Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

amande(to mamalou mou arese perissotero xixix)

to tobrex exei kortizoni mesa nomizv kai einai topiko antibiotiko den ginetia na to apofygete? gia rotise ti giatro sou, an mporeiw na kaneiw aplov plyseiw me oro(h xamomili ;h akoma kalytera mhtriko gala to kalutero kai einai kai antiviotko)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παρουσα!!καλη χρονια σε ολους!!

ειμαστε πολυ χαρουμενοι...σημερα,αν κ δε καταλαβαινει ακομα τι λεει ,ειπε μπα-μπα..συνεχεια το λεει..χαρα να δειτε ο μπαμπας μας!!!!!!!!

χαχαχαχα κι εμενα ετσι αρχισε, μπα-μπα και μια ωραια μερα ειπε μπαμπα και εννοουσε τι ελεγε... εμενα ο νεος ηχος ειναι μπρρρρρρρρρρρρρ μπρρρρρρρρ πρρρρρρρρρρρρρρρρρρ πππππππππρρρρρρρρρρρρρ :D:D:D:D:D

eNeap2.pngTSzHp3.png

ειμαστε πολυ χαρουμενοι...σημερα,αν κ δε καταλαβαινει ακομα τι λεει ,ειπε μπα-μπα..συνεχεια το λεει..χαρα να δειτε ο μπαμπας μας!!!!!!!!

αχχχ!!τι ωραίααα:D:D...

amande(to mamalou mou arese perissotero xixix)

:lol::lol::lol: τώρα που το σκέφτομαι κι εμενα....

to tobrex exei kortizoni mesa nomizv kai einai topiko antibiotiko den ginetia na to apofygete? gia rotise ti giatro sou, an mporeiw na kaneiw aplov plyseiw me oro(h xamomili ;h akoma kalytera mhtriko gala to kalutero kai einai kai antiviotko)

του έβαλα και γαλατάκι χθές...σκέψου οτι όμως ακόμα και με το αντιβιωτικό δεν υποχωρεί...σήμερα δλδ είναι χειρότερα απο χθες...μίλησα με οφθαλμίατρο του νοσοκομείου εδώ που είμαι (πάνε αρκετά μωράκια εκεί) και μου είπε να του κάνω και μασαζ αρκετες φορες την ήμερα και το tobrex μεχρι 5 μέρες όχι παραπάνω

εμενα ο νεος ηχος ειναι μπρρρρρρρρρρρρρ μπρρρρρρρρ πρρρρρρρρρρρρρρρρρρ πππππππππρρρρρρρρρρρρρ :D:D:D:D:D

εμείς έχουμε το γκιχχχ γκιχχχ ως καινούργιο και κάτι τααα..τιιιιιι..... :P:p

πάντως κάπου διάβαζα οτι πρώτα λένε μπα και μπαμπα γιατί είναι πιο εύκολο...όχι γιατί έχουν αδυναμία στον πατερούλη τους:tongue:

c2Gbp2.png

καλησπερα κουκλιτσες με τα ομορφα μωρακια....

εμενα ο δικος μου δυρισε το αγκου σε αμπου και ολη μερα αυτο λεει,και φυσικα αααααααααααα.........εεεεεεεεεεεεε....................οοοοοοοοοοοοοοο........

μια φορα εχει πει μπα....μπα αλλα δεν το ξαναειπε,και μια φορα έλια προφανως απο το ελα που του λεω συνεχεια....

περαστικα στο ματακι του ζουζουνιου σου amante

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά κοριτσάρες

τι κάνετε?

Σας διάβασα μονορουφι... Ελπίζω να περάσατε καλά...

Να ευχηθώ κι εγώ μία πολύ καλή χρονιά... με ευτυχία κ υγεία... Το 2010 αν κ δύσκολο ήταν μία πολύ ευτυχισμένη χρονιά καθώς μας έφερε τα μπεμπάκια μας... Εύχομαι κ το 2011 να είναι ακόμα πιο γλυκό...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

γεια κι απο μενα!

τι κανετε?? ειναι η ιδεα μου ή εχουμε ολες λιγο χαθει? εγω κοριτσια εχω μεγαλο θεμα... δουλεια , σπιτι , μπεμπα, αντε και κανα φαγι... και τελος... κοιμαμαι απο τις 10... ταλαιπωρια!

Καλησπέρα!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονια!

Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο και μας βρηκε 8775 και 70πόντους..... μεγάλωσε ο χοντρουλης μου!!!!

Και κάτι πολύ σημαντικό το εμβόλιο το πρεβεναρ 13 είχε μέσα κάτι σα πετρούλα δηλαδη ξένο σώμα. Η παιδιατρος το είδε ευτυχως πριν το κάνει και το στείλαμε πίσω. Στο φαρμακείο ο φαρμακοποιος μαζί με τον άντρα μου άνοιξαν άλλα 8 με ίδια ημερομηνία(10-12) και ήταν όλα χάλια. Τελικά άνοιξαν ένα με ημερομηνία 12-12 και ήταν οκ. Προσοχή λοιπόν!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλησπέρα!!! Εύη γιγάντιο νινάκι!!! Εμείς 6950 (στο τσακ 7 αχαχαχαχαχα) και 64 εκ.

Πηγαμε βολτα με το μαρσιπο στο παρκο τριτση σημερα ειχε τελειο καιρο και το ευχαριστηθηκαμε οικογενειακως!

Φιλια σε ολες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

galat μου η πλάκα είναι όταν τον κοιτάνε και με ρωτάνε τι τρώει; και οταν λέω πως τον θηλάζω μου λένε και καλά και χορταίνει; Μετά λέω δε φαίνεται αν χορταίνει;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

καλησπέρα και από μας και καλή χρονιά σε όλες μας!!!! Εμείς ψιλό αρρωστήσαμε και σε συνδυασμό με τα δόντια, της άλλαξε τα φώτα, ξύπναγε με σπαραγμό μέσα στον ύπνο της και δεν την κάναμε καλά με τίποτα. Πήγαμε και στο γιατρό για να τσεκάρουμε μην έχει τίποτα ακροαστικά αλλά ευτυχώς όλα οκ. Δύο μέρες τώρα της δίνω apotel το βράδυ να κοιμάται τουλάχιστον αλλά σήμερα λέω να μη της δώσω να δω πως θα πάει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

γεια σας κορασιδες! τελειωνουν οι γιορτες και μαζευομαστε ε???? χαχαχα

DimRous: υπομονη ρε καλη μου... υποφερουν με τα δοντακια... εμεις ακομα τιποτα απο δοντακι .... μονο γκρινια!

evi mou: ευχαριστω για την ενημερωση για το εμβολιο... θα το κανουμε την ερχομενη εβδομαδα και οπως καταλαβαινεις..... ησουν απειρα χρησιμη...

καλα...τελειος ο μωραρος!!! μην ακους κοριτσι μου... εσυ εχεις γαλα τελειο!!! μπραβο κοριτσακι!!! ετσι να εινια ο κυριουλης σου!

galat: που ειναι αυτο το παρκο???

Εμεις... πηγαμε βολτα στο mall και περασαμε ωραια! και κοιμηθηκε το πουλακι μου!!! χαχαχα κουραστηκε γιατι καθησαμε πολυ ωρα!!!

Εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο και μας βρηκε 8775 και 70πόντους..... μεγάλωσε ο χοντρουλης μου!!!!

παίδαρος!!!:D:D:D

Πηγαμε βολτα με το μαρσιπο στο παρκο τριτση σημερα ειχε τελειο καιρο και το ευχαριστηθηκαμε οικογενειακως!

galat σε βολεύει ο μάρσιπος τώρα??...εγώ δε μπορώ να τον κρατήσω και βλέπω πως ουτε και ο ίδιος βολεύεται:?

dimακι περαστικά στην κουκλίτσα σου.

εμείς συνεχίζουμε με tobrex, είναι λίγο καλύτερα, αλλά εξακολουθεί να δακρύζει κάποιες στιγμες:?

c2Gbp2.png

Xρόνια πολλά κοριτσάκια...τι έγινε??που έχουμε χαθεί??

jo-jo μου χαρά στο κουράγιο σου και σε όλες τις μανούλες που εργάζονται.

μια συνηθεια ειναι... λιγο στην αρχη ζοριστηκα με τις αντλησεις... αλλα τωρα γινεται ευκολο πια... εχω συντονιστει....θα αρχισουμε και τις κρεμες σε λιγο!!!

το μονο δυσκολο ειναι το ψυχολογικο...αλλα και αυτο...ξεπερνιεται οσο μεγαλωνει το παιδι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...