο θα του αρχίσω και τα φρούτα!!!!!

Περαστικά σε όλα τα νινάκια που είναι ακόμα αρρωστουλια!!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφες!!

Olympia κι εγώ έχω κόλλημα με τα πλαστικά...χεχεχεχε

Θέλω διευκρινήσεις σχετικά με το τριπ τραπ...απ'οτι είδα δεν έχει δίσκο, βάζεις δλδ κατευθειαν το παιδί στο τραπεζι??

c2Gbp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Η μικρή ευτυχώς κοιμαται μια χαρα τα βραδια και δεν ξυπναει απο τον βηχα που εχει.

Σημερα ειναι καλυτερα.

Το μενου μας κρεατόσουπα για όλους!

KVN NOMIZV O BHXAW M;ENEI ARKETO KAIRO, DEN EXEI NOHMA TOSEW MEREW ANTIBIVSH, GIA RVTHSE TH GIATRO

Αθηνα μου η γιατρος μου ειχε πει για την αντιβιωση 10 μερες το ελάχιστο που μπορω να την κρατησω. Σε λιγο θα την παρω τηλ. να δω τί θα μου πει.

Καλημέρα κι από μένα, μάνες!

Εμείς προχθές φάγαμε το πρώτο μας καρότο! Στην αρχή ζορίστηκε με το κουτάλι, αλλά μόλις συνήθισε τη γεύση με το δάχτυλο, ξαναπροσπάθησα και πήγε μια χαρά. Αύριο, κολοκυθάκι!

Σε 1-2 βδομάδες θα της βάλω φρούτα και ύστερα κοτόπουλο και δημητριακά λέει το πλάνο μας. Για το μούσλι, και γενικά τα δημητριακά εκτός ρυζιού (που είναι το πιο αθώο), η σύμβουλος θηλασμού μου είχε πει από τον 7ο-8ο και μετά, λόγω αλλεργιών.

Κατά τα άλλα, εξακολουθεί να μη μένει με τις γιαγιάδες και με ξένους, αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω εντελώς. Ελπίζω σύντομα να συνηθίσει και να μην κλαίει με τις ώρες.

Α, σήμερα πήγα και της πήρα επιτέλους έναν ηλεκτρικο αποφρακτήρα μύτης, γιατί βαρέθηκα να φυσάω-ρουφάω. Ακριβός, αλλά φοβάμαι ότι θα τα βγάλει τα λεφτά του...

Σας φιλώ, καλή βδομάδα και περαστικά στα υπόλοιπα αρρωστούλικα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

ax mpr;abo th φασολίτσα που της αρεσει το μαμ, τετοια ακουω και παιρνω θαρρος...

Λοιπον, οσες κανετε αναβαθμιση σε φορμακια πηρα 6-9 μηνών apo to h&m....3 ευρω τα 2! με αγελαδακι μακω πολυ ωραια... μα 3 ευρω? τελεια αγορα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνα εμεις ισα που χωραμε στο 6-9 πλεον(αναλογα κ με εταιρεια βεβαια)....πηρα 9-12...ευρυχωρο λιγακι αλλα πιο ανετα :)

Απο Η Μ πηρα ενα φορμακι Superman για να του το βαλω κ καλα στις αποκριες!!!!!!μονο η μπερτα μας λειπει!!!!!!:):):)

Σας ειπα ;;; 8 Μαιου βαφτιζομαστε!!!!! Ειστε ολες καλεσμενες!!!!!!!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Αθηνα h & m εχει μονο στον Αγ.Δημητριο???

κωνκωνακι για μωρούλια έχει στα h&m σε αυτά τα καταστήματα

• Πλάτωνος 5
    Χαλάνδρι
    +30-210-6852-152
    Ώρες λειτουργίας
    Δευτ 9:00 πμ - 6:00 μμ
    Τρίτ 9:00 πμ - 9:00 μμ
    Τετ 9:00 πμ - 6:00 μμ
    Πέμ - Παρ 9:00 πμ - 9:00 μμ
    Σάβ 9:00 πμ - 6:00 μμ
  • Κολοκοτρώνη 3-5
    Αθήνα
    +30-2103226150
    Ώρες λειτουργίας
    Δευτ - Παρ 9:00 πμ - 9:00 μμ
  • Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276
    Αγ. Δημήτριος
    Αθήνα
    +30-2109761250
    Ώρες λειτουργίας
    Σάβ 9:00 πμ - 8:00 μμ
  • Αιόλου 89
    Αθήνα
    +30-2103223052
    Ώρες λειτουργίας
    Δευτ 9:00 πμ - 5:00 μμ
    Τετ 9:00 πμ - 5:00 μμ
    Σάβ 9:00 πμ - 5:00 μμ
  • Α. Μεταξά 16
    Γλυφάδα
    +30-2108983015
    Ώρες λειτουργίας
    Δευτ 9:00 πμ - 6:00 μμ
    Τετ 9:00 πμ - 6:00 μμ
  • Εμπορικό κέντρο Athens Heart
    Πειραιώς 180
    Αθήνα
    +30-2103428503
    Ώρες λειτουργίας
    Σάβ 9:00 πμ - 8:00 μμ
  • Ερμού 22
    Αθήνα
    +30-2103223420
    Ώρες λειτουργίας
  • Σταδίου 49-49Β
    Αθήνα
    +30-2103249302
    Ώρες λειτουργίας
  • Εμπορικό κέντρο Avenue Κηφισίας 41-45 Μαρούσι
    Μαρούσι
    +30-2106104811

με αγελαδακι μακω πολυ ωραια... μα 3 ευρω? τελεια αγορα...

αυτά με την αγελαδίτσα είναι πολύ ωραία:)....του τα είχα πάρει όταν ήταν πιο μικρούλης

Σας ειπα ;;; 8 Μαιου βαφτιζομαστε!!!!! Ειστε ολες καλεσμενες!!!!!!!!!!:)

με το καλό:D:D.....και το ονοματάκι σας??

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...