Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια ,τωρα ηρεμησα και μπηκα να σας πω τα νεα μας...

χθες πηγαμε παιδιατρο..ο μικρουλης 7570 κιλα και 66 ποντους...

ξεκινησαμε και την κρεμα...εχει πολυ φαση...και τον πιανει και λογοδιαρροια την ωρα που τρωει...ο μουργος ετοιμαζεται να πει μπαμπα,σημερα ολη μερα μπα....και μπα ελεγε και ο χαπακος καμαρωνε ....(χαζομπαμπας)

σταματησαμε το θηλασμο τωρα πλεον του δινω ενα γευμα καθε 3 ή 4 μερες μεχρι να μου κοπει τελειως

αυτα ,δεν θυμαμαι κατι αλλο...ελπιζω να εισαστε ολες καλα και τα μπεμπονια σας καλυτερα...φιλακια σε ολα τα μπουτακια και πατουσακια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια κι απο μενα!

τι κανετε?? ειναι η ιδεα μου ή εχουμε ολες λιγο χαθει? εγω κοριτσια εχω μεγαλο θεμα... δουλεια , σπιτι , μπεμπα, αντε και κανα φαγι... και τελος... κοιμαμαι απο τις 10... ταλαιπωρια!

α καλά, αν κοιμάσαι από τις 10, μην το λες ούτε του παπα! :)

εμείς κοιμόμαστε κατά τις 1, στα καλύτερά μας! και εννοείται ξυπνημα το βράδυ να θηλάσει η μπέμπα, ξύπνημα κατά τις 6 να πιει γάλα ο μικρός, κατά τις 7 μια άντληση... και μετά δουλειά...

"ύπνος"??? τ' ειν' τούτο????????????

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ki εγώ 1, μετά ξυπνημα 3-4-5-6-7-8 αναλογα τι ωρα θα ξυπνησει ο μικρος, την ιδια ωρα ξυπνημα για την μικρη που θελει να παει για κατουρημα. Ευτυχως μετα χουζουρευουμε αρκετα και τελευταια, το γαιδουρευουμε μη σας πω μπορει και 11.30 να σηκωθουμε...

Τζο, το παρκοα ειναι στο Ιλιον, λεγεται παρκο Τριτση, ειναι φατναστικο, εχει απεραντες εκτασεις πρασινου, λιμνη, ζωακια, ιππασια, ειναι τελειο για ποδηλατο και γενικοτερα για ωραιες βολτες αλλα φανταζομαι πως τα μεγαλυτερα παιδακια το ευχαριστιουνται περισσοτερο. Μεχρι και ενα γραφικο εκκλησακι εχει μεσα, παιδικη χαρα, μαγαζακι με βιολογικα...

Στην περιοχη σου κοντα(κι εγω χαλανδρι μενω) πολυ ωραιο παρκο ειναι το Συγγρου στην κηφισιας στο υψος του ΚΑΤ, και εχει κι αλλα διαφορα κοντα ψυχικο, φιλοθεη εν καιρω να σας τα πω αφου θα συνταντηθουμε βεβαιως βεβαιως καποτε,ε????

Αμαντε, εχω τον ergobaby μαρσιο που δεν συγκρινεται με τους αλλους συνηθισμενους μαρσιπους, κι εγω εναν αλλο που μου ειχαν κανει δωρο κικο ουτε οταν 40ντισε δεν το βολευομουν. Επισης το σλινγκ δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει τελευταια αλλα αυτο μου ρφαινεται πιο ανετο, ειναι ομως της ιδια φιλοσοφιας με το σλινγκ την ιδια ανατομικη θεση εχει και ειναι απολυτα ασφαλες.

Αυτον τον μαρσιπο βλεπω να τον χρησιμοποιω μεχρι τα...2 χρονια του!!!! ειναι τελειος και πολυ πολυ ανετος. Αν δεν θελετε να χαλασετε πολλα χτυπηστε τον απο το γερμανικο ebay μεταχειρισμενο, ειναι αθικτοι συνηθως,,,

eNeap2.pngTSzHp3.png

α καλά, αν κοιμάσαι από τις 10, μην το λες ούτε του παπα! :)

εμείς κοιμόμαστε κατά τις 1, στα καλύτερά μας! και εννοείται ξυπνημα το βράδυ να θηλάσει η μπέμπα, ξύπνημα κατά τις 6 να πιει γάλα ο μικρός, κατά τις 7 μια άντληση... και μετά δουλειά...

Κοιμαμαι στις 10 γιατι αναλαμβανει ο χαζμπ να κοιμησει το βραδυ! χαχχαχα και εγω ξυπναω μεσα στη νυχτα ρε γαμωτο για να θηλασω... και μετα στις 7 για να βγαλω γαλα και να ετοιμαστω για δουλεια....

σαν τα σκυλια εργαζομαστε .... τι να πω! δυναμη!

κι εγω ψηφιζω συναντηση!!!!!

Λοιπον ωραιο παρκο ειναι και εδω κοντα στο σπιτι μου ! αυτο της φιλοθεης... που εχει και τραπεζακια για πικ νικ...και υπαιθριο γυμναστηριο!!!!! περιμενω να ανοιξει ο καιρο για να ξαμοληθουμε

γαλατ ... να σου πω να γελασεις!! στο παρκο τριτση, ειχα παει με ενα κιλητο μου... βασικα θελαμε να παμε...αλλα δεν το βρηκαμε ποτε!!! τελικα ηλιοκαηκαμε σε κατι χοραφια που ειχε εκει...και γυρισαμε σπιτι!!! το αλλο σκ, αν εχει καλο καιρο, θα παμε να ξαναπροσπαθησουμε!

Διαφημίσεις

ξεκινησαμε και την κρεμα...εχει πολυ φαση...και τον πιανει και λογοδιαρροια την ωρα που τρωει

καλές μάσες χαπάκι:mrgreen:

εμείς κοιμόμαστε κατά τις 1, στα καλύτερά μας!

αχχ!!μας έχει κάνει κι εμας καρι ξενύχτια τις τελευταίες μέρες...πριν τις 3 δεν κοιμαται:shock::shock:....φαντάσου εσύ τι τραβάς και με το πρωινό ξύπνημα:?

Αμαντε, εχω τον ergobaby μαρσιο που δεν συγκρινεται με τους αλλους συνηθισμενους μαρσιπους, κι εγω εναν αλλο που μου ειχαν κανει δωρο κικο ουτε οταν 40ντισε δεν το βολευομουν. Επισης το σλινγκ δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει τελευταια αλλα αυτο μου ρφαινεται πιο ανετο, ειναι ομως της ιδια φιλοσοφιας με το σλινγκ την ιδια ανατομικη θεση εχει και ειναι απολυτα ασφαλες.

Αυτον τον μαρσιπο βλεπω να τον χρησιμοποιω μεχρι τα...2 χρονια του!!!! ειναι τελειος και πολυ πολυ ανετος. Αν δεν θελετε να χαλασετε πολλα χτυπηστε τον απο το γερμανικο ebay μεταχειρισμενο, ειναι αθικτοι συνηθως,,,

α μπράβο κι εμενα εναν της chicco μου είχαν δώσει και δεν καθόταν με τίποτα το παιδί μέσα....θα κοιτάξω το άλλο που μου είπες

Κοιμαμαι στις 10 γιατι αναλαμβανει ο χαζμπ να κοιμησει το βραδυ! χαχχαχα και εγω ξυπναω μεσα στη νυχτα ρε γαμωτο για να θηλασω... και μετα στις 7 για να βγαλω γαλα και να ετοιμαστω για δουλεια....

σαν τα σκυλια εργαζομαστε .... τι να πω! δυναμη!

υπομονή κοριτσάκι...πραγματικά σας σκέφτομαι:roll:

γαλατ ... να σου πω να γελασεις!! στο παρκο τριτση, ειχα παει με ενα κιλητο μου... βασικα θελαμε να παμε...αλλα δεν το βρηκαμε ποτε!!! τελικα ηλιοκαηκαμε σε κατι χοραφια που ειχε εκει...και γυρισαμε σπιτι!!! το αλλο σκ, αν εχει καλο καιρο, θα παμε να ξαναπροσπαθησουμε!

:lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

κι εγω ψηφιζω συναντηση!!!!!

Λοιπον ωραιο παρκο ειναι και εδω κοντα στο σπιτι μου ! αυτο της φιλοθεης... που εχει και τραπεζακια για πικ νικ...και υπαιθριο γυμναστηριο!!!!! περιμενω να ανοιξει ο καιρο για να ξαμοληθουμε

εμεις εκει μενουμε,2 βηματα πιο διπλα..σφυριξτε για συναντηση...μεσα!!!!!

εμεις εκει μενουμε,2 βηματα πιο διπλα..σφυριξτε για συναντηση...μεσα!!!!!

σε ποιο απο τα δυο καλη μου/?? στης φιλοθεης ή του τριτση?? Για συναντηση κοριτσια προτεινω καποιο mall γιατι κανει κρυο ακομα! και μεχρι να συναντηθουμε, να σμαζωχτουμε κτλ θα ξεπαγιασουν τα μπεμπονια!!!

σε ποιο απο τα δυο καλη μου/?? στης φιλοθεης ή του τριτση?? Για συναντηση κοριτσια προτεινω καποιο mall γιατι κανει κρυο ακομα! και μεχρι να συναντηθουμε, να σμαζωχτουμε κτλ θα ξεπαγιασουν τα μπεμπονια!!!
Eγω μενω κοντά στου Τρίτση πάντως....αλλά το μπεμπάκι μου δε είναι εύκολο να το μετακινώ εκτός της γειτονιάς μου γιατί δεν έχω δίπλωμα:?:???:

στου Τριτση αδερφες μου,στου Τριτση!!!

Διαφημίσεις

λοιπον δεν θα το πιστεψεις, κι εγω την πρωτη φορασ δεν το βρηκα...δηλ το βρηκα αλλα μπηκα απο μια τελειως ασχετη εισοδο σε κατι κωλοχωραφα...και αφου περπατησαμε κατι κλειδωμενες πορτες σπασμενα φαναρια κλπ κλπ για κανα μισαωρι βρηκαμε την κεντρικη εισοδο...

Αυτη τη φορα βρηκα την οδο και το βαλαμε στο gps poy εκανε δωρο στον εαυτο του ο χαμπι χιχιχιχι απο εξω μας εβγαλε !

Λοιπον σιγουρα θα κονινιστει συναντηση στο Τριτση, αλλα να ανοιξει ο καιρος θασ το ευχαριστηθουμε ολοι περισσοτερο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

λοιπον δεν θα το πιστεψεις, κι εγω την πρωτη φορασ δεν το βρηκα...δηλ το βρηκα αλλα μπηκα απο μια τελειως ασχετη εισοδο σε κατι κωλοχωραφα...και αφου περπατησαμε κατι κλειδωμενες πορτες σπασμενα φαναρια κλπ κλπ για κανα μισαωρι βρηκαμε την κεντρικη εισοδο...

αααα εσεις το προχωρησατε! εγω τον ειχα μαζεψει το γιωργο (τον κολητο μου) και φυγαμε... στο χωριο μας ειμαστε ρε ,του λεω, για να τρεχουμε στα χωραφια?????? ακομα και κροκοδειλοι μπορουν να ζουν εδω! και τελικα καθησαμε σε ενα χαζο mall που ειχε καπου εκει και παιζαμε στα ηλεκτρονικα!!!χαχαχαχα ακομα τον κραζω για εκεινη την εμπνευση που ειχε!!! τωρα αν παμε στου Τριτση, θα τον φερω μαζι μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...