Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάρες...

Τι κάνετε? Περαστικά στο μωράκι σου dimάκι μου κ στην ειρηνούλα σου galatάκι... Και στο Χριστινάκι σου κωνκωνάκι μου περαστικούλια... Κρίμα να ταλαιπωρήστε έτσι..

Geonutr με γεια... Καλές μάσες... Και εμείς αρχίζουμε να ψάχνουμε για καθισματάκι φαγητου... Από τον άλλο μήνα βέβαια αρχίζουμε εμείς... αλλά θέλω να τον έχω έτοιμο... Να ρωτήσω τώρα κ εγώ ... εμένα ακόμα δεν κάθεται εντελώς καλά... Μία κλίση την έχουμε αν τον βάλω να κάθεται... Είναι φυσιολογικό ε??? :rolleyes: Τον βάζω κ στο καρότσι του αλλά όχι με κάθετη εντελώς κλίση...

Εμείς πήγαμε την Δευτέρα στον γιατρό κ μας έδωσε ένα γενικό πλάνο για φαγητά... (Είμαστε 70 εκ. και 8.600κ.) Και αρχίζουμε τον άλλο μήνα με .. μπανάνα... Εντωμεταξύ λέει την πρώτη μέρα 5 κουταλιές την δεύτερη 10 κλπ... Θα μου φάει το χέρι μόνο με πέντε κουταλιές... :mrgreen: Στους 6 1/2 μου βάζει λαχανικά στους 7 προσθέτω αν θέλω κοτόπουλο κ μετά μου βάζει τραχανά (χωρίς αβγό), αβοκάντο, ανθότυρο κ παξιμάδι κ γιαούρτι πρόβειο ή κατσικίσιο... Περίεργα... Αλλά ενδιαφέροντα... Φυσικά θα τα μελετήσω καλά κ θα του πω τις απορίες μου τον άλλο μήνα με το καλό που θα πάμε για το επαναληπτικό εμβολιάκι μας...

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κόρες... τα λαχανικά πως μπορουμε να τα διατηρουμε στην κατάψυξη? Ξέρει καμία να μου δώσει οδηγίες? Θέλω να καταψύξω κ μπρόκολο είναι οκ? και πως να το κάνω?

Φιλακια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανούλες. βλεπω πολλά μπεμπάκια ειναι κρυωμένα ε? κι εμείς το ίδιο, τους εχω και τους δυο με τις μύτες βουλωμένες, το τι ορός εχει φυγει αυτές τις μέρες δε λεγεται! φεραμε και τον γιατρό μας να μας δει, ευτυχώς δεν εχουμε ακροαστικά, ούτε πυρετό, εμας μας εδωσε σιροπάκι για τις βλεννες, πρωι βραδυ. Μας μετρησε 69 πόντους και 8100 κιλά. Εμβόλιο δεν καναμε αυτή τη φορα (η μαμα δεν ηθελε), ας συνέλθουμε πρωτα και μετά, δε χαθηκε ο κόσμος.

Περαστικούλια σε όλα τα μπεμπάκια.

ευχαριστώ που διαβασατε τον πόνο μου στο άλλο φόρουμ! τελικά πλάκα πλάκα πολλές παρομοιες περιπτώσεις διάβασα, δεν είχα ξανακούσει πάντως ότι παίζουν και τέτοια κολπα!

geonutr ποιο μοντέλο είναι το tatamia, δεν το ξερω, για βαλε φωτο ή λινκ. Καλορίζικο!

dJzIp2.png Fysmp3.png

ουάου, ηρθε απάντηση από το uber shop

Thank you for all the parents.gr members' interest in our products and services. I also want to thank you for your patience and understanding whilst we reviewed the decision on shipping rates. As you may already be aware that our shipping rates to Greece were £22.95, already being the lowest in the UK for shipments to Greece. However having reviewed and assessed the interest from parents.gr we would very much like to be able to serve you, therefore we have made the decision to reduce the shipping costs to £12.95 which is a reduction of £10.00 from our original shipping rates of £22.95 in December/January.

As we have discussed in our previous communication, the conditions for this rate reduction are:

* your order value must be over £100

* we expect regular orders from members of parents.gr

* maximum of 6 Pampers Mega packs or 8 New Baby Jumbo packs

* as part of your order you add at least £30 of non-pampers products

* orders below 2kg remain at our lower delivery charges starting at £2.35

* order will be despatched same or next day for delivery within 3-5 working days

If these conditions are acceptable by you and the other members please let us know and we will activate your new shipping rates.

Please also note that we will be adding over 1200 new products to our range this year offering you a bigger selection of baby products. We have just recently added Ardo breastfeeding range and will be adding the complete Dreambaby safety range today. It is worth mentioning that we put a lot of emphasis on product selection, quality assurance and technical support.

We hope that you will like our terms and we look forwarding to serving you in the near future.

If you have any further questions please do not hesitate to contact me.

Kind Regards

Anne

Uber Shop

Ε ειπα να σας ενημερώσω, αν και απ ο,τι καταλαβαίνω οι περισσότερες εχετε στοκάρει πανες από το άμαζον. Παντως με 20 ευρώ που εχει η τζαμπο συσκευασια παμπερς στο uber shop και 6 ευρώ η sudocream, μια χαρά θα μας παει.

Αντε, καλά μας ψώνια!

:)

dJzIp2.png Fysmp3.png

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1325&ct=1090104&itmid=1785765 αυτο ειναι,μονο φραπε δε φτιαχνει,χιχιχιχιχι!!εμας η μικρη κουνιεται ολη μερα!κ καθεται οπως θες,ξαπλα,καθιστη, πιο ξαπλωτη,ψηλα,χαμηλα κλπ,κουνιστη ή σταθερη..το κιτ ειναι ενα καλυμα που μπαινει απο πανω και μια μπαρα με παιχνιδακια!

Διαφημίσεις

καλησπερα! Γκεο, τελειο το καρεκλακι πολυ βολικο για κουνια-ρηλαξ+φαγητο!

Νικολ σηεμρα ημουν στον γιατρουλη μας...

Η μικρη εχει ιωση αναπνευστικου, ουτε βρογχιτιδα ουτε ακροαστικα ουτε λαιμο ουτε αυτια, δηλ τιποτα ουτε φαρμακα ουτε τιποα πολλυ υγρα και χουζουρια οπως ειπε ο ντοκ...

Ντιμ περαστικα μωρε στη μικρη, αλλα γιατι να παρει φαρμακο για τη μυτη... ορο και υπομονη......τοσο μπουκωμενη ειναι?

Γενικώς στα μωρα φοβομαστε τον πυρετο ειανι λογικο αλλα μην δινετε αντιπυρετικα για ψυλλου πηδη,α. εξαλλου το καλυτερο φαρμακο για τον ιο ειναι ο πυρετος...

Ρωτηστε μεχρι ποσο ειναι ασφαλες να αφηνετε τον πυρετο και μετα δωστε...

Εμεν εχει τρελαθει με τη γευση του ντεπον ακι μου ζηταει κανω τον κινζο εως 38,5 ποτε δεν δινω, αλλα βεβαια ειναι και μεγαλο παιδακι, στον μικρο μαλλον θα εδινα κι εγω το βραδυ....

ζουζουνελ, τελεια νεζ, οχι για μενα αλλα για φιλες μου που θελουν να αγορασουν πανες.

Ολυμπια, εχω 2 σλινγκ και καθονται να σου στειλω κανενα?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νικολ πολυ χαρηκα με αυτα που λεει ο γιατρουλης, τα μικρα τρελενονται για τραχαν, παξιμαδια και αβοκαντο ειναι σουπερ για βιταμνιες ειναι εκπληκτικη τροφη και πληρης απο μονη της...μπραβο πολυ χαρηκα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

κανένα πιο φθηνό καρεκλάκι και καλό "παίζει"??? δωστε ιδέες

galat το ενα sling σε μενααααααααα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτό με τον πυρετό που λεει η galat ισχύει για μεγαλους δλδ παρακολουθούμε τον πυρετο, ποσο ανεβαίνει και μετα παιρνουμε αντιπυρετικο, στα δεκατα δεν παίρνουμε...όπoτε ρωτήστε το γιατρό μετά απο πόσο να δίνετε depon

c2Gbp2.png

περαστικα σε ολα τα μωρακια!!!

ντιμ αποφυγε τα φαρμακακια για το μπουκωμα ειναι πολυ καλο και το φυσιομερ,ειναι νερο θαλασσης και βοηθαει πολυ τις μπουκωμενες μυτουλες

εμεις τα παμε πολυ καλα με το φαγητο...χθες ξεκινησαμε και κρεατοσουπες...

το μονο που εχει αρχισει να μειωνει την ποσοστητα στο γαλα...(τωρα κανει 2-3 γευματα γαλα τη μερα)και σκεφτομαι οτι πρεπει να του το αλλαξω..θα δω πως παει και θα αποφασισω...

εμενα βρε κοριτσια δεν γκρινιαζει,ουρλιαζει και τσιριζει...αυτο το εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εεεεεεεεεεεεεεεεε δεν σταματαει ποτε

76IGp3.png

Τι γίνεται βρε κορίτσια τι πάθαν τα μωράκια;;;; Και εμείς με μπουκωμα (όχι πολύ όμως) και ιωση του αναπνευστικου όπως ακριβως τα λέει η galat είμαστε. Ο μεγάλος μου με λαιμό και μυτη και εγώ το ίδιο. Τι να πω δε μας πάει φέτος!:(

Για τον πυρετό η γιατρός μου είχε πει στο 38,4 από τον ορθό να δίνω ντεπόν.

Ο μικρούλης μου βλέπει φαγητό και γουρλώνει τα μάτια:shock:. Αυριο λέω να του δώσω λίγο μήλο μου φαίνεται έτοιμος! Αφήστε που μέσα σε όλα περνάμε και αλμα ανάπτυξης και τρεις μέρες τώρα θυμηθήκαμε τους μαραθώνιους θηλασμούς μας! Τα έχω παίξει λέμε..........

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ και περαστικά σε όλα τα μωράκια. Δε μιλάμε κορίτσια για ένα απλό μπούκωμα. Οι μυτούλες δε ρευστοποιούνται με τίποτα, το ένα ρουθούνι είναι κατά κόκκινο και πρησμένο εσωτερικά και τρώει με μεγάλη δυσκολία αφού αφήνει κάθε τρεις και λίγο το στήθος για να ανασάνει. Το βράδυ βήχει συνεχώς αφού αναπνέει από το στόμα και προφανώς ξεραίνεται ο λαιμός της ο οποίος βέβαια είναι πολύ κόκκινος.

Καρέκλα φαγειτού μου πήραν οι γονείς μου αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=2964335&ct=1090104&colID=1453 την βάζω το μεσημέρι όταν τρώμε και κάθετε μια χαρα, βεβαία τη πλάτη της τη βάζω με λίγη κλίση.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Αχ Ευηηηηηηηηηηηη παραλληλοι βιοι, μαλλον αλμα ειναι δεν εξηγηται...θελει συνεχεια αγκλαια, να ρωει, λιγο και συχνα να χαζο πιπιλαει, να μην ξερει τι θελει και να κραταααααααει το καθε ταισμα 1,5 ωρα εκει που ξεμπερδευα σε 20 λεπτα με το ρεψιμο!

Ντιμ περαστικα στη μικρουλα ρωτα και για υγραντηρα, αν ειανι κλειστη η μυτη σιγουρα ο βηχας ειναι απο αυτο...

Εγω τον εχω συνεχεια ξαπλα καθολου με κλίση , λετε για αυτο αν μου εχει βγεί λαπάς? Δεν εχει γυρισει μπρουμυτα απο μονς του ακομα! Για να τον γυμνασω λιγο!

Καρεκλάκι αμαντε εγω προτεινω τα ξυλινα τα γερμανικα, ειναι πιο ευκολα στο καθαρισμα και πιο ομορφα... εγω ειχα ενα της peg perego apo mytoys το ειχα παρει αλλα μου τη δινει που μαζευει ψιχουλα στο καθισμα στη γωνιες...

Για αυτο πηρα κι ενα ηλεκτρικο σκουπακι! χαχαχαχαχαχαχα(οχι το πηρα γιατι βολευει αλλα βοηθησε!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα! Σήμερα η κόρη μου είπε να παει για άρμπα (στα ζακυνθινα το καρτέρι) και ξύπνησε απο τις 6. Πριν απο λίγο την πείρε ο ύπνος πάλι, αλλά ο δικός μου ο ύπνος πήγε βόλτα... Εμένα η μικρή αν της δώσεις κάτι να πιαστεί σηκώνεται και μπρούμυτα προσπαθεί να μπουσουλίσει και απο το σπρόξε σπρόξε πάει μπροστά μερικά εκατοστά. Εγώ γυμναστική της κάνω κάθε μέρα, όταν έχει διάθεση να δεχτεί πράγματα τη βάζω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημερα!

Εμείς εχουμε αυτο το καρεκλακι

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=48791&selcat=bgh

αλλά θα προτειμουσα κάτι που να μπαινει σε κανονική καρεκλα γιατι πιάνει πολύ χώρο και η κουζίνα μου είναι μικρή και μαζευονται όοοοολα στο σαλονι.

Η μικρή μου εχει βρογχιολιτιδα:( ξεκίνησε αντιβιωση augmentin (με την amoxil είχε γεμίσει κοκκινηλες παντου.) και μασκουλες aerolin ανα 4ωρο και flixotide ανα 12ωρο. Χαμός δηλαδή! Ευτυχώς οι εισπνοες κανουν αμεσως δουλειά.

Οσο για τη γυμναστικη της κανει μόνη της καθε μέρα:lol:. Δεν θελει με τιποτα να ειναι ξαπλα και σηκωνει το κεφαλι της μεχρι και το στηθος σαν να κάνει κοιλιακους. χιχιχιχι το κορμι! Της κανω κ εγώ γυμναστικη ποδια-χερια, την γυρναω μπρουμητα αν και μπορεί και το κάνει μόνη της. Η παιδιατρος χθες μου ειπε οτι στηρίζει πολύ καλα το βαρος της.Σιγά το βαρος θα μου πειτε με 6.600 γρ.:mrgreen:....

happiness κρέμες και φρουτα ξεκινησατε? Εμας τα γευματα είναι 5. Το πρωι γαλα, δεκατιανο τα φρουτα, μεσημεριανο το φαγακι, απογευματινό η κρεμα και το βραδυ γάλα. Βεβαια αν δεν φαει καλα σε καποιο γευμα δίνω μετά και λίγο γαλα. Το πρωινο και βραδινο γαλα της μικρης είναι με το ζορι στα 100 ml. Λογικο ειναι να μειωθει η ποσοτητα γαλακτος με την εισαγωγη στεραιων τροφων.

amande εχει και πιο οικονομικα καρεκλακια. Αν πας jumbo ή λητω ή οπουδηποτε θα βρεις. Ακομα και στι ικεα εχω δει.

εμενα βρε κοριτσια δεν γκρινιαζει,ουρλιαζει και τσιριζει...αυτο το εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εεεεεεεεεεεεεεεεε δεν σταματαει ποτε

χαχαχα:mrgreen:

Δε μιλάμε κορίτσια για ένα απλό μπούκωμα. Οι μυτούλες δε ρευστοποιούνται με τίποτα, το ένα ρουθούνι είναι κατά κόκκινο και πρησμένο εσωτερικά και τρώει με μεγάλη δυσκολία αφού αφήνει κάθε τρεις και λίγο το στήθος για να ανασάνει. Το βράδυ βήχει συνεχώς αφού αναπνέει από το στόμα και προφανώς ξεραίνεται ο λαιμός της ο οποίος βέβαια είναι πολύ κόκκινος.

πωπωωω:?

Οσο για τη γυμναστικη της κανει μόνη της καθε μέρα:lol:. Δεν θελει με τιποτα να ειναι ξαπλα και σηκωνει το κεφαλι της μεχρι και το στηθος σαν να κάνει κοιλιακους. χιχιχιχι το κορμι!

κι ι δικός μου τα ίδια....όλο κοιλιακούς:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστώ κοριτσακια για τις ιδέες...

περαστικά και πάλι σε όλα τα παιδάκια

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...