Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσαρες, θεμα κιλα!!!! η λοχεια λενε οι ερευνες, δεν ειναι 40 μερες...ειναι 9 μηνες! το σωμα θα επανελθει (χωρις γουρουνιασματα ομως..) σε 9 με 12 μηνες απο την γεννα! οποτε ..υπομονη.... και λιγη εγκρατεια και λιγη ασκηση! και ολα θα παν καλααααααααααα !!!!!!!!!1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά μανουλες κ παιδάκια... Τι κάνετε? Πως περάσατε τα πρωτα Χριστουγεννα με τα παιδάκια σας???

Εμείς είχαμε πάει στο εξοχικό του μπαμπά κ του άρεσε νομίζω του μπέμπη η αλλαγή παραστάσεων κ ο καθαρός αέρας... Είδαμε κ τη θάλασσα, κάναμε κ βολτίτσες, χαζεύαμε κ το τζάκι...

Το μόνο "κακό" μας είναι ότι δεν πηγαίνουμε σε κανέναν πέρα από τη μαμά μας ( κ λίγο το μπαμπά μας...)... Με το που τον παίρνει κάποιος άλλος με κοιτάει με ένα παράπονο σαν να μου λέει "που με δίνεις" κ μετά σκάει στο κλάμα... Και φυσικά εγώ που να τον αφήσω να κλάψει... Τρέχω να τον πάρω αγκαλιά... Αχ εντελώς χαζομαμά έχω γίνει...

Τα δοντάκια μας φαίνονται περισσότερο τωρα κ ίσως να ετοιμάζεται κ για τρίτο... :?

κοριτσαρες, θεμα κιλα!!!! η λοχεια λενε οι ερευνες, δεν ειναι 40 μερες...ειναι 9 μηνες! το σωμα θα επανελθει (χωρις γουρουνιασματα ομως..) σε 9 με 12 μηνες απο την γεννα! οποτε ..υπομονη.... και λιγη εγκρατεια και λιγη ασκηση! και ολα θα παν καλααααααααααα !!!!!!!!!1

9???? άλλο ένα παιδί δηλαδή... άχ... άντε να δουμε...

ΠΟυ είναι η διατροφολόγα μας να μας πεί καμία δίαιτα για εμάς που θηλάζουμε??? Μία που να τα τρώμε όλα παρακαλώ αλλά να τα χάνουμε στο διπλάσιο...:rolleyes:

Νικολίνα, έχουμε τον ίδιο γιατρό διαβάζω; Εμείς θα πάμε στις 5/1, το απόγευμα, κανόνισε ραντεβού:)

Στελλίτσα εγώ μένω λίγο πιο κάτω, αν θέλεις να τα πουμε κ εμείς κ τα παιδάκια μας...

Αυτά τα λίγα νεάκια από εμάς...

Σας φιλώ

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα μανούλες

Τα νέα μας: θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά, πέρασα ΠΟΛΛΕΣ φορές από το στάδιο του "τα παρατάω" αλλά με κράταγε πάντα ο εφιάλτης της αποστείρωσης:-Ρ

το κλασσικό στάδιο:cool:

(μας βγήκε ξενύχτισσα, δεν κοιμάται πριν τις 12), και μία φορά τα ξημερώματα, πριν ξυπνήσει.

Τις περισσότερες μέρες η μπουμπού κοιμάται πλέον 6ωρο

το ίδιο ωράριο έχουμε κι εμείς:?

Δυστυχώς έχει τρελά νεύρα τις τελευταίες 3 μέρες και νομίζω ότι ετοιμάζεται για δόντι -ελπίζω, δηλαδή, διαφορετικά τόσο κλάμα θα με ανησυχήσει. Εκτός αν της την έχει δώσει ο κόσμος από τα γιορτινά πήγαιν' έλα...

το πιο πιθανό είναι να της την έχει δώσει ο κόσμος:cool:

Καλημέρα μανούλες! Πως τα πάτε; Εμείς καλά όλα! Μου ήρθε και η περίοδος. Λίγο νωρίς δεν ήρθε; Αφού θηλάζω αποκλειστικά;;;;;;

έχω διαβάσει και σε άλλες κοπέλες οτι είχαν περιοδο απο νωρίς κι ας θήλαζαν:?...σπαστικό

Τα βραδια εξακολουθουμε να κοιμομαστε στη μια:(. Πως να το αλλάξω αυτό; εχετε καμια ιδέα;

εγώ πάντως δεν έχω:mrgreen::mrgreen:

c2Gbp2.png

Καλησπέρα και από μένα!!!! Χάθηκα με τις δουλειές. Από όταν γυρίσαμε είχαν μαζευτεί ένα σωρό πράγματα. Η μικρή έβγαλε δοντάκι και άκουσον άκουσον είναι τραπεζίτης!!!!! Κουφόοοοοο………. Είχε τρελές γκρίνιες όλο τη κοίταζα στα μπροστινά δοντάκια και δεν είχε τίποτα. Χθες είδα λίγο αίμα στο μανίκι της και κοίταξα και τα πίσω και τσουπ δύο ασπράκια πάνω αριστερά. Της έδωσα λίγο αποτέλ με τσαγάκι και ηρέμησε. Της έφτιαξα και το δωμάτιο κα αύριο θα γίνει η μετακόμιση.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα, μάνες:)

Εύχομαι να περάσετε ωραία ό,τι έχει απομείνει από το 2010 και να 'ναι το 2011 μια όμορφη, ήρεμη, αισιόδοξη και δημιουργική χρονιά (με πολύ ύπνο, καθόλου κλάματα και πολλά άλματα ανάπτυξης βεβαίως-βεβαίως).

Μεγειά τα καινούρια δοντάκια, τα υπόλοιπα... του χρόνου:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Kαλημέρα μανούλες, χρόνια πολλά, με το καλό να μας έρθει η καινούρια χρονιά, πάντα με υγεία!

Ουαου πολλά καινούρια δοντάκια ακούω! Dim, τραπεζίτης! Πρωτη φορά ακούω να βγαίνει πρώτο δόντι τραπεζίτης! Τουλάχιστον θα γλιτώσεις ακομα από τα δαγκώματα, κατα τον θηλασμό! :) Ο γιός μου (ειναι 21 μηνων τωρα) εχει βγάλει ολα τα δοντάκια, μπροστά-πίσω, εκτός από τους κυνόδοντες! Πότε θα βγούν, ποιος ξέρει... Απ' την άλλη σκέφτομαι καλά που δεν τους εχει, γιατί μεχρι πριν λίγο καιρό μας είχε ταράξει στις δαγκωνιές (ίσως να ήταν αντιδραση με το μωρό, δεν ξερω... αν και τη μπέμπα δεν την πειράζει), σκέψου να είχε και τους κυνόδοντες, αλλοίμονό μου, εδώ και χωρίς αυτούς είχα γεμίσει μελανιές!

Όσο για τα ξενύχτια... βάλτε κι εμάς στη λίστα...

Αχχχ, μιλάμε για πολύ νύστα...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρααααα

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Που ειστε ολες;;;;;

Τρωμε τρωμε χαχαχαχα

Καλα να περασετε γλυκιες μου, πολλα φιλακια!!!!

ασε Ολυμπία...να δω πως θα τα χάσουμε πάλι!!!όλο γλυκά φτιάχνω....το δικό σου το τικεράκι γιατι δεν προχωράει:mrgreen::mrgreen:???

Η μικρή έβγαλε δοντάκι και άκουσον άκουσον είναι τραπεζίτης!!!!! Κουφόοοοοο………. Είχε τρελές γκρίνιες όλο τη κοίταζα στα μπροστινά δοντάκια και δεν είχε τίποτα. Χθες είδα λίγο αίμα στο μανίκι της και κοίταξα και τα πίσω και τσουπ δύο ασπράκια πάνω αριστερά

W O W :D:D:D....με γειά!!!

Όσο για τα ξενύχτια... βάλτε κι εμάς στη λίστα...

Αχχχ, μιλάμε για πολύ νύστα...

:lol::lol:

Kαλή χρονιά σε όλους μας με υγεία πάνω απ'όλα και το νέο έτος να μας φέρει οτι καλύτερο:-D καιιιιιι πολλά μωράκια ακόμα!!

2636753qylh99whxs.gif

2606171my4ymttz3s.gif

c2Gbp2.png

Κοριτσαρες να περασετε τελεια το βραδυ!!!!!!!!!

Να αποχαιρετισουμε το 2010 με χαμογελα...κ το 2011 να μας βρει ευτυχισμενες κ γερες !!!!!!!!!!

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Στελουνα χαρηκα που ξαναγυρισες :)

Ολυμπια εσυ η το μωρο τρωτε τρωτε;;;;;;;το 10 σταθερο το βλεπω...χαχαχαχαχα!!!!!!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

κοριτσακια χαρουμενη πρωτοχρονια

με υγεια και αγαπη σε ολο το κοσμο...

το 2010 μας εφερε τα αστερακια μας... ηταν μια υπεροχη χρονια ... με τα βασανα της κι τις δυσκολιες της... ομως γεμισε την αγκαλια μας και το σπιτι μας με τσιριδες παιδικες!

ελπιζω σε ενα 2011 πιο γεννεοδωρο!

Διαφημίσεις

Καλη χρονιά!! Να ειναι καλα τα παιδάκια μας!

Περάσαμε τέλεια κι εμείς πολλα τραπεζώματα=φαγητάκι, αλλα ΟΚ ολα καλα!!!

Κι εμείς για βραδυ 12 στην καλυτερη μπορει και 1. Χθες με ολο το νταβαντουρι κοιμηθηκε 2, αλλα ξυπνησε 8 και μετα 12.30 μαζι με ολους μας ντοινγκ!!!!!!

ΠΟλλα φιλιά σε ολες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλη χρονιάαααα!!!

Χθες με ολο το νταβαντουρι κοιμηθηκε 2, αλλα ξυπνησε 8 και μετα 12.30 μαζι με ολους μας ντοινγκ!!!!!!

τυχερούλα!!!

εμείς τον ντύσαμε αγιο βασίλη:mrgreen: και καθόταν όλη την ωρα στο ρηλάξ και μας κοίταζε...μέχρι τις 2....ε μετά κοιμήθηκε κατευθείαν με το που τον βάλαμε στην κούνια αλλάαα 5.30 ξύπνησε (εκεί δεν το χαλασε το πρόγραμμά του:tongue:)

c2Gbp2.png

Tι έγινε κοριτσιάααα???που χαθήκατε??

Εμείς έχουμε ενα θεματακι με το δεξι ματάκι μας:-(, δάκρυζε σήμερα και είχε λίγες τσιμπλίτσες...τεσπα πήρα τη γιατρό και μου είπε να βάλω tobrex 2x4...

c2Gbp2.png

9???? άλλο ένα παιδί δηλαδή... άχ... άντε να δουμε...

ΠΟυ είναι η διατροφολόγα μας να μας πεί καμία δίαιτα για εμάς που θηλάζουμε??? Μία που να τα τρώμε όλα παρακαλώ αλλά να τα χάνουμε στο διπλάσιο...:rolleyes:

παρουσα!!καλη χρονια σε ολους!!

ειμαστε πολυ χαρουμενοι...σημερα,αν κ δε καταλαβαινει ακομα τι λεει ,ειπε μπα-μπα..συνεχεια το λεει..χαρα να δειτε ο μπαμπας μας!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...