Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλλά θα προτειμουσα κάτι που να μπαινει σε κανονική καρεκλα γιατι πιάνει πολύ χώρο και η κουζίνα μου είναι μικρή και μαζευονται όοοοολα στο σαλονι.

κωνκων βρήκα αυτά http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090104&colID=1327&itmid=1427500

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090104&itmid=14537

μπορεί να πάρω κι εγώ κάτι τέτοιο τώρα που το σκέφτομαι για να μπορώ να το παίρνω και στα ταξίδια

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κων κων εγω εχω αυτιο και εινβαι τεεεεεεεεελειο με εχει καταβολεψει, αλλα για ολα αυτα τα καρεκλακι δεν πρεπει να μαθει να καθεται καλα?

Εμενα με βολευει και για την ΕΙρηνη, θα παρει το καρεκλακι φαγητου ο μικρος και η ΕΙρηνη θα καθεται σε αυτο, που την βοηθαει και στο υψος στο τραπεζι...

Denei se OPOIADHPOTE karekla

http://www.amazon.co.uk/First-Years-Winnie-Pooh-Booster/dp/B000FCUOLS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1295691070&sr=8-1-spell

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ki emena kanei μπουσουλιματα και σηκωνεται συνεχεια μονος του σε καθιστη θεση και οταν ειναι προυμυτα το κραταει σηκωμενο τον κορμο συνεχεια αλλα δεν εχει γυρισει απο ανασκελα μπρουμυτα μονος του ακομα... ισως βαριεται τι να πω! απο μπρουμυτα ανασκελα το εχουμε παντως στο τσεπακι!

εντιτ διαβαζα οτι καποια γυρνανε και 7 μηων, οποτε χαλαρωσα λιγο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ας γελασουμε κ λίγο...Εχω ξεκινησει στη μικρή τη γνωστη κρεατοσουπα, αλλά αυτη ούτε να τη φτυσει. Αφου εφαγε 3 κουταλιες απο το φαϊ της και δεν ηθελε άλλο κάθησα να φαω εγώ μουσακα. Ετρωγα καλα καλα και την βλέπω να με κοιταει και να της τρεχουν τα σάλια, ε της δίνω λιγη πατατουλα και τρελλάθηκε. Να θέλει κ άλλο μουσακά...χαχαχαχα μερακλου βγήκε το Χριστινάκι μου:lol:.

Επειδη ξεχασα να το σχολιασω.....ρε κων, με 2 παιδια , αρρωστα, μονη σου, και εφταξες μουσακα????????? ρισπεκτ.υποκλινομαι.

Η μικρή μου εχει βρογχιολιτιδα:( ξεκίνησε αντιβιωση augmentin (με την amoxil είχε γεμίσει κοκκινηλες παντου.) και μασκουλες aerolin ανα 4ωρο και flixotide ανα 12ωρο. Χαμός δηλαδή! Ευτυχώς οι εισπνοες κανουν αμεσως δουλειά.

περαστικα μωρε... ααααχ κι εγω πολυ φοβαμαι, η μικρη χειροτερευει, εμενα εκλεισε η φωνη μου και ο μικρος εχει λιγο συναχι-νερακι .....αχ δεν βλεπω να την γλιτωνει...

κων η μικρη σου εκανε και πυρετο?

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat μου το καρεκλάκι που εδειξες πολύ ωραιο. Ο γιός μου κάθεται πλέον κανονικά στη καρεκλα του τραπεζιου εδώ και 1 χρόνο. Λίγο ψηλά του έρχετε το τραπεζι αλλά τρωει κανονικά:rolleyes:.

Για τον μουσακά... ηταν ψευτομουσακας. Χωρις μελιτζάνα και χωρις να κάθομαι να τηγανίζω τις πατάτες. Ετσι το τρωει ο Κωνσταντινος μου. Τί να κάνω η μάνααααα, πρέπει να ταϊσω την οικογενεια:mrgreen:

Η μικρούλα μου είναι καλύτερα απο τον βηχα. Θαυματουργες οι εισπνοες. Πυρετο και διάρροια δεν μου έκανε καθόλου.

Περαστικά σας, ελπίζω να μη χειροτερεψετε!

Καλημερα!

Αν εχει ηλιο θα τα βγαλω τα παιδάκια μου να πάρουν τον αέρα τους!:D

Διαφημίσεις

αχ δεν την γλιτωσε ο μικρος εχει μπουκωμακαι λιιιγο βηχαλακι το πρωι... ομως γυαλιζουν τα ματακια του και ειναι λιγοτερο κινητικός, παρολαυτα μας χαριζει τα χαμογελακια του...

Θα παρω τον ντοκ αργοτερα να δουμε τι θα μας πει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα μάνες!!!!

Περαστικά σε όλα τα νινάκια και παιδάκια.

Εμένα ο μεγάλος είχε 3 μέρες πυρετό, τον πήγε ο πατέρας του στο γιατρό και μας είπε ότι έχει φλεγμονή στο αυτί και για αυτό κάνει πυρετό.

Επειδή αναφερθήκατε στο πότε δίνουμε αντιπυρετικό, εμένα με μαλώσανε οι γιατροί γι αυτό.

Μου είπαν ότι μέχρι 39 δεν δίνουμε τίποτα.

Geonutr μεγεια το καρεκλάκι, πολύ όμορφο και πρακτικό.

Το δικό μας είναι τέλειο και δεν πιάνει πολύ χώρο όπως νόμιζα.

Εμείς τρώμε καροτάκι και πατατούλα εδώ και 4 μέρες σε καμιά εβδομάδα θα του αρχίσω και τα φρούτα.

Αυτά….

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ολυμπια μπραβο πολυ χαιρομαι για αυτο που λενε οι γιατροι...κι εγώ στο 38,5 αρχιζω αν παρακολουθω, στο 38,7 δινω συνηθως,,,καλα 3 φορες εχει πυρετο παθει ολες κι ολες η Ειρηνη κι αυτες τώρα με τον μπεμπη... ΑΠλα στα μωρα φοβάμια...και δυστυχως δεν την γλιτωσε ουτε αυτος ουτε εγω...το χειόρτερο...εχει λεισει τελειως η φωνη μου και αρχισε η καταρροη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat μου ελπίζω να τη γλιτωσει ο μπεμπης σας. Πριν κανα μηνα που ημουν εγω άρρωστη με καταροή και βηχα η μικρή δεν επαθε τιποτα. Περαστικά σας!

Ολυμπια μου περαστικά και στον Μιχαλάκη σου! Πως δημιουργείτε η φλεγμονή στο αυτί? Είναι ωτιτιδα ή κάτι άλλο?

Η μικρή μου τωρα κοιμηθηκε αλλά βήχει αρκετά και ξυπνάει.:( Στον υπνο την πιάνει μόνο.

δεν τη γλιτωσε κων, βηχει και αρχισε μπουκωματακι... αν βηχει μονο στον υπνο της ειναι καλο, ειναι μονο απο φλεματακια της μυτης, καθαρισε απο στηθος...περαστικα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟριτσιαααααα............στουπωσε!!!!!!!!

3 μερες εφαγε μπανανα κ τωρα κλαιει κ σφιγγεται κ δεν βγαινουν ...τα κακα!!!!!!Σημερα εδωσα αχλαδι κ πολυ λιγο μηλο,οχι μπανανα.

Το λυπηθηκα τον καημενουλη μου.....:(

αθηνα αυτο το καθισματακι το εχεις κ εσυ;;;; μ αρεσε...να το παρω;;;απο 12μηνων λεει....

Περαστικα σε ολα τα νινακια :)

κ εγω απο 38,5 δινω πονσταν.....στο 38 ισως ντεπον.....

σας ειπα που παρελαβα τον ατμομαγειρα-μπλεντερ;;;;;δεν θυμαμαι χιχιχιχιχ!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

κων κων μου του δινω πρωι -βραδυ γαλα ,φρουτοκρεμα το πρωι,κρεατοχορτοσουπες μεσιμερι +λιγο γαλα επειδη εχει μειωσει τις ποσοτητες που πινει και κρεμα το απογευμα

σκεφτομαι βεβαια να αρχισω να του φτιαχνω ρυζογαλο για το απογευμα(εννοειται χωρις ζαχαρη) και να παρω και βρωμη και να του τη βραζω με γαλατακι και να τα δινω εναλλακτικα ,θα μιλησω βεβαια και με τον ντοκ,οταν ομως ξεκινησουμε τα ζυμαρικα και το γιαουρτι θα στματησω τις βρωμοκρεμες

76IGp3.png

to kauismataki το εχω και ειναι απο τις καλυτερες αγορες!!! το παιρνουμε μαζι σε διακοπες, ταβερνες κλπ.... ειναι σουπερ!

Και μαλιστα το ειχα παρει σε διπλασια τιμη αν το παρεις απο αμαζον δεν εχει και μεταφοριακ απο 25 λιρες αγορων και πανω...

Εχω τωρα λεω να παρω αυτο γιατι εχουν παιξει τα νευρα μου με τισ μυξες, τι λετε?

Η να αρκεστω απλα στον ορο... θα τα βγαλει τα λεφτα ομως νομιζω....βαρεθηκα να ρουφαω

http://www.directchemist.com/dr-bee-electronic-nasal-aspirator_1_159014.html#

eNeap2.pngTSzHp3.png

δεν τη γλιτωσε κων, βηχει και αρχισε μπουκωματακι... αν βηχει μονο στον υπνο της ειναι καλο, ειναι μονο απο φλεματακια της μυτης, καθαρισε απο στηθος...περαστικα!

Ωχ ρε κοριτσάκι, κουράγιο! Ταλαιπωρουνται πολύ τα καημενουλια σ'αυτη την ηλικία. Πηγατε στον γιατρό? Ελπίζω οτι και να 'ναι να το προλάβεται στην αρχη και να του περασει γρηγορα. Εσύ πώς είσαι?

ΚΟριτσιαααααα............στουπωσε!!!!!!!!

3 μερες εφαγε μπανανα κ τωρα κλαιει κ σφιγγεται κ δεν βγαινουν ...τα κακα!!!!!!Σημερα εδωσα αχλαδι κ πολυ λιγο μηλο,οχι μπανανα.

Το λυπηθηκα τον καημενουλη μου.....:-(

Θα σου έλεγα να δίνεις αχλάδι για αρχή και μετα να προσθετεις και κάτι άλλο. Εγω πλέον δίνω 1/2 αχλαδι + 1/4 μηλο + 1/4 μπανάνα + 1/2 πορτοκάλι. Είχαμε θεμα με τη δυσκοιλιοτητα απο οταν ξεκινησαμε γαλα σε σκονη, τωρα εχω σταματησει το ειδικό γαλα και τα κάνει μια χαρα, 3 φορες τη μερα τουλάχιστο. Αν βλέπεις οτι δεν μπορεί να τα κάνει και κλαιει πολύ, κάνε τη μιση δόση απο βρεφικό κλίσμα και μετά δίνεις περισσοτερο αχλάδι στη φρουτόκρεμα. Μη το φοβάσαι, στον γιό μου είχαμε φοβερό πρόβλημα με τα κακα του.

κων κων μου του δινω πρωι -βραδυ γαλα ,φρουτοκρεμα το πρωι,κρεατοχορτοσουπες μεσιμερι +λιγο γαλα επειδη εχει μειωσει τις ποσοτητες που πινει και κρεμα το απογευμα

Κ εμείς το ιδιο πρόγραμμα εχουμε. Μπορείς την κρεμα να την κάνεις με γάλα και όχι με νερό. Αργοτερα μπορείς να δωσεις και τραχανουλι με γάλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...