Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ!!!!!! αλλα παρα τα γερμανικα μου, δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι το ρυζαλευρο:roll::roll::roll:

εγώ μπήκα σε ελληνικό σάιτ και βρήκα πιο είναι πιο.;) απο ελλάδα τα βρήκα 4.30 ευρώ αρα δεν έχει και μεγάλη διαφορά απο Γερμανία.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ μπήκα σε ελληνικό σάιτ και βρήκα πιο είναι πιο.;) απο ελλάδα τα βρήκα 4.30 ευρώ αρα δεν έχει και μεγάλη διαφορά απο Γερμανία.

στο ecobaby τα βρήκες? ξέρω απο άλλες κοπέλες οτι είναι λίγο αγενής αυτός που το έχει και στις παραδόσεις είχαν λίγο πρόβλημα:?

c2Gbp2.png

στο ecobaby τα βρήκες? ξέρω απο άλλες κοπέλες οτι είναι λίγο αγενής αυτός που το έχει και στις παραδόσεις είχαν λίγο πρόβλημα:?
απο εκεί τα βρήκα αλλά αν είναι αγενής υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Θα αγκαρέψω τη μάνα μου, θα μου τις αγοράζει και θα τις στέλνει με το κτελ, αν και έχουμε και εδώ ένα μαγαζί με βιολογικά θα πάω να δω αν τις έχει ή αν μπορεί να τις φέρει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ. Ολα πήγαν πολύ καλά. Το αγγελούδι μου αντεδρασε πολύ καλά στη νάρκωση αλλά και μετά. Τελειώσαμε αρκετα γρήγορα και τώρα είμαστε σπίτι και ελπίζω να μην ξαναχρειαστούν τα παλιονοσοκομεία!

Οσο για τα φαγητα που λέτε εγώ λέω να ακολουθήσω αυτό

http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=60

Κρεμες δεν έδωσα ούτε στο πρώτο μου γιο μιας και τα είχαμε τα κιλάκια μας και η γιατρός μας είπε να τις αποφύγουμε!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

καλησπερα συναδελφοι και καλή χρονια! σορυ για την..εισβολή αλλα το post μου ειναι για την κοπελα που βρηκε κατι στο εμβολιο πρεβεναρ..

ευη σε παρακαλώ ΘΕΡΜΑ να πεις στον φαρμακοποιο και στον γιατρο σου να ενημερωσουν σχετικά και επωνυμα τόσο τον ΕΟΦ όσο και την εταιρεια Pfizer που φερνει το πρεβεναρ με αρι8μο παρτιδασ και όλα τα σχετικά.. ο δικός σου παιδίατρος ειδε το ξένο σώμα.. κάποιος άλλος παιδίατρος όμως μπρει να μην ειναι τόσο προσεκτικός...

\

σε ευχαριστώ

dZJip3.png

Καλησπέρα!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονια!

Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο και μας βρηκε 8775 και 70πόντους..... μεγάλωσε ο χοντρουλης μου!!!!

Και κάτι πολύ σημαντικό το εμβόλιο το πρεβεναρ 13 είχε μέσα κάτι σα πετρούλα δηλαδη ξένο σώμα. Η παιδιατρος το είδε ευτυχως πριν το κάνει και το στείλαμε πίσω. Στο φαρμακείο ο φαρμακοποιος μαζί με τον άντρα μου άνοιξαν άλλα 8 με ίδια ημερομηνία(10-12) και ήταν όλα χάλια. Τελικά άνοιξαν ένα με ημερομηνία 12-12 και ήταν οκ. Προσοχή λοιπόν!!!!!!!!!

ευακι να σε ρωτησω..ο φαρμακοποιος ή εσυ κανατε καποια ενηερωση στον ΕΟΦ ή σε καποιον αλλο φορεα για αυτη την παρτιδα???

Ζουζουνελ και galat έχω απορίες. Πως γίνεται να μπούν οι στερεες τροφές χωρίς να αντικαταστήσεις θηλασμό και είναι καλό για το παιδί;

Συνεχίζεις να θηλαζεις κανονικά συμφωνα με οσο ζηταει/το πρόγραμμα σας.

Στο ενδιαμεσο ή λιγο πριν να ειναι ωρα για τον επόμενο θηλασμο(οχι τελευταία στιγμη να μην ειναι πολυ πεινασμενη και αρα εκνευρισμενη) δινεις την τροφη, αλλα οι ποσοτητες ειναι λιγες ειδικα στην αρχη, οποτε μετα συμπληρωνεις με θηλασμο.

Ομως ολες αυτες οι αποριες θα σου λυθουν στην πραξη γιατι σε οδηγει το παιδι, πχ εμενα δεν ετρωγε οποτε αντ αυτου θηλαζε...

Γενικώς με τον θηλασμό μην αγχωνεστε για το ποσο τρωνε και αν τρωνε μεχρι ενος ετους ειμαστε καλυμενες...μετα κατα πλειοψηφια τα παιδακια αρχιζουν να τρωνε καλυτερα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Απο το σαιτ της Ευης ντιμ http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=150&Itemid=185

πολυ ωραί λεει οτι ο θηλασμος ειναι η κυρια τροφη και τα φρουτα κλπ συμπληρωνουν και οχι το αντιθετο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Η παιδίατρος μας είπε πως στο τέλος της βραδιας που θα τελείωναν τα ραντεβού θα έγραφε γράμμα στον ΕΟΦ γιατί είναι υποχρεωμένη λέει. Και όση ώρα ήμουν εκεί την πήραν από το συνεταιρισμό φαρμάκων γιατί είχε ειδοποιήσει ο φαρμακοποιός απότι κατάλαβα. Το εμβόλιο το κράτησε ο φαρμακοποιός οπότε εγώ δεν έχω αριθμό παρτίδας για να σας πω. Το μόνο που πρόσεξε ο άντρας μου είναι οτι όλα όσα είχαν μέσα ξένο σώμα έληγαν 10 -2012.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

evi mou σιδερένιος... να ειναι η τελευταία φορά που μπαίνετε σε παλιονοσοκομείο...

Κοριτσάρες εγώ έκανα μία βλακεία... :( καλά δεν έδωσα κ στιφάδο... αλλά βλέποντας τον πίνακα που παραθέσατε για τις τροφές... είδα ότι δεν ήταν ό,τι καλύτερο... του έδωσα πορτοκάλι (2 κουταλίτσες... αλλά 4-5 μέρες... όχι συνεχόμενες...) Μάλιστα την τελευταία φορά έκλαιγε που το σταμάτησα... μα κ αυτό... με το που τα βλέπει τα πορτοκάλια κανει σαν τρελό...

Επίσης, ρε κοριτσάκια, έχουμε ένα θεματάκι τις τελευταίες μέρες κ με τον βραδινό (γιατί τον ημερήσιο τον έχουμε ξεχάσει εντελώς) ύπνο... Ξυπνάει πιο συχνά από πριν, συνήθως για να φάει... Γάλα έχω (το λέω γιατί με έχουν "φάει" αν έχω ακόμα γάλα...) κ δε νομίζω ότι δεν χορταίνει ... Εγώ νομίζω ότι οφείλεται στα δόντια ...

Την Δευτέρα έχουμε επαναληπτική δόση του pentavac... :cry: Αμάν αυτά τα επαναληπτικά.... Θα ρωτήσω κ για το φαγητούλι... Αν κ δε νομίζω να μας πει νωρίτερα ο γιατρός μας... Έ Αθηνουλα??

Φιλάκια σε όλες κι πολλά πολλά στα μπεμπόνια σας

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Nικολίνα νομίζω κανα 2 εβδομάδες νωρίτερα μπορει και να αρχίσεις, νιμίζω το κρίνει και απο το μωρο, εφόσον εχει δείξει ενιδιαφερον ο δικός σου...

Κι εγώ νομίζω τα δοντια...να προσπαθεις να τον ταιζεις πολυυυυυ καλα πριν κοιμηθει, δηλ αν τον αλλαζει στηθος, καπως να τον πιεζεις να φαει παραπανω μονο ετσι εχω δει διαφορα εγω. Να το πεις αυτο με την αλλαγη σοτν υπνο του τστον γιατρο ειναι σημαντικο ισως σου πει κατι περισσοτερο να πεις και εσε μας!

Εμενα για λιγες μερες ξυπνουσε στο 2ωρο τη μυχτα αλλα τωρα εστρωσε ξανα, οποτε μπορει να ειναι φαση κι εσενα και να περασει

Για τα weleda βρηκα κι αλλο σαιτ με καλες τιμες http://www.apo-rot.de

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το έκανα αυτό Αθηνά... τον έχω "πιέσει" να φάει παραπάνω... αλλά πάλι το ίδιο... μπορεί να είναι κ φάση ... θα δουμε...

Να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο...γιατί έχω αρχίσει κ αγχώνομαι...

Αρχίζω από τώρα κ σκέφτομαι την επιστροφή στην δουλειά το Μάη (ο μπέμπης θα είναι 9 μηνών πρώτα ο Θεός) (σημείωση: είναι πέντε λεπτά απόσταση από το σπίτι)... Λογικά βέβαια θα τρώει πιο πολυ τροφές από ό,τι γάλα... αλλά με τον θηλασμό τι θα κάνω? Νομίζετε ότι πρέπει να αρχίσω αντλήσεις κ τράπεζα για όταν δε θα είμαι σπίτι ή θα τον θηλάζω πριν φύγω κ σε κανα διάλλειμα από την δουλειά κ μετά όταν επιστρέφω? Σίγουρα θα το δω στην πορεία κ όταν αρχίσουμε τις τροφές... απλά με αγχώνει λίγο το γεγονός... Εκτός ότι με το που σκέφτομαι το Μάη με πιάνει απελπισία... πως θα τον αφήσω τον μπέμπη μου???

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...