Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι εγινε βρε παιδια,μονο τα δικα μας δοντια χασαν το δρομο?????????αφααντααααα

Νομίζω οτι είναι νωρις ακομα για δοντακια. Ο γιος μου το 1ο το ειχε βγαλει 7,5 μηνών, οπότε δεν με αγχωνει ακομα το θεμα. Σαλια έχουμε κ εμείς απο 2,5-3 μηνών. Και την έχω μονίμως με σαλιάρα. Βεβαια το νωρις και το αργά είναι ολα σχετικά, αφου το καθε παιδί αναπτυσεται διαφορετικά.:wink:

κι εμείς φαφουτάκια είμαστε ακόμα.

ο μικρός μου έβγαλε τα πρώτα δοντάκια ακόμα αργότερα από σας κωνκων, ήταν 9 μηνών. Και αυτές τις μέρες βγάζει τους κυνοδοντες (εχουν βγει βεβαια τα άλλα δόντια, ακόμα και τραπεζίτες εχει, αλλά οι κυνόδοντες δεν είχαν φανερωθεί, μόνο το κενό τους υπήρχε).

τα σάλια δεν είναι απαραίτητα οδοντοφυία.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω οτι είναι νωρις ακομα για δοντακια. Ο γιος μου το 1ο το ειχε βγαλει 7,5 μηνών, οπότε δεν με αγχωνει ακομα το θεμα. Σαλια έχουμε κ εμείς απο 2,5-3 μηνών. Και την έχω μονίμως με σαλιάρα. Βεβαια το νωρις και το αργά είναι ολα σχετικά, αφου το καθε παιδί αναπτυσεται διαφορετικά.:wink:

κι εμεωνα 7,5 μηνων!!! στη βαπτιση της...

αντε να δούμε του μπεμπινου (οπως τον λεει η Ειρηνη)

eNeap2.pngTSzHp3.png

πάντως η μικρή μου είναι έτοιμη για φαγειτό. Εκτός των δοντιών εδώ και πολυ καιρό καταπίνει τα σάλια της και τις τελευταίες εβδομάδες μας προσέχει με αμείωτο ενδιαφέρον όταν τρώμε και μασάει μαζί μας. Βέβαια δεν θα της δώσω νωρίτερα φαγειτό. Επίσης έχει μανία με τις πατούσες της, τις πιάνει και τις βάζει στο στόμα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ντιμ ποτε σου ειπε ο παιδιατρος οτι θα ξεκινησετε?θα περιμενεις να κλεισετε τον 6ο ή νωριτερα(επειδη θηλαζεις)?

ο παιδιάτρος μου είχε πει 5 και 2εβδομάδων, αλλά εγώ έλαγα να το ξεκινήσω 6 μηνών, όμως τη βλέπω έτοιμη και μέρα με τη μέρα γλύφετε όλο και περισσότερο. Τη Παρασκευή που έχουμε ραντεβού θα τον ρωτήσω γιατί πρέπει να αρχίσω νωρίτερα απο αυτό που προτείνει το υπουργείο και αναλόγως θα κρίνω.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

zouzounel μου πώς εμειναν στο τελος οι κυνοδοντες? Αν θυμάμαι καλά ο δικός μου μέχρι 2 χρονών τα είχε βγάλει και τα 20 δοντακια. Για να δουμε η Χριστίνα μας....

galat μου τί κάνει ο μπεμπίνος:lol:? Ωραία φωναζει τον αδερφουλη της η Ειρήνη!

Το Χριστινάκι μου σημερα το εριξε στον υπνο! Απο σημερα ξεκιναμε φαγάκι!:D

Τα φρουτα δεν τα ετρωγε επειδη ηταν κρύα, αν και τα είχα στο καλοριφερ για να ζεσταινονται... της τα ζεσταινω λιγο στο φουρνο και τα τρώει μια χαρά.

πάντως η μικρή μου είναι έτοιμη για φαγειτό. Εκτός των δοντιών εδώ και πολυ καιρό καταπίνει τα σάλια της και τις τελευταίες εβδομάδες μας προσέχει με αμείωτο ενδιαφέρον όταν τρώμε και μασάει μαζί μας. Βέβαια δεν θα της δώσω νωρίτερα φαγειτό. Επίσης έχει μανία με τις πατούσες της, τις πιάνει και τις βάζει στο στόμα.

Και η δικιά μου μπέμπα το ίδιο κανει μόλις μας βλέπει να τρώμε, κοιτάζει με τα μάτια γουρλωμένα και της τρέχουν τα σάλια. Αφού πλέον δεν τρώμε μπροστά της!

Μια μέρα την κράταγα αγκαλιά με το ένα χέρι και στο άλλο χέρι κράταγα ενα γιαούρτι και πήγαινα να ταϊσω τον γιό μου. Το λουκούμιαζε το γιαούρτι αρκετή ώρα και τελικά σε χρόνο dt σκύβει και χώνει το χέρι της μέσα στο γιαούρτι! Και το πήγαινε κατ' ευθείαν για το στόμα! Ετρεχα να την πλύνω εννοείται, γιατί ειχα βαλει και μέλι στο γιαούρτι και δεν ειμαστε τώρα για τέτοια. Λίγες μέρες υπομονή ακόμα θα πρέπει να κάνουν οι πιτσιρίκες μας. Για να δούμε, θα έιναι καλόφαγες?

:)

zouzounel μου πώς εμειναν στο τελος οι κυνοδοντες? Αν θυμάμαι καλά ο δικός μου μέχρι 2 χρονών τα είχε βγάλει και τα 20 δοντακια. Για να δουμε η Χριστίνα μας....

έλα ντε κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι! αργησε να βγάλει τα πρώτα δόντια, αλλά μετά γέμισε το στόμα του πολύ γρήγορα, αφήνοντας κενό για τους κυνοδοντες, περίεργο μου φαινόταν, νομιζα ότι ολα τα δόντια βγαίνουν με τη σειρά.

Απ' την άλλη παλι καλά που έλειπαν οι κυνόδοντες, γιατί μου έριχνε κάτι ξεγυρισμένες δαγκωνιές το καλοκαίρι (μάλλον αντιδραση ήταν για τον "εισβολέα")

dJzIp2.png Fysmp3.png

βγάλαμε και τα δύο κάτω μπροστινά δοντάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W O W:D:D

ο παιδιάτρος μου είχε πει 5 και 2εβδομάδων, αλλά εγώ έλαγα να το ξεκινήσω 6 μηνών, όμως τη βλέπω έτοιμη και μέρα με τη μέρα γλύφετε όλο και περισσότερο. Τη Παρασκευή που έχουμε ραντεβού θα τον ρωτήσω γιατί πρέπει να αρχίσω νωρίτερα απο αυτό που προτείνει το υπουργείο και αναλόγως θα κρίνω.

κι εμενα το ίδιο μου είπε...γιατί???:rolleyes:

Μια μέρα την κράταγα αγκαλιά με το ένα χέρι και στο άλλο χέρι κράταγα ενα γιαούρτι και πήγαινα να ταϊσω τον γιό μου. Το λουκούμιαζε το γιαούρτι αρκετή ώρα και τελικά σε χρόνο dt σκύβει και χώνει το χέρι της μέσα στο γιαούρτι!

:lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

κι εμενα το ίδιο μου είπε...γιατί???:rolleyes:

την Παρασκευή θα σου πω το γιατί. Καλά ο γιατρός με έχει πάρει στο δούλεμα ότι και να μου πει τον ρωτάω το γιατί πρέπει να το κάνω!!!!!!!!:D

dimaki αυτο που εβαλε η Ολυ ειναι ....πρεπει να ειναι καλο...θα σας πω μολις παραλαβω...

Ολυμπιακι το καροτσι μας ειναι πορτοκαλι....κοιταζω κ αλλες μαρκες κ χρωματα οπως σκουρο μπλε, χακι ισως κ μαυρο....απλα πρεπει να ειναι split legs, να χωριζεται στη μεση για τον αξονα...βρηκα ενα αλλα δεν το στελνουν Ελλαδα...

Αυτα τα ανοξειδωτα πολυ μ αρεσουν.....next month :) χαχαχα!!!!! Της ΜΟΜΜα δεν ειναι οπως φαινονται ....καθολου γυαλιστερα κ ουτε εντονο πορτοκαλι....τεσπα,εχει ωραιο σχημα...ααα...πηρα το σετ 3 σε 1 , με πιπιλα,ποτηρακι κ καλαμακι...:)

Δοντια ακομη γιοκ....

Τα Φρουτα τα καταβροχθιζει.....

Κωνκων μου να σας ζησει κ με τ ονομα!!!!!!!!!:)

Εμεις εχουμε προβλημα με τους νονους μας ...ειναι με πολιτικο παντρεμενοι κ πλεον η εκκλησια δεν τους δεχεται!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!καλο εεεε;;;;;......"£$%"%"""£$!£$

Αυτα τα ολιγα ...θα επανελθω....:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...