Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!!

evi περαστικα και σιδερένιο το μπεμπάκι σας!!!

Έχουμε κι εμείς θεματάκι αυτές τις μέρες με τον ύπνο:?...πλέον ξυπνάει κάθε 2ωρο τη νύχτα, χθες του έδωσα αντλημενο σε μπουκάλι αλλά τα ίδια....και έχει και γκρίνια την ημέρα, ρώτησα και την παιδιατρο όταν ήρθε για το εμβόλιο και μου είπε οτι ισως είναι απο τα ούλα του γιατί κατα τα άλλα είναι μια χαρά....επίσης θέλει να τον κραταμε μόνο όρθιο και να κοιτάζει μπροστά (άλλο κόλπο αυτό) και παράλληλα να κάνουμε βόλτα:cool:

nikolina θα σου δώσουν κουράγιο τα κοριτσάκια που ήδη εργάζονται....κι εγώ δε μπορώ να σκεφτώ τη στιγμη που θα γυρίσω στη δουλειά:?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το έκανα αυτό Αθηνά... τον έχω "πιέσει" να φάει παραπάνω... αλλά πάλι το ίδιο... μπορεί να είναι κ φάση ... θα δουμε...

Να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο...γιατί έχω αρχίσει κ αγχώνομαι...

Αρχίζω από τώρα κ σκέφτομαι την επιστροφή στην δουλειά το Μάη (ο μπέμπης θα είναι 9 μηνών πρώτα ο Θεός) (σημείωση: είναι πέντε λεπτά απόσταση από το σπίτι)... Λογικά βέβαια θα τρώει πιο πολυ τροφές από ό,τι γάλα... αλλά με τον θηλασμό τι θα κάνω? Νομίζετε ότι πρέπει να αρχίσω αντλήσεις κ τράπεζα για όταν δε θα είμαι σπίτι ή θα τον θηλάζω πριν φύγω κ σε κανα διάλλειμα από την δουλειά κ μετά όταν επιστρέφω? Σίγουρα θα το δω στην πορεία κ όταν αρχίσουμε τις τροφές... απλά με αγχώνει λίγο το γεγονός... Εκτός ότι με το που σκέφτομαι το Μάη με πιάνει απελπισία... πως θα τον αφήσω τον μπέμπη μου???

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι το φαντάζεσαι. Το βασικότερο βέβαια είναι να το αφήνεις σε άνθρωπο που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Μην αρχίσεις από τώρα αντλήσεις, το γρηγορότερο ένα μήνα πριν εξάλλου σκέψου ότι αν κάνεις από τώρα τράπεζα τον Μάι τα γάλατα θα είναι είδη 4 μήνες στη κατάψυξη. Κατά τον Απρίλη ξεκίνα χαλαρά αντλήσεις, όποτε είσαι ξεκούραστη και καλοφαγωμένη, να βάλεις περίπου 1 λίτρο γάλα (περίπου 4,5 γεύματα) και θα δεις, αν μπορείς να φεύγεις από τη δουλειά για θηλασμό είναι ότι το καλύτερο και αφήνεις τον καταψύκτη για καβάτσα μην τυχόν δεν μπορείς να φύγεις κάποια στιγμή.

εγώ χθες έκανα αυτο που είπε η Galat και η μικρή κοιμήθηκε 7 ώρες σερί έφαγε και την ξαναέπεσε για ένα 4ωρο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ki enena χθες ενα περιεργο πραγμα κοιμηθηκε 8ωρο , αν και ηταν ιδιαιτερα ανησυχος(δοντια στανταρ) και δεν καλοεφαγε... αβυσσος η πεμποψυχη...

Νικολινα μια χαρα τα λεει το ντιμακι, αφου εισαι και 5 λεπτα απο το σπιτι αν δικαιουσαι πχ μεσημεριανο διαλλειμα θα τον ταιζεις τοτε, αλλιως μπορεις να κανεις μια αντλση στο σπιτι σου εκεινη την ωρα(αν πχ τον βρεις κοιμισμενο το μεσημερι) Αν παρεις και εμιωμενο τοτε δεν υπαρχει λογος καν να κανεις τραπεζα...

αλλα γενκως οσες μπορειτε και δεν βαριεστε καντε μια μικρη τραπεζουλα, εγω δεν βγαζχω τιποτα! μπουχουχουχουχουοχου (θα δοκιμασω ξανα βεβαια γιατι ειχα δοκιμασει οταν ηταν νεογεννητο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το έκανα αυτό Αθηνά... τον έχω "πιέσει" να φάει παραπάνω... αλλά πάλι το ίδιο... μπορεί να είναι κ φάση ... θα δουμε...

Να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο...γιατί έχω αρχίσει κ αγχώνομαι...

Αρχίζω από τώρα κ σκέφτομαι την επιστροφή στην δουλειά το Μάη (ο μπέμπης θα είναι 9 μηνών πρώτα ο Θεός) (σημείωση: είναι πέντε λεπτά απόσταση από το σπίτι)... Λογικά βέβαια θα τρώει πιο πολυ τροφές από ό,τι γάλα... αλλά με τον θηλασμό τι θα κάνω? Νομίζετε ότι πρέπει να αρχίσω αντλήσεις κ τράπεζα για όταν δε θα είμαι σπίτι ή θα τον θηλάζω πριν φύγω κ σε κανα διάλλειμα από την δουλειά κ μετά όταν επιστρέφω? Σίγουρα θα το δω στην πορεία κ όταν αρχίσουμε τις τροφές... απλά με αγχώνει λίγο το γεγονός... Εκτός ότι με το που σκέφτομαι το Μάη με πιάνει απελπισία... πως θα τον αφήσω τον μπέμπη μου???

καλημερα!!!

μην αγχωνεσαι με την επιστροφη στη δουλεια! αν μπορεις να πας να θηλαζεις και να ξαναγυρνας, τοτε οντως μια μικρη καβατζα στην καταψυξη εινια ενταξει!

εγω γυρισα στη δουλεια οταν η μπεμπα ηταν 3μιση μηνων...και δεν μπορουσα να πηγαινοερχομαι..αυτο που ειχα κανει ηταν το εξης:

15 μερες πριν επιστρεψω της εδωσα 1 γευμα ξενο γαλα για 3 μερες και εβγαζα το γαλα απο το στηθος... επισης το πρωι που το στηθος εχει πολυ γαλα εβγαζα μετα το ταισμα... ετσι εκανα μια μικρη τραπεζα γιατι το στηθος δεν ειχε συνηθισει με το θηλαστρο και εβγαζα με το ζορι 70μλ... τωρα βγαζω και 250!!! και σταδιακα εκανα αυξηση της παραγωγης μου... για να μπορω να βγαζω μετα απο καθε γευμα ...αυτο βεβαια δημιουργησε προβλημα γιατι η μπεμπα χορταινε με το αραιο γαλα της αρχης...και ειχαμε πρασινα κακακια...οποτε το σταματησα...

ενα προβλημα που αντιμετωπισαμε, ηταν οτι δεν επαιρνε το μπουκαλι... οποτε ειχα 15 μερες για να το συνηθισει χωρις να της δημιουργησω εκνευρισμο...

τελικα πηρε το μπουκαλι μονο ξαπλωμενη στην αλλαξιερα!! με μεγαλη επιτυχια!!!! ακομα και απο μενα παιρνει μπουκαλι αν δεν ειναι αγκαλια!

τωρα στη δουλεια κανω 2 με 3 αντλησεις ..αναλογα με το ποτε ζηταει το παιδι να φαει το πρωι...

το αποτελεσμα ειναι οτι εχω 1 συρταρι γαλα στην καταψυξη!!! χαχαχαχαχα

οσο για την ρουτινα του λειπω πολλες ωρες..αυτο που κανω ειναι οτι με το που γυριζω σπιτι, πλενομαι, αλλαζω και ασχολουμαι αποκλειστικα με το μπεμπε!!!

ως τωρα ειναι ολα μια χαρα... εκτος απο το δικο μου το ψυχολογικο...αλλα αυτο ειναι αναποφευκτο τελικα νομιζω..

καλησπερααααα!!!!!!

τι κανετε βρε τσουπρες;;;;;

βαφτισια....αχχχχ........σημερα μαθαμε πως ο νονος μας ,επειδη ειναι με πολιτικο παντρεμενος δεν μπορει να βαφτισει το μπουλη!!!!!!!!τι να πω;;;;;!!!!!!!!να βρισω;;;;;τραγοπαπαδ@ς.......

Ο μπεμπης σημερα εκανε κακα σχηματισμενα,ελαφρως σκληρα.....μαλλον απο το μηλο ε;;;....αι να δουμε ....ελπιζω να μην σκληρενουν κ αλλο.....Εγω του δινω το απογευμα την φρουτοκρεμα ....αν κ η παιδιατρος ειπε πρωι....

Εκανα παραγγελια στο αμαζον κ μου ηρθαν μωρομαντηλα παμπερς,μπιμπερο ΜοΜΜΑ κ μαλλον ηρθε κ η Σοφι(αυριο παω ΕΛΤΑ για πακετο )Τωρα περιμενω τον ασφαλη τροφοδοτη με το διχτακι....

Κ ξεκιναω να ψαχνω για κρεμες(δλδ τα σαιτ που ειπατε εσεις χιχιχι)

και για ποδοσακο για το στοκκε...Ολυμπιαααα καμια ιδεα;;;;;;απο το τρικυκλο εχει 109 ευρω....καπου πιο φθηνα;;;;;;

Αυτα τα ολιγα κορες.....

Καληνυχτουδια....

σι γιου τουμοροου :)

σμουτς :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο μένα, η μικρή σήμερα κοιμηθηκε 12ωρο με ένα μόνο ξύπνημα για φαγειτό.

amade υπομονή μάλλον είναι δόντια, αν το βλέπεις και πονάει το μπεμπάκι πάρε τηλέφωνο το γιατρό μήπως πρέπει να του δώσεις λίγο apotel το βράδυ να το ανακουφίσει.

nikijo τι είναι ο ασφαλής τροφοδότης με το διχτάκι;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Kαλημέραααα!!! Ο μπεμπακος δε με αφήνει να κοιμηθώ καθόλου...όλο το βράδυ καθε 1,30 ώρα έτρωγε...

Αχ κοριτσάκι πως σε καταλαβαίνω... Ο δικός μου ενώ είχε βγάλει πριν ένα μήνα τα 2 πρώτα δόντια χωρίς τόσο γκρίνια... τώρα με έχει τρελάνει... Εντωμεταξύ χωρίς ύπνο τα νεύρα μου χτυπανε κόκκινο συνέχεια... με ΟΛΟΥΣ.....

Ακουω κ όλα τα κουλά... και με πιάνει υστερία...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Μανες!!!

evi mou σιδερένιος ο μικρούλης σας.

Τα έχω περάσει και εγώ αυτά με τον μεγάλο,

είναι 7,5 χρονών και έχει κάνει μέχρι τώρα 4 φορές νάρκωση.

Έκανα μια δοκιμή να δώσω κεχρί στον μπέμπη, το έφτιαξα με το γάλα που πίνει.....έπρεπε να δείτε τα μούτρα του...χαχαχα

Θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα που έχουμε ραντεβού με τον παιδίατρο,

είμαι σίγουρη ότι θα μας ξεκινήσει με καροτακι και πατάτα.

Τουλάχιστον είναι πιο νόστιμα από το κεχρί!!!!!!!

ασφαλής τροφοδότης με το διχτάκι λογικά πρέπει να είναι αυτό εδώ

http://www.baby-walz.de/Essen-Trinken/Flaeschchen/Zubehoer/group/178/product/1571643/L/0/Produktzoom.a834.0.html?dmc_mb3_product_pi1

βάζεις μέσα στο διχτακι ένα κομμάτι φρούτο.

Εσύ Νίκη που το ανακάλυψες αυτό;;;

Τελικά είσαι πολύ διαβασμένη....χαχαχαχα

Τα mOmma τα είχα βάλει και εγώ στο μάτι, έψαχνα να τα βρω εδώ στην Γερμανία αλλά δυσκολεύτηκα πολύ.

Ευτυχώς που άργησα να τα βρω γιατί έβαλε η Ολιβια τα inox τα οποια μου αρέσουν πιο πολύ, είναι χρήσιμα και αργότερα που θα μεγαλώσει.

Δεν ειναι πανεμορφα;;

16EY8zB5HjmJ128811603807P904.jpg

Όσο για το ποδοσακο, δυστυχώς αυτά έχουν τα ακριβά καροτσάκια.....ακριβά αξεσουάρ!!!!!

Θέλεις να είναι της Stokke η σε ενδιαφέρει και άλλη μάρκα;;

Τι χρώμα θέλεις να είναι;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Κοριτσάρες μου ήρθα!

Καλη χρονιά με υγεία!

Χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες!

Η μπεμπούλα μας έγινε "Χριστίνα" :D. Δεν έκλαψε πολύ, ήταν μια κυρία! Στο λευκό μακρύ φορεμα της έλαμπε, ήταν σαν πριγκιπησσα! Ευτυχώς μας κρατησε ο καιρός και γίναν όλα πολύ όμορφα! Ηταν μιά χριστουγεννιάτικη βάφτιση!

Ξεκινήσαμε κρέμα βανίλια και εδώ και 4 μέρες και φρουτάκια. Η κρεμα της αρέσει, τα φρουτα καθόλου. Σε μια βδομαδα ξεκινάμε και σουπες. Ανά βδομαδα μας τα έβαλε η παιδίατρος. Απο Δευτερα μάλλον θα πάμε και για εμβολιάκι.

Θα επανελθω μόλις προλάβω να σας διαβάσω λιγάκι.... ξύπνησε η Χριστινούλα μου!

amade υπομονή μάλλον είναι δόντια, αν το βλέπεις και πονάει το μπεμπάκι πάρε τηλέφωνο το γιατρό μήπως πρέπει να του δώσεις λίγο apotel το βράδυ να το ανακουφίσει.

μου είπε να του δινω depon οχι πάνω απο 2-3 φορες την εβδομαδα όμως....έχει και πολλά σαλάκια, του έχω μόνιμη πλεον τη σαλιάρα,στάζουν....

Εντωμεταξύ χωρίς ύπνο τα νεύρα μου χτυπανε κόκκινο συνέχεια... με ΟΛΟΥΣ.....

Ακουω κ όλα τα κουλά... και με πιάνει υστερία...

άστα....κι εμενα το ίδιο.."μηπως δε χόρτασε??" κτλ κτλ...σήμερα τον κράτησε η πεθερά μου γιατί είχα δουλειες έξω και είδε βέβαια οτι και απο το αντλημενο ήπιε περίπου 200 ml και σε 2 ώρες ξαναπεινούσε και ήπιε άλλο τόσο οπότε αναθεώρησε...

Έκανα μια δοκιμή να δώσω κεχρί στον μπέμπη, το έφτιαξα με το γάλα που πίνει.....έπρεπε να δείτε τα μούτρα του...χαχαχα

:mrgreen::mrgreen:

ασφαλής τροφοδότης με το διχτάκι λογικά πρέπει να είναι αυτό εδώ

http://www.baby-walz.de/Essen-Trinken/Flaeschchen/Zubehoer/group/178/product/1571643/L/0/Produktzoom.a834.0.html?dmc_mb3_product_pi1

βάζεις μέσα στο διχτακι ένα κομμάτι φρούτο.

ναι αυτό είναι

Η μπεμπούλα μας έγινε "Χριστίνα" :D. Δεν έκλαψε πολύ, ήταν μια κυρία! Στο λευκό μακρύ φορεμα της έλαμπε, ήταν σαν πριγκιπησσα! Ευτυχώς μας κρατησε ο καιρός και γίναν όλα πολύ όμορφα! Ηταν μιά χριστουγεννιάτικη βάφτιση!

να σας ζήσει!!πολύ ωραίο όνομα:D

c2Gbp2.png

http://www.ergobabycarrier.com/

mm νομίζω όχι, οι αλλες εναλλακτικες ειανι στην πλατγη και πλαγια στον γοφό...

Παντως τον εχω καταβολευτει και λυπαμαι που δεν χρησιμοποιω το σλινγκ, θα το δοκιμασω κι αυτο παντως ισως ειναι καλυτερο για το καλοκαιρι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...