Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

απ! δεν θέλω ηττημένη διαθεση, βροντοφωνάξτε " Δεν φοβάμαι, δεν είαμι δειλή"

Στελλα, παντα θα υπαρχει αιτία αυπνιας, δοντια, γκρινια, αναδρομος ερμης?

Για να μην εχετε μεγαλες προσδοκιες, υπολογιστε 2 ετη αυπνια απο τωρα να τελειωνουμε. χαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για κουραγιο, κι εμενα εδω και 2 μερες ξυπναει ανα 2ωρο, βεβαια ειναι και μπουκωμενος...

Χθες ομως τσαντιστηκα που ξυπνησε στο μισαωρο και τον κουνησα στο κρεβατι του , ειδε και αποειδε και κοιμηθηκε! (δεν εκλαιγε ομως απλα γκρινιαζε)

Τελικα στις 8 το πρωι εκανε ενα τριωρο υπνο...και τι να πω δεν κοιμαται και ολη μερα καθολου αντε καμια ωρα το μεσημερι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

της Philips-Avent πηρα Olympiaki....καλο φαινεται !!!

(εγω το πηρα σχεδον 70 ευρω.απο αμαζον)Βαζω αυτην την σελιδα γιατι στην αλλη βγαζει κ τα στοιχεια μου...

http://www.mykiddistore.com/products/Philips-Avent-Combined-Steamer-and-Blender.html

κι εγώ αυτό έχω, το είχα παρει για τον γιο μου

ειναι καταπληκτικό για τον πρωτο καιρό, γλυτώνεις από πολλά πλυσιματα

πιο μετά όμως, οταν το μπεμπάκι θελει να μασάει, δε βολεύει και τόσο, γιατί οι σουπίτσες δεν πήζουν

παντως ειναι πολύ καλή αγορά, εγω το είχα παρει περσυ απ το bimbomarket, κάπου 100 ευρώ νομίζω

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλήμερα μανούλες!!

Εγω χθες έτρεχα και δεν έφτανα....με τα ξενύχτια δεν έιχα κουράγιο για αντλήσεις τον τελευταίο καιρό (είχα μόνο ενα γεύμα συνολικά στην κατάψυξη)....πήγα στον ενδοκρινολόγο (βρίσκεται στην άλλη άκρη της Αθήνας απο το σπίτι μου) και είχα ετοιμάσει ξένο να του δώσει η πεθερά μου...ε έγινε χαμός!!!είχε σπαράξει στο κλάμα....του ξεπάγωσε εκείνες τις μεριδούλες τις οποίες ήπιε με σε χρόνο ρεκόρ κι εγώ έφυγα τρέχοντας απο το γιατρό για να είμαι πίσω πριν ξαναπεινάσει (2 ώρες να παω και 2 για να γυρίσω η διαδρομή:shock: και εννοείται δεν μπηκα στο ραντεβού μου).....οι μανούλες που θηλάζετε και χρειάστηκε για κάποιο λόγο να δώσετε ξένο ποιό γάλατακι ήταν???

.απο χθες εχω ριξει πολυ γελιο με το ζουζουνι μου,ολο ντα,ντα,ντα,αντε,αντα,ντα,ολη μερα μεχρι που ξυπνησε το βραδυ να μου το ξαναπει!!!χαρα εχει?νταντα,νευρα εχει νταντα,κλαιει?νταντα..χαχαχα!!!!!!

:lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια, εσείς που έχετε ξεκινήσει τις στερεες, δώστε μου λίγο κουράγιο, γιατί θα βάλω τα κλάματα σε λίγο από την αϋπνία: άλλαξε καθόλου ο ύπνος του όταν μπήκαν οι τροφές; Χθες βράδυ ξύπνησε 4 φορές, κι όσο κι αν την έχω μαζί μου στο κρεβάτι δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράζομαι ακριβώς...

Περαστικά στις μυτούλες!

ασε στελλίτσα...εμείς δεν έχουμε μπει στις τροφές αλλά τον τελευταίο καιρό δεν κοιμάμαι πια τα βράδια...θα καταρρεύσω...δεν γκρινιαζει αλλα ξυπνάει κάθε 1,30 ώρα είτε να φάει είτε γιατί του έφυγε η πιπιλα κτλ

κι εγώ αυτό έχω, το είχα παρει για τον γιο μου

ειναι καταπληκτικό για τον πρωτο καιρό, γλυτώνεις από πολλά πλυσιματα

πιο μετά όμως, οταν το μπεμπάκι θελει να μασάει, δε βολεύει και τόσο, γιατί οι σουπίτσες δεν πήζουν

να πάρω ή να μην πάρω....πότε άρχίζουν να μασάνε???:confused:

περαστικά στα μωρούλια σας!!

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν της έχω δώσει ξένο από τότε που βγήκε από τη μονάδα, αλλά στις αρχές είχα ένα φριζολάκ στο ντουλάπι για ώρα ανάγκης. Πάντως αυτό με το ξεπάγωμα το ξέρω καλά... Εγώ κάνω τρελούς υπολογισμούς για να μην ξεπαγώνουμε περισσότερα απ' όσα χρειάζεται όταν λείπω στη δουλειά...

Όσο για τον ύπνο, πιστεύω πραγματικά ότι έχει να κάνει και με τις τροφές. Παιδίατρος μάλιστα μου χει πει ότι το να ξυπνάει ξαφνικά πολλές φορές είναι ένδειξη πως είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις στερεες. Οπότε θα διατηρήσω τις ελπίδες μου ότι θα κοιμηθώ σε λιγότερο από δύο χρόνια:) Αλλιώς να παραιτηθώ από τώρα από τη δουλειά, να μην τους ταλαιπωρώ κι εδώ τους ανθρώπους με τη νύστα μου... Σήμερα μάλιστα κοιμηθήκαμε στον καναπέ γιατί ο μπαμπάς μας είναι άρρωστος. Τρελά γλέντια. Πού τη βρίσκει την ενέργεια και ξυπνάει φρεσκαδούρα στις 8 η μικρή, πραγματικά δεν ξέρω.

Πώς πάνε τα αρρωστούλια;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Όσο για τον ύπνο, πιστεύω πραγματικά ότι έχει να κάνει και με τις τροφές. Παιδίατρος μάλιστα μου χει πει ότι το να ξυπνάει ξαφνικά πολλές φορές είναι ένδειξη πως είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις στερεες.

λες να είναι απο αυτο??μακάρι

Αλλιώς να παραιτηθώ από τώρα από τη δουλειά, να μην τους ταλαιπωρώ κι εδώ τους ανθρώπους με τη νύστα μου...

:mrgreen::mrgreen:

έχω ερωτησούλες σχετικά με τη μάσα....ποσα μαχαιροκουταλοπηρουνα χρειάζονται?? τελικά απο τις holle ποιά είναι η καλύτερη σαν γεύση??

c2Gbp2.png

Stella, προσεχε με τον αρρωστο μπαμπα σας...τωρα κολλησε και ο δικός μας και ειμαστε 4/4 κάτω. Πες του να βαλει μασκα και γαντια χαχαχαχαχα το λιγότερο.... και αν μπορεί καμια γιαγιά εκτάκτως να συμβάλει μεχρι αν αναρρωσει καλα.....

Μακάρι να στρώσει ο υπνος με τις στερεές και μακάρι να φάνε στερεές αλλα μην περιμενετε πολλα για να μην απογοητευτείτε...μα που πηγε ο αισιοδοξος και ευθυμος χαρακτήρας μου μου λέτε?

Οσο για οτν ατμομάγειρα, προσωπικά το θεωρώ περιττο ΙΔΙΩΣ αν υπαρχει κανονικος ατμομαγειρας σπιτι. Ολη η ιστορια ειναι για 4-5 μηνες, απο 10 μηνων εμενα ετρωγε πατημενα με πηρουνι, ουτε καν μουλτι δεν χρησιμοποιουσα.

Αν ειναι το πρωτο παιδι ΟΚ τα βγαζει τα λεφτα του μαλλον....

Αλλα ειναι σουπερ ευκολια απο οτι ξερω, καλη αγορα απλα για πολυ λιγο χρονικο διαστημα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

kapoy diavasa ότι καλό ειανι αν αρχίζουν στερεές όταν μπορουν να κθονται καλα μονα τους,γιατί το παπτικό ωριμάζει σχεδόν μαζι με την σπονδυλική σδτηλη, ισως είναι και μπαρούφα, επίσης ελεγε οτι ενα ακομα σημάδι ειναι να δείχνει ενδιαφερόν στο φαγητό, οχι απλως να κοιτάζει και να μασάει στον αέρα, να θελει να το πιάσει, αν αφηνει οτι άλλο παιχνίδι και να το πηγαίενι στο στόμα του...

Εμεν αυτο που με προβληματίζει στο να ξεκινήσω είανι να μην κανουμε στραβη αρχη, πχ δεν του αρεσει ακι αντε μετά να το παρει με καλό μάτι το φαγητο...ουφφφφ ελπίζω να μην περάσω τα ιδια με την μικρή μου...

Εγω μαλλον θα καθυστερησω λιγάκι, λόγω του οτι ειανι αρρωστος, θα περιμένω να γίανιε τελείως καλα κι αυτός και η μύτη του και τα κέφια του και βλέπουμε...

γραφω με τον μπεμπη αγκαλια, ο οποιος μου παταει συνεχει τα κουμπια για αυτο τα λαθακια

eNeap2.pngTSzHp3.png

θα ξαναπω περαστικα στα μπεμπακια !!!τι εγινε βρε κοριτσια γιατι τοσα μικρουλια αρρωστα?

galat μου ειναι στο μωρο πως θα αντιδρασει στις στερεες,εμενα καλα τα παει(ειδικα με φρουτα και φαγητο),οχι τοσο με την κρεμα...μονο οταν νυσταζει δεν μπορει να φαει και κλαιει...

ειδικα το μεσημεριανο τον ταιζω την ωρα που τρωμε κι εμεις κι ετσι παρασυρεται και τρωει αρκετα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

amande εγω πηρα ΕΝΑ κουταλακι της κικο σιλικονατο...εινια τελειο!!!!το μασουλαει ενω προσπαθω να τον ταισω :)

Κ πιατακι πορσελανης...οχι πλαστικο(αν βρω κατποιο που να μ αρεσει θα παρω)

Αρχισα να δινω ρυζαλευρο χολε.....εεε....κατι ξινιλες τα μουτρακια του!!!!!!εγω βαζω κ αυτος βγαζει...χαχαχαχ!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!! Βάλτε και εμένα στο κλαμπ των ξενυχτισμένων, αυτό το ανά δίωρο με σκοτώνει. Ευτυχώς γίναμε καλά, σταμάτησε και το μαρτύριο με το ρούφηγμα της μύτης. Εγώ πήρα δύο κουταλάκια σιλικόνης και πιατάκι, άντε να δούμε την Πέμπτη πρέπει να τη ξεκινήσω αλλά επειδή την Κυριακή θα πάμε Αθήνα λέω να την αρχίσω όταν γυρίσουμε μήπως επηρεαστεί από την αλλαγή περιβάλλοντος. Πήγα και της αγόρασα ρουχαλάκια για την ανοιξη και της πήρα 3 σετ μπούζα παντελόνι, 2 κολάν, 3 τζινάκια και 3 μπλούζες 80 ευρώ. Τα πήρα σύμφωνα με τη καμπύλη ύψους που είναι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μμμ.....κ επειδη θελω τις δικες σας γνωμες φιλεναδιτσες μου γλυκες(μετα το καρφωμα στην κυρια)

ωραιο δεν ειναι αυτο ;;;;

http://www.aliceonboard.gr/product.php?id_product=234

δεν λεει μεταφορικα ομως....

αυτο ή της Αθηνας ;;;;;(αθηναααα περιμενω αποψη...)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...