Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντιμ, συνηθως σου λενε 2 εβδ νωριτερα για να το πας λαου λαου, ειναι εβδομαδες προσαρμογης... πχ να ταιζεις στη μυτη του κουταλιου ελαχιστη ποσοτητα 2-3 κουταλιτσες την αλλη μερα περισσοτερο κλπκλπ ετσι οταν πλεον εξοικειωθει με το κουταλι και τα φρουτα πχ αρχιζεςι τις σουπιτσες κλπ....

Απο την αλλη αν αρχισεις 6 μηνων και ανα εβδομαδα σου βαζουν και κατι ή ολα μαζι παλι βλακεια ειναι.

Εγω λεω να αρχισω 6 μηνων και λαααααααααααου λααααααααααου, κι εμενα τελευται μας παρατηρει οταν τρωμε και τον ταιζα"αερα" με ενα κουταλακι και μια χαρα ανοιγε το στομα του! χαχαχαχαχαχαχ

Νικη.....ου μπλεξεις...αν ηταν στο χερι μου θα εκανα μονο ονοματοδοσια στο ληξιαρχειο αλλα το κανω για χατηρι του αντρα μου τη βαπτιση....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxaxaxaxa!!!!!!!...μαρη , αερα του δινεις του παιδιου;;;;;;;;;;;χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!

εμεις σημερα βαλαμε κ μπανανα...την κατασπαραξε την φρουτοκρεμααααα!!!!!!!

Οσο για τη βαφτιση μου αρεσει πολυ ως μυστηριο οποτε την θελω.....οχι οτι ειμαι της εκκλησιας ,απλα το συγκεκριμενο με συγκινει...:)

Ετσι οπως πανε ομως οι τραγοπαπαδες θα στρεψουν τον κοσμο σε συμβολαια γαμου κ ονοματοδοσιες...

ρε κοριτσια πολυ βουλωμα η μυτη του.....:( ολο φυσιολ.ορο βαζω αλλα τπτ δεν κανει.....αν εχει κρεατακια φαινεται απο τωρα η οχι;;;;

Εχω απο τη μια τον συζυξ κ απο την αλλη τον υιο ....με ροχαληταααααα!!!!!!!!!!

Ολυ ποσο βγηκε το μαλλι του τριπ τραπ;;;;;;;;;(αυτο δεν θα το παρω....εχω ρε γμτ καρεκλακι φαγητου...δεν λεει να παρω κ αλλο χιχιχιχι)

Επισης να ευχαριστησω δημοσια την φιλη Indie που μου εδωσε κουπονια για λιμπερο κ μια κρεμα Holle (θα δοκιμασω κ θα σου πω)!!!!!!!!!! thanks dear :) :) :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Χιχιχιχι αεραααααακι...αχ σημερα περασα δυσκολη πιστα... ο μπεμπης εβγαλε ολη την γκρινια 5 μηνων, ναι στομα ειχε μιλια δεν ειχε σημερα τριριδα οοοοοολη μεραααααααα και σαν να μην εφτανε αυτο, η Ειρηνη ψιλομπουκωσε και ανεβασε ενα 38αρι το βραδυ...και σαν να μηνε φτανε αυτο ο καλος μου λειεπι 1 εβδομαδα κυπρο....μπουαχαχαχαχαχαχα

Νικη κι εμενα μου αρεσει η βαπτιση,ουτε κι εγω της εκκλησιας, και να σου πω της Ειρηνης την ειχα ευχαριστηθει αυτη τη μερα πολυυυυυυυ περισσοτερο απο τον γαμο μου.

Α! και μαζεψου καλε με τις αγορες!!!!!! χαχαχαχαχ ασφαλης τροδοτης χαχαχαχα ακομα γελωω με τον τιτλο....

Παω να την πεσω κορες καλο βραδυ κι ας ελπισουμε σε μια ηρεμη νυχτα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

nikijo στήλε μου αν θες την διεύθυνσή σου με πμ να σου στήλω και εγώ κουπόνια λίμπερο. Για τη μύτη δοκίμασες τον αποφρακτήρα μύτης;; Σε εμένα έκανε δουλειά.

Galat υπομονή κοπέλα μου φάση είναι θα περάσει.

Εμείς μαι χαρα έχει πάρει πρόγραμμα στον ύπνο 10.30 ήμαστε στο κρεβατάκι μας και σήμερα κοιμήθηκε σερι 7 ώρες. Πήρα και μάρσιpποhttp://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=2094451&ct=10404&colID=1145 αλλά να μπορώ να τη βάζω να κοιτάει μπροστά (δεν κάθετε διαφορετικά) αρχές του άλλου μήνα πάμε Αθήνα και θα μου είναι απαρέτητος στο αεροδρόμιο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημερα!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια για τη Χριστινουλα μου! Με το καλό και στις δικες σας βαφτισεις!

nikijo δε ρωτάς και σε άλλες εκκλησίες? Ο κάθε παπας έχει τα δικά του κολλήματα.

galat μου και εσύ μόνη με τα ζουζούνια? Και εγω μόνη, ο καλός μου ταξιδι και πάλι. Κουραγιο! Την περασμένη βδομαδα που ελειπε πάλι ο σύζυγος πηρα βιταμινες απο το φαρμακείο μπας και αντεχω περισσότερο!

Και εγώ έχω αρρωστουλη τον μεγάλο με πολύυυυ βηχα και πολύυυ κλάψα.

Προχθες πηγαμε παιδίατρο. Η μικρή πήρε μόνο 400 γρ. και μου φάνηκαν πολύ λιγα.:( Είμαστε στα 6.600 και 62 πόντους. Περιμενα να έχει πάρει παραπάνω αφου έχουμε ξεκινησει και κρεμουλες. Ο Κωνσταντίνος μου στις αρχες έβαζε σχεδον 1 κιλό το μήνα.

Διαφημίσεις

Μανουλες καλημερα.

Εχω μεγαλες τσαντιλες σημερα... εχετε δει το thread στο φόρουμ με τα e-shop? το uber shop έχει τα παμπερς, τη μεγάλη τζαμπο συσκευασία των 109 τεμαχίων πόσο λετε?... 20 ευρώ!!! εδώ τόσο παίρνουμε τη συσκευασία με τα μισά τεμάχια, ήμαρτον πια! Αν χαμηλώσουν τα μεταφορικά τους (ειναι 20 λίρες τωρα), θα κανω παραγγελια.

Θυμήθηκα που κάποια κοριτσια εδώ επαιρναν πανες από άμαζον. Πόσο σας πήγαινε το πακετο?

Αααα, δεν προκειται να ξαναψωνίσω τίποτα από Ελλάδα, και μετά σου λενε δεν κινείται η αγορά!...

Περαστικά στα μπεμπάκια, κι εμείς στο κλαμπ, τους εχω και τους δυο με μπουκωμένες μυτούλες, καταρροή, φταρνίσματα, απύρετους ακόμα, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι... το απόγευμα πάντως για καλό και για κακό θα έρθει ο ντοκτορ να μας δει...

dJzIp2.png Fysmp3.png

κι εμενα τελευται μας παρατηρει οταν τρωμε και τον ταιζα"αερα" με ενα κουταλακι και μια χαρα ανοιγε το στομα του! χαχαχαχαχαχαχ

:lol::lol::lol:

Ολυ ποσο βγηκε το μαλλι του τριπ τραπ;;;;;;;;;(αυτο δεν θα το παρω....εχω ρε γμτ καρεκλακι φαγητου...δεν λεει να παρω κ αλλο χιχιχιχι)

τι είναι το τριπ τραπ???

ο μπεμπης εβγαλε ολη την γκρινια 5 μηνων, ναι στομα ειχε μιλια δεν ειχε σημερα τριριδα οοοοοολη μεραααααααα

μια απο τα ίδια με τη γκρίνια...έχουν "παίξει" τα νεύρα μουυυυυ

ωραίοοοοοοος!!!:D

nikijo δε ρωτάς και σε άλλες εκκλησίες? Ο κάθε παπας έχει τα δικά του κολλήματα.

το ίδιο θα σου έλεγα

περαστικά στα μωράκια σας

c2Gbp2.png

Μανουλες καλημερα.

Εχω μεγαλες τσαντιλες σημερα... εχετε δει το thread στο φόρουμ με τα e-shop? το uber shop έχει τα παμπερς, τη μεγάλη τζαμπο συσκευασία των 109 τεμαχίων πόσο λετε?... 20 ευρώ!!! εδώ τόσο παίρνουμε τη συσκευασία με τα μισά τεμάχια, ήμαρτον πια! Αν χαμηλώσουν τα μεταφορικά τους (ειναι 20 λίρες τωρα), θα κανω παραγγελια.

Θυμήθηκα που κάποια κοριτσια εδώ επαιρναν πανες από άμαζον. Πόσο σας πήγαινε το πακετο?

Αααα, δεν προκειται να ξαναψωνίσω τίποτα από Ελλάδα, και μετά σου λενε δεν κινείται η αγορά!...

Περαστικά στα μπεμπάκια, κι εμείς στο κλαμπ, τους εχω και τους δυο με μπουκωμένες μυτούλες, καταρροή, φταρνίσματα, απύρετους ακόμα, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι... το απόγευμα πάντως για καλό και για κακό θα έρθει ο ντοκτορ να μας δει...

το amazon σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα προφανός κάποιος έβαλε το χεράκι του. Γιατί δε κάνεις μεγάλη παραγγελία οπότε να συμφέρει και ας έχει τόσα μεταφορικά

το amazon σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα προφανός κάποιος έβαλε το χεράκι του. Γιατί δε κάνεις μεγάλη παραγγελία οπότε να συμφέρει και ας έχει τόσα μεταφορικά

στέλνουν μόνο μεχρι 6 τζάμπο συσκευασίες

τα κορίτσια εστειλαν μειλ (κι εγώ επίσης) στο κατάστημα, αν εχουν τη δυνατότητα να μειώσουν την τιμή για τα μεταφορικά

αναμένω εξελίξεις, με τα χέρια πάνω από το πληκτρολόγιο

πάντως ετσι από περιέργεια θα ήθελα να μαθω πόσο τα έδινε τα παμπερς το αμαζον

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε προβλημα με τους νονους μας ...ειναι με πολιτικο παντρεμενοι κ πλεον η εκκλησια δεν τους δεχεται!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!καλο εεεε;;;;;......"£$%"%"""£$!£$

δυστυχώς ετσι είναι, σε οποια εκκλησία και να πας, το ίδιο θα σου πουν

εκτός αν δε σε ρωτήσουν και... κανεις την πάπια

στο κάτω κάτω δε θα ειχες προβλημα αν οι νονοί δεν ήταν παντρεμένοι

δε σου λεω να πεις ψεμματα, απλά... δε χρειάζεται να το αναφέρεις αν δε σε ρωτήσουν, αν κατάλαβες τι εννοώ...

ακρη πάντως δε βγάζεις

dJzIp2.png Fysmp3.png

δυστυχώς ετσι είναι, σε οποια εκκλησία και να πας, το ίδιο θα σου πουν

εκτός αν δε σε ρωτήσουν και... κανεις την πάπια

στο κάτω κάτω δε θα ειχες προβλημα αν οι νονοί δεν ήταν παντρεμένοι

δε σου λεω να πεις ψεμματα, απλά... δε χρειάζεται να το αναφέρεις αν δε σε ρωτήσουν, αν κατάλαβες τι εννοώ...

ακρη πάντως δε βγάζεις

Kalimera koritsia! Kala... an einai dynaton!! Exoun 3efygei teleiws!!

line_feet_beg_17_time_1255060800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

στέλνουν μόνο μεχρι 6 τζάμπο συσκευασίες

τα κορίτσια εστειλαν μειλ (κι εγώ επίσης) στο κατάστημα, αν εχουν τη δυνατότητα να μειώσουν την τιμή για τα μεταφορικά

αναμένω εξελίξεις, με τα χέρια πάνω από το πληκτρολόγιο

πάντως ετσι από περιέργεια θα ήθελα να μαθω πόσο τα έδινε τα παμπερς το αμαζον

ακόμα και με αυτά τα μεταφορικά αγοράζοντας τις 6 τζαμποσυσκευασίες έχεις κέρδος 144 ευρώ

Σωτήριο το amazon...!! Έχω κάνει stock με πάνες και δε ξαναδίνω ??? στα παλιομάρκετ!!!!

Αν θυμάμαι καλά, τα 4+άρια pampers (η διπλή συσκευασία jumbo) ήταν 19?!!!!

Nikijo, αν θες ετοιμάζουμε μια παραγγελία από το uber shop!!!

Α... και τις κρέμες τις Holle δε τις στέλνει το amazon, το τσέκαρα... :( οπότε στη καινούρια τη παραγγελία να σε έχω στα υπ' όψη μου??? :wink::wink:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Ντιμακι σ ευχαριστω βρε!!!!!Με την Ιντι μενουμε στην ιδια πολη κ επειδη δεν τα ηθελε μου τα εδωσε :) Ρωτα αν καποια αλλη κοπελα τα θελει κ τα χρειαζεται :) Πολυ κουλ μαρσιπος (εχω τον ιδιο σε μπλε :) ) Αποφρακτηρα εχω κ εγω αλλα δεν εχει μυξες μεσα στη μυτη....πιο βαθια ειναι το προβλημα....

Ιντι μου θα μιλησουμε τοτε....το uber δεν το ανακαλυψα ακομα....ειδες Ολυμπια;;;; χαχαχαχα!!!!!!λες να παραγγειλουμε απο αμαζον 6 τζαμπο;;;;

Αθηνουλα βαστατε με.....αχ.....κ ακομα δεν εμαθα να το χειριζομαι το νετ σοπινγκ !!!!

Πηρα τηλ. την ντοκ κ καναμε μιγμα απο φυσ.ορο-οτριβιν-τομπραντεξ.Μακαρι να ανοιξει η μυτουλα γιατι πολυ ταλαιπωριεται ο μικρουλης μου ....

Κων μου κ εμενα απο 300 εβαλε κλεινοντας 4ο κ 5ο αλλα μονο με θηλασμο....τωρα με τα φρουτα θα δουμε....Μια χαρα ομως βρε ....κομψα παιδια:)

Αμαντε ειναι καρεκλακι φαγητου...πολυ ωραιο,ντιζαινατο...

http://www.trikiklo.com/In_Home/Highchairs/stokke_tripp_trapp_chair_with_babyset.html

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...