Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντιμακι μου πως;;;;;;

κ απο που ψωνισες;;;;;πολυ καλες τιμες!!!!!!!!

συνταγή για ρυζόκεμα.

• βάζετε 25 γρ. μικρόκοκκο ρύζι σε ένα κόσκινο και το ξεπλένετε σε κρύο τρεχούμενο νερό. Το μεταφέρετε σε μια κατσαρόλα και προσθέτε αρκετό κρύο νερό μέχρι να σκεπαστεί. Ανακατεύετε τακτικά ώσπου να πάρει βράση και μετά χαμηλώνετε τη θερμοκράσία.
  • Σκεπάζετε τη κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 10 -15 λεπτά ή ώσπου να απορροφηθεί το νερό και να μαλακώσει το ρύζι.
  • πολτοποιείτε το ρύζι σε ένα μπλέντερ μαζί με αρκετό γάλα για να δημιουργήσετε ένα μαλακό, ρευστό πουρέ.

Ψώνισα απο το λητώ εδώ στη Ζάκυνθο και είχε πολλά ρούχα ωραία απο τα περσινά ήταν με 60% έκπτωση. Όσο για το καθησματάκι, μου αρέσει περισσότερο αυτό που έβαλες εσύ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Νίκη το εχουν καποιες φίλες μου, αλλα νομίζω δεν τις βόλεψε....

Εγω αν και το θεωρώ πολυ πιο μουράτο απο το δικό μου, βρισκω σαν μειονεκτημα οτι ειναι χαμηλα το παιδάκι, λιγο υψος βοηθαει...

Σαν πλεονεκτημα οτι πιανει πολυ λιγο χωρο το βαζεις μεσα στην τσάντα σου...

Τι να πω ο,τι και να παρεις, σιγουρα λυνεις τα χερια σου...

Το δικό μου το βρισκω καπως πιο σταθερο, ιδιως για μικρότερα παιδάκια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

ντιμ, είναι πολυ κρίμα να χρησιμοποιείς γάλα δικό σου για κρεμες, που δεν χρειαζονται...

Στο γευμα της κρεμας, αν εισαι σπιτι καλυτερα να θηλαζεις, αλλιως ξανα μεσημεριανο ή φρουτα... πολύς κόπος και πολύτιμο γαλατάκι για μια κρεμα που μπορει να φαει 2-3 κουταλιές...δεν ξε΄ρω κιόλας τι ποσότητες αντλείς, εγώ θα το εκανα ΜΟΝΟ αν ειχα παλια γαλατα που ληγουν συντομα και θα τα πεταγα...

εννοώ δηλ δεν θα αντλουσα ποτε μονο για κρέμα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ντιμ απο πηρες αυτη τη συνταγη;;;;;πρεπει οπωσδηποτε να βαλουμε γαλα;;;αν το αλεσουμε ετσι σκετο;;;;ανοστο εεε;;;;χμ.....

γιατι με αντληση...σκουρα τα πραγματα....

Αθηνουλα κ εμενα το μαξιλαρακι που εχει η δικια σου μ αρεσει....αλλα κ αυτο μουρατο που λες κ εσυ :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Ενα ωραίο και ευκολο μειγμα για "κρεμε" οταν επιτρεψει ο παιδιατρος φυσικα δημητριακα(αλλα και το ρυζι δημητριακο δεν ειναι?) ειανι το κουακερ με μπανανα. Η Ειρηνη δεν ετρωγε σχεδον τιποτα, αυτο ομως της αρεσε.

Σε ενα φλυτζανι νερο βραζετε 2-3 κουτ σουπα κουακερ, χυλώνει και μετα ριχνετε μικρα κομματακια μπανανα για να γλυκανει...αργοτερα που μεγαλωσε και με φρεσκο γαλα το εδινα και ανθοτυρο...μιαμ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Εμείς ξυπνάμε στις 6 κάθε μέρα! Βέβαια της εξηγώ οτι σημερα είναι Κυριακή αλλά δεν βλέπω να το καταλαβαίνει....:lol::lol:

Η μικρή ειναι καλυτερα! Εχει ομως ακομα λιγο βηχα:(. Φυσιολ. ορό συνεχίζω και βάζω στη μυτουλα. Με το φαγητό τα πάει πολύ καλά και με το γάλα πολύ χάλια! Και ο γιός μου έτσι ήταν, οπότε το έχω πάρει χαλαρά....

Ατμομάγειρα δεν ειχα ποτέ, τα βραζω σε κατσαρολακι της AMC και με έχει βολεψει παρα πολύ. Και για κρέμα της δίνω της νουνου βανιλια ριζαλευρο. Αργοτερα για απογευματινό θα δίνω τραχανουλι ή γιαουρτάκι.

Χθες ανεβάσαμε το καρεκλακι φαγητου απο την αποθηκη και καθεται μια χαρά εκεί. Μεχρι τωρα την τάιζα στο ριλάξ.

Κοριτσάκια καλημέρα...βρήκα τα καθισματάκια φαγητού της hauck http://www.amazon.de/Hauck-662984-Hochstuhl-Alpha-natur/dp/B000K7BELW/ref=sr_1_1?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=baby&ie=UTF8&qid=1296375620&sr=1-1

το θέμα είναι οτι θέλω και το δίσκο http://www.hauckuk.com/highchairs/alpha-tray-include-seat-pad/alpha-tray-inkl-sitzeinlage-661963.html αλλά δεν τον βρίσκω:rolleyes:

μμμ.....κ επειδη θελω τις δικες σας γνωμες φιλεναδιτσες μου γλυκες(μετα το καρφωμα στην κυρια)

ωραιο δεν ειναι αυτο ;;;;

http://www.aliceonboard.gr/product.php?id_product=234

δεν λεει μεταφορικα ομως....

αυτο ή της Αθηνας ;;;;;(αθηναααα περιμενω αποψη...)

γιατί δεν το βλέπωωω????

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Να ρωτήσω εσείς που κάνετε αγορές μέσω ιντερνετ μηπως έχει πάρει το μάτι σας τίποτα σε στολή καρναβαλική αλλά λίγο πρωτότυπη; Βαρέθηκα τους πρίγκιπες τον σπαιντερμαν και το μπατμαν. Θέλω κάτι σας αυτό

http://www.tomarma.com/Licensebook/Farm/pages/TA69GoatCD12.html

Ριξτε μια ματια έχουν πολύ πλάκα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

αυγουστομανολυλες μου τι κανετε???? εχω καιρο να σας γραψω αν και σας διαβαζω τακτικα! εχω ξεκινησει και δουλεια και ο χρονος μου ειναι απιστευτα περιορισμενος:confused::confused: δεν προλαβαινω να χορτασω το μωρακι μου καθολου!

βλεπω όλες με τα ιδια ασχολουμαστε ε??? ριζαλευθρα και καθησμτακια φαγητου!! χαχαχαχαχαχαχα

μεγαλωνσαν τα μπεμπονια μας ε? αρχιζουν και κρεμες!!!!!

Ντιμ απο πηρες αυτη τη συνταγη;;;;;πρεπει οπωσδηποτε να βαλουμε γαλα;;;αν το αλεσουμε ετσι σκετο;;;;ανοστο εεε;;;;χμ.....

γιατι με αντληση...σκουρα τα πραγματα....

τη συνταγή τη βρήκα σε ένα βιβλίο που έχω για μωρά και έχει κάτι τέλειες συνταγές για αργότερα. Μπορείς να πολτοποιείσεις με νερό, απλά το βιβλίο λέει οτι αν το κάνεις με γάλα θα εχει πιο οικία γεύση για το παιδί. Η δωσολογία που έχει είναι για 3 μερίδες.

Αθηνά μου το ξέρω οτι είναι κρίμα να πάει χαμένο το γαλατάκι μου αλλά εγώ λοίπω το απόγευμα οπότε το γάλα που χρειάζετε το βγάζω με μία άντληση. Γενικά θέλω να αντικαταστήσω όσο πιο γρήγορα γίνετε το απογευματινό γάλα με φαγειτό γιατί με έχουν κουράσει πολύ οι αντλήσεις και το αποθήκευε, απόψυξε. Το κάνω αυτό απο πριν σαραντήσει....

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μα για αυτο το λεω...σε καταλαβαινω...να μην αντλεις καθολου ειναι το καλυτερο, ουτε για γαλα , ουτε για κρεμες...

ουφ υπομονη ντιμακι λιγους μηνες και ολα θΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα! Να ρωτήσω εσείς που κάνετε αγορές μέσω ιντερνετ μηπως έχει πάρει το μάτι σας τίποτα σε στολή καρναβαλική αλλά λίγο πρωτότυπη; Βαρέθηκα τους πρίγκιπες τον σπαιντερμαν και το μπατμαν. Θέλω κάτι σας αυτό

http://www.tomarma.com/Licensebook/Farm/pages/TA69GoatCD12.html

Ριξτε μια ματια έχουν πολύ πλάκα!

τέλειεεεες!!!

ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myhalloween.gr/index.php?cPath=97&osCsid=c035d29cd8984fc55860a9100713c94f και εδώ http://www.e-seasons.gr/wwwgreek/advice.asp?mc_id=39&sc_id=221

τα είχαν σε ένα τοπικ στο parents

βρήκα και αυτό http://www.myseason.gr/index.php?cPath=59_748

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...