Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα…..

Κων κων για να μην του έδωσαν αντιβίωση μάλλον κάτι άλλο είναι, όχι ωτίτιδα.

Έχει περάσει κι ολας, χθες δεν έκανε καθόλου πυρετό και σήμερα είναι power!!!!!

Νίκη ποιο πήρες Beaba η Avent;;;

Μεγεια σας καλές μασες!!!!!

Ξανά περαστικά σας βρε κορίτσια, τα καημενουλια με τις παλιοιωσεις τι τραβάνε.

Εμείς σήμερα θα βάλουμε και κολοκυθάκι στο φαΐ μας.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια....εμείς έχουμε να κάνουμε κακάκια απο προχθές:?:? (το παιδί δλδ:mrgreen:)

σας ειπα που παρελαβα τον ατμομαγειρα-μπλεντερ;;;;;δεν θυμαμαι χιχιχιχιχ!!!!!

χεχεχε....γεια σου Niki Με τις αγορές σου:mrgreen:

για στείλε όμως και το link;)

καλόοοοοο:cool:

c2Gbp2.png

Πηρα τηλ προσ το παρον το παρακολουθουμε μου ειπε δεν χριζηει εξετασης, μονο αν ακουσω σφυριγμα στην αναπνοη.... τεσπα, αν τον δω χειροτερα εγω θα τον παω...

Και μενα ρε Αθηνα μου ετσι μου ελεγε η παιδίατρος αλλά μετά απο 2 μερες με τρελο βήχα και μπούκωμα την πηγα και μου είπε "καλα που την φερατε, ειναι αρκετά κόκκινος ο λαιμός της αλλά το προλάβαμε στην αρχή".

Αυτό που φοβάμαι εγώ γενικώς με τον βηχα είναι μη γίνει τόσο χάλια ο λαιμός και χρειαστει να πάμε νοσοκομείο για οξυγόνο. Περαστικά να είναι!

mmm κι εγω αυτο φοβαμαι γιαι ενας ιος που ριχνει τη μεγαλη με 5 μερες πυρετο και μενα που εχω να αρρωστησω 10 χρονια με κλεισμενη φωνη, ειναι βαρβατος...

τι να πω...θα δω πως θα παει και σημερα και αυριο θα τον παω...

τελικα το ρουφηχτηρι λεω να μην το παρω, ενα εξοδο λιγοτερο...θα δω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κοριτσάκια και περαστικά στα μπεμπάκια! περονόσπορος, ε; Εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα...

Εμείς από την άλλη (φτου, φτου) μόλις πριν 3 μέρες ηρεμήσαμε, πριν ήταν μες στα νεύρα το παιδί μου. Την πιέζαμε κι εμείς να μείνει μόνη της με την μπέιμπι σίτερ και δε βοηθούσε καθόλου αυτό, γυρνούσα το απόγευμα από τη δουλειά και την έβρισκα κλαμένη. Το συζητήσαμε τώρα με τον παιδίατρο και μας είπε να μην τη ζορίσουμε αν μπορούμε, προφανώς είναι λίγο πιο ευαίσθητη από τα άλλα στον αποχωρισμό, κι έτσι τώρα μένει ο μπαμπάς μας περισσότερες ώρες στο σπίτι (ευτυχώς δουλεύει βράδυ) κι έτσι η μικρή είναι μέσα στη χαρά! (και ηρέμησε και η μαμά της:)

Με τις αντλήσεις στη δουλειά πάει συμπαθητικά, βγάζω τσίμα-τσίμα όσο πίνει, αλλά σε 15 μέρες αρχίζουμε κι εμείς τις στερεές, οπότε ελπίζω ότι θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Κι εμάς τα ίδια με της Νικολίνας μας είπε ο γιατρός, εγώ δε θέλω να της δώσω γαλακτοκομικά πριν κλείσει χρόνο, οπότε εξοπλίστηκα και με τραχανά νηστίσιμο. Ανυπομονώ!

Κάποια ρώτησε για κατάψυξη λαχανικών: διάβασα προχθές ότι μπορείς να βράσεις τα λαχανικά που θες, να τα πολτοποιήσεις και να τα βάλεις σε παγοκύστες στην κατάψυξη. Ύστερα ξεπαγώνεις όση ποσότητα θες, τη ζεσταίνεις λίγο στο θερμαντήρα ή σε μπεν μαρί και προσθέτεις αν θες λίγο νεράκι ή γάλα, ανάλογα. Εύκολο ακούγεται, θα το δοκιμάσω για να τα ετοιμάζω από το σαββατοκύριακο και να τα έχω εύκολα τις καθημερινές. Απλώς δεν μπορείς να το κάνεις με τα φρούτα, νομίζω.

Κι εμείς από δόντια τίποτα ακόμα. Επίσης παίζει να είμαστε το πιο ελαφρύ μωρό του καφέ, 6.500 κιλά, αλλά από μπουτάκια πάμε μια χαρά:)

Αυτά από μένα, κόρες. Καιρός για e-shopping δεν υπάρχει πια, οπότε σας αφήνω να ψωνίσετε και για μένα!

Νι΄κολίνα τώρα είδα το μήνυμα, το πιστεύεις; Θα σου γράψω το βραδάκι, αν κοιμηθεί ποτέ το παιδί μου (α, ναι, τον τελευταίο μήνα δεν κοιμάται πάνω από 3ωρο συνεχόμενα γκρρρρ).

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλησπέρα και από μας!!!!!!!!!!!! Δεν είμαστε και πολύ στα καλά μας, ακόμα βήχουμε και έχουμε καταρροή, αλλά ευτυχώς ξεπρήστηκε η μύτη μας. Ξέχασα να σας πω ότι σε ένα βιβλίο που έχω για τη φροντίδα του μωρού έχει και συνταγή για ριζόκρεμα αν τη θέλει καμιά κοπέλα πείτε μου να τη γράψω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

της Philips-Avent πηρα Olympiaki....καλο φαινεται !!!

(εγω το πηρα σχεδον 70 ευρω.απο αμαζον)Βαζω αυτην την σελιδα γιατι στην αλλη βγαζει κ τα στοιχεια μου...

http://www.mykiddistore.com/products/Philips-Avent-Combined-Steamer-and-Blender.html

Αθηνα κ εγω (ουαου!!!)το θεωρω λιγακι περιττο τον ηλεκτρ.ρουφηχτηρα....

Το καθισματακι αφου το πηρες κ εσυ....μαλλον δεν θα μου γλιτωσει !!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

της Philips-Avent πηρα Olympiaki....καλο φαινεται !!!

(εγω το πηρα σχεδον 70 ευρω.απο αμαζον)Βαζω αυτην την σελιδα γιατι στην αλλη βγαζει κ τα στοιχεια μου...

http://www.mykiddistore.com/products/Philips-Avent-Combined-Steamer-and-Blender.html

Εγώ τον ξέρω καλά!!!!!

Για πες το χρησιμοποίησες καθόλου;;

Εμείς σήμερα φάγαμε και κολοκυθάκι!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Olympiaki τον εχεις κ εσυ;;;;; δεν το δοκιμασα ακομα...ειμαστε στα φρουτα,ισως αυριο δωσω ρυζαλευρο κ απο 5 Φλεβαρη μαλλον τα λαχανικα....

μμμ...κολοκυθακι.....:)

Για δες κ αυτο....τωρα που θα αρχισει να καθεται να μην γεμιζω μαξιλαρια γυρω του...

http://www.elc.co.uk/Blossom-Farm-Sit-Me-Up-Cosy/120539,default,pd.html

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Πως είναι τα μωράκια του καφέ? Ελπίζω να είστε όλοι καλύτερα... Galatάκι πως είναι το μπεμπάκι? Περαστικά σε όλους...

Εμείς εδώ ζωηρεύουμε... Αντί να ησυχάζουμε γινόμαστε πιο αντάρτες... Τα βράδια σπάνια κοιμάμαι... :( κ αντε λέω θα κοιμηθώ το πρωί... Πως το θέλω... Τεςπα... είναι ζόρικος ο μικρός κ δεν το έχω συνηθίσει ακόμα:tongue:

Πολλές αγορές διαβάζω ... μου φαίνεται σας παρασέρνει η nikijo.. :tongue: Κοριτσάκι αυτό το λουλουδάκι μου το έχουν φέρει δώρο... ωραίο είναι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αρέσει στο μπεμπάκι σου...

Αυτά τα λίγα κ από μένα

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλησπέρα απο εμάς, σήμερα απο το απόγευμα είμαστε καλήτερα. Το πρωί κάποια στιγμή έκανε ένα γκλου και έβγαλε μια χούφτα φλέματα, ευτυχώς ήταν όλα διάφανα και απο εκείνη την ώρα είναι πολύ καλήτερα. Ελπίζω να καλήτερα όλα τα μωράκια του καφε. φιλιά και καλό βράδυ να έχουμε

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Kalhspera!

Ντιμ πηγα σημερα τον μικρο στο γιατρο, ευτυχως δεν εχει ακροαστικά μονο απλα μπουκωμα τρελο και βηχα, απο τα φλεματα... μου ειπε φυσιολογικο ορο, ρουφηχτηρι ακι ευκαλυπτο το βραδυ.

Σε σκεφτομουν, γιατι κι εμενα ειανι τελειως κλειστη η μυτουλα.. Εκανε ενα κολπο ο ντοκ και ειπε να το κανουμε 3 φορες τη μερα απο 2 λεπτα. Το βαζεις μπρουμυτα στα γονατα σου, με μια ελαφρυα κλιση προς τα κατω το κεφαλακι, και το χτυπας στην πλατη , καπως δυνατα, ετσι βγαινουν οι εκρισεις (κατι σαν το γκλου της δικιας σου) βασικα ο ντο το εκανε πολυ δυνατα εγω δεν μπορω ετσι χαχαχα(και ειναι τοσο ηρεμος και γλυκος που δεν το περιμενεις)

Και το σημαντικοτερο, εσυ που αντλεις, βαλε γαλα -στη μυτη του, πως το ειχα ξεχασει, εδω και 5 μερες και τωωρα το θυμηθηκα.... ηδη με την δευτερη φορα που εβαλα εχω δει τρελη διαφορα!

θα καθαρισεις τη μυτη με ορους και ρουφηχτηρια και μετα με μια συριγγουλα απο 1 μλ σε καθε ρουθουνι.Θα με θυμηθεις!

Περαστικά και παλι σε ολα τα μπεμπάκια!

ΠΡΟΣΟΧΗ μονο με μητρικο το κανουμε αυτο, με το αλλο γαλα υπαρχει κινφυνος αναπτυξης βακτηριδιων που μπορει να σημαινει ωτιτιδες κλπ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα μανουλες!περαστικα στα αρρωστα νινακια,εμεις προς το παρον την γλιτωσαμε με μυξουλες..απο χθες εχω ριξει πολυ γελιο με το ζουζουνι μου,ολο ντα,ντα,ντα,αντε,αντα,ντα,ολη μερα μεχρι που ξυπνησε το βραδυ να μου το ξαναπει!!!χαρα εχει?νταντα,νευρα εχει νταντα,κλαιει?νταντα..χαχαχα!!!!!!

Ρε κορίτσια, εσείς που έχετε ξεκινήσει τις στερεες, δώστε μου λίγο κουράγιο, γιατί θα βάλω τα κλάματα σε λίγο από την αϋπνία: άλλαξε καθόλου ο ύπνος του όταν μπήκαν οι τροφές; Χθες βράδυ ξύπνησε 4 φορές, κι όσο κι αν την έχω μαζί μου στο κρεβάτι δεν μπορώ να πω ότι ξεκουράζομαι ακριβώς...

Περαστικά στις μυτούλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...