Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κ

Βρήκαμε Νονό...επιτέλους.

Βάπτιση όμως μετά το Πάσχα, δεν προλαβαίνω πριν με τίποτα.

Θέλει να έρθει και όλο το σοι μου από Ελλάδα....χαχαχα

Εμεία ποτε θα βρουμε μου λετε? Καλα εγω ηθελα απλη ονοματοδοσια αλλα ο χαμπι θελει να τον βαπτισουμε... στα αζητητα προς το παρον ο γλυκουλης μου!!!!!!!!!!

Εμεις τον Ιουνιο αρχες λεμε για βαπτιση...

Το κουακερ ειναι η βρωμη Ολυμπια, νιφαδες βρωμης...

Ειστε πολυ ψαγμενες ευγε, θελω μια επαναληψη οταν αρχισουμε κι εμεις τροφες ε? Σε ενα μηνα περιπου δηλαδη

Με τι αρχισατε, δηλ, τι τους αρεσε κλπ...

Εγω με φρουτα λεω παντως, δεν ξερω τι οδηγιες θα δωσει ο παιδιατρος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεία ποτε θα βρουμε μου λετε? Καλα εγω ηθελα απλη ονοματοδοσια αλλα ο χαμπι θελει να τον βαπτισουμε... στα αζητητα προς το παρον ο γλυκουλης μου!!!!!!!!!!

Εμεις τον Ιουνιο αρχες λεμε για βαπτιση...

Κι εμείς ακόμα για νονό ψάχνουμε. Και θέλω να κάνουμε τη βάπτιση πρωτομαγιά, τρομάρα μου! Ο άντρας μου γελάει όταν ακούει ότι ψάχνω μπομπονιέρες, εκκλησίες και τέτοια. Βρες πρώτα νονό μου λεει και μετά τα λεμε!

Δύσκολοι καιροί για κουμπαριές...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Κι εμείς ακόμα για νονό ψάχνουμε. Και θέλω να κάνουμε τη βάπτιση πρωτομαγιά, τρομάρα μου! Ο άντρας μου γελάει όταν ακούει ότι ψάχνω μπομπονιέρες, εκκλησίες και τέτοια. Βρες πρώτα νονό μου λεει και μετά τα λεμε!

και καλα κανεις και το ψαχνεις! εγω θελω να κουμπαριασω με καποιον που θα σκεφτεται να ερχεται να βλεπει το παιδακι χωρις να το ζηταω εγω!

εμεις 14 Νοεμβρη την βαφτισαμε,Αγγελικη..απλη βαφτιση,χωρις πολλα πολλα..εφτιαξα μονη μου μπομπονιερες κ προσκλητηρια..

πολυ δυσκολοι..να φανταστεις εμας ειχε χαλασει η κουμπαρια του γαμου 2 μηνες πριν το μυστηριο κ ψαχναμε,ψαχναμε..μεχρι που προθυμοποιηθηκε να μας παντρεψει ο ιερεας της ενοριας μας με τη γυναικα του κ μας βαφτισαν κ το μπουμπουκι μας!

και καλα κανεις και το ψαχνεις! εγω θελω να κουμπαριασω με καποιον που θα σκεφτεται να ερχεται να βλεπει το παιδακι χωρις να το ζηταω εγω!

τι καλυτερο..κ εμεις αυτο θελαμε...

παντως,χωρις να γινομαι γραφικη,ειναι τεραστιο το μυστηριο της βαπτισης κ ο νονος θα δωσει λογο στο Θεο για το πνευματικοπαιδι του..ασχετο που τωρα κοιταμε ο νονος μονο να παιρνει δωρα στο παιδι..μεγαλη ευλογια το βαπτισμα..

Egv σε αυτη τη φάση δεν ψαχνω κανενα κριτηριο να το βαπτισει...μονο να πει οτι θελει! χαχαχαχαχαχα Δηλ προτιμω να μην το προτεινω εγω σε καποιον ακομα...

Τη κορη μου την ειχαν ζητησει 4-5 ατομα αυτον τον ερμο κανεις...μπουουουου

Κι εγώ στην Ειρηνη λιγα και καλα ατομα, και μπομπονιερες κλπ εγω τα ειχα φτιαξει...ετσι μου αρεσει περισσοτερο που ασχοληθηκα... και το καναμε σε μια εκκλησια παραλιακη και φαγαμε μτα σε μια ψαροταβερνα διπλα...ονειρο πολυ παρειστικη διαθεση...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εμείς εχουμε δυο προτάσεις, για να λεω και την αλήθεια, αλλά προτιμώ να τις αποφύγω...

τον γιο μου τον βαπτίσαμε σε ένα μικρό μοναστήρι στον Πάρνωνα, μεσα στο πράσινο, και μετά πήγαμε σε ένα εξοχικό κέντρο, καταπληκτικό φαγητο και πολύ καλές τιμές, ένας ξάδελφος του άντρα μου έκανε τον dj, χορέψαμε και περάσαμε φανταστικά. Μπουμπουνιέρες μας τις πήρε η γιαγια μας από τα lapin, προσκλητήρια είχα παραγγείλει από το "κάνε μια ευχή" και πήγαν χαλάλι τα χρήματα (αφήστε που μου έδωσαν και αποδειξη και την περασα στην εφορια σα δωρεα - διπλά κερδισμένη δλδ!)

τώρα τη μπέμπα θα τη βαφτίσουμε κάπου εδω, σε μια εκκλησία κοντά στη δουλεια μου, την είδα στον ύπνο μου (πρωτα την είδα στον ύπνο μου και μετά έψαξα και τη βρήκα, οπότε μάλλον κάποιος λόγος υπάρχει...), ειμαι σίγουρη ότι δε θα συγκρίνεται με του γιού μου, αλλά τι να κάνουμε. το μόνο θεμα ειναι οι συγγενείς που θα ερθουν από επαρχια. δε μπορώ να τους καλέσω μόνο για το μυστήριο, θα πρεπει να τους τραπεζώσουμε κιόλας. απ' την άλλη ήθελα να το αποφύγω το τραπεζι, πολλά τα έξοδα...

αυτά λεω του άντρα μου και τον προβληματίζω, γι αυτό μου αλλάζει θεμα και μου λεει βρες πρωτα νονο και τα λεμε...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Γεια σας κοριτσάρες...τι κάνετε?

για βαφτίσια μιλάτε πουλάκια μου?

Κ εμείς λέμε να βαφτιστουμε το Μάη, στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσσο (στην Εύβοια)...

Την άλλη βδομάδα κάνουμε την δεύτερη δόση του πενταβάκ... Αθηνά τι λες θα σε πετύχω στον γιατρουλη μας???

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε λιγάκι της αγκαλιάς κ της γκρίνιας... Και βαριόμαστε μόνοι μας... όλο τη μαμά μας θέλουμε...

Φιλάκια σε όλες κ στα μπεμπόνια σας...

Υ.Γ. διαιτολόγα μας ακόμα περιμένουμε την δίαιτα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Νικολίνα μου πήγα 5 Γενάρη, μου ειπε οτι 6 μηνες συνεχιζουμε θηλασμο και μετά στερεές, οποτε λεω να παω ξανα αρχες φεβρουαριου να μου πει λεπτομερειες για στερεες...

Τωρα κι εμένα θελει παρεούλα αλλά δεν το ζητάει επιμονα το μπουμπούκι μου...γενικώς ειναι πολυυυυυυ καλόβολο παιδάκι, ευτυχως γιατι η ΕΙρηνη ηθελε πολύ την προσοχή μου(ευτυχως ουτε αυτη ητνα κλαψιαρα αλλα πολυ ζωηρη)

Παω να τον ταίσω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα! τον αλλο μηνα ξεκιναμε ρυζαλευρο και φρουτο. ρυζαλευρο θελω να δωσω βιολογικο. τι εχετε να προτινετε? της κρεμες holle που μπορω να τις βρω (on line)? επισης μου ειπαν οτι της frezyderm ειναι καλες και τις βρισκεις στα φαρμακεια

ZOrwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και Καλή Χρονιά σε όλες!!!

Σήμερα γινόμαστε ακριβώς 5 μηνών!!! ξεπετάχτηκαν τα μωράκια μας..... μεθαύριο πάμε για εμβόλιο και μάλον θα ξεκινήσουμε και την πρώτη μας κρεμούλα, ανυπομονώ!!!

Φιλιά σε όλες :D

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια....Κάναμε του πονευμιονιόκοκκου σήμερα και έβαλε κατι τσιρίδες....τον ξυπνήσαμε κιόλας τον καημένο και έκανε μιση ωρα να ηρεμήσει:?

Κι εμείς ακόμα για νονό ψάχνουμε. Και θέλω να κάνουμε τη βάπτιση πρωτομαγιά, τρομάρα μου!

Κι εμείς μια απο τα ίδια και τελικά θα μας τον βαφτίσει η αδερφούλα μου:-D....τελειως μετάξυ μας όμως γιατί δύσκολα φέτος τα οικονομικά με το δάνειο του σπιτιου:roll:, λιγοι και καλοι.

πολυ δυσκολοι..να φανταστεις εμας ειχε χαλασει η κουμπαρια του γαμου 2 μηνες πριν το μυστηριο κ ψαχναμε,ψαχναμε.

χαχαχα....το ίδιο είχε συμβεί και στο δικό μας γάμο...τελικά μας πάντρεψε ο επι χρόνια αδερφικός μου φίλος και πολύ το χαρηκα

παντως,χωρις να γινομαι γραφικη,ειναι τεραστιο το μυστηριο της βαπτισης κ ο νονος θα δωσει λογο στο Θεο για το πνευματικοπαιδι του..ασχετο που τωρα κοιταμε ο νονος μονο να παιρνει δωρα στο παιδι..μεγαλη ευλογια το βαπτισμα..

όντως είναι...πέρσι που βαφτίσαμε ήταν πολύ ωραία στιγμή και νοιάζομαστε πραγματικά για αυτό το παιδάκι

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε λιγάκι της αγκαλιάς κ της γκρίνιας... Και βαριόμαστε μόνοι μας... όλο τη μαμά μας θέλουμε...

κι ο δικός μου τα ίδια:mrgreen:

καλησπερα! τον αλλο μηνα ξεκιναμε ρυζαλευρο και φρουτο. ρυζαλευρο θελω να δωσω βιολογικο. τι εχετε να προτινετε? της κρεμες holle που μπορω να τις βρω (on line)? επισης μου ειπαν οτι της frezyderm ειναι καλες και τις βρισκεις στα φαρμακεια

είχε γράψει το site σε κάποια πρηγούμενη σελίδα η indie....δεν το θυμάμαι τώρα να στο πω:?

Σήμερα γινόμαστε ακριβώς 5 μηνών!!! ξεπετάχτηκαν τα μωράκια μας..... μεθαύριο πάμε για εμβόλιο και μάλον θα ξεκινήσουμε και την πρώτη μας κρεμούλα, ανυπομονώ!!!

καλές μάσες και σε σας:mrgreen:

c2Gbp2.png

http://www.biologisch24.com/index.php/cat/c63_Porridge.html

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα κορίτσια και Καλή Χρονιά σε όλες!!!

Φιλιά σε όλες :D

μπουμπου ειμαστε την ιδια μερα ε??/ κι εμεις εχουμε μηνογενεθλια!!! αντε να ειναι ολα τα μπεμπονια καλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...