Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

ξεχασα καλε.......

μολις εσκασαν μυτουλα τα πρωτα μας δοντακια!!!!!!!!!!!!

τα μπροστινα κατω :):):) (αντε μπας κ ηρεμησουμε λιγακι )

Αθηνααααα...πανσεληνος σημερα....λες να επηρεαστηκε ο καλός σου;;;;;;;

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί λέγαμε για γκρίνια????

Με τρέλανε σήμερα η Χριστίνα μου. Τόσο κλάμα το μεσημέρι μέχρι ντεπον της έδωσα και δεν ηρεμουσε με τίποτα. Ο μεγάλος μου να κλαψουρίζει οτι τον πονάει η κοιλιά του και εγώ και με τα 2 αγκαλιά να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Αφου ηρέμησαν και κοιμηθηκαν έβαλα κ εγώ τα κλάματα που δεν μπορουσα να τα βοηθήσω....Πολύ χάλια ήμουν. Λέτε όντως να φταιει η πανσεληνος?

nikijo καλορίζικα τα δοντακια σας, ελπίζω να ερθουν ανωδυνα τα υπολοιπα. Για τη βάφτιση οπως λενε και τα κοριτσια δεν είναι αναγκη να το αναφερεις για τους νονους, ετσι κ αλλιως μόνο ταυτότητα τους ζητανε για τα στοιχεια τους.

Ήρθα και εγώ!!!!!

Τι μου κάνετε;;;

Λοιπόν ο μάρσιπος δεν με βόλεψε καθόλου και υποτίθεται ότι έχω έναν πολύ καλό.

Την τελευταία φορά που το έβαλα με πέθανε η πλάτη μου.

Το πήρα απόφαση θα πάρω Ring Sling!!!

Νίκη μου το Tripp Trapp είχε 132? , το baby set 29? , και τα μαξιλαράκια 30?.

Σύνολο.....191? .....αλλά θα το έχει μια ζωή!!!!!!

Λέμε να αρχίσουμε με καροτάκι και πατατούλα σιγά σιγά, άντε να δούμε γιατί τώρα τελευταία δεν τρώει καλά.

Κάνει τέσσερα άντε πέντε γεύματα κουτσά στραβά.....

Δοντάκια ακόμα δεν έχουμε αλλά όλη μέρα τρώμε ότι βρούμε μπροστά μας.

Αυτά....πολλά φιλιά σε όλες!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ακόμα και με αυτά τα μεταφορικά αγοράζοντας τις 6 τζαμποσυσκευασίες έχεις κέρδος 144 ευρώ

απο αμαζον λοιπόν απο εδώ και εμπρος!!!

βαστατε με.....αχ.....κ ακομα δεν εμαθα να το χειριζομαι το νετ σοπινγκ !!!!

χαχαχαχαχαχα

Αμαντε ειναι καρεκλακι φαγητου...πολυ ωραιο,ντιζαινατο...

http://www.trikiklo.com/In_Home/Highchairs/stokke_tripp_trapp_chair_with_babyset.html

ακριβούτσικο γμτ:?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

ξεχασα καλε.......

μολις εσκασαν μυτουλα τα πρωτα μας δοντακια!!!!!!!!!!!!

τα μπροστινα κατω :):):) (αντε μπας κ ηρεμησουμε λιγακι )

μεγειααααα!!!

Τί λέγαμε για γκρίνια????

Με τρέλανε σήμερα η Χριστίνα μου. Τόσο κλάμα το μεσημέρι μέχρι ντεπον της έδωσα και δεν ηρεμουσε με τίποτα. Ο μεγάλος μου να κλαψουρίζει οτι τον πονάει η κοιλιά του και εγώ και με τα 2 αγκαλιά να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Αφου ηρέμησαν και κοιμηθηκαν έβαλα κ εγώ τα κλάματα που δεν μπορουσα να τα βοηθήσω....Πολύ χάλια ήμουν. Λέτε όντως να φταιει η πανσεληνος?

.

αχχχ βρε κοριτσάκι μου:(...υπομονή

μου το Tripp Trapp είχε 132? , το baby set 29? , και τα μαξιλαράκια 30?.

Σύνολο.....191? .....αλλά θα το έχει μια ζωή!!!!!!

που το βρήκες με αυτή την τιμή??

c2Gbp2.png

Καλημερα!!! Κων κωνακι μου ααααααχ τα ιδια περναμε, λοιπον μην γελασεις αλλα εμενα πρωτη φορα στη ζωη της 3 ετων τωρα εκανε βηχα λιγο...και εχω χεθτει κι εγω κι αυτη?(μου λεει μαμα πως κανω ετσι?)

Εβηξε λιγο 3-4 φορες χθες βραδυ ακι σημερα τα παμε στο γιατρο οταν βηχουν αραγε? Για πειτε οι πιο εμπειρες? Πρεπει να την ακουσει(λογω του μικρου περισσοτερο φοβαμαι)?

Επισης για το βαρος, ξεκινοντας οι στερεες τα περισσοτερα παιδια παιρνουν λιγοτερο περιεργως βαρος, επισης μετά τον 4ο μην βαζουν πολυ λιγοτερο... Κι εμενα η κορη μου εβαζει 1, 1,5 κιλο το μηνα σχεδον ολο το πρωτο ετος, αυτςο βαζει 600 γρ το πολυ...Τωρα ειανι 7100.

Για τις πανες κι εγω ευτυχως προλαβα το αμαζον 2 τζαμποκουτες, ειχα στοκαρει και πολλες λιμπερο οταν ειχαν 60% μειον + κουπονια(μονο που δεν μου τις χαρισαν δηλ) και εχω τωρα σιγουρα μεχρι να χρονισει!

Χθες ο μπεμπης ξεκαρδιζοταν που με εβλεπε να τρωω! (ντοματα συγκεκριμενα και ψωμι) χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια καλημερα.

Χτες ήμουν τσαντισμένη, σήμερα είμαι συγχισμένη, ρίξτε μια ματιά:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1871685&posted=1#post1871685

μα ακόμα και τον ίσκιο μας θα πρεπει να φοβομαστε μου φαίνεται...

dJzIp2.png Fysmp3.png

που το βρήκες με αυτή την τιμή??

μάλλον ξέχασες που είμαι ε;;; Εδώ όλα είναι πιο φθηνά!!!!!

Τελικά από το αμαζον μπορείτε να ψωνίσετε η όχι;

με έχετε μπερδέψει!!!

Αθηνά το βήχα έχει;

Ξερό η με φλέματα;;

Αν γίνει πιο επίμονος πάνε στον γιατρό....τώρα για 3 φορές που έβηξε δεν νομίζω να είναι κάτι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Kορίτσια καλημερα.

Χτες ήμουν τσαντισμένη, σήμερα είμαι συγχισμένη, ρίξτε μια ματιά:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1871685&posted=1#post1871685

μα ακόμα και τον ίσκιο μας θα πρεπει να φοβομαστε μου φαίνεται...

απαπαααα:shock::shock::shock:

μάλλον ξέχασες που είμαι ε;;; Εδώ όλα είναι πιο φθηνά!!!!!

οχι παιδί μου:mrgreen::mrgreen: δεν ξέχασα...απλά είπα μηπως το eιχες βρει κάπου on line

c2Gbp2.png

Ολυμπία ο βηχας της ειναι με "βρασιμο" και εχει ασχημο ηχο..νομιζω δηλ...οποτε λογω του μικρου κυριως θα την στειλω με τον παπππου αυριο παιδιατρο, γιατι εδω κυκλοφορει πολυ βρογχιτιδα και πνευμονια...ασε να ειμαστε σιγουροι...ελπιζω σε ενα ησυχο βραδυ σημερις να μην ταλαιπωρηθει πολυ...

Ζουζουνελ μου το ιδιο συνεβη στην μαμα μου, αλλ δεν μασησε... σταματησαν με το αυτοκινητο διπλα της και της ειπαν, γεια σας... τωρα ειμασταν με τα παιδια, περασαν απο το σπιτι μας..καλε δεν με θυμαστε η ασφαλιστρια απο την ταδε περιοχη ειμαι!

Απντηση μανας "αι παρατα μας κυρα μου"

χχαχαχαχαχαχαχαχα

Ευτυχως ολα καλα με τη μαμα σου, αλλα θα ελεγα να το κυνηγησετε με την αστυνομια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

είμαστε αρρωστούλες, έχουμε βήχα και τρέχει και η μύτη μας. Ευτυχώς αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό για τα εμβόλια (δε νομίζω να τα κάνουμε βέβαια). Της έδωσα και λίγο φάρμακομη μου ανεβάσει κανένα πηρετό το βράδυ και δε το πάρω χαμπάρι. Ελπίζω τουλάχιστον να κοιμηθούμε.....

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα (ελπίζω να είναι δηλαδη!)

Τελικά τα κλαματα της Χριστίνας μου δεν ηταν απο τη πανσεληνο.... Απο προχθες το βραδυ μπουκωμενη στο φουλ και με αρκετο βηχα. Προς το παρον την έχω ανασηκωμενη στο κρεβατακι της και όλη μερα ορό και ρουφιχτηρι. Σημερα όμως θα την πάω παιδίατρο ή θα την φωναξω να ρθει σπίτι γιατι πιστευω οτι κολλησαμε τη Δευτερα που ειμασταν στο ιατρειο και ειχε κ άλλα παιδάκια.

Ο μεγάλος μου μια χαρα ευτυχως και σήμερα πηγε σχολειο!

zouzounel μου τί ήταν αυτο που πάθατε?:shock: απαπαπα. Καλά κάνω που δεν ανοιγω την πόρτα μου σε κανεναν. Μετά τη γέννα με έχουν τρελλανει στα τηλεφωνα για να ερθουν απο το σπιτι μου για πανες, γκάλοπ, δωρακια απο παμπερς και πολλά τέτοια... Αλλά φοβαμαι να τους δεχτω. Ρωτάω που βρηκαν τα στοιχεία μου και δεν μου λένε. Ξερω οτι απο το ΙΑΣΩ τα εχουν βρει κάποιοι, αλλά και πάλι φοβαμαι.

galat μου πώς ειναι η κόρη σου σήμερα? Πηγατε γιατρό?

DimRous περαστικά σας. Τα καημενα τα μωρακια μας τί τραβανε...:( Μια απο τα ιδια και εμείς.

Ας γελασουμε κ λίγο...Εχω ξεκινησει στη μικρή τη γνωστη κρεατοσουπα, αλλά αυτη ούτε να τη φτυσει. Αφου εφαγε 3 κουταλιες απο το φαϊ της και δεν ηθελε άλλο κάθησα να φαω εγώ μουσακα. Ετρωγα καλα καλα και την βλέπω να με κοιταει και να της τρεχουν τα σάλια, ε της δίνω λιγη πατατουλα και τρελλάθηκε. Να θέλει κ άλλο μουσακά...χαχαχαχα μερακλου βγήκε το Χριστινάκι μου:lol:.

τις καλημερες μου!!εχθες ο μπαμπας μας μας εξεπληξε κανονικοτατα!πηγαμε λητω κ μας αγορασε το tatamia peg perego μαζι με το κιτ,σε 6 δοσεις βεβαιως βεβαιως!ξετρελαθηκε η μικρη!!!

καλημέρα και απο εμένα πήγαμε στο γιατρο και εχουμε ιωσουλα, ευτυχος δεν εχουμε ακροαστικα. Μας εδωσε το κοκτεϊλ με τις τρεις σταγονες για τη μυτη και φαρμακάκι αν εχει μεγαλη παραξενια.

κατα τα αλλα 7800 τα κιλικια μας και 66 πόντους.

geonutr τι παιχνιδακι είναι αυτο;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

τις καλημερες μου!!εχθες ο μπαμπας μας μας εξεπληξε κανονικοτατα!πηγαμε λητω κ μας αγορασε το tatamia peg perego μαζι με το κιτ,σε 6 δοσεις βεβαιως βεβαιως!ξετρελαθηκε η μικρη!!!

ωωωω!!!πολύ ωραίοοοοοο!!!:D:D

τι παιχνιδακι είναι αυτο;;;

καθισμα φαγητού είναι dimακι

περαστικά στα μωρούλια σας!!!

c2Gbp2.png

Μας εδωσε το κοκτεϊλ με τις τρεις σταγονες για τη μυτη και φαρμακάκι αν εχει μεγαλη παραξενια.

κατα τα αλλα 7800 τα κιλικια μας και 66 πόντους

Περαστικά σας! Καλα οι μετρησεις σας super! Τί είναι αυτό το κοκτέιλ που λές? Σταγονες για τη μυτη δεν μου εχουν δωσει ποτέ.

geonutr με γειά! Ελπίζω να είναι βολικό. Δεν το εχω δεί το συγκεκριμένο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...